Monika79
|
halo so- Tako, da se še vam jaz malo javim prejšni teden smo tudi mi imeli morfologijo, tako, da smo vse pregledali in je vse OK, ati je bil ves navdušen nad UZ seveda je na koncu moral vprašati za spol, pa G ni mogla nič videti, ker je nekako nogice čudno držal-a tako, da je še zaenkrat spol najinega skrit meni pa paše, da je tako Sem pred morfologijo imela probleme, ker mi je tako močno dol tiščalo, da nisem mogla stati niti 10 minut in sem imela občutek, da mi bo padel ven grozno mi je bilo, pa tudi če sem sedela me je spodaj vse bolelo, prav špikalo, pa grem na pregled (seveda vsa prestrašena) pa pravi G, da je dolžina MV vredu in da sem zaprta, sem pa spet staknila zelo močno vnetje, v vodi polno bakterij sedaj je že OK, samo vam pa povem, da je tak zoprn občutek, ko ne veš, kaj je narobe, pa niti nisem ne vem kake panike zganjala glede bolečin, ker se vse da vzdržat, le tiste misli, če je z malim vse OK, pa ne veš kaj se dogaja, malo me je sicer pomirjalo dejstvo, da je mali veliko brcal, samo vseeno Meni pa sedaj prav paše, da je malo hladneje, ker me je ta vročina prav ubijala, sedaj mi ne zatekajo noge in sem kot nova Punce ste že kaj nabavljale za ? uživajte lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|