|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
18.4.2006 12:16:37   
Aja1
Urška76, ob kateri uri pa imaš NS? Jaz jo imam šele ob 18h. Komaj že čakam, da vidim, kako je z našim user posted image  in po možnosti tudi spol....upam, da ne bo nogice skupaj tiščaluser posted image
Katera ima jutri še NS? Poročajte! 

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.4.2006 12:19:08   
viv_
Blagor vam... jaz moram pa še malo čakat user posted image . Za spol je še malo zgodaj, pomoje... ampak upam, da se bo morda kaj videlo...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
18.4.2006 12:36:04   
Anonimen
a si vse želite zvedet spol? user posted image  joj jaz sploh ne vem, moj pravi, da bi raje da ko se rodi, da zveva takrat, jaz pa sem čist neodločena user posted image . Je pa rekel, da pač kako se bom jaz odločila tako bo. user posted image  Ampak trenutno me sploh še ne zanima kaj je. Mogoče ko bo začel brcat, me bo pa zanimalo user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
18.4.2006 12:37:42   
Aja1
viv, tudi ti boš prav kmalu prišla na vrsto za NS.user posted image

Ja, spol pa se baje včasih že vidi (ampak bolj redko).

Punce, pa imena za user posted image  že kaj izbirate?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.4.2006 12:42:22   
Anonimen
jaaaaauser posted image  končno sva izbrala ime še za fantka. Če bo punčka bo Zala, če bo pa fantek bo pa Erik user posted image . In ne odstopam od teh 2 imen!user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
18.4.2006 12:43:34   
viv_
Ja ja, že v prvo sem vedela, pa bom zdaj tudi vprašala... Najbolj pa zaradi Mirne, ker navira s sestrico. Da jo pripravim, če slučajno ni sestrica.

Imena pa:
user posted image  - Gabrijel
user posted image  - Zarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.4.2006 12:44:34   
Anonimen
he he nič bat, saj če imaš za oba spola imena te nima kaj presenetituser posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
18.4.2006 12:47:05   
Anonimen
otrokova babi se sicer nekaj zmrduje nad imenom Erik, ampak se ga bo že navadila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
18.4.2006 12:54:09   
Aja1
Midva pa nikakor ne prideva skupaj glede imen. Mojmu je za fantka všeč Jan, meni pa sigurno 10 drugih pred tem (Nik, Vid, Miha, David, Rok,...). za punčko pa se strinjava, da bo Neja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.4.2006 13:15:57   
Anonimen
aja upam, da bosta dobila punčko user posted image . Do drugega otroka pa bosta že našla ime, za fantka, ki vama bo obema všečuser posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
18.4.2006 13:21:11   
Aja1
Ja, saj če po pravici povem, bi res raje punčko user posted image  Ampak mi pa vsi govorijo, da bom imela sigurno fantka, ker nič ne bruham in sploh nimam nobenih težav (z izjemo rjavega izcedka na začetku). No, bomo vidli, kaj bo. Mojmu je vseeno, samo da bo fant zdrav, meni pa tudi s to razliko, da bo punca zdrava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.4.2006 13:24:42   
Anonimen
user posted image . ja tudi jaz si malenkost bolj želim punčkouser posted image . Že zarad tega ker je toliko luštkanih oblekic in igrač za punčkeuser posted image .

No saj kar bo pa bo, samo, da bo zdravo.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
18.4.2006 13:25:00   
viv_
Aja1, to so spet bla bla bla... Jaz v prvo nisem nikol bruhala, slabo mi ni bilo, nobenih težav... In... PUNCA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
18.4.2006 13:34:36   
Aja1
Torej je še upanje? user posted image user posted image user posted image

Resnično si za prvo user posted image  bolj želim punčko (iz istih razlogov kot Matejka81, lepe oblekice, pa take lepe laske, repke, kitke, špangice....)
Moj bi pa fantka zato, da bi še on prišel na svoj račun s kakšno avtocesto, avtomobilčki....se že vidi, kaj vse bo kupil, da se bosta skupaj igrala user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 689
18.4.2006 13:42:06   
Anonimen
user posted image  ja moj bi pa enkrat raje punčko (pravi, da so te bolj po očkihuser posted image ), drug dan mi pa reče, da bi raje fantka,...le zakaj? (zarad lego kockuser posted image )

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
18.4.2006 13:47:00   
kaja11
Jaz bi pa v drugo mallenkost raje imela punčko.... da bi mela parčekuser posted image . Joj kok jo bom gnjavila z raznimi čopki in špangami.... vse kar jaz nikoli nisem nosilauser posted image .
NS imam pa šele 09.05..... še TRI TEDNEuser posted image . Ma saj ni drame, se mi zdi da gre tok hiter.... še mal pa bo treba rodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.4.2006 14:56:44   
ema79
hojla nosečke! Jst sm pa danes imela drug pregled! Pa smo že 5.2 cm veliki! JUJUJUHUHU! Pa glavca je 2 cm velika! Kak je to lepo! Jutri mam pa tud jst NS ob 17:15 v Domžalah, kje pa imate ostale? Mi se pa o imenih še nismo pogovarjali, bi pa jst raje imela punčko, ker ma moj že od prej dva otroka (fantka in punčko), pa je tamala rekla,da tud ona hoče punčko, ker ma šest bratrancev pa nbene sestrčne! In če sem kolčkej po naši familiji (smo 4 otroci),bom najprej imela punčko in pol fantka, tako kot vsi pri nas! Ja pri moji ginekologiji se pa vagašbrez čevljev! In do sedaj sem se zredila 0,5kg. Sm bla pa dons na kufetku z eno kolegico,k ma junija rok,se je pa do zdej zredilaza celih 5kg,pa ji baje otroček samo en teden zaostaja po velikosti! 

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 692
18.4.2006 14:58:20   
Lana_s
Aja1 od mojegauser posted image  sestri tudi ni bilo čisto nič slabo in ni imela nobenih težav pa je rodila punčko. Na to se ne moreš zanašat.
Midva bi pa zdaj kar fantka imela, če bi šlo, da bi imela par. No, moj zato, ker si želi avto na daljinskouser posted image  in mu ga nazadnje v Toysu nisem pustila kupit. Zdaj bi pa imel izgovoruser posted image

Pa tudi če bo punčka ne bo nič narobeuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
18.4.2006 18:37:00   
petruskaL
Hojla punce
mi mamo NS jutri ob 9h...moj že komi čaka....
Z imeni smo pa na pol, za fanta ga že mamo, za punco še ne....
Se pa sploh ne morva zmenit a naj prašava za spol al ne...jaz ne bi, on bi...Navijamo sicer vsi za fantka, ampak itak ko gledaš user posted image na UZ ti je vseeno keri spol, samo moliš, da ne bo zdravnik opozoril na kakšne nepravilnosti ali kaj podobnega ni tako?

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 694
18.4.2006 20:10:29   
urška76
Mi mamo NS jutri ob 13-h v Domžalah pri dr.Strahovi.  Spol se lahko že vidi, mojo sodelavko je vprašala, če želi vedet. Mogoče bi blo fajn da vem, ker pri nas pa, nasprotno kot pri Viv, Miha sam o bratcu govori. Sicer pa moj user posted image  pravi, da ne zna druzga kot fante delat. user posted image  Upam, da se moti, ker jest bi tud eno punco mela. Zanjo mamo še od prve nosečnosti zbrano ime. Tako, da če bo user posted image  bo Špela, če bo pa user posted image  bo pa verjetno Gašper, sam to se lahko do nov še spremeni.
Lep večer vsem

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 695
19.4.2006 8:11:39   
viv_
Dobro jutro punce!

Kolk vas ima danes nuhalno? Držim pesti za vse user posted image .

Kdaj se bo tole vreme zrihtalo? Mi mamo namen neki delat po hiši med prazniki, ampak rabimo sonček...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 696
19.4.2006 8:21:33   
kaja11
Tud jst držim pesti za vse "nuhalke".... obvezno poročajte.

Mi smo pa danes hoteli peskovnik kupiti.... zdaj pa dežuser posted image . Jst zahtevam sonce, dost je dežja.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.4.2006 8:33:08   
Višnja
Pozdravljene....
hočemo sončka nazaj!!!!!!
Mene še vedno slabost daje...slabost, slabost in slabost....že zvečer me je strah it spat, ker vem kaj me čaka zjutraj...ampak, da bi čez dan vsaj minilo...mene drži do večera....na trenutke je malo boljše ampak.....
Jaz imam drugi pregled naslednji teden 25.04. in upam, da bom slišala srček, in  da je vse Ok.Kaj na NS ste se naročile po drugem pregledu ali že prej???..ker meni sploh omenil ni. Upam, da bo na drugem kaj bolj gostobeseden.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 698
19.4.2006 8:36:24   
Aja1
Dobro jutro user posted image !

Danes nas ima pa res kar nekaj NS (Ema79, petruškaL, Urška76 in jaz). Mogoče še kakšna? No, punce, poročajte, kako je bilo. Jaz sem od nas zadna na vrsti, ker imam NS šele ob 18h.....še se bomo načakali... Sem kar malo nervozna, ker me je strah, če je vse ok. user posted image  Pa še moj user posted image  mogoče ne bo mogel z mano, ker študenti v Ljubljani demonstrirajo in je moral tja delat red user posted image  Upam, da bo do takrat že nazaj.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 699
19.4.2006 9:35:59   
Dreamy
Dobro jutro user posted image

Tudi jaz bila včeraj na pregledu in bila vsa srečna, ker user posted image  tako lepo raste. Je že celih 17,9mm velik user posted image  Pa fant je še tudi zraven in je bil čisto očaran, ko je videl kako mu bije srček. Zelo lepo ni kaj! Naslednji pregled imam čez 14 dni in ga že prav težko pričakujem user posted image

Glede nuhalne me zanima: a bo katera šla v Postojno? Ali pa če mogoče veste kje se lahko naročim - kakšna telefonska številka? 

No lepo se imejte pa pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......