|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
1.11.2006 21:14:35   
**Petra**
Čestitke, Taya!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa veselo cartaj svojo malo lumpiko!!!

Pri meni pa, kot da bi odrezal. Nič več bolečin, nič več brc.... jst sem pa že vse obleke, ki so še ostale nepospravljene v omaro zložila, zdej bom še za iz porodnišnice v torbo dala, za s sabo mam že spakiran ruzak.... jst sm bla že čist za to, da midva z mojim lumpom greva v rim, a si je verjetno premislu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bi me vsaj ponoč spet kaj zagrablo. Sm si privoščla eno super toplo kopel, mogoče je ona krivec, da se je vse umirilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jah, nč, zdej bo pa res treba it počasi v posteljo, druge ni. Očitno bom še doma, user posted image še noče spoznat svoje sestrice, očija in mamice. No, pa le naj bo še malo na toplem.

Se slišimo jutri, no, če bo katera še tle, mogoče še danes.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
1.11.2006 21:36:34   
Anonimen
Taya čestitke za malo princesko user posted image !

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
1.11.2006 21:48:48   
**Petra**
Pa smo le dobile prvo novemberko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobr spite, jst šibam zdej bar gledat. Spet me neki muč, menstrualne težave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? SE slišimo jutri

NOčko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
1.11.2006 22:01:26   
Nogavica
Čestitke, taya76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vsem ostalim pa lahko noč user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4004
1.11.2006 22:25:11   
Aja1
Čestitke prvi pravi novembrki Tayi!!!! user posted image user posted image user posted image

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image  user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image  user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image  user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image user posted image  
Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image  user posted image
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana,  29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image  user posted image
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image  user posted image
blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
1.11.2006 22:28:40   
Aja1
Petra...a se nismo zmenile za nedeljo, ko bo polna luna?! user posted image

Sicer pa je tudi mene danes zvečer tako čudno bolelo v trebuhu, ampak je bilo to od smejanja.... Smo igrali tarok celih 5 ur in smejala sem se zraven tako, da sem imela skoz trd trebuh...sem ga komaj domov prinesla user posted image  Mogoče bo pri meni pa to kaj pospešilo...no, bomo videli jutri popoldan na CTG-ju.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
1.11.2006 22:35:33   
Anonimen
Aja1, glede trdega trebuha,...jaz ga imam že 2 dni,...user posted image  Misliš, da je to pravo otrdevanje? Je pa res, da ga imam le ko stojim in sedim trdega, ko se uležem na hrbet se zmehča,...le tu pa tam nastane kaka trda gmota na sredi user posted image
Saj vem, da sem že tečna ko vrag ampak me zanima, ker da bi se mi povesil ni nič za opazit, no vsaj jaz tega ne opazim user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
1.11.2006 22:38:39   
Aja1
Tudi jaz ne vem, če je to pravo otrdevanje. user posted image  Jaz si predstavljam, da bo šlo zares takrat, kome bo to začelo full bolet...zdaj me sicer boli oz. je bolj neprijetno, tako, da mislim, da to še ni to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
1.11.2006 22:40:26   
Anonimen
Mene tud ne boli, je pa res neprijetno ja user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
1.11.2006 22:41:25   
danaja1
Čestitke Tayauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krfjolca držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image  No upam, da ne bom tudi jaz kaj kmalu pristala v kranjski porodnišnici in se pridružila viv in krfjolciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pri meni je pa beby danes tako aktiven, da mi bo trebuh razgnalouser posted image user posted image user posted image
No lepo spančkajte drage moje.......

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
1.11.2006 23:07:54   
Aja1
Punce, a vidite razmerje 5 user posted image  proti 2 user posted image . Zdaj mislim, da bo počasi na vrsti spet kakšen user posted image .

Jaz pa se zdaj odpravljam spat, ker sem ka zaspana...ni bilo nič popoldanskega počitka. Upam le, da mi bo  user posted image  to omogočila in ne bo preveč močno brcala oz. da je z žurkami za 18 let zaključila user posted image

Pa se oglasim spet jutri zjutraj....popoldne grem pa na CTG in pol v porodnišnico po user posted image  (hahaha, sej sem že na vrsti, ane?!).

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
2.11.2006 7:33:03   
urška76
user posted image  Taya in iskrene čestitke za bejbiko.user posted image

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
2.11.2006 7:47:07   
**Petra**
Jutro!!!!

Pri meni se je vse ohladilo. Očitno ne bo nič. MOgoče kaj za vikend, jst še vedno upam na luno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da ne pozabi name.

Drugače sem spala ko ubita. Danes sem že od 6h pokonc, tamala pa od 15 do 7h. Vreme je obupno, megleno, mrzlo, ja, zdej pa je res konec luštnega vremena. Se bo treba začet stiskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako ste pa ve? Nekaj vas je takih z roki 1., 2. november! Še nič?

Res prevladujejo punce z rojstvi, očitno se user posted image še ne lubi it na zrak! Bojo še mal na toplem, moj je tudi sigurno takega mnenja, si je včeri kar na hitro premislu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bomo pa še mal počakali, čeprav bi jst že kar šla. Sem zjutraj, ko se je Pia zbudila, user posted image poklicala, pa prvo kar je reku je blo: "morš že it?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To so ble njegove prve besede, nič dobro jutru, nič user posted image user posted image .

Punce, pokukajte na plano.... da mal počvekamo. Si grem zdej kupučinček skuhat.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
2.11.2006 7:58:15   
**Petra**
Urška, sem lih gledala seznam, pa si edina ostala od 4., ostale so že vse mamice. Tebe še nič ne matra? Kako pa je blo pri Mihi? Se je rodil čez rok?

A misliš, da je velik na tem, če prvič rodiš čez rok, potem drugič tudi? Jst upam, da ne, ker bom pol spet čakala tega škrata.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
2.11.2006 8:07:14   
Anonimen
Jutro punce,
ne morem več spati user posted image ,... tamala se je ful umirila,... tu pa tam jo še čutim, kaj pa vaši? Na večer še jo kar nekak, pa ko mi tu pa tam kaj ven pomoli iz trebuha, drugace je pa precej bolj mirna user posted image .

danes moram bit bolj pozorna na gibe,... user posted image  meni jih je prav težko štet, sploh npr. v soboto, ko smo hodili okoli do 16.00 potem smo imeli še obisk,... potem večerjo (pozno kosilo),.... pa saj nimam časa samo sedet pa štet gibe user posted image  user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4015
2.11.2006 8:15:40   
**Petra**
Jutro, Matejka!

Tudi moj se je umiril, že včeraj. Danes pa ga spet bolj poredko čutim. Ne vem kaj bo ratalo iz tega. Naj se že enkrat vse skupaj konča in bo že vse lepo za nami...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... tako enostavno pa verjetno le ne bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.11.2006 8:34:36   
Anonimen
Ah, kje,....meni se zdi, da je še cel mesec pred mano user posted image ,...malo nas hecajo naši user posted image ,... Dvomim, da to kaj pomeni, da so se umirili,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.11.2006 8:34:40   
Aja1
Dobro jutro!

Evo še mene v enem kosu, brez kakršnihkoli znakov, da bi bilo treba kam iti (no, razen v trgovino user posted image ). Zdaj pa sploh ne morem verjet, da je strah prd porodom izginil user posted image  user posted image  Danes me ni prav nič strah...v bistvu si kar želim da bi odšla v Rim. No, upam da ti občutki niso samo ta trenutek taki.

Neposredna povezava do sporočila: 4018
2.11.2006 8:41:10   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**
Urška, sem lih gledala seznam, pa si edina ostala od 4., ostale so že vse mamice. Tebe še nič ne matra? Kako pa je blo pri Mihi? Se je rodil čez rok?
A misliš, da je velik na tem, če prvič rodiš čez rok, potem drugič tudi? Jst upam, da ne, ker bom pol spet čakala tega škrata.

Mene še nič ne šravfa pa mala je tud še aktivna, tako, da nč preveč ne upam na polno luno user posted image . Miha je bil tud en teden čez rok, s tem, da smo ga ven spravili na silo. So mi dali svečko, pa umetne popadke, pa mu še ni bilo dovolj. On bi kar na toplem pri meni ostal user posted image .  Pa če pomislim na sestro, ki je imela tud dva CR, pa prvič 12 dni čez PDP, no drugič so se jo malo prej usmilili. Pa naši mami so morali tud pomagat, da sem jaz ven prišla, sicer brez CR ampak z umetnimi popadki, ker naju je zalivalo (so ji ledvica odpvedovala). Tako da smo v naši familji očitno bolj lene za rodit. user posted image
pregled imam pa itak šele v ponedeljek pri moji g. Potem pa verjetno na dva dni v porodnišnici. Bi se pa prav rada že znebila te žoge pred mano, pa je notri še ena tako zelo aktivna kepica. Me je ravnokar zbrcala 100 na uro.user posted image  No ko bo čas bomo že spravil tud to bejbo na svet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4019
2.11.2006 8:41:54   
Anonimen
Aja1, po eni strani se mi prav smiliš,...jaz imam še cel teden do PDP, pa jamram, kot da že 14 dni zamuja user posted image , ti imaš pa danes rok, pa nič od nič user posted image ,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
2.11.2006 8:59:12   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Aja1, po eni strani se mi prav smiliš,...jaz imam še cel teden do PDP, pa jamram, kot da že 14 dni zamuja user posted image , ti imaš pa danes rok, pa nič od nič user posted image ,...

Matejka, isto je pri meni. Jst tud jamram 100 na uro, a mam še 2 tendna pred sabo, jst bi pa najraj kar šla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, ne morte verjet, ampak pri nas je pa mal sneg naletaval. Verjetn ga je vetr prnesu od nekod, zdej pa že sonce sije, pa mrzlo je ko 100 user posted image . Prov butasto vreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
2.11.2006 9:03:43   
Anonimen
user posted image  Sneg ja samo še tega nam je treba.... Naši user posted image  itak ne bojo mogli nikoli zunaj praznovat roj. dnevov zdaj pa nam manjka samo še sneg  user posted image ,...
Ma butasto vreme je,...sneg naj pride tam okoli 20.12. ne pa novembra user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4022
2.11.2006 9:05:54   
Aja1
Ja, nehejte jamrat!! user posted image user posted image user posted image  Zdej lahko upravičeno jamramo samo tiste, ki jim nič več ne fali do PDP user posted image user posted image user posted image  Resnično pa upam, da ne bom šla dva tedna čez rok...to bi mi pa pobralo enih živcev..... Upam, da bom ta teden vsega rešena.

Neposredna povezava do sporočila: 4023
2.11.2006 9:06:46   
MALINČICA
Čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Upam, da ni prtehudo in se lepo crkljate!

Mene pa zanima, če kateri tolk mrtvijo roke?
Meni med ležanjem obvezno zaspijo roke, a mislite, da bi morala gin kaj omeniti, al je to pač normalno?

Jooj, pa mleka mi je začelo toliko ven mezet, da imam vso majico in rjuho čist mokro, mi je prav tečno, ko se moram sredi noči preoblačit.

Pa še to, mislim da bo danes Krfjolca rodila, menda je je današnji datum napovedala vedeževalka, a ne?
Držimo pesti zate,  Krfjolca!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

Neposredna povezava do sporočila: 4024
2.11.2006 9:10:06   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Naši user posted image  itak ne bojo mogli nikoli zunaj praznovat roj. dnevov zdaj pa nam manjka samo še sneg  user posted image ,...

Jah, Matejka, mi bomo meli dva taka rojstna dneva na leto. Krasno je to, verjemi, smo že sprobali letos januarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tud user posted image , da nismo na to prej študirali. Se bomo pa stiskali v hišah.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?