|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
3.7.2006 10:31:30   
kaja11
Mi gremo pa že v petek na dopust in nas ne bo do 6.8....... CEEEEL MESEC BOMO NA MORJUuser posted image . Valjda mi je za zadnji teden ostalo tok dela, da se mi bo strgalo ampak pol me pa cel mesec ne bo. A ni to kul. Tok nisem bila na morju od faksauser posted image . Upam samo,  da bomo imeli lepo vreme.

Drugače pa pri nas nič novega.... bebika veselo brca, trebuh raste, kile bomo pa jutri preverili.

Danes zjutraj sem pred vrtcem videla pasji pretep.... pitbul je dobesedno trgal enga mešanca. Men so kr solze na oči šle.  Lastnici jih sploh nista mogli narazen dat.... Še zdaj se tresem ko samo pomislim na to.

LP

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.7.2006 11:32:48   
alja01
Ojla!
Tut men se ni dal med vikendom sedet za računalnikom, je tko pasal mal ohladitve, da sem bla skozi zunaj. Včeraj sem bila na rojstenem dnevu in je blo prov lušten, škoda, da takšni dnevi prehitro minejo. Počasi odštevem dneve do moje morfologije, upam, da bo vse O.K.
user posted image user posted image user posted image Aleksa, pozdravljena med novembrkami in čestitke za tvojo user posted image !
user posted image user posted image user posted image Kaja, ti pa uživi na dopustu, sej petek bo hitro tukaj! Tvoj dogodek s user posted image pa res ni bil prijeten, tut jst kr solzne oči user posted image dobim, če slišim kakšno cviljenje in maltretiranje živali. user posted image Nekateri lastniki so pa res čudni!
No vse skupaj se lepo imejte, sej se kmal spet beremo! Čav, čav.user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.7.2006 12:20:29   
Aja1
Kaja11, jaz bi šla tut za en mesec na morje!!!!! No, ampak bom morala bit zadovoljna tudi s 14. dnevi (moj  user posted image  ne dobi več dopusta). Sicer pa ti uživaj na morju kolikor se le da.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
4.7.2006 8:08:27   
Monika79
halo punce user posted image

Sedaj pa moram nekaj napisati, drugače bo naša tema padla na drugo stran user posted image user posted image  midva z user posted image  sva imela včeraj pregled, tako, da sva se šla malo pokazat, sve z G srčka poslušale user posted image , MV je trdno zaprt, edino pritisk je nekoliko povišan, tako, da se moram malo skulirat user posted image user posted image  rekla mi je, da si ga naj kontroliram, da se nebi slučajno preveč povišal user posted image  kaj se glede tega lahko naredi, pomaga? 

Na naslednjem pregledu pa imamo morfologijo in gre tudi ati zraven user posted image user posted image  tako, da je treba počakat samo 3 tedne na drugi pregled user posted image user posted image  ker je potem v avgustu G odsotna.

In kako se kaj ve počutite?
Meni to hladnejše ozračje bolj paše user posted image user posted image  je lažje za dihat user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
4.7.2006 8:31:02   
viv_
Ojla punce!

majas, saj kolo je bilo samo po ravnem in samo po mestu, tako da ni bilo tresljajev in naporov... Pa je prav pasalo mal noge pretegnit.

kaja11 - uživej na morju. Mi gremo potem konec julija, za 3 tedne, vsega skupaj bom pa doma 4 tedne. Mirno sem že začasno izpisala. Jaz sem pa tudi prijavila moj dopust...

Mene pa tamala ob živce spravlja z oblačenjem. Karkoli ji prištimam za oblečt se ona zmisli, da to pa ne bi, da bi nekaj drugega. Zdaj naj si pa zvečer sama naštima cune za v vrtec, jaz se nimam energije in časa zjutraj s tem ubadat! Za znoret! Pa od včeraj naprej je brez dude, kar je zobarca rekla, da smo že eno leto prepozni. Da je dudo in flašo treba ukinit do 15 meseca. Flašo smo ukinili že kakšen mesec nazaj user posted image , ampak duda... Je bilo zvečer kar malo krize, pa postelja je bila potem polulana... Hm hm... Upam, da bo danes že bolje... Ma, vsa sem neki tečna! Saj jutri imam pa frej dan...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
4.7.2006 8:43:14   
Luni
user posted image  viv, mene tudi Matic vsako jutro ob živce spravlja zaradi oblačenja user posted image . Pa saj je fant user posted image  In tudi jaz grem na kolo, skoraj vsak dan: sicer ne dolge ture, ampak ene 20 minut, toliko, da se malo pretegnem, včasih celo do jezera. Prav paše. Je pa res, da zaenkrat nimam nobenih težav in pri obeh sem bila aktivna pa ni bilo nič narobe. Mislim, da vsaka zase najbolje ve, kaj je prav in kaj ne. Če zjutraj samo pol ure dlje poležim, me že vse kosti bolijo user posted image  Moram biti takoj v akciji user posted image  
Mala mš v trebuščku pa tolk brca, da se velikokrat kar zdrznem user posted image  Že zdaj pokaže, da jo imamo user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
4.7.2006 9:23:46   
urška76
Ja mi mamo tud probleme z oblačenjem. "Ne bom te majčke, uno mi daj!" je blo kar redno na sporedu. Zdej mu dava zjutraj dva na razpolago, pa si jo sam izbere. Prihranek najinih živcev je velik, pa še Mihu se fino zdi. user posted image

Kar se kolesa tiče pravijo, da je nevarnost samo glede padcev. Sobnega celo priporočajo. Tako, da punce, če vozite po pameti, pa ne preveč po prometnih cestah ni kake velike panike. Je pa res, da včasih kak G. naredi paniko, pol smo pa še me vse prestrašene.

Flaše pa mi še nismo čist ukinil. Jo imamo še za jutranje crklanje. No zjutraj je čez vikend, ko se dalj časa crkljamo pripravljen spit tud do pol litra čaja in vode. No dude pa nima že skoraj pol leta. Pa ne vem, če nam bo letos uspelo plenice ukint. Se naš mali tako dobr počut v njih, da sploh ne pove, če je pokakan. No sej za lulat se že včasih spravi sam od sebe, samo pokakan ni pa nikoli. Tud če že na daleč zaudarja, njegova rita ni pokakana.user posted image  Sej drugače mamo pa še drugo leto čas. Do šole bo že iz plenice pa brez flaše user posted image

Monika glede pritiska se pa ni za hecat. Čim več počivaj, pazi, da se ne naprezaš preveč, pa ne preveč slano hrano jest. Raje neslano, kot preslano. Ker prevelik pritisk pomeni zmanjšano prehajanje krvi skozi popkovino in posledično se user posted image  slabše godi. Moji svakinji so morali skoraj cel mesec prej sprožit porod, čeprav je pa res, da se ni pretirano držala omejitev in počivanja. pa če je malo povišan tud še ni hudo. Sej v tem vremenu ti verjetno ne bo težko počivat kje v senci.

Naša bejba v trebuščku je pa tud aktivna. Zdej se že konkretno vidi, ko se premika. Jo je moj včeraj nekaj časa samo gledal, predno je dal roko na trebuh. Mu je tud v druge to zelo fascinantno.

Punce pridne bodte, pa pazite na trebuščke.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
4.7.2006 13:11:51   
alja01
user posted image Ojla punce!
Končno se je še ena prjavla k ma težave s pritiskom. Ej, Monika, jst mama rahlo povišan pritisk že odkar sem noseča, pa že prej sem ga tud mela. Fora je pa v tem, da imam povišanega samo pri zdravniku!user posted image (reakcija na bele hale) No pa me je moja G poslala v dnevni center v LJ porodnišnico (preventivno), kjer so mi cel dan merili pritisk in naredili en kup preiskav. Pa ni blo nič zaenkrat še resnega, user posted image user posted image user posted image samo svetovali so mi večkrat na dan počivanje, pa izogibanje preslanim jedem (vendar pazi NE BREZ SOLI, ker to lahko tudi škodi), pa različni stresi in sekiranje tudi pripomore k temu. Doma si pa vsak dan merim pritisk, si zapisujem in potem ob pregledu to pokažem moji G. Drugače so lahko pa teževe s pritiskom zelo resne,  so me še opozorili!!!!!! Pazi nase in na svojouser posted image !!!! Ob začetku 20.tedna pa mi je moja G predpisala še 2-krat na dan polovičko otroškega aspirina, ki naj bi to tudi nekako reguliral in hkrati spodbudil razvoj ožilja (mislim da) v maternici. še vedno si merim pritisk in je še vedno v mejah normale!user posted image user posted image
Drugače pa sem kr nekaj časa jemala rastlinske tablete na bazi česna FidiAlin plus (ob nasvetu moje G), niso nič škodljive kr je vse naravno pa še česen znižuje pritisk. Znanstveno dokazano!
user posted image user posted image user posted image Upam, da bo vse O.K. in da naju ne bodo pestile težave s pritiskom!
Lp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
4.7.2006 13:29:37   
Monika79
halo punce  user posted image

Oh hvala za vse te nasvete, ker me je res malo prestrašil ta pritisk, pa sem ga prej vedno imela Ok, včasih še nižjega, še posebja v prvih 3 mesecih (ko sem se tako slabo počutila user posted image ), tako, da se bom res mogla malo paziti in več počivati, sem pa bila vso soboto na nogah, ker smo imeli nek piknik in mi ni ne vem kaj pasalo, vem pa, da povišan pritisk ni tako nedolžen, sedaj mi je G naročila, da si naj vsak dan merim pritisk, pa bomo videli kak bo, jaz srčno upam, da je mogoče res bilo malo povišan od razburjenja in vsega tega kaj me mantra pred pregledom user posted image

Tako, da sedaj res komaj čakam, da greva z user posted image  na morfologijo in da spet vidim najin zakaldek, ker takrat bomo videli, kako je velik user posted image  in vse drugo user posted image user posted image user posted image

Alja kdaj imaš ti morfologijo? mene je sedaj naročila za konec julija, takrat bom v 22 t user posted image user posted image  moram pa še prej v laboratorij, da še oddam kri in vodo, da bomo tudi imeli izvide le-teh.

Bom videla kak bo danes pritisk in če bo spet rahlo povišam, bom si  te tabletke FidiAlin plus nabavila, pa jih dobiš brez recepta?

Ker česen bi res naj zniževal pritisk, tako, da se te nadloge rešimo a ne?

tako malo še, pa gremo domov, ker mi ni več za delat user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
4.7.2006 16:16:27   
alja01
Ojla!
Ja, včasih je človek kr mal potolažen, če vidi/prebere, da ima še kdo podobne težave, pa sploh če ti kdo da kakšen O.K nasvet.user posted image Monika jst mam morfologijo 18. 7.  in že kumi čakam, po tem pregledu mam pa še kontrolo pri svoji G.
Te tablete o katerih sem ti pisala pa se dobijo brez recepta, saj so čist natur, je moja G rekla da so O.K., pa še lekarnarca mi jih je svetovala.
Meni doma govorijo, da kr preveč paničarim okol tega pritiska, jst pa pravim da je boljš preventiva ku krativa.
Mene tut moja G kr drži v bolniški že zaradi pritiska, tud služba lahko prispeva k stresu in povišanju pritiskauser posted image .
Čuvaj se in svojouser posted image !
Lp

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
4.7.2006 18:10:50   
AleksaV
Ojla punce...

Danes je pa zame en toooolk težek dan, da že dolgo ni blo tacga...čist sem fuč.

morfologijo bom imela šele pri 22t in 5dni. To je baje malce prepozno ali ne? nekateri pravijo da jo je treba narest do 22 tedna, drugi pa do 24 tedna. Mogoče katera ve? Je pa mojja G do takrat na dopustu...user posted image

ojej, zdele bi rabla eno kopel... ampak spet ni priporočljiva...
ko sem bila septembra operirana (imela sem tumor, tko da so mi ga odstranili, odstranili pa so mi tudi jajčnik) mi je G strogo prepovedala namakanje v banji user posted image , ker je baje to najslabše za ženske... ah, saj bo že...

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
4.7.2006 18:29:35   
urška76
Oj!
Aleksa morfologija se dela med 20 in 24 tednom, tako, da ni nobene panike. Te ni nič prepozno naročila. Če bi bilo prepozno, bi te verjetno pregledal tisti g, ki bo nadomeščal tvojo.
Ker si pa ne moreš privoščiti kopeli, se pa pod tuš postavi. Men tud to pomaga, če mi teče hladna voda po telesu. Se mi zdi, kot da mi sproti odplavlja vso negativno energijo celotnega dne.
lp

(odgovor članu AleksaV)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.7.2006 8:12:16   
atanja
Lep pozdrav, dekleta!
Evo prov ste imele zdaj ko sem imela kontrolo morfologijo je moj fantek zdrav. Sicer ima še malo vode, ampak je rekla da je to vse normalno.
Zvedla sva za spol čeprav jaz nisem hotla izvedt, ker mi je tako lepše presenečenje kot pa če prej veš.
Smo pa veseli da je fante-sej bi bla v obeh primerih k mi je bilo res vseen.
JE tako lepo prstka sesal pa zehal-je isto utrujen k jazuser posted image .
Lep pozdravček

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.7.2006 8:32:02   
Monika79
halo user posted image

Res je malo boljši občutek, da nisem sama z tem pritiskom user posted image user posted image  in da se tukaj malo potolažim user posted image  je zelo fajn.
Ja saj stres pa tako svojo naredi, tako, da upam, da se bo pritisk umiril, ker mi je G rekla, če bi slučajno se še povišal, da moram nazaj priti, da me pregleda.
Ampak ne bomo tako črnogledi a ne? user posted image user posted image

Alja jaz imam morfologijo točno en teden za tabo, tako, da se gremo tudi mi kazat user posted image user posted image , pa mislim, da bodo ti 3 t kar odleteli, pa sedaj smo že skoraj na polovici user posted image  kar ne morem verjeti, da je tako minilo, se mi pa le zdi, da so se prvi 3 meseci zelo vlekli, sedaj pa kar leti user posted image user posted image
Alja bosta vprašala za spol user posted image  na morfologiji?

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.7.2006 8:35:27   
viv_
Dobro jutro!

atanja user posted image user posted image  - smo ti rekle, da bo vse OK. Kaj pa v prvo sploh ni štimalo?

Jaz imam pa prenizek pritisk user posted image , tako da sem včasih na pol v komi. Zgleda, da imam premalo stresno življenje user posted image  Je pa dobro to, da potem lahko kavo pijem, ker sem kar kavna odvisnica user posted image

Mojo taveliko user posted image  (se fino sliši) sem skipala v vrtec, jaz se bašem z enim krofom, potem pa veselo na delo, sem danes doma, na študijskem. Me je pa lih moja mati po telefonu znervirala, da mi bo poleti v Grčiji vroče (medtem, ko mi nikjer drugje ne bi bilo) in da bom kar tam rodila... Aaaaaaaaaaaaaaa...

Mejte se!

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.7.2006 8:39:06   
Monika79
Atanja - sem vesela, da je z tvojim fantkom user posted image  vse vredu in da uživa v maminem trebuščku user posted image user posted image , tako, da ti verjamem, da je sedaj lažje za dihat, da veš, da je z user posted image  vse OK user posted image user posted image user posted image

pa še čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.7.2006 8:44:26   
kaja11
Atanaja..... to je pa prav lepo slišatuser posted image user posted image user posted image

Viv..... kako ste se lotili dude. Meni bo počasi vsega dost, ker ima zadnje dni cucl cel dan v ustih. Nekak sva se odločila, da ga bomo na morju probal ukinit. Kakšni nasveti bi prav prišliuser posted image  

S pritiskom se pa res ni za hecat. Jaz sem si ga morala 14 dni merit, ker sem G rekla, da me večkrat glava boli in da imam takrat idealen pritisk (120/80).... drugače pa okrog pod 100/60..... celo paniko je zagnala, da je očitno to že prevelik pritisk zame itd. 

LP 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.7.2006 8:48:58   
viv_
kaja11 - z Mirno sva šli k zobarci, ker je nekaj jamrala, da jo boli zobek. Je pa zobarca dobra prijateljica od mojih staršev. Ta je rekla, da res kul, ampak, da se pozna, da ima non stop dudo... In potem sta se že z zdravnico zmenili, da bo duda šla, v zameno ji je pa dala eno krtačko za zobe. Midve sva se potem v avtu pomenile, da bova dale vse dude (8 kosov) sosedu za tamale mucke. In Mirna se je kar strinjala. Prvi večer je kar dosti jokala, včeraj je pa samo še rekla za dudo, pa sem ji povedala, da jo imajo mucki in da sem zelo ponosna nanjo ker je nima več (zdej je vsa iz sebe, če ji rečeš, da si ponosen nanjo, ker to Uhač v eni epizodi reče Nodiju). Pa malo več igrač ima v postelji... Za v avto sem ji rekla, naj si zbere eno igračo, zdaj ko nima dude. Tako, da počasi kar gre...

Je bilo pa noro... starejša je bila, bolj jo je vlekla!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
5.7.2006 9:40:03   
kaja11
Viv... bomo tud mi nekaj v tem smislu probal. NI mi sicer še jasno komu bomo dude daluser posted image ..... po moje ga ni junaka, k bi mu Urban svoje dude prostovoljno daluser posted image ....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
5.7.2006 11:09:56   
alja01
user posted image user posted image En prav lep pozdravček!
user posted image user posted image user posted image Ja, Atanaja čestitke ob uspešno opravljenem pregledu, to mora biti pa res super občutek, ko izveš, da je s tvojo user posted image  vse O.K. .
Jst mam dones spet en čuden občutek v želodcu, kr nek mi je slabouser posted image , upam, da bo hiter minilo. Pritisk je pa O.K. 120/72.user posted image Kaj Monika si ga meriš, baje je najbolj natančna meritev dopoldan? Pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem. Tko mi je svetovala G, pa še v enem članku sem prebrala.
Glede spola? Ja z mojim dragim sma se odločila, da izrecno ne bova spraševala, ker se veseliva če bo user posted image  ali user posted image . Če pa slučajno se G na pregledu zagovori in pove svoje videnje, pa tud nič zato. Jst nekeko kr ne verjamem, da je to čist natančno. Moji kolegici so na ultrazvoku dvakrat rekli, da bo deklica, pa je prijokal na svet fantekuser posted image . Pa to ni osamljen primer, ki ga poznam. Jst sm se odločila, da ko bom začela zbirati/kupovati oblačilca bom kr po nevtralnih barvih posegala, ko bo pa moja bebeicauser posted image prijokala/prismejala bomo pa videl kaj bo.
A katera že kaj kupuje za svoj user posted image ?
No lepo se mejte, jst grem pa mal počit, da me tale slabost mine. user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
5.7.2006 11:37:31   
Luni
No, ko ste že pri pritisku: nazadnje sem ga imela 90/50 user posted image  Ni čudno, da se mi kar naprej spi user posted image  . Zdaj se pa s kavo posiljujem: sicer sem bila kofetarca, zdaj mi pa sploh ne paše, ampak če hočem delovati, se ga moram kar napit user posted image  Se hecam: dva na dan, pa sem čisto O.K. Mali brca kot za stavo, dela že izbokline na trebuhu user posted image  se prav prijetno počutim user posted image

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
5.7.2006 11:40:06   
majas
Pozdravljene!
Jaz pa sem  klicala kar  v Postojno za morfologijo in 3D UZ in vesete kaj je zdaj po novem... se ne naredi vse skupaj ampak greš na samoplačniško morfologijo posebaj in potem komaj po 26t še na 3D UZ...tako je to ja...samo da bodo spet več kasirali, ker kolikor vem so nekaterim od vas oz.kar vsem že na morfologiji naredili 3D UZ ne? Tako da sem se jaz samo za 3D UZ odločila in ga imam komaj čez mesec in pol ko bom že v 27t... morfologijo pa mi je tako G. naredil pa čeprav se ima še tisti stari UZ...
Joj kako čas leti...še malo pa bo že 2trimesečje za nami...user posted image

Glede pritiska-jaz imam še vedno nizkega pa ni bilo hudega,,,razen tega da sem 2X skupaj padla in so me potem dali v bolnico na opazovanje,,,zdaj se moram samo paziti zaprtih prostorov...ginekolog pa mi vedno reče da me bodo morali malo več razjeziti da se mi pritisk malo zvečauser posted image

glede kolesa pa so mene res prestrašili, če je pa res vse OK potem pa tako ali tako ni problema. Jaz pa imam raje plavanje kot kolesarjenje tako da bom jaz to možnost za razgibanje uporabila če sem že blizu morja...

Lep dan vsem,papauser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
5.7.2006 11:53:46   
urška76
Atanaja superca za dobre novice. user posted image  Ti je verjetno padla skala od srca, ko si slišala, da je vse Ok. Še malo se z vodo posiljuj, da bo več plodovnice, potem se bo pa user posted image user posted image super počutil pri mamici.
Kaja mi smo pa našemu en večer rekli, da je že velik fant, pa če bi ponoči probali brez dude. No pa še to sva mu rekla, da če pa ne bo mogel zaspati naj pa kar pokliče. Pa sva ga šla čez pet minut pogledat in je spal. Brez dude. user posted image  No drugo jutro sem takoj naši mami to omenila in je tud ona skrila njegovo dudo. Je pustila samo prazno škatlico na polički, njemu je pa rekla, da jo je muca odnesla, ker je on že velik. In da jo muca rabi, za majhne mucke. No potem smo nekaj časa še iskali dudo, pa je tud on hitro povedal da jo je muca odnesla in je šlo. Sploh ni bilo tako hudo, kot sva se bala. Očitno so te muce res nagajive, ker vsem otrokom po vrsti odnašajo dude. user posted image  
Sva imela paz našim malim danes ceplenje. In naš junak je bil pogumen in ta glaven v čakalnici, pa povedal je kako bo jezik pokazal in vse ostalo, pa da ne bo jokal. Pa je na vse pozabil, ko je videl mizo v ordinaciji. Ne vem, zakaj ga je te mize tako zelo strah. Sva ga oba držala, pa še sestra, da ga je zdravnica lahko cepila. No pa tam sem še izkoristila njihovo tehtnico in sem se zgrozila. V 14 dneh od morfologije sem dobila 2 kg. Bom morala manj sladkarije pojest očitno. sam, kaj ko mi pa tako paše vse kar je sladko.
Lep dan vsem.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
5.7.2006 12:12:42   
kaja11
Urška76..... kolk je bil pa star tvoj junak, ko ste dudo ukinili? Moram priznat, da se mi fuuul ne da dopusta kvariti ampak nimam kaj. Drugače se mu bo cucl še z usti zlepiluser posted image .

Majas.... isto so meni povedali v Dravljah, tako da bom šele po morju šla na 3D UZ.... zdaj je samo obraz probala na 3D pogledat, ker ni dobro videla..... itak se ni nič videlo.

A sem že povedala da grem v petek na dopust???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
5.7.2006 12:28:37   
urška76
 Kaja udo smo ukinili dober mesec pred drugim rd. Pa bila je nuja, ker mi je dude grizel. In jo je odgriznil, tam pri plastiki, da sem se vedno bala, da jo bo med spanjem pogoltnil. Da ne rečem koliko denarja je šlo v dveh tednih za dude. user posted image
Zdej se bomo počas začeli s plenico mučit. Včeraj popoldne je bil priden in šel dvakrat lulat na stranišče (ni rekel, sva ga kar dala, pa je obakrat lulal), potem smo šli pa ven na igrišče in kar naenkrat so bile mokre hlače user posted image  pa mu je blo full čuden. No na srečo sva mala sabo za preobleč. Danes popoldne bomo ponovili vajo. Upam, da nam rata čez poletje. Drugače mamo pa še drugo leto čas.
Lp

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.