|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
29.4.2006 10:09:11   
urška76
Pozdravljene!
Viv, pa ti si preveč pridna. Upam, da bo tebe tvoj prepričal in kam peljal. Sem na eni drugi temi vidla, da misliš še generalno čistit. Če ti zmanjka lahko prideš še k nam. Mamo čist mičkeno stanovanjceuser posted image .
Zdele se pa našemu mulčku smejem, kako se je v risanko vživel. Še dobro, da ma kaj za delat v tem smotanem vremenu.
Bomo popldne jo kam mahnil, sam, kaj ko je večina kje na dopustu. Ostanejo mi samo še starši od user posted image . No, če bo Miha kaj manj tečen bom tud to preživela. Sem se navadla preslišat pripombe taščice. Zdej mi že mori kako bo dojenčku ime. Ko pa rečeva, da je do nov še daleč mi je pa prijavila, da bo morala bit zraven, če bo hotla prva vedet (pa user posted image  je, k je res lahko, je anestezist v LJ).Bom mogoče res raj v Po šla rodituser posted image .
Lepo se imejte

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 826
29.4.2006 12:56:46   
Anonimen
meni je pa ,malo po malo spet slabo user posted image . Ne vem kaj je to. Ne tako, kot mi je bilo tiste tedne, ko me je slabost pošteno matrala ampak nekek drugače,...npr. ko se zbudim, ne bruham pa nič, mi je pa slabo user posted image . Upam, da me bo hitro minilo, grrrr, pa čist OK je že bilo.

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
29.4.2006 13:02:47   
viv_
urska76 - nisem tok pridna, to so stari grehi... Ja ja, jest bi šla nekam za en dan, sam ne vem, če bo moj hotel... ma, ga bom prepričala...

matejka81 - to je pomoje od tegale nizkega pritiska, ker je stalno dež in to... bo minilo. 100%!

mejte se punce, šibam domov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.4.2006 13:10:02   
Anonimen
Viv upam, da imaš prav user posted image .
Lep dan vsem, jaz se grem oblečt počasi, greva z mojim na pico user posted image .

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
29.4.2006 13:50:25   
andreja 07
pozdravljene da se vam še jaz malo javim
men je grozn v tem vremenu in sem tok sitna da sama sebe ne morem prenašat. popoldan gremo k sorodnikom jutri pa bo spet vse po starem.

Kaj ve počnete v tem groznem vremenu men je ful zoprno in dolgčas za limonade na TV mi pa sploh ni.

lepo se imejte in lep dan vsemuser posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.4.2006 14:49:51   
Aja1
user posted image Pozdravljene user posted image !

Kako ste v tem deževnem vremenu? jaz sem imela danes dan za šoping, ampak sem bila razočarana nad trgovino Popek, ker niso imeli niti enih hlač, ki bi mi bile prav. Vse so bile velike....take, da bi mi bile prav šele čez ene tri mesece. Bo treba iti pogledat še v kakšno drugo trgovino za nas user posted image . Ampak ne bom šla prej, predno ne bom imela trebuha že kar velikega in da res ne bom mogla več spraviti nase nobenih hlač.

danes greva pa z user posted image  v kino gledat film "Čez 30 pa še pri tastarih". Baje je dober. Bomo vidli. Že nisem bila v kinu ene dve leti.

Ok, pridne bodite in božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.4.2006 19:32:47   
Anonimen
ojoj, pa ne še mama user posted image . Zdaj je pa še mama kupila najini pikici copatke. Je rekla, da so ji bili tako všeč, da se jim ni mogla upreti user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
29.4.2006 19:49:23   
urška76
Matejka81 a bo to prvi vnuk za mamo? Če je tako, potem se kar navadi. Pri nas so bili tud pri sestri vsi evforični, ko je imela prvega user posted image . No sej pri Mihu so bli tud, ko je 11 let razlike med sestrinim najmlajšim in njim. Na srečo ima brat od mojega tok starega sina kot midva (pet dni razlike). Ker drugače bi bi pa tam ta prvi.
Aja1 uživajta v kinu. Pa povej kakšen je bil film. Za hlače pa probaj dobit v kaki normalni trgovini hlače na elastiko. Ti bodo še nekaj časa prav. Ena kolegica je take hlače iz H&M nosila celo nosečnost.
Drugač so pa ti prazniki zaradi dežja čist mimo. Mi se že skor grdo gledamo. No danes je še nekako šlo, smo se šli po BTC sprehajat, pa mal o trgovinah kukat. Si moram kake čevlje brez pet za k oblekicam kupit. So mi ene iz Alpininega kataloga všeč, pa jih še nimajo v trgoviniuser posted image
Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.4.2006 20:06:22   
viv_
Ojla,

naši imajo na morju sonce, tako da saj tamala uživa. Sem jo klicala po telefonu, pa mi je rekla:"Ne morem. Sem tuki in se zdaj igram!". user posted image

Midva sva šla tudi na pizzo, pa v Obija po police. Mi jih mora moj zmontirat v kuhinji, da nekaj krame iz klavirja (kristalne zadeve) preselim v kuhinjo na police, da bo klavir mal zadihal... Danes imam na sporedu urejanje dnevne. Jutri je pa še loža (sajenje ta velikih cvetličnih lončkov) in pa likanje... jooooooooooooj, kako sovražim likanje. Še sreča, da je na Eurosportu snooker, da bom lahko gledala zraven...

Mejte se punce in uživajte!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: že kakšna novemberka?!
29.4.2006 22:43:43   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

***pika*** kar navadi se na skelenje in bolečine v dojkah. Se bo še ponavljalo. Pa nove modrčke boš morala kmalu kupiti, ker ti bodo zdajšnji premajhni.

Urška76, hvala za 'tolažbo'. Boleče dojke me niti ne motijo, tole skelenje (če se temu 'pečenju' lahko reče tako) je pa precej zoprna stvar - na srečo v kakih 5 minutah mine. Sem ravno danes v vrsti za blagajno pri 'najboljšem sosedu' ugotovila, da tisto zadnjič ni bil enkraten dogodek user posted image Se pa vsaj ustrašila nisem več in je bilo malo manj grozno.

Zaenkrat pa shajam še s starimi modrčki, le malo bolj polni so (kar lepo izgleda user posted image ).

Aja1, jaz sem zadnjič v Popku dobila ene čisto simpatične kavbojke (sicer malo preveč modre za moj okus, ampak bom preživela), ki imajo v pasu tako elastiko, ki jo lahko na gumbke prestavljaš in jih bom lahko nosila zdaj, ko je trebuh ravno malo prevelik za običajne hlače. Pa trenirko z malo višjim pasom (čeprav gre tudi z običajnimi trenirkami čisto OK zaenkrat).
Drugače pa pojdi v H&M po kake običajne hlače z raztegljivim pasom (notri je včasih še vrvica) - sem našla take tričetrt in bodo po moje kar OK za poletni čas.

Drugače pa tudi jaz zaenkrat nimam kam nataknit tistih velikih hlač, ki so namenjene nosečkam user posted image

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 29.4.2006 22:52:56 >

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 835
30.4.2006 14:53:36   
Anonimen

Matejka81 a bo to prvi vnuk za mamo? Če je tako, potem se kar navadi.

Ja prvi, prvi user posted image . Pa tud edini zaenkrat z moje strani, ker sem edinka user posted image , si lahko predstavljate kako je. Saj tud mene tu pa tam zgrabi, da bi že kaj kupila, ampak bom še počakala user posted image . So pa res sweet ti copatki, user posted image .

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
1.5.2006 11:43:33   
viv_
Ojla punce!

Hehe, Matejka81, pri nas je bila tudi tamala po vseh straneh ta prva in je grooooooooooozaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne, sej je fino, sam vsi jo razvajajo, crkljajo... Me prav malo skrbi, kako bo zdaj s ta drugim user posted image . Se bojim, da bo Mirna pri vseh za vedno ostala No.1.

Danes pride domov, komej čakam... Mi je že tako dolgčas po njej. No, saj smo bili pridni, kar nekaj smo naredili, vse je pospravljeno... Me zanima, koliko časa bo trajalo user posted image

Mejte se punce...

Lp, vivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
1.5.2006 12:46:34   
urška76
Oj!
Kok je dons fino, k ne pada. pravi balzam za dušo. Smo šli končno lahko na sprehod, da je naš mali mal energije pokuril. Zdej ga je pa zmanjkalo. user posted image  Upam, da vsaj za kai dve urici.
Viv kar brez skrbi, tudi če ne bodo pokazali na zunaj, bo Mirna vedno na prvem mestu. še sebe kdaj zalotim, da mi je do nečakinje več kot do nečaka, pa skor bi jo kdaj pred Miha dala. Ampak samo skor.user posted image  
Pridne bodte, pa hitro na sprehode.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.5.2006 12:50:36   
Anonimen
Moji znaki nosečnosti so se nekam umirili, imam še boleča prsa, rahle slabosti (so že skoraj čist minile vendar so še kr tukaj), napihnjen trebušček to pa je to,...zdaj se pa dogaja nekaj drugega, kr vsake tolko se zjočem, sploh če berem kake zgodbe ne R&R in podobnih forumih, če gledam slikice novorojenčkov v albumih uporabnic, to me tako gane, tako se mi zdi lepo, da komaj čakam, da se bo tud meni zgodilo.
Zdaj pa greva počasi na obisk k eni mladi družinici, da si bom naredila še večje lušte po bebici user posted image .
Kje je še november,... user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
1.5.2006 13:04:23   
MALINČICA
Moji znaki pa so popolnoma izginili, vse kar me spominja na to, da semuser posted image , je moj trebuh, ki zgleda že prav nosečniški.Hecno!
Sem pa sestro zadnjič vprašala, ko sem čakala na gin., če je to lahko od nosečnosti, ali je samo napihnjenost, pa je rekla, da verjetno zato, ker sem tolk majhna, pa drobna, da se mi zato vidi in da nekaterim se pač zelo hitro pozna.
Jooj, sem pa zdaj tooooliko svežega ananasa pojedla, mi ja je moj lubi narezal in sčistil. Njamiiiii!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.5.2006 18:54:06   
Aja1
Pozdravljene user posted image ! Kako ste? Jaz sem kar dobro, ker se je končno pokazal tudi sonček user posted image user posted image

Matejka81, tudi jaz včasih kar jokam, pa mogoče kdaj sploh nimam razloga. Danes sem kar na lepem postala žalostna (pojma nimam zakaj)....pa so se mi kar solze ulile....ojoj, kaj še bo. Sploh pa da berem kakšne zgodbice (al žalostne al pa vesele) smo spet na istem. Ah, bo že boljše....upam user posted image

Malinčica, tudi jaz nimam nobenih nosečniških znakov (no, razen pretirana čustvenost), tako, da včasih kar pozabim, da sem user posted image  in da se moram malo bolj paziti. user posted image

Zdaj pa šibam malo ven....dokler je še sonček!

Pridne bodite in božajte svoje trebuščke in user posted image  v njih!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 841
1.5.2006 20:32:49   
***pika***
Od mojih nosečniških znakov najbolj izstopa napihnjen trebuh (ki ga zaenkrat še ne kažem pretirano) - bolj kot od dojenčka je po moje od napihnjenosti, vseeno pa bo nekaj tudi otroček pridal user posted image , ker enih hlač ne morem več zapeti, čeprav je kilaža ostala ista kot prejšnji mesec - sem se po nasvetu G malo brzdala pri hrani.

Danes sem šla - končno - na en bolj resen sprehod. Če je katera bolj hribovske narave - izkoristite možnost ogleda velikega plazu, ki je zgrmel čez cesto iz Kamniške Bistrice do spodnje postaje žičnice na Kokrško sedlo. Noro visoka gmota snega! Res se splača videti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
1.5.2006 20:37:53   
kaja11
Matr ste pridne... saj sploh nisem mogla vsega prebratuser posted image
Mi smo dons ful užival, atrij smo končno zrihtal, tko da imamo polno zelišč in novih rožic po loncih. Pa kolesa smo aktiviral... mali je fuul užival.
Še par dvojnih dobimo pa bomo enojne v manjšini.... bravo punceuser posted image  
Za kavico bi bila pa jaz tudi.... če se le ne boste predaleč zmenile... sploh nimam pojma iz kje nas je največ.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 843
2.5.2006 9:23:43   
urška76
Dobro jutro user posted image !
Spet en turoben dan. Še dobro, da smo včeraj izkoristili sonček. Sam na žalost je moj dragi dežuren ta teden in ne moremo nikamor daleč. Bi pa šla takoj tisti plaz pogledat, pa mamo dva prehlajena doma. Še dobro, da me nista okužila (upam, trkam).
V bistvu mi je kar fino, da bo praznikov konec. Miha bo šel v varstvo k prijatelčkom, jih že pogreša. Pa ne bo mi treba več k mami hodit rožce zalivat user posted image .
Lep dan vsem.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 844
2.5.2006 11:46:04   
***pika***

Bi pa šla takoj tisti plaz pogledat, pa mamo dva prehlajena doma.

Utrška76, plaz itak še ne bo skopnel takoj, tako, da ga boš še lahko videla. Če ga ne bodo prej 'zbuldožirali'. Zaenkrat je še precej visok. Smo pa na oznakah na drevesu videli, da je na eni strani skopnel že približno 4 m. Noro. Kakšna gmota je to morala biti!

Pa naj se te prehlad ogne!

PS Drugače pa se da čisto do plazu pripeljat z avtom.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 845
2.5.2006 11:59:44   
ema79
Hojla nosečke!
Danes se vam pa še jst mal javim! Mam končn mal cajta!
Smo mel tok pestre praznike.
Moj dragi je praznovl 40 let,njegov sine pa 14 in smo mel hudo fešto doma! 35 ljudi. Za znort!
JOJ tok enga dela! Pa v soboto smo to mel, ku je blo grdo veme,ampak je blo vseen luštn!
tko, da je bla nedelja dan za izležavanje do onemoglosti!
Včeraj sva jo pa v Ankaran mahnila, pa je blo tok fajn!
Sem od prjateljce trimesečnega sinčka vozila naokrog pa moj tudi in ga je blo tko fajn gledat! Ni lepšga ku očka z vozičkom, ane?
Ta prjatelca ma voziček od Quinija, kaj je to hud stroj!user posted image
Hočem met tazga pa nbenga druzga!
Jst se pčutm odično, trebušček je že mal zaoblen, mi je pa tok fajn, ku sem bl močne postave pa mi zdej ni treba trebuh not tiščat!hehe
Me pa zanima če  majo v H&M tud kej večje številke (44)? Sj ponavad  z hlačami nimam problema, ampak z majčkami?
Drgač pa čestitkeuser posted image vsem novim nosečkam in vsem dobro opravljenim NS!
P.s.:Tud jst sm za kufetek z vami

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 846
2.5.2006 20:37:02   
viv_
Ojla punce!

No, končno smo dočakali mal sončka. Danes smo šli v ZOO, tamala je bila najbolj navdušena nad igrali, vlakcom in baloni ... user posted image  No, pa opice... Tudi po igralih je plezala kot ena opica user posted image . Potem smo hotli pa k Jurnamu na kosilo in je bila taaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gužva. Ker se nam ni dalo 15 minut čakat na mizo, smo šli v Portal in je bilo super!

Za naslednji vikend, če bo lepo, pa ostaja v planu Lipica... gremo pogledat konjičke!

Zdaj, ta teden bomo malo bolj "aktivne", pa se bomo zmenile za eno pijačko...

čau čau

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.5.2006 20:54:09   
Anonimen
Ojla še od mene user posted image . Mi pa smo dan preživeli delavno, in to zelo, delamo novo ograjo in to sami, pa traja, je kr zakomplicirano user posted image . No bomo že zmogli nekak. Sem imela pa tako srečo danes, da me je avto pustil na cedilu, za znoret user posted image user posted image . Še zdaj se nisem čisto pomirilauser posted image . Zdaj grem pa pod zaslužen tušek pa pred knjige me čakata 2 izpita prav kmaluuser posted image .
Lepo spite nosečke, nočkouser posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
3.5.2006 8:34:47   
Aja1
Dobro jutro user posted image ! Praznikov je konec user posted image

Kako ste? Jaz sem kar dobro, le malo lačna sem že. Zgleda, da sem se čez praznike navadila zajtrkovati....ah, kje je še malicauser posted image

Punce, ta mesec bomo mogoče pa že čutile prve brcike...jaz že komaj čakam. user posted image

Kje bi se pa lahko dobile na pijači? Če ne bo predaleč zame, se vam bom z veseljem pridružila.

Pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
3.5.2006 8:56:13   
viv_
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=903866

Evo, tukile poteka debata o srečanju... da se ne bo vse zgubil med čvekom user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......