|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
19.4.2006 9:57:26   
Luni
Da se še jaz javim: direkt s pregleda. Mi je ponovno delala UZ: sonček pridno raste in miga, da je veselje, komaj ga je zmerila. Mi je dala slikico, pa se tako slabo vidi, upam da bo v petek, ko imam NS, lepša. Sem klicala v Postojno, pa imajo v tem času, ko mi še lahko opravijo NS, vse zasedeno. Ima pa tako ali tako podružnico v Ljubljani -Dravlje, tako da sem klicala tja in na moje presenečenje dobila datum že v petek user posted image  Tudi mene zanima spol, pri nas si oba tamala želita punčko, nama je pa v bistvu vseeno (zdravo user posted image ). Če bo user posted image  bo Ajda, 100%, za user posted image  pa se ne moremo zment. Oči navija, da bi bil Lan ali Luka, meni pa ne eno ne drugo ne potegne user posted image  
Komaj čakam petka user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.4.2006 10:03:49   
Aja1
Dreamy, user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled. Imaš pa kar hitro naslednji pregled. Jaz sem prvega imela v 6t, drugega v 9t in zdaj moram čakat do 15. maja, ko bom že v 16t. Še dobro, da je vmes NS, sicer bi bilo to res dolgo za čakati.

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.4.2006 10:05:36   
Aja1
Luni, tudi tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.4.2006 11:18:52   
taya76
Dober dan novemberke:)
Spet se vam oglasam po dolgem casu..Pocutje je vredu,trebuscek raste vse ok...Glede imena .. Midva imava ze tudi ime za puncko,za fantka pa sploh ne najdeva imena..Se imava cas za odlocitev...Jst sm se pa odlocla,da do sestega meseca sploh nc ne kupujem za dojencka..Zaenkrat sam pasem ucke po trgovinah..Za N.S. se se tudi nisem odlocla..V ponedeljek mam tocn 12. tednov...Vecina kolegic k so ze rodile,jih je k niso ble na tem pregledu k se jim ni zdel potrebno..Ene dve k sta pa ble pa pravita,da je kr fajn,da gres..A tle vse greste na N.S?Lep dan se naprej...)user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.4.2006 11:56:26   
Dreamy
Luni, a mi poveš na katero številko si klicala v Postojno?

Aja1, naslednji pregled imam tako zgodaj zaradi hematoma - strdka krvi, ki je še vedno prisoten v maternici, ampak po besedah G ne ogroža otroka, ki je varen v svoji posteljici. Me pa seveda malce skrbi, zakaj user posted image  noče izginiti in se v bistvu še veča user posted image  

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.4.2006 13:04:49   
Luni
Dreamy: klicala sem na 05 7265571. V Ljubljani, njihova podružnica: 5106800

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.4.2006 14:34:15   
Aja1
Kje se skrivate user posted image ? Že pomladanska utrujenost daje?user posted image

Jaz sem danes kar nervozna zaradi pregleda NS....še malo več kot 3 urce..... In če bo vse ok, grem čez vikend kupit prvi pajacek za našega user posted image . To me že zelo drži, ampak se zaenkrat še zadržujem.

PetruškaL, Urška76.....poročilo!

Pridne bodite, pišite kaj in lp vsem user posted image  in user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.4.2006 14:39:20   
viv_
Meni bo baje delala NS dr. Babnikova. A jo kera pozna?

Komej čakam,... dones sem bla pa tooooooooook storilna, čeprou kr neki fuša user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.4.2006 14:45:45   
Dreamy
Punce, a pa je nuhalna nujna?

Ker meni je G dejala danes ko sem jo poklicala, da se ji za mojo starost (23) ne zdi potrebno, da pa lahko ona vse približno pogleda. Da je nuhalna bolj nujna za ženske po 35. letu.
Zdaj pa res ne vem kaj naj user posted image  Čez 14 dni imam drugače itak pregled pri G pa je dejala da bova takrat ful natančno vse pogledale ( takrat bom noseča ravno 11 tednov), da pa če mi ne bo dovolj da pa lahko vseeno še grem na nuhalno.

Zdaj pa pojma nimam kaj naj user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.4.2006 16:28:27   
bubče
ne, dreamy nuhalna ni nujna....itaq je večinoma samoplačniška...in se tudi sama odločiš, če si želiš zvedet kakšna je možnost za napako 21. kromosoma - Downov sindrom in nuhalno (vratno) s. 
če si torej odločena, da se bi v primeru, da je možnost napake velika, odločila za splav, potem se ti najbrž splača...tako, pa.....

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.4.2006 16:36:45   
marella1
pozdravljene user posted image

končno mi je uspelo priti za računalnik. No za nama je gin pregled, dobila materinsko in slikico.
Luni:  tudi jaz imam NS v petek v Dravljah. Ob kateri uri si naročena? Mogoče se pa še vidiva.

Aja1 in vse ostale, ki ste imele (imate) NS danes srečno in čimprejšnje poročanje.

pa pa

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.4.2006 19:02:13   
ema79
Hojla,hojli! Jst pa sem zdele direkt iz nuhalne!
Vse je ok, mi je izračun pršu 1:8720. Ful super, ane? Pol mi pa pove še to, da mi je moja G narobe merla mo
jga dojenčkota in da je velki že 64,3 mm! In to pomeni, da se mi je PDP prestavil na 27 oktober, ampak jst bi kr tle pr vas ostala, če me še hočete, ku vas zdj mal poznam, pa ne bi rada šla med oktoberke!
Pol sem jo pa še za spol vprašala, je pa rekla, da se to sam pr suhicah vidi, jst mam pa kako kilco preveč in se ne upa napovedat! Smola!

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.4.2006 19:51:01   
viv_
ema user posted image user posted image  A si imela v Dravljah? Kera zdravnica ti je delala?

Dreamy - jaz v prvi nosečnosti nisem šla delat. Pogledala mi je moja G. in je rekla, da je vse OK, stara sem bila pa takrat 28. Sem šla pa na še en ekstra UZ takrat k Miheličevi v Črnuče, tako da sem dobila še eno drugo mnenje.

Zdaj v drugo sem stara 31, pa sem rekla, nič, grem preverit. Najbolj tudi zato, ker enega otroka imam in bi, če kaj ne bi bilo OK to vplivalo tudi nanjo. Poleg tega pa še zato, da tudi tokrat dobim še drugo mnenje.

lp

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.4.2006 19:53:39   
ema79
viv ne, sem mela v Domžalah pri dr. Strahovi!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.4.2006 20:14:41   
urška76
Čer user posted image !
Sem mal pozna, ampak sva si z mojim danes po NS vzela športni dan.
Z pikico je vse ok, pa verjetno bo brez lulčka user posted image , se je moj user posted image  očitno naučil delat tud kaj drugega kot samo fante. Sicer to s spolom še ni čisto sigurno, mi bo pri Uz v 21t povedala, če je imela prav. Drugače je pa meni NS fino, ker se tako lepo user posted image  vidi, je še dovolj majhen, da pride cel čez ekran. No pa če je kaj narobe se tud še lahko odločiš kaj boš naredil. Pa upam, da ne bo pri nobeni nov več težav. Se mi zdi, da je bil že dovolj velik odliv.
Pri prvem user posted image sem imela ns čez 2mm in mi je predlagala še trojni krvni test, tokrat je pa le 1,3 mm in pravi, da ni potrebe, po še kakšnem dodatnem testu. So se pa lepo videli prstki (se je user posted image  po nosu praskala user posted image  ), pa srček smo poslušali, pa vidle sta se obe polovički možgančkov, pa želodček, ledvički. Skratka pri NS dodobra pregledajo bebiko. Pa še dve slikici sem dobila user posted image .
Pridne bodite, božjte bušije in razvajajte tudi sebe.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.4.2006 20:22:58   
Anonimen
Jaz sem si pa danes končno kupila hlače user posted image , sicer so stale 14.000 sit ampak je bila prodajalka taaaaaaako prijazna, da mi je itak polepšala dan in mi sploh ni bilo težko dat teh 14.000 user posted image user posted image , poleg vsega pa so hlače taaako udobne, da komaj čakam, da mi jih skrajšajo, da jih lahko začnem nosit. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
20.4.2006 7:56:32   
Aja1
Punce, pozdravljene!

Evo, še moje poročilo iz NS. Bilo je super. Videli smo vse, le spola ne, ker je naš user posted image  večino časa spal in je držal nogice skupaj. Videli smo pa vse ostalo, šteli prstke na rokicah, utrip je bil 162, NS 1,5 in tveganje za DS 1: približno 4000 (si nisem zapomnila natančno). Baje je to vse OK. Sem bila full vesela. Aja, pa naš user posted image  je velik 5,88 cm (teme-trtica), premer glave pa je 2 cm, kar je čisto normalno in mi ostane datum 2.11.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.4.2006 8:33:56   
viv_
user posted image user posted image user posted image user posted image  punce, za dobro opravljene preglede. Ali je keri delala dr. Babnikova v Dravljah?

Jaz sem bila pa včeraj na čveku zvečer s Slončicami, to so punce, s katerimi smo se spoznale na RR v prvi nosečnosti in smo postale ful prijateljice. Bilo nas je 6, od tega 3 noseče user posted image  ena pa že po drugem porodu... Smo pridne, a ne user posted image

Komaj čakam petek, da se malo naspim... Čez teden je tak tempo, da mi sploh ne rata v posteljo pred polnoči..

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.4.2006 8:34:43   
Luni
Marella1: jutri ob 16:45. Komaj čakam, upam, da bom znala prit do tja. Kdaj imaš pa ti?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.4.2006 8:38:29   
Luni
Marella1, a imaš tudi ti rok 5.11?

Punce, ki ste že bile na nuhalni, koliko ste plačale?

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.4.2006 9:02:28   
Aja1
Jaz sem jo plačala 13.000. Ampak je vredno, da se pomiriš, ko vidiš, kako je z otročkom in kako pridno raste. user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.4.2006 9:18:26   
petruskaL
Hojlalalala
včeri sm bla na NS..
1:5600, 51mm velik otroček-nekam majhen je ni punce??? sicer zdravnik je rekel da je komplet izvid v mejah normale - ampak vsi vaši so mal večji pa me mal skrbi
Vzela sm pa CD - gor so mi dali 11 slik, stalo me je pa dodatnih 2.000, nekje v 22 t pa menda naredijo filmček v 3D...v Lj ta špas stane 19.000,00 sit v Postojni pa 12.000,00....Šla pa bom še enkrat, predvsem zato, ker imam napako na srcu, ki je lahko tut dedna...pa še ene par defektov mam prirojenih, pa bi raj vidla da se ne prenašajo oziroma se niso prenesli dalje...OBUP. Mimogrede - zdej na NS ne morejo ugotoviti te napake na srčku, ker je premalo....kasnej pa lahko. Upam, da je ne bo.
Hihihi se mi zdi zabavno ko vidim, da ne meče sam mene z raznimi pajacki pa copatki...sicer nisem še nič kupila, sam se mi zdi da ta dan ni prow deleč več...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.4.2006 9:35:28   
kaja11
user posted image user posted image user posted image  Bravo punceuser posted image user posted image user posted image  Tok je lepo prebrati lepe novice s pregledov. Ema79... ti kr pri nas ostani... boš pač prva rodilauser posted image .
Pri meni se slabost ponovno stopnjuje.... kot bi rekel moj G "dete se ima finouser posted image "
Sonček, sonček, sončekuser posted image

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.4.2006 10:46:05   
viv_
Jaz sem pa mal shoppingirala:

Tole za Mirno:
http://www.cafepress.com/buy/big+sister/-/pv_design_prod/p_theapshop.28090217/id_8173526/pNo_28090217/fpt_fXBa__DB___CXDc_Pz-X_7O__Dc/opt_/c_45/pg_

Tole pa zame :):
http://www.cafepress.com/buy/due+in+november/-/pv_design_prod/p_materni_tee.52226820/id_11243360/pNo_52226820/fpt_fXBa__DB___CXDc_Pz-X_7O__Dc/opt_/c_2/pg_
Ampak v črno-beli kombinaciji user posted image

Nisem mogla da ne bi user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.4.2006 10:53:22   
kaja11
user posted image Viv..... kva so dobre fore. Jaz bom svojemu možeku uno kupila "look what I did"... Kaj si vse folk ne spomniuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......