|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
21.4.2006 13:09:36   
Aja1
Midva imava pa še vedno probleme s fantovskim imenom....kar je meni všeč, mojemu ni in obratno. user posted image  Za punčko je pa izbrano že nekaj let. Zdaj pa čakava, da bova videla, če se bo spol videl na naslednjem UZ (na NS se žal ni, ker je našuser posted image  držal nogice čisto skupaj). Da ne bo krega po nepotrebnem (če bo punčka, se ne bo treba nič kregat glede imena).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.4.2006 13:20:01   
petruskaL
jaz sm tut hotla vedet spol že na NS - in je reku, da vidi 3 točke (fanta) ne upa pa 100% trdit, verjetno pa da je...kok se pa ve kaj zanesete na določanje spola na NS - naš user posted image je mel nogice čist narazen in se je menda lepo vidlo pa vseeno bom poskusla dobit ime še za pupo.

Me pa zanima - boste francoska imena pisali bolj po naše - mislim s šumniki?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.4.2006 13:21:37   
viv_
petruskaL - ne, sej nisem nč zamerla... sam obrazložila sem, zakaj bi mogoče kdo razmišljal o prekinitvi nosečnosti. itak se odloči vsak po svoje user posted image

vetrovi - mene tut matrajouser posted image  pa fuuuul odleže, ko gre en rafal... hehe... dobro da se to ponavadi začne bolj popoldne, ker v službi bi mogla pazit, da ne bi bila prou glasna user posted image  Še dobro, da imam svojo pisarno!

Mi imamo vsaj imena spedenana. Upam pa, da se bo na NS videl spol. Še vedno sem malo bolj za punčko. Mi je pa smešno, skoraj vsak mi reče:"Ja, zdej bi bilo pa fino, če bi bil fantek, a ne." in me potem prav čudno gledjo, ko rečem, da bi kar še eno punco user posted image user posted image  Bo kar bo, sam da je vse OK...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.4.2006 14:46:20   
Kivi
Živjo punce!

Res je lep dan, bo treba mal na sprehod.
Kaja11: Na žalost jaz nisem iz Mosteca ampak cca 3-4 stranuser posted image . Ja tam je kar lepo pa še PST je zraven. Lepa priložnost za sprehod, če štartaš iz Mosteca.
Zadnjč sem šla tja na sprehod z namenom, da preverim sprehajalne poti za čas ko bova dva. Na žalost pa sem ravno prišla do bajerja, ko me je ful lulat. Veš, da imamo nosečke s tem ful probleme. Midva pa oba brez denarja, saj sva šla le na sprehoduser posted image , tako da tudi v lokal nisem mogla. Ker se je ful na hitro spremenilo vreme, so naju ujele še dežne kaplje. Ni nama preostalo drugega kot ful hitro domov. Da pa pridem do Mosteca hodim ob ful prometnih cestah, prečkam dve hude prometnice in obvoznico. Imam pač smolo. Ko pa si tam, je lepo. Moram še mal raziskat teren.

Sedaj pa greva z avtom do Tacna in na Šmarno goro.user posted image
Lep dan vsem 

< Sporočilo je popravil Kivi -- 21.4.2006 14:57:48 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.4.2006 19:06:43   
MALINČICA
midva pa imava ime za punčko že izbrano.
Že nekaj let nazaj sva med vožnjo v avtu,po radiu slišala pesem julija objokana, niti treba skrivati solza, solze so kot biseri, bolečina jeh rodi....
Takrat sva oba rekla, da je Julija ful lepo ime obema.
Tako, da že od takrat nekako veva, da če bo punčka, bo Julija.
Je pa sodelavka dobila vnukico pred kratkim, ki so ji dali ime Julija....
Za fantka pa še ne veva.Nekak imam občutekm dabo punčica...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Kivi)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.4.2006 19:15:53   
Anonimen
user posted image , ojoj ta občutek bojda kr drži user posted image , jaz imam občutek, da bo fantek, čeprav bi malenkost raje punčkouser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
21.4.2006 19:35:46   
lenca79
Čao,

tudi jaz se vam pridružujem. 29.3 sem šla slučajno G ker se mi je naredila bulica (baje od britja) na splovilu in ker sem se prejšnih 14 dni full čudno počutla (slabost in utujenost), sem jo tako za hec vprašala ali sem mogoče noseča? In res sem bila. Ker nisem vedla, kdaj sem imela zadnjič menst. mi je ocenla da sem v 7,5 tednu, zdej naj bi bila v 11 tednu. 28.4 grem na pregled + na pregled NS pa upam, da kej več izvem.
rok naj bi imela nekje konec novembra, vendar sem ob vsem veselju in zmdenosti ob novici datum seveda pozabla.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.4.2006 19:54:14   
urška76
Čer!
Danesem si pa jaz privoščila dan zase. Sem se razvajala in si na tržnici kupila 20 tulipanov. No nekaj sem jih odnesla moji mami. Sem jih hotla še nekaj dat tašči, pa je ni bilo doma. Jih je pa zame več ostalo. user posted image  Sem čist nora na spomladanske rože.
Punce ne se preveč zanašat na občutke o spolu. Sicer v večini primeru držijo, ampak mal se pa pripravite tud na presenečenje. Pa ne poslušat vseh starih tet z dobronamernimi nasveti. Sej je res, da nočejo nič slabega, sam men je šlo ful na živce, ko so bili vsi pametni, pa kako bom mela punčko, ... No potem je pa Miha vse utišal user posted image .
Moj trebuh se je tud nekaj napihnil, da ne govorim o prsih. Bom morala spet začet modrček nosit tud doma. Pa danes je bilo prvič, da sem morala imet odpet gumb na kavbojkah. user posted image
Lp

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 758
22.4.2006 15:02:48   
kaja11
Kivi.... če boš imela srečo in bo bebika rada v vozičku, boš itak cele dneve zunaj in ti bo razdalja do Mosteca mala malcauser posted image .

Midva pa imena še nimava... za fantka sva se že prvič jedva strinjala, tko da bo cela drama če bo še en. Za punčko sva  zadnjič imela par imen, ki pa so se do danes že znucala (Lana je vsaka druga, Kaja je pa psica v blokuuser posted image ).... tako, da sva tudi tukaj na nuli. Vi kar pišite imena da dobim kakšno idejouser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.4.2006 18:27:54   
Dreamy
Ojla punce! user posted image

Kakšen lep dan je danes kajne? Tale sonček tako lepo deluje name, da sem prav presrečna user posted image

Ja glede spola: meni se ful zdi da bo fantek, fant pa pravi da je po kitajskem horoskopu gledal in da bo punčka. No kdo bo zmagal bomo pa videli mogoče že na NS ali pa kasneje na UZ. user posted image

Sicer pa komaj čakam, da imam naslednji pregled, saj me resnično zanima, če bo moj hematom izginil, ker me že pošteno skrbi vse to. Jaz samo upam, da bo vse ok in da bo moja user posted image  imela dovolj volje in moči da bo preživela tudi to.

No lepo se imejte user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 760
23.4.2006 13:27:53   
najci
Oh, punce, kako vesela sem, ko berem vaša poročilca iz pregledov in NS in je pri vseh vse ok! In fajn, da ste že mimo slabosti!
Mi smo zdaj v dobrem 10.tednu, toda slabosti so še vedno moreče - očitno moji dve user posted image  user posted image  ves čas žurirata tam spodaj, meni pa je slabo, pa takšni dolgo trajajoči glavoboli so se začeli v tem tednu... Tako sem bolj redko za računalnikom, ker je za ekranom samo še slabše... Upam, da bo tole zanič počutje čimprej mimo, da bom lahko lažje redno čvekala z vami!
Mi imamo NS 15.5., kar se mi zdi še zelo daleč...
O imenih pa še nisva razmišljala. Čakava še tale NS, da vidimo, če bo vse ok z obema pikicama, potem se bo pa začelo dvojno razmišljanje o imenih.

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 761
23.4.2006 21:22:26   
viv_
Ojla,

kakšen lep vikend, a ne user posted image  En dan sta bila ati in Mirna sama in sta se baje imela super. Mal sta bila v gozdu, pa na Gibi gibu (igrišče v Kranju), mami je bila pa na eni poroki user posted image . Danes smo bili pa v Bohinju... nivo vode je mal višlji, ker smo tolk kamnčkov not pometal user posted image

Še 3 dni do NS... komej čakam...

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 762
24.4.2006 7:44:57   
Aja1
Punce dobro jutro!
Zunaj je že sonček user posted image user posted image user posted image .  Kakšno je kaj počutje danes?  Jaz sem kar dobro, še bolje pa bom, ko bodo prazniki in bomo končno nekaj več dni doma. Jaz sem že kar računala, koliko časa bom še hodila v službo....no...par mesecev bo pa še treba.user posted image
Ta teden vas ima pa spet nekaj NS. Da boste poročale o rezultatih!

Pridne bodite in pobožajte svoje user posted image  trebuščke.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.4.2006 8:18:14   
viv_
Ja, jaz mam pa praznike delovne... Vsak dan bom v službi, da bom pisala magistrsko... Morm zagovarjat, preden grem rodit...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.4.2006 8:46:57   
Višnja
Živijo,
prav lepo mi je brat vse te dobre novice od vseh, ki ste opravile NS. Jaz imam pa jutri komaj drugi pregled. Vikend je bil res lep in je že skoraj dišalo po poletju. Zanimo pa, ne vem mogoče sem zdaj malo bolj pozorna ampak kamorkoli sem se obrnila same nosečke. Mi bomo pa poleti pohajale s trebuščki. Kako je pa kaj s sončenjem v nosečnosti....seveda brez pretiravanja????
Uspešen začetek tedna vam želim.....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.4.2006 12:22:38   
Aja1
Mislim, da s sončenjem ne smemo ravno pretiravati. Itak, pa nam verjetno ne bo tako pasalo ležati na soncu (vsaj meni ne, ker sem ponavadi vedno ležala na trebuhu na sončku, letos pa to ne bo možno). Jaz se bom sončila toliko, kolikor mi bo pasalo. Komaj že čakam, da grem na morje!!!! user posted image

Viv, ti si pa pridna....pohvale!!!

Kje se skrivate ostale? Ste na sončku?

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.4.2006 13:21:28   
urška76
Ojla!
Se vidi, da je lepo vreme in ne visimo več toliko za računalnikom.
Mami Viv se pa kar potepa. user posted image  Ti kar zavidam, da se tok dobr počutiš. user posted image  Kaj bi dala, da bi se tud sama počutlia tako kot prvič.  No pa pridna si tud. Mal časa med prazniki si pa le za družinico vzemi, ne samo za magistrsko.
Višnja to da so povsod same nosečke je pa zato, ker se kar zavohamo med sabo user posted image . Je bilo pri meni prvič in sedaj čisto isto. Sva pri prvem mela z mojim plesne in smo na koncu ugotovile, da smo tam trije pari,, ki plešemo v troje user posted image  S sončenjem je pa tako kot za nenosečke. Ne pretiravat. Pa kake klobučke za na glavo, če si bolj občutljive sorte.
Pozdravček vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.4.2006 13:28:10   
viv_
urška 76 - časa zase minimalno. Mirna gre z mojimi na morje in moram izkoristit mir user posted image user posted image user posted image  Kaj pridna?! Prej bi mogla mal mislt v tej smeri, ne pa zdaj, ko mi voda teče v grlo...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 768
25.4.2006 8:31:59   
viv_
Jutro punce! Kako ste... slabosti že minevajo?

Mi imamo pa 10. maja služben sistematski pregled... pa sploh ne vem, kaj mi bojo gledal... Ma, bom povedala, da sem noseča, pol nej pa delajo z mano, kar mislijo, da lahko...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 769
25.4.2006 8:38:35   
Aja1
Dobro jutro user posted image  in user posted image !
Kako ste? Kje se skrivate? Zgleda, da je sonček le bolj mamljiv kot računalnik user posted image

Punce, dajte malo napisat, koliko kg szte že pridobile oz. koliko ste jih izgubile. Jaz sem pridelala cca 1kg (ampak po vagi pri G bo sigurno več user posted image )

Pridne bosite in izkoristite sončka!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 770
25.4.2006 8:41:23   
viv_
Jaz pomoje nisem prav velko pridelala, ker nimam nekega hudega apetita... Ampak sem imela že v štartu 5 kg več kot pri Mirni. Pri Mirni sem v prvih dveh mesecih shujšala iz 50 na 48 kg. V 11 tednu sem pri Mirni tehtala 50 kg, sedaj pa 56. Sem si pa postavila mejo, da ne smem preko 70 kg. V prvo sem šla rodit s 66. Bomo videli, kako se bom držala telih omejitev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 771
25.4.2006 8:54:14   
urška76
Dobro jutro!
Zaenkrat moja teža še stagnira, od začetka sem zgubila dobro kilo, ampak zdej bo šlo verjetno počasi navzgor. Se pa drugač kar izogibam tehtnice. Pri Mihu sem "pridelala" 17kg, vendar sem jih že 14 dni po porodu mela 13 manj. Samo prvič sem štartala s 54 kg, zdej pa z 60kg. Moja meja tokrat je tud tam okol 70 kg. Upam, da mi jo bo uspel obdržat. V prvo sem pridelala kg, ki so ostali šele pri dojenjuuser posted image . Pa vsi pravijo, da takrat shujšaš. Očitno sem izvenserijskauser posted image .
Sonček me pa sedaj vleče ven. Grem si na tržnico po solatko, pa še sprehod bo dobro del.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 772
25.4.2006 8:58:17   
kaja11
Jaz bom šla na vago šele pred drugim pregledom. Sedaj imam rahle probleme z zaprtjem in vetrovi, tako da hodim naokrog že kar s konkretnim bušijemuser posted image  Se moram kar potrudit, da ga not stisnemuser posted image , drugače me bo folk začel spraševat kdaj imam rok. Tudi v prvo sem imela s tem probleme in sem od prvega do drugega pregleda shujšala 4 kg (po 1 tednu sem se usr... ko velikauser posted image )
Včeraj sem šla v Avstrijo po peskovnik, kolo, poganjavčka,... cel avto igrač sem furala čez mejo... policaj na meji se je samo smejal in komentiral "vi se boste pa samo še igraluser posted image ". Malemu se je pa tud čist strgal ko sem domov prišla... v peskovniku se je z navideznim peskom igral.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 773
25.4.2006 12:47:43   
Aja1
Tudi mene je zdaj začela zaprtost dajati....ja, bo treba malo omejiti sladkarije, ker jih res pojem preveč. Še kateri paše sladko? Mogoče katera ve, koliko sladkega (sladkarij) je škodljivo za user posted image ?
Zdaj bom proti zaprtosti jedla jogurt z lanenim semenom. Sem opazila, da vas  večina piše, da jeste mleto laneno seme. Kako ga zmeljete? Jaz sem ga dala že prav povsod (v vse tiste strojčke), pa ga nič ne zmelje.user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 774
25.4.2006 12:56:29   
viv_
Pa Donat tudi pomaga... Jaz sem zdej spet OK, kolikor pač sem jaz kadarkoli OK na tem področju user posted image user posted image user posted image

Joooooooooj, kako se mi spi... Popoldne morm pa nujno v shopping, da nabavim stvari za tamalo za na morje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?