|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
26.4.2006 14:07:31   
Aja1
Jaz bom šla tudi k frizerju. Si ne znam predstavljati kakšna bom, če ne bom šla do novembra user posted image . Mislim, da ne rabimo biti vraževerne. To je lari-fari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.4.2006 15:36:15   
najci
Jaz imam pa na srečo dolge lase, tako da nič ne hodim k frizerjem. Moja mami mi vsake toliko š**** postriže, pa je...
Moram vam pa samo napisat, da sem tako srečna danes, ker mi skoraj nič ni slabo in glava me tudi ne boli - fantastičen dan! Mogoče bo pa tudi pri nas kmalu boljše... ali pa tamale pikice čutijo, da je danes praznik - ja, z lubijem imava 3.obletnico poroke user posted image . Bova letos kar doma praznovala, se bomo malo vsi štirje objemali, pa bo!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.4.2006 17:45:17   
lenca79
Punce hvala vam za nasvete. Upam da me glavoboli čimprej minejouser posted image . Sem bila danes veliko na zraku in mi je trenutno malo bolje. Še dva dni preživim v službi, potem se bom naužila svežega zraka na Rogli in upam da bom omilila vsaj začasno tudi slabosti.
Ua full dober da že urejate stanovanje oz sobice za male pikice, midva s fantom pa še iščeva stanovanje. Trenutno še nisem nič kupila za mojo pikico, me pa v trgovini kr vleče k otroškim stvarem. Tudi mene full zanima kakšnega spola je "moj trebušček", mogoče bom v petek na NS že kaj izvedela.
Sem prvič slišala, da se nosečnice nebi smele striž. Glede na to, da imam dolge lase me vsake toliko čas ostriže fant, prav tako pobarva. Mislim, da ni panike. 

Najci lepo praznujteuser posted image

Vse ostale pa prav tako praznujte - svojo nosečnost user posted image . Imejte se rade user posted image

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.4.2006 18:28:08   
viv_
Daaaaaaaaaaan punce!

No, na NS-ju je bilo vse OK. user posted image  Baje sem zelo dobro prevodna, tako da se super vidi. Vse je na mestu, rokice, nogivce, notranji organi... in baje, da bo user posted image . user posted image

Sem fuuuuuuuuuul vesela...

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.4.2006 20:10:45   
urška76
Čer user posted image !
Ste bile pa pridne danes in ste se razpisale. Sem se komaj prebila čez vse nove poste.
Viv user posted image  za dobro opravljen pregled. Potem ne boste imeli Aktimela doma user posted image
Stiženje med user posted image , prvič slišim o kaki vraži. Sem prvič skoz pri frizerju visela (je pač poročen z mojo dobro kolegico), pa bom zdaj tud. Si ne predstavljam kaka bi bila, sploh k sem navajena da mam kratke lase.
Najci čestitke k obletnici. Lepo se cartite.
Lnca79, če se ti bodo glavoboli nadaljevali jih pod nujno zatoži zdravniku. Osebnemu ali pa ginekologu.
Lep večer vsem.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 805
   RE: že kakšna novemberka?!
26.4.2006 20:18:01   
tatjancek
Živjo!

Tudi jaz sem nova nosečnica .Jaz mam rok 4.11.2006  in zaenkrat je vse uredu z mano razen včasih se zbudim z glavobolom .Sedaj sem v 13.tednu nosečnosti

lpuser posted image tatjana

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.4.2006 20:29:54   
kaja11
Viv.... čestitke za dobro opravljeno NS... bogi možek, tri babe ga bodo obkrožaleuser posted image
A ne bi bila fora če bi vse upoštevale tisto frizersko vražo in bi bila porodnišnica polna narastkov in razcepljenih konicuser posted image Bejbiji bi kar nazaj v bušije pobegniliuser posted image .  A ste vidle kakšno vreme nas čakauser posted image .... kr neki.

Tatjanček... dobrodošlauser posted image

Ena je spraševala če je še kakšni slabo..... MENIIIIIIIIIIIIII.... moj dragi je že prijavil, da imam v bušlu ziher eno babnco, ki bo tok zarinaba k jst in mi bo dala vetra (je že začela)user posted image . Moj dragi se je skratka že odločil, da bo user posted image .

Lepe praznike vsem

(odgovor članu tatjancek)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.4.2006 8:58:52   
viv_
Dobrodošla tatjanček... nojci, a sta lepo praznovala?

Jaz sem pa kar vesela, da je dežek, da bom lahko delala. Evo, še eno sličico naše Zarje pripenjam v album user posted image .

Lepo se imejte in lepe praznike!

vivuser posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.4.2006 9:13:15   
urška76
Dobro jutro!
Najprej dobrodošla sveža user posted image  tatjanček. Če se bova roka držali se vidiva v porodnišnici user posted image
Ta dež nam je čist načrte prekrižal. Smo mislili kak dan skočit na morje, pa mal po gričkih hodit, hribi so za Miha še preveč, v nahrbtiku pa noče bit več. Zdej pa sedimo pred tv in gledamo..... Nodija seveda. Se mi zdi, da je prav odvisen od njega. Drugih risank sploh noče več gledat.
Viv ful je lepa slikica. Se po nosu praska, tako kot naš dojenček user posted image .
Mi je blo pa včeraj zvečer fuuull slabo. Sem se verjetno preveč jogurta najedla.
Lepe praznike, tiste, ki pa ste delovne pa pridne bodite.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.4.2006 11:41:58   
Anonimen
Uf to vreme pa prav mori, a ne da? user posted image  Še na sprehod ne moreš, ker se bo spet vsak čas ulilo user posted image .
Uživajte kljub vsemu, imamo vsaj prost dan danes user posted image . Bi pa bila takoj na mestu tistih, ki so šle ne morje,...jooooj kje je še moje morje user posted image . V začetku julija, ampak ok, bo tudi do takrat minilo.
Aja jutri grem pa k frizerki pa čisto novo frizuro, odrezala mi bo najmanj 20 cm las user posted image user posted image . Komaj čakam, ker res rabim spremembo user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
27.4.2006 12:17:21   
tačka
Punce pozdravljene,

evo še ena nova user posted image med vami. Vas že dolgo berem, pa sem se končno odločila, da se tudi sama oglasim. To je moja prva nosečnost, rok imam 17.11., vendar bo verjetno prej, ker sta dvojčka. user posted image user posted image Naslednji teden imam NS, komaj čakam. Doma imam že prvi slikici najinih sončkov. Vsak dan si jih ogledujem in komaj čakam NS. Upam, da se bo videl tudi spol. A ste si tiste, ki ste že imele NS naročile posnetke na CDju? Jaz si jih bom. Počutje je drugače ok, slabo mi ni bilo nič, imam samo zelo napete dojke in že kar ogromen trebuh. Hlač sploh ne morem več zapeti, tako da bo treba nujno v shopping.
Uživajte v prazničnem dnevu, pa čeprav je vreme bolj kislo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.4.2006 17:26:38   
***pika***
Tatjanček in tačka, pozdravljeni in čestitke user posted image

Jaz sem bila včeraj prav navdušena nad svojim izgledom, ko mi je prodajalka v Baby centru prijavila, da me vse skupaj ni nič (da sem suha), jaz sem pa obupano iskala, kake hladneše nosečniške hlače, ker trenutno v služno tacam v ednih žametkah, ki jih še lahko zapnem user posted image in me je nazadnje poslala v H&M, kjer baje suhe (user posted image user posted image ) nosečnice lahko med običajnimi hlačami z elastičnim pasom kaj zase najdejo.

Drugače se mi je včeraj nekah ful nenavadnega zgodilo - kakih 10 minut so me dojke tako pekle, kot bi jih imela na ponvi z vročim ognjem. Grozno! Sem si hotela z mrzlo mokro brisačo pomagat, pa je bilo ob prvem dotiku še bolj grozno. Kaj je to? user posted image A se je kateri že kaj takega zgodilo?
Na srečo je potem minilo in se več ponovilo.

Vreme je pa tudi pri nas čisto nepraznično, tako da mi je danes odpadel prvi izlet na malo višjo vzpetino v nosečnosti. Upam, da bo še kaj sonca.

lepo se imejte kljub deževnemu dnevu user posted image

(odgovor članu tačka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.4.2006 19:57:46   
urška76
Čer.
Hiter pogled mi pravi, da nas je vsak dan več. Dobrodošla tačka. Čestitke za user posted image user posted image .
***pika*** kar navadi se na skelenje in bolečine v dojkah. Se bo še ponavljalo. Pa nove modrčke boš morala kmalu kupiti, ker ti bodo zdajšnji premajhni.user posted image  Se ti dojke počasi pripravljajo na dojenje.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 813
   RE: Novemberke
27.4.2006 23:23:47   
majas
ojla...
tukaj spet ena novemberka... Naj bi bilo 22.11...
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.4.2006 23:27:10   
Anonimen
Punce kaj mi priporočate proti bolečemu grlu? user posted image Lahko vzamem septolete ali kaj takega? Groza manjka mi samo še kaka angina user posted image  user posted image .

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
27.4.2006 23:38:53   
majas
hm...taka sprememba v vremenu, ni čudno da te se te nekaj prime. Poskusi zdaj z čajčekom in limonu da ne pride do hujšega, pa septoletka bo tudi pomagala.
Pri angini in bolečem grlu pa pomaga nekaj mrzlega ne? Sladoled npr.da se bakterije še bolj ne razvijejo.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
28.4.2006 7:55:01   
viv_
Dobro jutro in dobrodošle vse "ta nove" srečkeuser posted image . Čestitke vsem, še posebej dvojnim user posted image user posted image  Novembrke imemamo pa pomoje rekord dvojčkov. Že trije so... user posted image user posted image user posted image

Punce, od kod ste kej? A se dobimo enkrat na eni kavi... Se mi zdi, da nas je gorenjk sploh veliko. Da mal vzajemno pojamramo user posted image user posted image

Jaz ravno zajtrkujem, potem pa šibam v LJ, včerej sem bila kar pridna. Bom videla, do kdaj bom zdržala. Plan je, nekje do 1 - 2.

A je kera kaj gledala nosečniške cunje v Mothercare? Jaz sem v prvo tam ene super kavbojke dobila, ampak sem jih potem strgala. user posted image  Bom šla po plači spet malo pogledat . Lepo se imejte in čim manj slabosti.

viv user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 817
28.4.2006 8:33:07   
bubče
DOBRO JUTRO user posted image

evo, še eno deževno jutro...sicer mi je vseeno, ker itaq delam....

ja, viv....ful dobra ideja.....gremo na kofe.....men je gorenjska itaq ful všeč.....gorenjci in gorenjke pa sploh....user posted image user posted image user posted image

joj, neki me je začela koža ful srbet...upam, da nimam bolh....zihr mi je katera stranka kej prnesla....user posted image

kje pa je sploh ta Mothercare? prvič slišim..... kej pocen al normalne cene? mene pa zanima a je katera slučajno v neckermannu kdaj kaj naročala? jaz bi sprobala ene nosečnišče hlače....pa me zanima, če se splača....user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.4.2006 9:06:09   
viv_
bubče - mene tudi srbi. Noge od kolena dol, sploh če mam najlonke... za popuser posted image

Mothercare je pa v Emporiumu. Majo ful zadev za otroke, luštne, cene normalne. Majo pa fajn bodije pa pižamce, po 3 ali 6 skupi pakirane, so pa tudi cene ful ugodne, pa super kakovost. Jest sem jih mela v prvo in je blo zakon.

No, dejmo se zment za en kofe...

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 819
28.4.2006 9:58:51   
Aja1
pozdravljene user posted image

Ja, mogoče bi se res lahko enkrat nekje dobile za eni pijači. Da se spoznamo tudi v živo. user posted image

Jaz sem sicer pa iz Dolenjske.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 820
28.4.2006 10:56:53   
bubče
hej punce

a mi lahko katera razloži kaj se šteje v porodniško in kaj ne? jaz sem mislila, da se ne šteje le prevoz na delo in z dela ter nadomestilo za hrano.....ostalo pa naj bi se štelo kao u bruto...da dobiš ven neto...sedaj sem pa nekaj slišala (na drugem forumu), da se dodatki kot so za leta in npr. uspešnost tudi ne štejeta....za ****user posted image (se opravičujem, sam sem kr mal jezna)...je to res al ne?

lp....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 821
28.4.2006 10:57:33   
najci
Ja, najina obletnica je mimo in kako je bilo? Je prišel lubi domov in se je začela akcija - bruhanje user posted image ! Očitno so ga bile tamale pikice tako vesela, da je bilo veselja kar preveč... in potem sva namesto romantične večerje zunaj oba zaspala na kavču - toliko o praznovanju v 3.mesecu nosečnosti... Imava pa že plan za drugo leto, da najameva varuško za najina dojenčka in se ne pustiva tako kot letos !

Drugače pa tudi mene nekaj grlo boli - ni čudno glede na tale dež in to grdo vremensko napoved...

Dobrodošle vse nove nosečke!
Še poseben pozdravček tebi, tačka in tvojima dvema user posted image user posted image - dobrodošla v klubu dvojčkov! Ja, zdaj smo pa res že 3 dvojne za november napovedane,  in vse zelo blizu - če me spomin ne vara, so naši PDP-ji 17., 19. in 20.11! Upam, da vam ne bomo prehitro ušle...

Jaz pa zaenkrat še zapnem moje kavbojke. Sreča, so mi bile prej ful velike v pasu, zdaj so pa ravno prav. Ampak trebuh pa kar nekam vidno raste. A imamo nosečke z dvojčki ves čas nosečnosti večje trebuhe? Verjetno bi bilo že logično, a ne?
Dvojne nosečke, a je vam tudi še tako slabo?!?

Sem pa tudi jaz za kakšno pijačko, ampak zdaj še nisem za družbo - moje slabosti so še obupne... Čez nekaj tednov bo verjetno boljše, pa se vam takrat pridružim na kakšnem sladoledu...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.4.2006 16:54:51   
taya76
Ola punce:)
Ste ble pa pridne,sm mela kr nekaj za prebrat od mojega zadnjega sporocila...Prvo cestitke za vse dobro opravljene preglede na N.S.Jst sm se pa odlocla,da ne grem na ta pregled.Sj nism edina...Men ze to dost pomen,da mi ginekolog ob vsakem pregledu pove,da je vse vredu..Do zdaj sm imela tri preglede in vsakic tudi ultrazvok..Tk,da nimam nobenega straha,da bi blo kaj narobe..Pa tud nocem mislit na to...Ja kaj cmo..Trebuski rastejo,men se najbol vid zvecer k je ful napihjen...Tudi jst bi najraj sla kr v trgovine pa nakupla stari za nasega dojencka.Pa se nocem zaletavat..Je se cas...Ze veckrat sm hotla vprasat pa sm pozabla..A je ktera od vas tle na tem forumu bliz Velenja?
Bi blo pa fajn,da bi se kdaj doble pa organizirale kaksno srecanje,da se bl spoznamo..Jst sm za..Lep dan in lepe praznike...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
28.4.2006 20:55:29   
urška76
Dober večer srečke user posted image !
Vsak dan je kaka nova. Dobrodošla majas!
Viv kava (oz. njeni nadomestki) bi bila dobrodošla. Pridem tud na gorensk, sej nisem daleč. 
Za nosečniške cunje pa nisem še čisto nič gledala. Bom mela pa zdej maja verjetno problem, ker mamo dvojno 60-letnico, pa ne vem, če mi bo kak modrček še prav. Mam kupljeno eno tuniko, pa je full tanka in sem si sicer kupila eno majčko z modrčkom, pa ne vem če mi bo še prav, so mi zdele v dveh dneh vsi moji običajni modrčki premajhni ratal.. Še dobro, da jih imam iz prve nosečnosti spravljene, da mam vsaj kaj nase navlečt. Hja bo treba kmalu v nabavo.
Najci sej ni važno kje sta bila za obletnico. Važno, da sta bila skupaj, pa čeprav nisi bila najboljša. Še vse bosta lahko nadoknadila.
Božajte trebuščke.

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 824
29.4.2006 9:10:16   
viv_
Živjo punce!

Jaz še danes delam, jutri imam pa dopust... hehe... pa upam, da bom mojega prepričala, da kam greva. Danes se mi pa za kosilo takoooooooooooo lušta pizza... njam njam njam...

Ko se bo spet malo otoplilo, se bomo pa res zmenile za eno srečanje, da lahko mal zunaj posedimo in poklepetamo. Zaenkrat še v miru user posted image user posted image user posted image  Ko smo se "Slončice" začele dobivat, je bilo ful fajn... najprej vse nosečke, potem smo gospe vozičkale po Kranju in lepo kofetkale, otroci so pa spali v vozkih... Ampak ni dolgo trajalo... Mirna je že pri pol leta postala vsa aktivna in skakat in pelzat gor pa dol po vozičku... takrat so se pa začela letanja... Ampak je bilo luštno! Ful se veselim, ker bom kar s štirimi spet skupaj na porodniški v drugo.

Lepo se imejte!

viv user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?