|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
20.4.2006 13:47:41   
viv_
kuku - kam ste se pa poskrile?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 726
20.4.2006 14:04:06   
Anonimen
Jaz sem pa ravno zvedela, da moj dragi ne bo mogel z mano na NS, ker mora v tujino. Sem ful žalostna. A mislite, da lahko koga drugega zraven peljem? Moja mami si ful želi prvega vnučka videt.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
20.4.2006 14:05:06   
viv_
itak da lahko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
20.4.2006 14:46:43   
bubče
viv, ti to resno o šopingiranju user posted image  v kolkem času pa pol pride do sem?

očitno so se nosečke skrile, ker je dans luna.....mene meče ful...ampak v depro neki.....grem domov in na sonce....user posted image

uživajte vse user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 729
20.4.2006 14:51:34   
marella1
user posted image  za vse, ki ste dobro opravile z NS. Naju čaka jutri.
Luni: jaz imam pa jutri šele ob 17.30. PDP pa zaenkrat 6.11. Sva čisto blizu user posted image .

pa pa

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 730
20.4.2006 17:39:20   
Anonimen
a sem edina, ki ne bo šla na NS user posted image ? Ne vem z mojim sva se pogovarjala, da se ne bi mogla odločit za splav, če bi karkoli ugotovili (čeprav sem prej vztrajno govorila, da bi 100% nardila splav, sem si premislila, tega ne bi mogla narediti user posted image ), tako, da se mi zdi nesmiselno, pa gin. je rekel, da tudi ne sodim v to rizično skupino (nobenih napak z strani mojih in njegovih sorodnikov). Kaj pa vem, po pravici povedano me sploh ne vleče, nočem pa tudi kakega lažnega alarma in brezveznega sekiranja, če bi se slučajno kaj zmotili,...

Upam, da se bo na koncu vse lepo izteklo in bojo na svet privekali sami zdravi novembrčkiuser posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
20.4.2006 18:18:41   
urška76
Ojla!
Za NS sem plačala 12.500 SIT, slikice pa ni bilo treba nič doplačat. Včeraj sem dobila tudi materinsko knjižico (končno).
Matejka81 ne se sekirat če ne greš na NS. Sej to ni nujen pregled, je pa fino za nas mal starejše mamice, da se pomirimo, ko vidimo, da je z user posted image  vse v naljepšem redu. Z mojim se pa o možnosti, da bi bilo lahko kaj narobe sploh nisva pogovarjala. Sva si vbila v najini buči, da mora biti vse OK in na srečo tudi je. 
petruskaL tvoj dojenček ni nič majhen. Moj je velik 55 mm. Sedaj se vsak dan pozna. Danes bi bil verjetno že mal večji. Velikost je odvisna od tega kdaj imaš rok (oz.kdaj si zanosla). Mi bomo predvidoma zibali 4.nov, če ne bo ta tud bolj lene sorte.
Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
20.4.2006 18:27:59   
Anonimen
urška, hvala user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
20.4.2006 18:58:14   
Dreamy
Jaz sem se tudi odločila da grem na NS, navsezadnje gre za mojo user posted image  in vem, da bom potem bolj pomirjeno živela, sploh sedaj, ko mi ta hematom v maternici nagaja! Mi je ravno danes en G dejal, da imam 80% možnosti, da bo vse ok. Jaz pa še vedno ne vem ali naj bom ob teh besedah žalostna ali vesela user posted image
Aja pa v Postojno grem na NS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
20.4.2006 20:47:57   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

a sem edina, ki ne bo šla na NS user posted image ? Ne vem z mojim sva se pogovarjala, da se ne bi mogla odločit za splav, če bi karkoli ugotovili

Matejka81, nisi edina, da te pomirim user posted image
Tudi jaz ne grem na NS, pa sem malce 'starejša'. Tudi jaz se ne bi mogla odločiti za splav - se mi zdi čisto grozno ubiti otročka (sploh, ko po knjigah vem, koliko je velik, pa kaj vse že ima...). Preprosto ne morem. Zato je napotnica za morebitno NS ostala v moji kartoteki. Je itak G rekla, da nima smisla, da hodim na NS, če ne nameravam delati splava, če bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
20.4.2006 22:24:36   
Kivi
Pozdravljene vse punce! Sem nova!

Upam, da se imate lepo in da uživate v lepih dnevih. Rok imam konec novembra.
Viv, sem zasledila, da govoriš o Dravljah. Si morda kje tu v bližini doma? Je še katera druga iz tega konca? Zanima me, kam hodite na sprehode v tem pustem koncu Ljubljane. Preden sva se s fantom preselila v ta del Ljubljane, sem živela v okolici Domžal, kjer je bilo veliko prijetnih možnosti za sprehode. Skrbi me predvsem zato, ker ne vem kje, kako in kam bom tu hodila z vozičkom.

Lepo se imejte!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 736
21.4.2006 8:22:22   
Luni
Marella1: kje boš rodila? Jaz bom v Postojni. Mogoče se pa danes vseeno vidive:ko bom šla ven...... user posted image

(odgovor članu Kivi)
Neposredna povezava do sporočila: 737
21.4.2006 8:31:50   
petruskaL
Jutro...
kaj se ženske odločijo za NS zato, da vejo a je za splavit ali ne? Hmmmm
Jaz sem šla zato, da se psihično pripravim do poroda v primeru če bo kaj narobe....
Pa zato, ker imam sama prirojeno napako, ki je tudi dedna...
Sicer pa se mi ne zdi nič narobe če se za pregled NS ženska ne odloči......Zdi se mi predvsem pomemben razlog zakaj se odloči ...

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 738
21.4.2006 8:54:56   
viv_
bubče: ja ja, resno o shopingiranju... pride tam v roku 10 dni, samo včasih še naša carina kaj mori, pa zadrži paket in jim morš najprej poslati račun, da vidijo, da res ni za carinit, potem pa dajo naprej...

kivi: ne, sem iz Kranja, rodila bom tudi v Kranju, v službi sem pa za Bežigradom, pa mi je potem nekako na roko priti na NS v Dravlje. Ljubljanjčanke vem, da so se precej sprehajale po PST-ju.

petruskaL: v prvi nosečnosti nisem šla na NS, ker mi je bilo povsem vseeno. Ginekologinja mi je na hitro pogledala in rekla, da je vse OK. Pa sem rekla, prav, kar je je. Sem pa šla k Miheličevi na en ekstra UZ, da mi je posnela, pa še drugo mnenje in tako. Sedaj pa grem na NS in ja, če bi bilo kaj narobe bi nosečnost prekinila, ker ne gre več samo za naju z možem ampak imava neko odgovornost tudi do hčere, saj bi se tudi njeno življenje v tem primeru postavilo na glavo. Poleg tega bo pa spet še neko drugo mnenje, kar mi je všeč, da sem pomirjena. Sem le že čez 30, pa me mogoče malo bolj skrbi...

Sicer sem pa zadnje čase neki sitna... aaaaaaaaa... pa včeri zvečer je mela še tamala ene izpade. Tako da... a je kakšna luna? Upam, da bo kmalj tole minilo.

lp, vivuser posted image

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 739
21.4.2006 9:42:42   
kaja11
Kivi.... jaz sem iz Mosteca. Prvič slišim, da nekdo za ta konec pravi, da je pust. user posted image Lokacij za sprehod z vozičkom imaš milion... Rožnik, PST, Mostec,... Meni med prvo porodniško ni bilo prav nič dolgčas.... hitro se najde družba za sprehoduser posted image .

Matejka 81...čisto nič ni narobe če se odločiš, da ne greš na NS... pred parimi leti tega testa sploh še ni bilo. Pa če sem prav obveščena, na Hrvaškem te preiskave še zmeraj ni. Ali pa npr. test za toksoplazmozo.... na začetku prve nosečnosti sem imela negativnega in ko sva z možekom prišla na morje v apartma in videla, da so drugače notri tudi mačke, sva ga enostavno skenslala.... ko sva povedala zakaj ne moreva biti v tem apartmaju, so naju gledali kot da sva iz lune padlauser posted image . Še drugi dan so v trgovini za nama kazaliuser posted image .
A ni lepo k je sončekuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 740
21.4.2006 11:13:56   
viv_
Res super sonček! Jaz sem bila zdele službeno v LJ v mestu, pol sem šla pa še v La Petita na malco. Zakon! user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 741
21.4.2006 11:16:14   
Aja1
Pozdravljene user posted image !

Zgleda, da imamo vse bolj kot ne pomladanski počitek! user posted image   Uživate na sončku?  Jaz sem še v službi in komaj čakam, da zaključim in grem domov.

Matejka81, seveda ni nič narobe,. če se ne odločiš za NS. Jaz sem se predvsem zaradi tega, da vidim našega user posted image , kako raste in se razvija. Neverjeten občutek. Meni so tam, ko sem gledala v tisti ekran, kar solzice polzele iz oči....res mi je bilo lepo videti. Sicer si pa še zelo mlada in večjega tveganja nimaš.

Kako ste drage user posted image ? Kako trebuščki? Pridno rastejo? Danes si bom jaz spet merila obseg pasu, da vidim, koliko cm smo že pridelali. user posted image

Pridne bodite in pazite nase in na svoje user posted image !

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 742
21.4.2006 12:09:16   
Lana_s
Ojla,

jaz se pa ne morem odločit ali bi šla na NS ali ne. Najprej nisem mislila it, ker prvič tudi nisem bila, sem še "dokaj" mlada, v družini nimamo nobenih takih bolezni, moja G pa mi tudi nič ni rekla. Ne prvič in ne zdaj. Zdaj bi pa mogoče šla iz istega razloga kot Viv. Imam tudi malo punčko in ne bi rada, da bi bila potem ona za kaj prikrajšana. Joj, ne vemuser posted image

Trebušček mi je pa že začel rast, ja. Samo ne iz pravih razlogovuser posted image user posted image  Spet imam napade lakoteuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
21.4.2006 12:13:19   
Anonimen
Ojla novembrke, moje user posted image
Eno smešno vprašanje za tiste ki ste nekje v začetku 12. tedna. Kakšni zgledajo vaši trebuščki? Jaz ko se zjutraj zbudim in se uležem na hrbet se sicer vidi, da je malenkost dvignjen (trebušček), ko pa se vstanem me pa napihne kot žabo user posted image , kak hitro se vstanem iz postelje imam kr velik trebušček že. Kako je pa pri vas?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
21.4.2006 12:16:03   
viv_
matejka, moj trebuh kar lepo raste... meni se zdi že fuuuuuuuuul velik, ostali pa še ne opazijo, hehe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
21.4.2006 12:28:46   
Anonimen
user posted image  ja saj jaz imam tud ogromen trebuh ker me kr raznese, ko se zjutraj vstanem iz postelje, da ne govorim, da se mi do večera še poveča user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
21.4.2006 12:37:00   
kaja11
Ma mene tud neki razganja zadnje dni. Zjutraj sem v redu, popoldne imam pa trebuh kot v 6m... fuuul me matra (vetrovi)user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
21.4.2006 12:47:23   
Aja1
Meni se tudi še nič ne vidi če ležim na hrbtu. Če pa sedim, se mi pa že malo vidi, da je trebušček večji, kot je bil včasih user posted image   Sicer pa drugi še ne opazijo (tisti, ki ne vejo, da sem user posted image ).

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 748
21.4.2006 12:58:07   
petruskaL
ej Viv saj nisem mislila nobenga napadat, jaz sem tak sam povedala zakaj sm jaz šla, zakaj si ti šla je pa seveda tvoja odločitev oziroma vajina...Mislim pa da vsa naša dejanja in odločitve težijo k tistemu kar je najbolje za nas in naše družine ne glede na druge ni tako?

Sicer mam pa jaz skos občutek da se mi nikjer nič ne pozna, ne zjutr ne zvečer....tako al tako mam že od zmeri na trebuhu neki špehka odveč...Vetrovi pa so se tut mene neki lotil, pa zamašen nos...pa naj bo! Sam da se ma user posted image fino.
Drgač mam pa take sitnosti z izbiro imena za pupiko! Ko se mi že kakšno zazdi se mi pa čez 2 minuti ne dopade več. user posted image Pomoje bom kar bodočemu očku prepustila izbiro...Sej sm ga tak že za fanta jaz izbrala (in to pred 10 leti - in mi je do danes to ime še zmeri najlepše).
Danes je tak lep dan, jutri nesemo eno pupiko h krstu - bo pikinik - komi čakam na čevapeuser posted image   user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 749
21.4.2006 13:00:28   
Anonimen
user posted image  mi2 sva imela pa z fantovskimi imeni prave probleme (meni ni bilo nič všeč)user posted image . Zdaj sva se odločila in ne spreminjava več!!

(odgovor članu petruskaL)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......