|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
3.5.2006 10:00:48   
urška76
Ojla!
Pa je konc praznikov in spet lepo vreme user posted image  . A vas je včeraj kaj opralo. Mi smo moral kar hitro it domov s sprehoda, da nas ni namočilo. Potem naju je pa (mene in malega) nekaj na veliko zvijalo, pa nimam pma od česa. Nisva nič takega jedla. 
Moj user posted image  me že vsak dan sprašuje , če user posted image  že brca. user posted image  Pa ni še nič. Bo treba še malo počakat. Čeprav pravijo, da v drugo (lahko) čutiš bebico že v 15 tednu. To bo pa prav kmalu. Miha sem začutila tam nekje konec 16 tedna. Mam še vedno spravljen sms, ki sem ga poslala dragemu in tistega, ki sem ga dobila v odgovor.
Tako, zdaj se grem pa še na srečanja pofočkat za user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 851
3.5.2006 11:49:17   
taya76
Ola punce.;)
No pa so minil tile prazniki...Midva sva tudi nameravala it do Bohinja in do Bleda,pa nama je vreme blo v napot k dezevalo..Pol sva pa kr do mojih starsev sla na Roglo k mamo tam vikend...Drgac sva se pa v soboto V Celju ceu dan pasla po trgovinah..Pol sm pa mojga mau v baby center pelala pa se ful zapicu v vozicke..Ne mors verjet ce ne vidis...Lep dan se naprej..

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 852
3.5.2006 11:53:12   
viv_
Hehe... men se moj sam smeje. Ta velik voziček mam še od Mirne, to je Quenny freestyle 4xl, ga ne menjam niti pod razno... Zdej pa gledam eno marelo za zraven. Mirna je mela chicco caddy, fajn lahek, zdej sem se pa zagledala v Chicco London http://www.thebabyjoint.com/product_info.php?products_id=616#.

Pa majo ga v toysu, tko da pomoje, da ga bom kupila, pol enkrat... drugo leto spomladi user posted image

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 853
3.5.2006 12:29:42   
Anonimen
Jaz sem pa danes taaaako zadovoljna in vesela predvsem, danes smo napolnili 13 tednov, torej veselo korakamo v 14. user posted image user posted image user posted image
Se kr ne morem načudit kako čas beži,...user posted image
Jaz sem res čist presrečna danes user posted image user posted image user posted image

uživajte user posted image , jaz pa grem dalje delat, ja še kr delamo, pa še učenje pa vse skupaj, ni čudno, da tako mineuser posted image .

Pa-pa
Matejka& baby user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
3.5.2006 15:06:09   
marella1
Hello user posted image

meni se je šele zdaj končno uspelo spraviti na RR imamo kar norišnico v službi. 22.4. sva imela NS pa je našemu user posted image  zmanjkalo 4 mm, da bi lahko opravila meritev. No pa smo sedja ponovno naročeni v petek, komaj čakam. Aja pa še to, mi je gin. izračunala PDP 6.11. pa bo kar 10.11. pravi.
Drugače pa tudi jaz kar neki jokam na vsake toliko časa ali pa sem otožna, apmak brez posebnega razloga. Tako to je ko nam pa hormončki nagajajo.

Božajte svoje bušije in user posted image  vsem novim nosečkam.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
3.5.2006 17:32:30   
taya76
Viv...Ja sj glih v Quennya se je zagledu sam tocn ne vem v kterga k jih je vec sort...Nama je biu ful vsec se bova se odlocla predn kej kupiva..Ampak men je tale od Peg-Peregota AT-4. tud vsec.Bomo vidl,se je cas..

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 856
3.5.2006 19:49:57   
MALINČICA
kaj že vse kupujete opremo za dojenčke?
Jaz še nič nimam, pa za voziček sem si tudi rekla, da ga bom šla kupit tik pred porodom.
Mi je ati rekel, da mi bo naredil posteljico za otroka, pa sem mu rekla, da jo naj začne delat nekje jeseni...
A bi morala že prej porihtat take stvari?
Se bojim, ko eni pravijo, da ne smeš prehitro kupvat za otroka....user posted image user posted image user posted image

Sem se pa zadnjič pohvalila, kako nimam nobenih nosečniških težav, pa me je danes tako začel križ boleti, ko user posted image !!! Pa jokam kar tako, da je moj dragi že čist v skrbeh...

Jutri imam pa NS, že komaj čakam, bom videla mojo pikico. Sem se naročila samoplačniško in je rekla, da lahko gre zraven partner in da dobim filmček in sliko.... jupiii!
Stane pa 10.000 sit
Upam, da bodo meritve ok!

Kako vam kaj rastejo trebuščki?
Jaz sem imela zdaj en teden prosto, ker so bile počitnice, pa so mi sodelavke danes rekle, kako se mi je trebušček napel v tem času, sem bila tako ponosnauser posted image !!!!!

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 3.5.2006 19:53:02 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 857
3.5.2006 20:50:28   
urška76
Čer srečke user posted image
Nič ne nakupujem, večino moram it iskat, oz. mi morajo vrniti. Mihove cunce so v glavnem sposojene. Ko bo vse na kupu, bom pa videla, koliko je še dobrega, in kaj mi manjka. Finobi bilo pa pogledat za kak voziček. Imamo doma Asahija Scirocco4, pa ne vem no. Smo imel full problemov s prvo osjo. Kolesa so stala na V stala, pa eno naravnost drugo v desno. Pa zdej gruntava, da bi novega kupila. Mal mi je sicer mimo, sam kar naprej met voz na servisu pa tud ni fino. Pa še delat so ga nehali, tako, da vprašanje do kdaj bodo rezervni deli.  Tako, da punce vam polagam na srce. Dobro si oglejte kaj kupujete, ne se preveč zaletet. Za naju je bila to draga šola.
Lepo, da rastejo trebuščki, kar božajte jih.
Lep večer vsem.

PS: upam, da bo še katera za user posted image . Zaenkrat smo samo tri pofočkane.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 858
4.5.2006 8:15:08   
krfjolca
Jaz tudi Quinnyja gledam, očitno je res dober, saj ga imajo res vsiiii user posted image . Na sprehodu gledam samo še, kakšen voziček ima kdo user posted image
Drugače bi morala imet pa včeraj 2. UZ, pa se jim je mašina pokvarila, tako da zdaj čakam, da me pokliče in da nov datum user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.5.2006 8:25:14   
najci
Dobro jutro!
Vidim, da vas je že veliko srečk nosečk mimo slabosti, mimo treh mesecev... Torej vas že razganja od energije?!? No, mi pa še kar bruhamo, tako da nič novega pri nas! Ampak jemljem to kot dober znak, da se moji dve pikici  user posted image  user posted image  pogovarjata z mano in mi pravita, da pridno rasteta...
Do NS imam še 2 tedna in sem že vsa nestrpna - so mi termin že dvakrat prestavili, takoj da že komaj čakam, da bo to za mano.
Uživajte v user posted image - se vam pridružim čez kakšen mesec, ko bo upam da tudi zame bruhanje mimo...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.5.2006 8:25:51   
Aja1
Pozdravljene user posted image .
Vidim, da se pogovarjate o vozičkih. Meni je pa full všeč tale http://www.ariel.si/meni/prod_prog/traxx/jaguar_3.htm
Ima katera kaj izkušenj s tem vozičkom?

Sicer pa me zanima, kakšne trebuščke že imate? Se že fajn vidi? Meni še vsi pravijo, da se ne vidi nič (sem bila že prej bolj drobna) in potem poslušam samo nasvete, da naj malo več jem in podobno.... Trebuščka na zunaj pa res še ni videti (no, opaziva le jaz in moj user posted image ). Potem pa me občasno kar strah postane, da mogoče moj user posted image  ne raste. komaj čakam na naslednji pregled (15.5.), da izvem, če je vse ok.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.5.2006 8:45:21   
viv_
Dobro jutro punce!

Pejte prosim na srečanja in družabni dogodki: "novembrke v pričakovanju", pa mal poglejte user posted image

Jaz sem OK, trebušček raste. Teža mi pa ful niha... Predvčerajšnjim zvečer sem imela 58 kg, danes zjutraj pa 56 kg. No, limita je 70 user posted image . Počutim se OK. Ampak morm mal počivat čez dan. Včerej sem bila ves dan na nogah, ko sem prišla iz službe, sva šle s tamalo direkt v mesto, Mirna s kolesom, jaz bolj ali ne v teku za njo. In zvečer, ko je zaspala, sem bila ko cunja... aaaaaaaaaaaaaaa...

Jaz imam naslednji teden v sredo služben sistematski pregled. Potem pa 17. spet mojo G. Komej čakam. Sicer ne bo UZ, ampak sam da slišim mulo malo user posted image .

Mejte se, vse, ki vam je slabo, naj slabosti čimprej minejo pa vse, ki imate pred seboj še NS, držim pesti user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.5.2006 8:51:52   
Lana_s
Malinčica kam pa si se naročila na NS? Še imaš tel. št.?

Jaz sem orvič začela kupovat komaj konec 7 meseca ali še kasneje se ne spomnim več dobro. Voziček pa komaj zadnji mesec. Letos pa tak ne bom imela kaj dosti za kupit, ker imam še skoraj vse od Tine.
Drugače pa v naši družini že nestrpno pričakujemo drugegauser posted image , je od brata punca imela že v soboto rok in še nič.

Trebuh se mi že kar pozna, me že malo hlače tiščijouser posted image
Zdaj pa mi moj mali vragec nagaja in morem končat.

lp

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.5.2006 10:05:50   
Višnja
pozdravljene,
upam, da ste se spočile med prazniki. Vidim, da pridno rastete user posted image . JAz sem zdaj v 11 mesecu in mi še vedno slabo dela in to čez cel dan in zjutraj redno bruham. Jem še vedno malo in zato sem danes poklicala ginekologa in me je naročil jutri za pregled, ker pravi, da ni za se hecat s temi stvarmi. Jaz se bojim da moja mala pikica ne dobi dovolj hrane glede na to, da ne jem skoraj nič. Uff...bomo vidli kaj bo rekel jutri. Me veseli pa za vas, da se dobro počutite in do so vas slabosti več ali manj zapustile.

najci_ a si ti izumila kakšen tvoj sistem, da omiliš slabosti?????? Meni čisto nič ne pomaga, niti svečke, ki mi jih je predpisal gine.
MEne tudi mikajo stvari, da bi kar nakupovala.Zaenkrat se še zadržujem. Se pa moja kolegica nikakor ne more in tu pa tam kupi kaj za mojo pikico. Tudi vozičke sem malo gledala ampak zaenkrat me še ni nobeden prav prepričal.

Lepo se mejte in oživajte na  sončku.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.5.2006 10:13:18   
Aja1
Višnja, verjetno si mislila v 11. tednu (ne mesecu user posted image ).
Ja, res mora biti hudo, da ti je skoz nekaj slabo, pa bruhanje in tako naprej. Upam, da vse slabosti čimprej minejo. Tolažite se lahko s tem, da naj bi bilo v drugem tromesečju lažje. Držim pesti, da bomo kmalu lahko vse pisale le o tem, kako se dobro počutimo, pa kako brcajo naši user posted image ,...

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.5.2006 10:20:08   
urška76
Dan user posted image

Punce ravnokar sem govorila s sodelavko, ki pričakuje avgusta svojega tretjega user posted image . In zvem, da je bila vmes v bolnici, ker je zatekala. In to zato, ker je premalo pila. Zato pijte, pijte in še enkrat pijte. Sploh tiste, ki še delate ne pozabit na vodo. Jo imejte na pisalni mizi. To sem jaz v prve prakticirala, zdej mam pa tud vodo skoz na mizi.
Sem se pa danes vagala in imam še 59 kg. Trebuh pa že raste. Kdor ve, da sem user posted image  ga opazi. Bo treba kmalu v resno nabavo. pa zdaj še dva vikenda ne bo nič z avstrijo. Ta teden sem jaz še našim dolžna kosilo za mojo okroglo (pa vsem najbolj sobota paše), naslednjo soboto ima pa tast fešto za 60 let. Bodo morale kavbojke še mal zdržat user posted image . No mogoče bom pri nas mal pogledala, če bo kaj pametnega za normalno ceno.  Moram začet šparat, če mislimo v jesen z urejanjem svojega kotička.
Pa punce a res ni nobeni več za kako kavico? Saj lahko tud sok pijete. user posted image  Razumem štajerke, da so predaleč ampak vas je pa nekaj tud bližje. Se jih je na začetku nekajjavilo, da imajo isto g, kot jaz, se pravi da so iz okolice Domžal.
Pozdravček, Urša

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.5.2006 10:21:34   
Višnja
user posted image ....ja, ja 11 teden....user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.5.2006 10:55:25   
majas
ojlauser posted image
kako ste se razpisale, ja me ni bilo dolgo. Sem v petek skupaj padla v službi, šla takoj do G.in je znorel saj sem zlezla skupaj od utrujenosti. V službi mi niso dali nič fraj, za veliko noč sem bila delala po 10 ur...fraj pa niti en dan. Pa se mi je lepo zvrtelo. Me je dal tudi na UZ in nisem mogla verjeti kako je v 2eh tednih user posted image zrastel. Zdaj v 11.tednu je imel že nogice in rokice pa premikal se je...kako lepo, sem bila tako vesela...user posted image
tako sem uživala tudi jaz čez praznike, pa čeprav na bolniški sem bila doma.

In zdaj ko je praznikov konec-kako lepo vreme je zunajuser posted image
pozdravček

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.5.2006 20:07:40   
viv_
Ojla punce, danes pa niste ničkaj zgovorne user posted image

Ja, je lepo vreme, pa ste vse zunaj, a ne user posted image  Z Mirno sva bili ves dan sami, pa sva zrihtali rožice, pospravili ložo, na podstrešje sem znosila smuče, sanke, pancarje... zdaj verjetno ne bojo več v uporabi. Tamala je ko mali pujs, se trenutno namaka v banji, jaz pa mal čekiram kaj je novga. Ko pa zaspi, se pa lotim pospravljanja stanovanje.

Mejte se!

vivuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.5.2006 21:14:27   
Anonimen
Ojla
Tudi mi smo še vedno pridni, baje da bomo jutri gotovi user posted image , upam, da res. Drugače pa upam, da sem bogatejša za en fletkan nosečniški komplet iz Quelleta, Bombažne hlače in tuniko, zdaj ko imajo 2000 sit popusta, pa še brez poštnineuser posted image . Jaz sem si naročila hlače, mama mi bo pa z njenim popustom tuniko user posted image . Je treba izkoristit. Upam, samo, da bom vse dobila, da ni že vse razprodano, ker pol bom pa res žalostna user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
5.5.2006 10:08:43   
najci
Uf, shoping - ste pa res že prave nosečke v 2.trimesečju, punce user posted image ! Res se mi kar smeji, ko pomislim, da kmalu prihajamo tudi me z PDP konec novembra za vami, ha ha! Pol bo šele luštno tuki na forumu!

Višnja, glede slabosti sem kmalu ugotovila, da malce pomagajo sprehodi na svežem zraku. Ampak povdarek na malce, ker če je slabost huda, pač nič ne pomaga. Takrat se skrijem pod kovter in skoraj prespim cel dan!
Ampak se trudim, da grem čimveč ven - če je veter s kapo naglavi in če je sonce s sončnimi očali, ker me tudi to drugače moti...
Sreča, da jaz ne bruham vsak dan, le občasno vsake nekaj dni, tako da me ni strah glede hrane. Imam dober in slabe dni... Upam, da ti bo tvoj G. kako pomagal...

Ah, še malo, pa bomo tudi me mimo 3.mesecev - boš videla, potem bo čudežno kar čez noč boljše user posted image ! Smo optimistke, a ne?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.5.2006 12:14:25   
ema79
no, danes se mi izteka zadnji dan dopusta, hvala bogu, da je še vikend, ampak vnedeljo pa v službo, me čaka 24 urno dežurstvo!
Včeraj sem bila malo v Celju v H&M, in sem si nakupla moje prve nosečniške hlače in tuniko!JUHUHU!
Pa kaj majo lepe cotke za naše bodoče malčke! Ka si nor! Dobr, da nism bla sama, da me je moj nazaj držal, če ne bi preveč nakupla!
Me je pa danes zjutraj ful špikalo pod popkom in sem mela hudo vrtoglavico. Me mal skrbi, a je to normaln?
Sicer zdj je že vse ok!
Jst sm šla pa zdj že dve kilce gor pa upam, da se to ne bo reveč hitr stopnjevalo!

Dekleta lep dan in vikend vam želim!

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 872
5.5.2006 19:22:00   
lenca79
Lep pozdravček starim in novim nosečnicam user posted image . Nisem bla na forumu en teden, pa sem kar 15 min brala vse kar ste napisale. Bravo!
Prejšnji petek sva bila s fantom na NS in je G. rekla, da je otrok lep in priden, se lepo razvija (velik je bil celih 5 cm), mal je pobrcal in pomahal, tako da je bilo res ganljivo. Dobila sem tudi slikice, (kjer se vidijo obrazne kosti, ličnice, čeljust, nosek, hrbtenica,...) ki jih vsake toliko časa pogledam. PDP imam 13.11. (sem v 13 tednu). Zdej sem veselo novico povedala tudi staršem, v službi in prijateljcam. Upam, da bo tudi naprej vse OK.
Jaz se zaenkrat dober počutim (če odštejem občasne glavobole),slabo mi ni pretirano. Pa seveda sem mal tečna kar seveda spada zraven.
Vse že nekaj nakupujete, jaz še za mojega sončka/sončico nisem nič kupila, sem pa res bila pred mescem dni v IT, kjer sem sikupila nekaj novih kavbojk, majčk in tunik, seveda vse malo večje številke, da me ne tišči v trebuh.
Taya76 sprašuješ, če je katera iz bližine Velenja - jaz sem Velenjčanka. Si tudi ti kje tu blizu?
Jaz sem se trenutno zredila za 1 kg, sam mam občutek, da me bo kr naenkrat razneslo, ker se mi včasih zaluštajo full čudne stvari user posted image .
Matejka81 sporoč kako si bila zadovoljna s Quelletom - men se večkrat naredi, da full dober izgleda v katalogu, na men pa kot žakelj krompirja :)  user posted image

Lepo se imejte - imejte se rade.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 873
5.5.2006 19:24:25   
Anonimen
Lenca79, če bom vse dobila bom prilepila slikice, da boš videla, jaz imam zaenkrat dober izkušnje, že trkamuser posted image .
Lep pozdrav!

(odgovor članu lenca79)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
5.5.2006 20:02:52   
urška76
Pozdravljene user posted image !
Ko bi ve vedle, kok sem jaz pridna, kadar nimam računalnika doma. Moram pazit, da ga ne bo moj spet začel vsak dan v službo nosit user posted image . Imava namreč samo njegov službeni prenosnik.
Ema79 če je bila vrtoglavica samo občasna ni panike. Verjetno imaš nizek pritisk, kar je običajno na začetku nosečnosti.Pazi, da ne boš prehitro vstajala. Pa veliko pij, pa če ti paše si lahko občasno privoščiš tudi kako manjšo kavico. Bolečine pod popkom so pa verjetno od raztezanja vezi. Ali pa premalo počivaš (to v nosečnosti pomeni ležat ne sedet).
Pa tale sonček se nam zelo pozna. Smo vse manj za računalnikom in več zunaj.
Pridne bodite, jaz moram pa mojemu cukru dat lubčka za lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......