|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
5.5.2006 20:13:45   
MALINČICA
Lenca79, ti imaš pa enak PDP kot jaz, tudi jaz ga imam 13.11. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj imela NS in sem bila tako vesela, ko sem vidla mojo pikico, mi je kar na jok šlo.
Velik je 5.5cm in izračun NS je bil 1.4mm
Sem dobila slikico in kar nisem mogla verjeti, da je to moje dete, zdaj pa vsake tolko časa grem prečekirat slikico.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
5.5.2006 22:50:30   
Anonimen
Ojoj, kam so izginili moji boki?? user posted image

Sem ugotovila, da sem kot sodček, boke si moram prav potipati, da vem kje so, ker se mi je trebušček že lepo razvlekel user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
6.5.2006 0:07:56   
Anonimen
No, pa se se jaz prvic oglasam.
PDP je 12.11., tako da se pocutim ze prav okroglo in mi skoraj nobene hlace niso vec prav. Se vedno ne morem verjeti, da starsi in šef niso še ničesar opazili user posted image

Pocutim se pa odlicno - cez praznike sem bila v Spaniji, malo hodila okoli, malo polezavala na plazi user posted image in prav socustvujem z vami, ko berem o vasih slabostih... Vceraj sem bila tudi na NS in kot kaze, je vse v najlepsem redu. Po pravici povedano, mi je precej odleglo!

Sedaj pa naprej. Drugo tromesečje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
7.5.2006 9:28:35   
kaja11
user posted image za vse opravljene NS. Me prav veseli, da imate same lepe rezultate. Upam, da bom tudi jaz v torek imela kakšno lepo novico. Postajam že pravi mali bajsek.... zaenkrat se ne vidi, da sem noseča...... ampak bajsastauser posted image V bistvu že komaj čakam, da buši ven skoči.
Tudi jaz si bom preko Quelle naročila eno nosečniško majico.... pa preko Reedout(ni čist tko)tudi. Se mi zdi, da je pri nas tok mal stvari.... pol pa vse isto hodimo oblečene. Pred dvemi leti smo imele vse ene tričetrt črtaste hlače iz baby centrauser posted image .... na koncu sem jih samo še doma nosilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.5.2006 9:47:28   
viv_
Ojla,

meni se zdi, da ma c&a luštne cune za nosečnice.

Mi smo šli včerej v Lipico. Ful je bilo luštno, super igrišče imajo za otroke. Potem smo šli še na voden ogled. Tamala je hodila z vodičko user posted image user posted image  Sem mislila, da bo 45 minut mal dolgih zanjo, pa je bilo kar ok.

Potem smo šibali še na en rd. Zvečer sem pa samo dol padla! Tok sem bila zmatrana! Aaaaaaa... Smo pa v spalnici spet uvedli ta temne zavese in je Mirna spala do pol 9 zjutri. Saj to! user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.5.2006 20:18:23   
urška76
Oj!
user posted image za vse nove nosečke in vse dobro opravljene preglede.
Včeraj sem šla mal po trgovinah. No na koncu sem več za Miha kupila kot zame user posted image . pa pri našem razgrajaču si niti pogledat nisem mogla, če mi je kaj všeč. No na koncu sem si v mathercare-u kupila eno trenirko, tako na uč. Na srečo mi je prav. Da bi jo šla pa še probat, bi se pa malemu sfeclalo, no ja sfeclalo bi se mojemu, ki bi moral za njim letat. mi je pa ena oblekica bila všeč, sam sem rekla, da grem najprej v Celovec potem pa lahko tud pri nas še kaj kupim.
Danes smo bili pa v Arboretumu in bi naš mali bil samo na toboganu. na največjem seveda. Pa potem mi je skoraj v ribnik k labodu skočil.
Imajo pa lepo raztavo orhidej z metulji, pa tudi tulipanov je še dosti.
Lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.5.2006 20:27:22   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Postajam že pravi mali bajsek.... zaenkrat se ne vidi, da sem noseča...... ampak bajsastauser posted image V bistvu že komaj čakam, da buši ven skoči.

Tudi jaz se počutim kot en križanec med prašičkom in nosečnico user posted image Tisti, ki me menj opazujejo, niti ne opazijo kaj posebnega, meni pa se zdi, da imam na trebuhu in po nogah v glavnem samo špeh. Tudi jaz si že želim imeti en bolj konkreten trebušček, kjer se bo jasno videlo, da ni vzrok (samo) preobilno prehranjevanje user posted image

Najbolj sem pa srečna, da lahko končno hodim na telovadbo za nosečke user posted image user posted image Če že ne bo pomagalo pri ohranjevanju zmerne kilaže, bom končno vsaj zmogla normalno vzpenjanje po stopnicah.

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 7.5.2006 20:29:02 >

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.5.2006 21:24:20   
majas
Pozdravček novimuser posted image
Tudi jaz sem moj je že velik 5cm. In tako je bilo lepo videti ko se je že premikal. Se je G.hecal da mi že mahauser posted image pa tako ponosna pokažem slikico svoje pikice/pikece. Pa tudi jaz sem se zredila za en kg. Pa tako lepo je opazovati kako je trebušček vsak teden bolj napet...user posted image

Upam da ste lepo preživele vikend. Mi na primorskem smo imeli sonček in 26 stopinj user posted image
papa

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 883
8.5.2006 7:54:27   
petruskaL
ojlalala punce
vidim da že vse res pridno gledate, nakupujete stvari za vaše nove male člane...Jaz sem do zdaj kupila ene nogavičke - pa še te bolj za mojo dušo da jih mal gledam user posted image . Ta petek mam tut jaz spet pregled pri G - se mi zdi da samo še tam visim - mi gre čas ful hitro. Upam da  me bo dala na UZ...
Sicer pa sem si v BabyCentru ogledovala stajice - kaj ve menite o tem pripomočku user posted image . Men se zdijo zlo dobrodošle varuške in sva se odločila da bova eno tut nabavila, samo ne še zdej...Počas pa bo verjetno res treba stvari na kup spravit...Jaz mam bolj napade pucanja pa preurejanja stanovanja user posted image user posted image . Moj ljubi kar z očmi zavija ko pride iz službe in dobi navodila katere omare sploh niso več na pravem mestu in kako bo zdej moglo bit če bomo hotli normalno živet user posted image user posted image user posted image Sicer pa uživajte vsak dan posebej ker smo z vsakim dnem ki mine bližje tistemu ki ga vse tako težko pričakujemo..

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 884
8.5.2006 8:17:33   
Aja1
Pozdravljene user posted image !
Kako ste?

Jaz zaenkrta samo še ogledujem stvari za user posted image . Se moram prav nazaj držat, da česa ne kupim....ampka me full drži. Moj user posted image  pravi, da bo za to še dovolj časa...ja, saj ima prav, ampak jaz bi že kar kaj kupila. No, zaenkrat bom poskušala počakati do takrat, ko mi bo na UZ lahko povedlala spol user posted image . Upam, da že v ponedeljek, ko bom v 16 t. Samo malo me je strah, da UZ sploh ne bo delala, ker berem tukaj po forumih, da naj bi bil naslednji šele v 20. t.

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 885
8.5.2006 8:56:46   
viv_
Dobro jutro!

Končno spet mal sončka, ampak baje ne bo dolgo user posted image . Evo, ena nova slikica od naše tamale v albumu...

Nekako nam je uspelo postavit datum za srečanje:

ČETRTEK, 11.5.2006 ob 17.00 na Pločniku (to je zraven tromostovja, tam, kjer je polno miz zunaj).
Upam, da se vidimo v čim večjem številu!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.5.2006 9:12:52   
urška76
Ojla!
Kok je dobr, da tu gor ni treba govort, da lahko čvekam s prsti. Sem čisto brez glasu (že tretji dan). No sej počasi gre na bolje. Sta me moja moška okužla.
PetruskaL, če imaš veliko stanovanje oz.hišo, ti bo stajica verjetno prav prišla, potem, ko se otrok že začne plazit. Če pa imaš majhno stanovanje, pa ti bo po moje samo prostor zavzemala. Mi je nismo imeli. Malega sem enostavno položila na tla na dekico in je bilo. No potem sem morala kmalu pazit, da ga nisem pohodila user posted image . Po izkušnjah mojih kolegic malčki niso ravno najraje v stajici, ker jih omejuje pri raziskovanju. Imaš pa res še kar nekaj časa.
Viv, vaša Mirna je pa pravi cukr. A jo lahko za našga Miha rezerviram? user posted image
Za srečanje imam pa že na koledarju zacahnjeno. Upam, da dobim do takrat moj glas nazaj.
Uživajte v sončku.
Lp, Urša

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.5.2006 9:16:55   
viv_
Mi smo imeli stajico in sem jo kakšen mesec ful uporabljala, zjutri je šla tamala not, pa se je igrala, jaz sem pa še mal dremala... Pa sama je bila tudi rada notr, sploh ko se je začela postavljat na noge. Fajn je, če maš tisto, s ta veliko mrežo, da se lahko povsod prime.

urška76 user posted image  Hvala za kompliment user posted image  Ampak je že oddana, tudi enemu Mihu... Zdej pa, če bo punca, je pa tut zmenjeno, da jo dobi od tega Miha brat dvojček  user posted image user posted image  Maaaaaaa, tuki se zezamo, pol pa bog ve, kaj bo domov prvlekla... Če bo šla po mojih stopinjah, bo hudo user posted image user posted image  Jaz, hči edinka, sem pri 17 letih privlekla domov enega heavy metalca, 2m visok, 70 kg, lase do riti... Pa so moji kar prenesli... In, sedaj je moj mož user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.5.2006 10:07:25   
najci
O, Viv, tale je pa dobra user posted image !!! Če bo šla hčerkica po maminih stopinjah, pa boš vsaj že vajena vsega hudega... ali pa ne, a? O, tole z otroki bo pa res še zabavno v življenju... jaz si sploh še ne predstavljam, ko sem pa šele prvič nosečka...

Drugače je pa kar dober dan danes pri meni - kar se slabosti tiče. Upam, da bo zdaj kar čez noč čudežno boljše! Danes imamo ravno 3 mesece! user posted image
Uživajte na čveku, ker mene žal ne bo - boste potem kaj lepega povedale!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 889
8.5.2006 11:17:40   
marella1
No pozdravček še z najine strani vsem user posted image

tudi mi smo opravili z NS, rezultat 1.7. Trbušček se mi zdi, da počasi vendar vztrajno raste. Upam, da mi uspe priti v četrtek na Pločnik.

pa pa

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 890
8.5.2006 15:08:13   
andreja 07
vidim,da se je javila najči ,ki pričakuje dva dojenčka kakor jaz,pa sem se domislila da se še jaz mal podpišem. Mene slabosti še dajejo sploh pa kar se tiče hrane je vse na glavo pri nas in to se dnevno spreminja.Tko da sploh ne vem več kaj bi kuhala.

drugače je kar ok v sredo imamo NS ,posledično pa nosim samo še trenirke pa hlače-nosečniške ki mi jih je kolegica sešila.

lep pozdrav vsem user posted image user posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.5.2006 15:19:11   
majas
Katera je vse naredila NS? Mi je prijateljica rekla da je bila res zadovoljna s tem pregledom. Naredila pa ga je v Domžalah. Tudi jaz sem razmišljala, ker se res lepo vse vidi ne.
Jaz pa ne bom morala priti na Pločnik. Sem predaleč. Se bomo morale primorke zmeniti drugjeuser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
8.5.2006 19:11:22   
lenca79
Čao, tudi jaz se opravičujem, ker me ne bo na srečenje, mogoče kdaj drugič.
Lepo se imejte, še zame zraven.user posted image
Mene tudi vedno bolj vse tišči, samo še ni tist tapravi trebušček, sam širim se iz vseh strani, čeprav se na tehtnici še ne pozna tako močno.
Še lahko spite na trebuščku? Jaz se sploh ne upam več, pa tako rada spim na trebuhu.user posted image

Majas jaz sem šla na NS in mi ni žal - sem vsaj vidla da je vse OK, pa tk lepo se vidi otročiček, pa še slikice sem dobla in jih kar naprej gledam.

Lepo in rade se imejte  user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.5.2006 19:22:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pozdravljene user posted image !
Kako ste?

No, zaenkrat bom poskušala počakati do takrat, ko mi bo na UZ lahko povedlala spol user posted image . Upam, da že v ponedeljek, ko bom v 16 t. Samo malo me je strah, da UZ sploh ne bo delala, ker berem tukaj po forumih, da naj bi bil naslednji šele v 20. t.

Jaz imam tud v ponedeljek pregled user posted image user posted image
In tudi mene skrbi zarad tega Uz user posted image . Upam, da nama ga obema naredijo, jaz bom prosila Gin. Mislite, da bom čudno izpadla, če mu rečem, da bi ga rada videlauser posted image ?? user posted image

Drugače pa sem danes ugotovila, da dobim zibko od sosede, ampak jo bo moral moj user posted image  prebarvat (to pa ful rad delauser posted image , je rekel, da takoj ko jo dobiva, jo bo obnovil), pa kupila bova še gobo za v zibko, mama mi bo pa sešila poušterček pa odejico user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
8.5.2006 22:50:07   
Anonimen
Jaz tudi v cetrtek ne utegnem priti... Pa drugic!

Katera je vse naredila NS?
Jaz sem bila zelo zadovoljna s pregledom v Ljubljani/Dravljah. Res so si vzeli cas in ker se tamau sploh ni hotel obrniti, ga je zdravnica kar nekaj casa zokala, da je pokazal se drugo stran. Vse si je temeljito ogledala in sem res vesela, da je vse ok.

Meni se zdi pregled zelo temeljit in zelo lepo vse razlozijo in odgovorijo na morebitna vprasanja. Stane pa 12 000.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
9.5.2006 7:09:15   
majas
matejka jaz mislim, da bi ti morali narediti UZ, sploh pa če rečeš da bi ga rada videla. Meni je res čudno, da vas ne dajo na UZ, ker je mene moj G.še vedno dal in zdaj je videti že toliko lepše, ker se premika. Saj UZ nič ne škodi...
Joj zibkouser posted image -jaz še nimam nobene stvari pa bi res imela nekaj za lušteuser posted image

Mislim, da se bom tudi jaz danes naročila na NS, da ne bo prepozno.
Zdaj pa se že odpravljam h G. Da mi bi moj user posted image spet pomahal user posted image user posted image
papauser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.5.2006 7:22:28   
Aja1
Matejka81, držim pesti, da nama naredijo UZ. Jaz bom tudi kar rekla, da bi res rada videla našega user posted image  in da se na NS ni videl spol in da upam, da tokrat ne bo spal in da bo nogice držal močno narazen (prejšnjič jih je tiščal skupaj, kot bi imel zvezane user posted image ). Poročaj v ponedeljek oz. v torek. jaz imam G šele ob 17h, tako, da bom poročala v torek, kako je bilo. Komaj čakam.
Ampak res ne vem, zakaj nam kao pripadajo samo trije UZ user posted image  Jim je tako težko vključit tisto napravo za nekaj sekund in nas s tem full razveseliti?

Na srečanje pa žal tudi mene ne bo. Mogoče pa drugič. fajn se imejte in seveda potem poročajte, kako ste se imele.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.5.2006 8:27:53   
petruskaL
hojla
men je blo tut ušeč na NS, pa še en tak fajn dohtar je biu tam, use je razlagal sproti kaj zdaj meri in kaj gledamo...aja1 lahko si je tvoja pikica mislila pa kaj mi boste že zdaj med noge gledali al kaj user posted image user posted image pa jih je skupi tiščala...naša pa narazen - bi rekla prow po moško - lej kaj mam tuki!!! user posted image user posted image user posted image . Sicer sem bila pa najbolj zadovoljna z dejstvom da so izvidi v mejah normale...šla bom še enkrat v 20t, ker imam napako na srcu, ki je dedna pa bi rada vedla... Jaz mam pregled pri G zdej u petek in bom za vsak slučaj kr rekla naj me da na UZ, da vidim moje malo srce. Danes se mi je sanjalo, da sem rodila...fantka in da se je samo smejal, sm dobre volje ustala že samo zaradi teh sanj...lep dan vsem

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.5.2006 8:58:57   
viv_
Ojla punce!

Čestitke vsem, za dobro opravljene NS!

Aja1, ja, pomoje da ima UZ mal "trajanja" in da deli niso tako poceni, zato delajo na UZ-ja, za kar jim stroške povrne zavarovalnica, več pa ne...

Jaz imam pregled 17.5., pa vem, da ne bo UZ-ja, potem naslednjič pa spet,  ko bo morfologija... Imam pa jutri služben sistematski pregled, pa sploh ne vem, če je fora, da hodim, ker sem noseča in sem tko al tko preverjena po dolgem in po čez... Ma ja, služba odpade, pa se že to splača user posted image user posted image user posted image

Uživite srečke user posted image

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.5.2006 9:11:28   
marella1
Dobro jutro user posted image

tudi meni ni žal, da sem šla na NS. Res so bili ful prijazni in so si vzeli čas. Aja pa še to, vprašala sem jo za spol pa je rekla da misli da bo user posted image . Ampak bomo počakali do morfologije, da se prepričamo. Jaz imam naslednji pregled šele 24.5., upam da bom imela tudi UZ.

pa pa

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......