|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
2.11.2006 13:48:55   
urška76
user posted image  Andreja čestitke za tvoja dva sončka. Lepo ju pazi in crkljej, da bosta hitro velika in močna.user posted image

Pa Viv se mi je oglasila. Vas vse lepo pozdravlja in pravi, da se danes z Zarjo pokata domov. Sicer je mala malo zlatenična in pod lučko, ampak, da to njiju ne ustavi.

Jaz pa zdajle sama sebi smrdim. Sva bili s kolegico na kavici in je bilo v lokalu full zakajeno. Pol pa študiram od česa v avtu po cigaretih smrdi. Ja od mene seveda. Si bo treba danes spet glavo prat, pa vse cune v stroj. Bljak, ampak dim je men že prej smrdel, teh devet mesecev mi je pa sploh ogaben.
Pridne bodite, jaz grem pa en mal počivat predno bo treba po malega v vrtec.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
2.11.2006 13:49:27   
Monika79
Andreja čestitke za tvoja dva sončka Simona user posted image  in Davida user posted image  želim vam polno cartanja in polno otroškega smeha ter zadovoljstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 4052
2.11.2006 13:51:17   
LARIKA
Evo neučakane punce user posted image user posted image user posted image sem ravnokar pisala krfjolci in čakam na njen odgovor user posted image user posted image . Takoj ko se mi javi ona ali njen mož, vas seveda obvestim. 

Neposredna povezava do sporočila: 4053
2.11.2006 13:52:53   
LARIKA
Evo krfjolca mi je brzinsko odgovorila, da še vedno ni nič. Imela je UZ in mali bajsek user posted image user posted image tehta 3300g  user posted image user posted image . Če jutri ne bo popadkov jo bojo spustili domov. 

Neposredna povezava do sporočila: 4054
2.11.2006 13:56:31   
Aja1
Andreja čestitke za dva sončka! user posted image user posted image user posted image  Pa čimprej s porodno zgodbico sem gor!!! user posted image

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
2.11.2006 14:00:37   
Monika79
Larika - hvala za tvoje poročanje o Krfjolci user posted image user posted image user posted image  in lepo jo pozdravi od radovednih novemberk user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
2.11.2006 14:21:37   
marella1
andreja user posted image user posted image za Simona in Davida

no jaz sem še vedno v enem kosu, user posted image se trenutno kolca, drugače se pa na vsake toliko časa oglasi in opozori nase. Jutri imam amnioskolijo in bomo vidli kako je s plodovnico, drugače pa mi ne preostane nič drugega kot čakanje, čakanje...

Krfjolca: drži se

Aja1: poročaj, ko opraviš s CTG-jem. Kaj pa veš, mogoče boš pa že crkljala user posted image

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
2.11.2006 15:21:29   
**Petra**
Andreja, čestitke za dva sončka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, ti boš pa verjetn na vrstni red mal počakala, a? Te ne spustimo prej...user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, sem se napokala pice. Mi je po dolgem času kar pasala.

Aja, poročaj s CTG-ja.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
2.11.2006 15:33:59   
**Petra**
Ste vse kr nekam pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Nikjer nobene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
2.11.2006 15:47:38   
Nogavica
Jaz sem tu, **Petra**!

Čestitke, Andreja 07, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , krfjolca, ti pa še zdrži malo user posted image .

Jaz sem se pa pred kako uro napokala špagetov, tako da mi začuda niste naredile luštov s hamburgerjem. Pico pa sva si z user posted image  včeraj zvečer po dolgem času napravila kar doma. Veste, kaj pa se meni ful pogosto lušta, zdaj ko sem noseča (poleg sladkarij, seveda) - lignji. Se mi zdi, da bi jih lahko jedla najmanj 1x tedensko. Uh, je user posted image  začela kar noret zdaj notri, ko mami misli na dobrote user posted image .

Zadnje čase sploh ne znam več iti v trgovino, da ne bi kupila nekaj za user posted image . Danes sem v Mercatorju kupila ene žabe (teh, se mi zdi, mi malo primanjkuje), poleg tega pa sem si v Aladinu nagledala še nekaj malenkosti. Dobro, da je zraven dragi, ki me malo povleče za vajeti, ko me hoče zanest user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4060
2.11.2006 17:04:23   
Aja1
Evo mene nazaj. Grem rodit....hahaha.... ja, bom šla enkrat, ampak ne še tako zelo kmalu. Na CTG-ju seveda spet skoraj ravna črta...enkrat je prišla krivulja za popadke celo na 36! Sicer pa se naša user posted image  počuti v trebuhu še čisto ok, težka je že 3300g, ampak še kar vztraja na toplem. Naslednjič imam CTG spet v ponedeljek.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
2.11.2006 17:06:26   
**Petra**
Tudi jaz mam v pon CTG! Luna, luna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst planiram ta vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bo, pa bo!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
2.11.2006 17:13:58   
Aja1
Ja, jaz tudi zdaj računam na luno, čeprav dvomim...

Neposredna povezava do sporočila: 4063
2.11.2006 17:17:11   
urška76
**Petra** nič prehitevat. Nas je nekaj še pred tabo.user posted image  Pa če bomo me zavlekle, lahko tud ti malo. user posted image  
Aja jest mam tud ctg v ponedeljek, če ne bo polna luna kaj pomagala. Me zdele neki tako tišči v trebuhu, sam je verjetno kosilo (špinača) krivo. Bo treba mal manj jest user posted image .
Viv se pa zdej verjetno že doma carta z svojima pupama. Punce lepo se mejte, pa naj vam oči čim več pomaga.
Mojadva sta šla pa zdej k vulkanizerju gume menjat. Upam, da nima prevelke gužve, ker ne vem kako bo drugače Miha preživu. No verjetno mu bo zanimivo gledat kako gume menjajo, ker to on tako zelo rad dela pri svojih avtomobilih. Sicer samo v domišljiji, ampak vseeno.user posted image
Zdej grem pa izkoristit in počivat. Pa vas še zvečer preberem, če se že ne bom oglasila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4064
2.11.2006 17:22:29   
Aja1
Ja, Urška, čist prov imaš...kar nekaj se prerivajo (Petra, Matejka,...). Punce, počakat, da pridete na vrsto. user posted image user posted image user posted image  Jaz zdaj čakam MucoMaco in Katy, da opravita, potem pa grem na potovanje že jaz.user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
2.11.2006 17:38:55   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

**Petra** nič prehitevat. Nas je nekaj še pred tabo.user posted image  Pa če bomo me zavlekle, lahko tud ti malo. user posted image

Urška, jst zdej ne bi rada, da se kaj zavleče. No, evo, kolko sem mogla pri Pii čakat, lih ta teden not dobim, če zdej rodim po luni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To čakanje ubija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst bi bla tok srečna, če bi blo že vse za mano.

No, no, Aja, si pa zelo dobrosrčna, če čakaš na vrstni red user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
2.11.2006 17:56:29   
Luni
Se tolk mente okrog te lune, da vam moram povedat, kaj je rekel naš Matic vzgojiteljici, katera ga je ene tri tedne nazaj vprašala, kdaj bomo imeli dojenčka: ko se luna sprazni in potem nazaj napolni, na polno luno,  ga bomo imeli  user posted image . Ja, mu je oči tako razložil, da si je otrok lažje predstavljal tri tedne. user posted image user posted image user posted image , samo tale polna luna, katera je tudi moj PDP, bo šla verjetno veselo mimo, sploh ne smem upat na njo, ker bom obupala user posted image . Prepusti se toku......
Sem imela danes CTG: skoraj ravna črta, sedaj imam pa šele v torek pregled pri moji G v porodnišnici, katera je dežurna. To je pa ŽE!!! dva dni čez rok. Aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, malo sem se vam olajšala, tole čakanje je res mučno, a ne sotrpinke?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
2.11.2006 17:58:20   
***pika***
Ojla, punce!

Danes imam PDP, jaz pa že skoraj dva tedna crkljam svojo user posted image

Sem kar vesela, da me je porod prehitel.

Vsem, ki še čakate na čudoviti dogodek, želim veliko sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 4068
2.11.2006 17:58:34   
Anonimen
Aja, nas hecajo te naše princeske, ne? Kar nikamor se jim ne mudi. user posted image  Jaz sem bila s sošolko na pici (ja, ni bil hamburger, ampak je bilo pa tako dobro user posted image ). Potem sem šla še z njo v eno trgovino, kjer so imeli ogledalo na steni pa se nisem mogla nagledat mojega bauhija user posted image , saj imam doma ogledalo ampak na tistem je zgledal še večji user posted image user posted image .

Nogavica, tud jaz ne pridem več iz mesta brez kake malenkosti za user posted image . Danes ko je tak svinjsko mrzlo sem zavila v Aladina in sem vidla, da imajo rokavičke,... sem morala vzeti ene za našo pikico. user posted image

Sebi pa sem privoščila en fen za lase z nastavkom za kodre,... pa da vidimo danes če bo za kaj user posted image .

Punce bote vzele fen v porodnišnico tud? Jaz sem čist zmedena, ne vem mislite, da imajo tam kaki fen? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4069
2.11.2006 17:58:57   
ema79
hoj,hojj,hoj!

Evo, jaz in moja Julija sva prišle danes domov.

Nisem uspela še vsega prebrat, zahvaljujem se vsem čestitkam in se pridružujem čestitkam vsem novim mamicam!

Porod je bil izredno težak, ker sem  se ful počasi odpirala, potem so me mogl še prerezat, tak, da komaj sedim. se morem našemu malemu nečaku zahvalit, da mi je dovolil, da uporabljam njegov obroček za plavanje!user posted image

Julija se je vrgla čisto po mamici- samo je in spi!user posted image user posted image Še za hrano jo moram prov orenk budit. Spiva celo noč brez problemov, bradavičke me bolijo kot user posted image , ampak vs se potrpi.
Sem gotovila nekaj novega v porodnišnici, zato dekleta POZOR-morate it kakat!!!!!
ker nisem mogla it, so mi ponudili svečko oz tableto in mi je šele cimra potem povedala, da če ne bom šla, ne bom mogla dam! In tablete primejo šele čez dvanajs ur, tak, da sem tik pred vizito uspela to poštimat, da so mi dovolil it dam!
se šeoglasim, ko bom lažje sedela!
Upam, da vam uspe vsem kmalu uživat v vlogi mamice!

Neposredna povezava do sporočila: 4070
2.11.2006 18:06:09   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: ***pika***
Ojla, punce!
Danes imam PDP, jaz pa že skoraj dva tedna crkljam svojo user posted image
Sem kar vesela, da me je porod prehitel.
Vsem, ki še čakate na čudoviti dogodek, želim veliko sreče!

Čestitke pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo sem šla prov naš seznam gledat, pa te ni gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si prehitr odšla, preden si se uspela pofočkat, a?user posted image user posted image

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
2.11.2006 18:08:23   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Punce bote vzele fen v porodnišnico tud? Jaz sem čist zmedena, ne vem mislite, da imajo tam kaki fen? user posted image user posted image user posted image

Matejka, jst fena ne bom vzela s sabo, tudi šampona za glavo ne, ker itak še nekaj časa po porodu ne priporočajo umit glave. Zdej pa koker ktera to vzame za res. Jst si tudi prvič v porodnišnici nisem umila glave, kdaj točno pa sem si doma, pa se ne spomnim več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
2.11.2006 19:03:58   
Lana_s
Čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se vas je že kar nekaj nabralouser posted image

Glave si jaz v porodnišnici tudi nisem umivala, ker sem se še komaj stuširala ne pa da bi si še lase umivala. Sem pa si jo takoj, ko sem prišla domov, ker smo dobili kar precej obiskov, je bilo treba nazdravitiuser posted image  in nisem mogla taka strašit. Ko sem že pri obiskih...Ne priporočam vam že prvi dan po prihodu iz porodnišnice obiskov in praznovanj. Meni je bilo zelo mučno, zvečer sem pa še vročino dobila, skoraj 39, ker sem bila preveč na nogah in nisem cel dan nič počivala. Vzamite si še par dni počitka.

Danes pa sem končno bila pri frizerju. Imam kratke lase, ki tak hitrouser posted image  zrastejo in sem po dobrem mesecu že kot strašilo. Zdaj pa nisem bila že od avgusta user posted image  Sem se mogla malo polepšat, da se me user posted image  ne bo vstrašiluser posted image

Jutri pa morem še zadnjič kri dati, za preverjanje hepatitisa, potem pa bo končno konec tega tečnega letanja po bolnicah in zdravstvenih domih. So prav tečni teh nekaj mesecev s krvnimi preiskavamiuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 4073
2.11.2006 20:21:29   
Nogavica
Pa zakaj je treba iti kakat, preden te spustijo domov user posted image user posted image user posted image  To so tudi nam rekli v materinski.
Jaz imam že v osnovi zelo leno prebavo in drugje kot doma sploh ne morem (se je že zgodilo, da na morju cela 2 tedna nisem šla user posted image ). Kaj pa če si tam izmislim, da sem šla? Saj še vedno lahko doma vzamem odvajalo user posted image .
Glede tega me skrbi še ena stvar - v MB porodnišnici baje ne klistirajo, jaz pa grem na potrebo ravno 2x na teden. Lahko si mislite, česa me je najbolj strah. In naj mi ne rečejo, da so babice tega vsega vajene, jaz bi bila 100% bolj sproščena, če bi vedela, da ne bo prišlo do "nezgode".

Glave pa si tam verjetno ne bom umivala, če pa bom, bom pa kar s tuš-gelom. Pa fena tudi ne bom jemala s sabo - ga itak ne uporabljam, ker imam kratke lase, pa se 2x okoli obrnem in so že suhi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
2.11.2006 21:33:07   
**Petra**
Punce, mene pa spet eni krči grabijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Včasih je tok hudo, da se morm kar usest. Pa v desno rito me tok zagrab, da tud na nogo ne morem stopit!
Kaj se to dogaja z mano? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo šlo zares? Vidim, da ni nobene več tu, jst pa čist sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moja dva lumpa že spita, zato user posted image nočem brez veze vznemirjat.

Jah, nč, grem pod tuš, pa bom vidla kaj bo potem. Če ne prej, se slišimo jutri zjutraj.... če katera ne more spat, pa se naj oglasi!!!!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?