|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
25.4.2006 13:13:02   
Dreamy
Ojla user posted image

Jaz zvečer pred spanjem spijem 1,5 dcl donata in grem dopoldne vsak dan na WC brez problema, prej sem pa tudi imela stalne težave z zaprtjem user posted image

Kar se tiče kg se do sedaj nisem še nič zredila, se pa bolj pazim in jem večkrat na dan po malo - kakšno sadje, saj imam že sedaj nekaj kg več kot bi jih želela imeti user posted image  Ampak kakšnemu koščku čokolade se pa tudi nikakor ne morem upreti user posted image

Sem pa ta teden postala čisto nora na iskanje vozičkov in sedaj sem ga končno našla in ni user posted image  da če bi imela denar, da ga ne bi kar kupila user posted image . Tako da glede na finance bomo to preložili na poletje user posted image  Bom pa kar težko zdržala do takrat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 776
25.4.2006 13:35:52   
Anonimen
Jaz na srečo nimam problemov z zaprtjem, grem kr vsak dan na WC brez problema user posted image . Glede kg pa sploh ne vem, se nisem od prvega pregleda nič vagala. Drugače pa probam jest normalno kot sem do zdaj jedla, se mi zdi, da je tako najboljše za moje telo in malo pikicouser posted image .
Danes je res en lep dan, jaz pa kuham potem pa se imam za učit user posted image , joj groza no, zakaj mora bit na pomlad vedno tolk učenja.
No saj še samo 2 izpita pa sem na konju user posted image  user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
25.4.2006 13:46:00   
kaja11
Aja1.... za laneno seme  se pozanimaj v lekarni. Med prvo nosečnostjo sem ga začela jesti, potem je pa ena na forumu povedala, da se odsvetuje med nosečnostjo.... da ji je to v lekarni povedala.  Res se ne spomnim zakaj.... zapomnila sem si samo, da ga ne smem jest. Moram priznati, da te zadeve nisem več spremljala, tako da je čisto možno, da nosečke sedaj to jejo in je vse v redu.... saj veš, da si vsako leto nekaj drugega spomnijo (strokovnjaki). 

A veste, da si bom zvečer prav trebuh slikala in vam pokazala.... to res ni normalno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
25.4.2006 14:03:39   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11
A veste, da si bom zvečer prav trebuh slikala in vam pokazala.... to res ni normalno.user posted image

Jest tut user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.4.2006 14:07:54   
Aja1
No, dejte, da bomo slikice vidle.

Zdej bom pa malo blond....kako date slike v album? No, sej še probala nisem nikoli....bom malo pregledala in mogoče bom svoj trebuh dala gor tudi jaz. Pol bomo pa primerjale user posted image

Za laneno seme pa prvič slišim, da se ne sme v nosečnosti....meni je pa full pomagalo, kadar sem bila zaprta....samo malo lana in naslednji dan takoj na wc.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 780
25.4.2006 15:07:14   
Višnja
Pozdravljene,
jaz se danes vračam iz drugega pregleda in po pravici povedano sem prav malo razočarana. Sam pregledal me je ultrazvoka pa sploh ni naredil. Prvič, ko sem bla je bilo 6 t in takrat je reku, da je še prezgodaj za srček slišat, danes pa sem ga vprašala, da če bomo pogledali mojo pikico in je reku, da naslednjič, ko bo 16 t. Uffaaa....Pa tudi z izvidi me je malo prestrašil, čeprav ni imel še vseh, ker ne vem kaj delajo skoraj en teden v laboratoriju z izvidi, me je vprašal, če sem imela zlatenico, ker imam povečan bilirubin....da bi jaz vedla ne.user posted image Zdaj me je prav malo srah"!!!!
Povedala sem mu, da kako se slabo počutim, da občasno bruham in da sem zgubila pribl 2 kili in ni nil prav nič zadovoljen oz. mi je hotel kar napotnico napisat za dva dni v bolnico na infuzijo, pa sem mu povedala da sem zadnje dneve malo boljša-kar je tudi res (čeprav mi je danes spet grozno slabo)...pa mi je dal samo svečke. Uffaaa...malo sem zmedena, žalostna, zaskrbljena...ne vem še kaj. user posted image user posted image
Sem vprašala sestro za knjižico (ker je reku zdravnik, da naj jo spomnim) in je pojamrala, da ona jo lahko da ampak še vsakič, ko jo je dala tako zgodaj, je bilo potem vse narobe....uff...pa sem kar rekla, da jo nočem...pa čeprav je vedno prijazna amapak malo več občutka pa bi lahko imele včasih.....user posted image

Prebavo pa imam jaz zaenkrat dobro (morem potrkat), ker prej nisem imela tako redne.

Upam, da ste ostale OK in da uživate v teh lepih dnevih.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 781
25.4.2006 15:12:41   
Dreamy
Višnja a si mogoče razmišljala da bi spremenila G user posted image

Jaz vem, da pri takem ne bi vztrajala! Meni so prvi Uz naredili pri 7 tednih, drugega pa pri 8 tednih, pa še slikce in knjižico sem dobila!

Mislim, da je še dovolj G na razpolago in sedaj imaš še čas da ga zamenjaš!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 782
25.4.2006 16:26:48   
Anonimen
Ojoj Višnja, točno vem kako se počutiš. meni je bilo prav grozno čakati do 1. pregleda 9 t in 5 d user posted image . Sicer sem dočakala in bila presrečna, sedaj pa moram čakati do 15. tedna na 2. pregled user posted image . In čeprav je g. prijazen in vse se mi ta čas grozno vleče. Ne vem kako ti lahko sestra reče kaj takega, da ti ne bo dala knjižice, ker vedno ko jo je dala je bilo potem vse narobe user posted image , Ko smo nosečke že tako ali tako v teh prvih 3 mesecih vse nervozne in prestrašene ob vsaki mali spremembi user posted image
Ne morem verjet. Kako lahko imajo tak odnos. Na tvojem mestu bi tudi jaz poiskala nekoga drugega, se pozanimala, da nima preveč gneče, da si bo vzel čas zate in boš imela pogostejše preglede.
Vso srečo!

(odgovor članu Dreamy)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
25.4.2006 20:14:01   
kaja11
Višnja.... to je čist brezveze. V Leonišču naročajo šele okorg 10t, tako da sem pač počakala do takrat, da sem videla svojo pikico. Da pa bi bila že na drugem pregledu in mi ne bi naredil UZ.... men bi se zmešaluser posted image . Če že nočeš zamenjati G, pojdi vsaj na samoplačniški UZ.... vsaj jaz bi šla.  O materinski pa sploh nočem izgubljati beseduser posted image

Punce... možeka ni doma, tako da mi ne more slikati bušija.... bom jutri slikico pokazalauser posted image .
Danes je bil spet en grozen dan.... celo popoldne sem preležala in bruhala... po moje me sine kmalu sploh ne bo več poznaluser posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.4.2006 20:34:58   
lenca79
Lepo pozdravljene vse skupaj!

Ko tako berem vaša sporočilca sem prav vesela za vsako posebej! En dan nisem na forumu in se že marsikaj zgodi.
Aja1  - o moji teži, men se zdi, da se kr redim, sam tehnica mi je pa pokazala zaenkrat 2 kg več. Včasih imam (vsak tretji dan) težave z zaprtostjo, pa spijem tako kot Dreamy mal Donata zvečer, pa me naslednji dan sčisti.
Višnja - ne bodi žalostna, sej bo vse OK :) moramo pozitivno gledat - men so sicer dali knjižico ampak je še čisto prazna. Jaz imam v petek pregled pri G in NS in bomo vidli, kaj mi bo rekla. Že komaj čakam, po drugi strani me je pa strah.

Punce pomagajte - ali vzamete kej, če vas boli glava? Mene zadnji teden kr naprej nenormalno in vedno mi je slabo ob večerih, tako da zaspim s slabostjo in glavoboli.

Rade se imejte user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 785
26.4.2006 8:26:39   
bubče
jutro user posted image

no, jaz se po domači vagi še nisem zredila....mogoče jo pa kdo nazaj naravnava....user posted image user posted image
ker pri G sem mela kr 2 kili več (seveda z vso opremo na sebi...sem bila tud ful jezna...sej sezula bi se lahka...pa je sestra rekla, naj kr taka gor skočim user posted image ).....čeprav se mi zdi, da sem se že ful.....

Lenca79 najbrž da je bokljš, če vzameš kak lekadol kot pa da trpiš.....user posted image

pozdrav od tečke user posted image

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.4.2006 8:33:49   
viv_
Oj,

ja jaz vzamem Lekadol, če me boli glava. To lahko vzameš.

Pa komaj čakam današnje popoldne, ker imam NS, da vidim, kako kaj naš mali škratek raste user posted image . Hihihi... Joooooooooj, kaj bi dala, da bi se spol vidu, hehe... Res sem firbčna user posted image . Jutri pa začnemo tudi doma delat, da bomo nardil spalnico posebej za naju, pa pregradil sobo, da bosta dve otroški... Komi čakam... Potem pa beljenje, pa urejanje otroških sobic... Jupi!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 787
26.4.2006 8:52:18   
najci
Višnja, tale tvoja zgodba me je pa čisto šokirala!  user posted image Da moraš čakat do 16t za 1.UZ?!? Meni bi se zmešalo in to ni normalno! Jaz sem imela prvega samo na hitro v 6t in sta se videla oba srčka, potem pa tapravega v 8t, zdaj pa čakam na NS v 13t... Tudi jaz ti predlagam, da zamenjaš G, čeprav je to kat težko sploh tako nahitro dobit novega... Ali pa pojdi na samoplačniški UZ, je vredno, verjemi!

Lenca79, mene tudi zadnje čase glavoboli matrajo in mi je zdravnica rekla, da lahko vzamem Lekadol, vendar takoj, ko malo začutim, ker ko že fejst boli naj ne bi več nič pomagala. Moja končna faza celodnevnega glavobola je bruhanje popoldne in zvečer, potem pa recimo, da je malo boljše... Sama pa zaenkrat še nisem vzela tablete, nekako še trpim.

Viv, tebi pa vso srečo danes na NS, da boste vse lepo pregledali in prešteli... user posted image

Pa lep sončen dan!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 788
26.4.2006 8:53:07   
kaja11
Po moje je tud bolš en lekadol kot da trpiš.

Madona Viv kok ste vi hitri. Jst sm šele včeraj pogruntala da za novo štruco rabimo še kaj drugega kot posteljico... npr. dodatno omarouser posted image . Vi pa že kr rihtate.... vam vsaj voda ne bo v grlo tekla na koncuuser posted image  Blagor vsem k boste imeli kaj od praznikov. V službi se selimo, tko da cele praznike delamo... JUPIIII

Viv.... držim pesti, da boš videla spol.... obvezno poročaj kako je bilo

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.4.2006 9:00:58   
Aja1
user posted image  pozdravljene! Zunaj je spet sonček! user posted image user posted image user posted image

Lenca79, lekadol lahko vzameš. Škoda, da bi trpela, če se da pomagati.

Višnja....prvi UZ v 16t????  Jaz bi šla na tvojem mestu na samoplačniški UZ oz. vsaj na NS. Jaz sem imela prvi UZ v 6. tednu, drugega v 9. tednu, potem NS in naslednji pregled imam v 16. tednu (ne vem, če bo tudi UZ).

Viv, tebi pa seveda srečno na NS. Upam, da tvoj user posted image  ne bo tako zaspan, kot je bil moj in da bo držal nogice full narazen, da boste videli spol. Potem pa obvezno poročaj o rezultatih!

Pridne bodite in uživajte!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.4.2006 9:37:47   
Dreamy
Jutro user posted image

Punce a ste ve kaj vraževerne glede nakupovanja? Ker jaz bi že ful kaj kupila, pa me mora fant nazaj držati. Ampak ne vem, kako dolgo bom še zdržala user posted image
Dobro da trenutno tudi finance ne dopuščajo kakšnih velikih nakupov, samo čez kakšna 2 meseca bi pa že lahko kaj kupila a ne?!

Veliko sreče Viv pri nuhalni in upam, da ti uspe izvedeti spol user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.4.2006 9:57:09   
viv_
Bom poročala, sploh se ne morem skoncentrirat dones... Že šef me je spraševal, kdaj imam "opazovanje" user posted image user posted image user posted image

kaja11 - hočem tamali čimprej nares sobico, da ne bo prevelik šok, najprej selitev v novo sobo, potem pa še dojenček...

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.4.2006 10:21:45   
Višnja
Pozdravljene
mogoče sem jaz slabo napisala amapk sem bla včeraj takoooo jezna, da.....Prvi pregled sem opravila v 6t in mi je naredil ultrazvok. Pa sem ga vprašala, če se srčko še ne vidi in sliši in je rekel, da je prezgodaj. Pokazal mi je mojo pikico. Dal sliko in to je blo to. Včeraj pa sem šla na pregled z upanjem, da mi bo ultrazvok naredil, pa da bom srček vidla in da se bom malo umirila in nič od tega. Je rekel, da šele naslednjič- v 16t.
Ginekologa sem menjala takoj, ko sem zvedla, da sem noseča, ker z mojim nisem bla zadovoljna. In zdaj mi je res neprijetno ga še enkrat menjat...čeprav resno razmišljam tudi o tem.
Ko z vami delim vse te trenutke, je vse lažje, ker najboljše veste kako se počutim.
Ali se za samoplačniški ultrazvok lahko naročiš kjerkoli?
Slabosti pa se kar nadaljujejo...je še katera, ki ji slabosti še niso minile????????

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 793
26.4.2006 10:46:08   
Aja1
Višnja, saj verjetno boš kmalu imela tudi NS. Mogoče bi bilo brez potrebe 2x v zelo kratkem času imeti UZ.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 794
26.4.2006 10:47:48   
viv_
Aja, kar se pregledov tiče. Sedaj imaš mislim da plačana samo 2 UZ pregleda, več je, če G. utemelji, da je iz zdravstvenih razlogov potreben še en UZ.

Prvi je vaginalni, ko pregleda kako in kaj. Potem je pa 2 tam nekje v 20. tednu, t.i. mofrologija. Ostalega ni.
Jaz sem imela prvega tam v 7. tednu, na prejšnjem pregledu ga nisem imela. Pa sem jo vprašala, če mam naslednjič UZ, da vem zaradi moža, pa je rekla, da ne, da potem v 20. tednu.

Vmes greš običajno na samoplačniški UZ od 12. - 14. tedna, t.i. nuhalna svetlina.

Tako da, tvoj ginekolog je delal vse po reglcih.

Edino malo čudna je izjava sestre, da ne da materinske  knjižice. Mene je vprašala, a mi jo da sedaj, a naslednjič, pa sem rekla, da vseeno če naslednjič.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 795
26.4.2006 10:56:00   
Višnja
ooo, zdaj pa sem malo bolj mirna.
Hvala za pojasnila. Še tako sem panična po naravi in zdaj sem še 10000 X bolj.
Lep dan.

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 796
26.4.2006 11:17:59   
Anonimen
Je še katera slišala tako neumnost, da če si vraževeren se naj ne bi šel med nosečnostjo stričt k frizerju? user posted image
No jaz nisem vraževerna, pa NUJNO rabim frizuro, madona! Imam že res grozne lase in z njimi se ne da nič pametnega naredit user posted image . Zato grem v petek k frizerki pa pika!

(odgovor članu Višnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
26.4.2006 12:02:15   
***pika***
Živijo vsem!

Jaz imam danes dan za razvajanje - ker v naši službi dopustujemo, sem si privoščila totalen počitek in užitek.user posted image S slabim počutjem je, upam, zdaj končno konec. V nedeljo sem imela grozen glavobol (nikoli prej takega), tako da sem se zdajle kar pomirila, ko berem, da se enim dogaja podobno.

Sem pa tudi jaz izvedela, da se Lekadol lahko vzame.

Višnja, ne sekiraj se preveč - po moje bo vseeno vse OK. Zgleda, da res delajo samo dva ultrazvoka, prvega na prvem pregledu, potem pa tistega v 20. tednu.
Meni je sicer zadnjič naredila še enega, ker nisem šla na nuhalno, pa je ona samo pogledala na hitro, kako kaj otroček. Že miga z rokicami in nogicami - prav lepo je bilo videti. Materinsko sem jaz dobila v 12 tednu.

Hi, hi, tehtajo nas pa zgleda kar vse oblečene in obute, tako da je kilaža res user posted image
Jaz sem v prvih dveh mesecih dobila zame kar konkreten dodatek (kake tri kg zagotovo), tako da sem prav srečna, da se zdaj teža ne viša.

Trebuh je pa tudi pri meni napihnjen, ko stojim, ko se uležem, pa sem še vedno primerno ploščata - ampak kaj, ko ne morem ležat cel dan, da me hlače ne bi tiščale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
26.4.2006 12:38:30   
viv_
user posted image user posted image user posted image  matejka81... Kere vraže se vse ne bi spomnili. Jaz sem pri frizerju 1x na dva meseca, včasih še pogosteje, pa vedno se še barvam, pa je bilo vse OK... Celo tamala ima ful fajn lase, že od rojstva... mogoče pa zato user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa vedno bosa na tehtnici user posted image , pol mam pa tko lepo kilažo...

mi pa danes zaključujemo ob 13h, jaz grem potem še na kosilo, pa šibam na pregled. no, tam se dobiva z možem. potem pa šibam domov, pa spakiram tamalo. pa mal morm po hiši pospravit. se mi zdi, da stalno nekaj pospravljam in prekladam, učinka pa nobenega user posted image

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 799
26.4.2006 14:00:21   
Anonimen
vivi tudi meni je bilo več kot smešno tole user posted image . Ne morem si predstavljat kaka bom čez 6 mesece, če niti enkrat ne bom šla k frizerjuuser posted image user posted image
v petek grem, pa konec debateuser posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......