|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
1.11.2006 11:59:47   
mk_pika
Pozdravljene punce!

Najprej bi čestitala vsem novo pečenim mamicam za svoje sončke user posted image .

Pred mano je še en teden, pa me zanima, če je katera od vas že doživela močan krč v trebuhu, ki ni ponehal 2-3 minute user posted image . V tem času se tudi premakniti ne moreš. To se namreč dogaja pri meni zadnja dva dni.

Danes zjutraj pa sem opazila večji bel sluz, kot da bi se začelo nekaj luščiti . Ali mislite, da se je začelo, čeprav me še nič ne šravfa?

Kaj pa opažate pri sebi ve, ki imate v bližnji prihodnosti PDP? Ali se sploh kaj prej dogaja, ali je potem samo boooomuser posted image ?

PDP 8.11.2006

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
1.11.2006 11:59:55   
Anonimen
Hvala za pojasnilo, Aja1. user posted image

Ja nič, grem mal na sveži zrakec pa se tipkamo še kaj kasneje! user posted image

Če bo katero danes slučajno zvilo, držite se punce! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
1.11.2006 12:23:02   
Aja1
Mk_pika, počakaj, da vidiš, če se bodo bolečine pojavljale v intervalih na 5 minut. Če pa te hudo boli, bi se šla jaz pa kar pokazat, saj izgubit nimaš česa...boš samo bolj mirna.

Da ne bo katera pozabila, kdaj je na vrsti, da gre rodit  user posted image

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image  user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image  user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image  user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, user posted image  
Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image  user posted image
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana,  29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image  user posted image
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image  user posted image
blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
1.11.2006 13:03:29   
Anonimen
Dan,
.... no pa je prišel naš mesec,....Čeprav ga nisem nič kaj vesela,...prav grozen dan je danes user posted image  user posted image ,.... Še do groba nisem prišla pa sem že user posted image  user posted image ,...
Poleg tega ni niti malo sončka user posted image ,...
Tamali se ne mudi nikamor user posted image ,.... Danes je res blesavi dan,... Komaj čakam, da nekaj pojem in grem kar spat,...
Ponoči mi je bilo tako čudno,... čisto malo sem zaspala in ko sem se zbudila se mi je dvignilo, kot bi morala bruhat, pa na srečo nisem user posted image ,... sem spila malo donata in je bilo OK,... poleg tega sploh ne morem spat več na boku, ampak spim na hrbtu user posted image , pa mi ni niti malo prijetno,...

Komaj čakam, da se tamala odloči prit ven user posted image ,.... ampak, če ji paše pa naj še kar bo par dni noter,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3979
1.11.2006 13:05:23   
LARIKA
Punce sporočam vam, da je Krfjolca spet pristala v porodnišnici. Včeraj je spet malo krvavela, zato sta z user posted image popokala kufer in šla v porodnišnico. Pravi da se zanekrat ne dogaja prav nič. Če bodo spremembe vas o tem seveda takoj obvestim. Danes bo šla verjetno obiskat Viv in malčico.

Punce zdej pa pridno rojevat user posted image user posted image user posted image od danes naprej je vaš mesec user posted image user posted image

(odgovor članu mk_pika)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
1.11.2006 13:13:39   
Aja1
Matejka, tudi meni je danes tak depresiven dan, da bi najraje cel dan prespala... Boš videla, jutri bo že boljše....in ko se ti pridruži še Zala, bo tudi tebi posijal sonček, ki si ga zaslužiš. Danes si pa kar vzemi čas za poležavanje in seveda ne pozabi na RR.

Krfjolca...srečno...

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
1.11.2006 13:17:48   
Lana_s
Krfjolco pa kar nekaj mantra. Upam, da se bo kmalu kaj začelo in bo kmalu cartala svojouser posted image
Ne bi imela nič proti, če bi se tudi pri meni kaj začelo dogajati. Pa ničuser posted image Samo trebuh mi malo otrdeva pa zmatrana sem kotuser posted image Bi kar spat šla. Se strinjam z Matejko, da je beden dan danes. Drži se puncauser posted image

Monika na aspirator se moreš navadit, na začetku je malo težko, ko pa skapiraš kak gre pa ni problema. Sem pa jaz v BC še cenejše videla kot za 1.000 sit tak da ni neki denar in se ga splača nabaviti za vsak slučaj.

Se slišimo, Tina kličeuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
1.11.2006 13:19:33   
**Petra**
Dan!

Držim pesti za krfjolco, upam, da bo vse v redu! Larika, ti pa le sporoči, če bo kaj novega.

Joj, punce drage, naš mesec je res že tu! Jst sem se danes zbudila čist panična. Moj lump je bil čisto miren, mogoče je dvakrat brcnil, ampak to čisto milo, tok da sem občutila, da se je premaknu. Sem takoj šla pisat Pušenjaku in mi je odpisu naj se uležem za od 30-60 min in če v tem času ne bo 5X brcnu, moram it na CTG v porodnišnico. No, pa se je potem le razživel. Verjetno je še spal, mene je pa že počas začelo grabit kaj zdaj.

Napisala sem mu tudi glede plodne vode, če ti slučajno odteče med tuširanjem in tega sploh ne veš, pa je napisu, da nikoli ne odteče vsa naenkrat in da bi po tuširanju še kaj kapljalo, tako da sem bila tudi glede tega potolažena. Kaj veš, mogoče se lih pri tuširanju kaj "odpre", pa v bistvu tega sploh ne vemo.

Tudi jst sem mela ponoči non stop, ko sem se prebudila, trd trebuh. Pa ko sem se enkrat iz ene strani na hrbet obrnila, mi je med nogami tok počlo in zabolelo, da sem kar zastokala. Verjetno ne bom mogla več spat na strani, mi pol kr kosti začnejo škripat in bolet. Jst si srčno želim, da bo kmaluuuuuu konec.

Drugače pa je začetek našega meseca zelo negativen. Vreme je obupno!!!!!! Upam, da bo še kakšen lep dan.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
1.11.2006 13:27:48   
Anonimen
Krfjolca, drži se!
user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3984
1.11.2006 14:08:24   
katy.25
Živjo punce...
Par dni nisem na RR ju pa toliko novic in to samih lepihuser posted image user posted image  Bravo vsem novopečenim mamicam in veliko sreče vsemuser posted image !
Mene je tudi danes ponoči zvijalo, sem že mislila, da bova z lubijem morala na pot, potem pa se je umirilo. Sicer sem pa tudi jaz že vsa v pričakovanju in malo v strahu... jutri moram namreč priti med 8 in 9 v porodnišnico in mi bodo najverjetneje že jutri sprožili porod. Sploh ne morem verjeti, da je možno, da bom jutri takle čas že cartala najinouser posted image . Držite pesti, prosimuser posted image !

A lahko kateri sporočim svojo tel. št. na zasebna sporočila, da vam lahko poročam o mojem dogajanju jutri?

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
1.11.2006 14:13:15   
Aja1
Katy, kako pa to, da ti bodo že kar sprožili?

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
1.11.2006 14:20:08   
katy.25
Aja, menda je bilo že prejšnji teden na pregledu že precej zrelo vse skupaj, tako da sva se z g. kar dogovorila za jutri. Saj če ne bo vse ok bomo počakali še kak dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
1.11.2006 15:13:21   
Luni
Ojla, user posted image !
Tudi pri meni nič dogaja user posted image , verjetno luno čaka, še bolj verjetno pa Martinovo user posted image  (11.11. = ravno 6 dni čez rok, tako kot prva dvauser posted image ) Bomo videli! Me ščiplje v trebuhu, križu, stegnih, vendar nič ta pravega, sami lažni popadki. Mš tudi še vedno aktivira po trebuhu, tako da ...... čakamo! Prvi november zgleda, da bo šel mimo.... V petek grem na prvi CTG, v torek imam pregled pri G v porodnišnici (ampak to bo že 2 dni čez rok: oooooooooooohhhhhhhhhhhh, kako to čakanje ubija!). Pa vendar: naš mesec je tu, nazaj ne gremo več!

Pa seveda: ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM, PRIDNO CARTAJTE SVOJE user posted image , VSE DOBRO IN SREČNO TUDI V NAPREJ! JAZ SEM VAM PA NEVOŠČLJIVA! (sem priznala, pa mi je pol odpuščeno, a ne?)

Pa-pa

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
1.11.2006 18:10:04   
alja01
Pozdravček vsem skupaj in iskrene čestitke vsem, ki ste že postale mamice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se po daljšem času spet malo javljam, sem bla v bolnišnici zaradi pritiskauser posted image , kr cel teden so me noter držal, zdaj sem pa na tabletih.
Tud jst se že veselim, ker se je končno pojavil tud naš mesec in, da bomo kmal vse veselo cartale našeuser posted image .
No lepo se mejte, se še kej beremo.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
1.11.2006 18:38:24   
**Petra**
Živijo, čveke!

Mene pa tok neki daje, da je kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče pa kaj bo!user posted image user posted image user posted image user posted image Špika me ko noro, včasih me v stegna kaj zagrab, trebuh trd.... srčno upam, da se pa mogoče le kaj že počasi dogaja. To bi bilo zelo lepo. Prej se rešim, bolje bo!!
No, nazadnje bom pa še čakala čez rok kot prvič. Upam, da ni vse skupi lažno. Bomo videli.

Pa ve? Kaj novega? Matejka, mislim, da sva edini prjavljeni!

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
1.11.2006 18:43:38   
Anonimen
Jaz bi srčno rada že šla v porodnišnico, ker sem vsega že naveličana user posted image . Še doma mi grejo vsi na živce. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3991
1.11.2006 18:52:30   
**Petra**
Matejka, a te že kaj matra? Men user posted image dela akrobacije notr, se mi včasih zdi, da bo na enem koncu kr ven pogledu!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
1.11.2006 18:58:53   
Anonimen
Petra nič user posted image ,... nič se ne dogaja, vsake toliko mi kako svojo okončino ven potisne na levi ali desni strani trebuha,...
Lačna sem nonstop, tečna sem 100/h, zaprlo me je, ne morem na WC,... Groza,... naj se že nekaj zgodi! user posted image  Bi že rada imela malo pikico v naročju user posted image .

Polna luna pa dvomim, da bo kaj pomagala,.... user posted image  ne vem no, vedno bolj imam občutek, da bo zamujala,... glede na to, da so mi na vsakem UZ pravili, da je manjša kot bi morala biti user posted image ,...
Ne vem kake kriterije imajo to, saj ne morejo biti vsi otroci enkao veliki v določeni starosti, še sploh, če pogledaš starše,... Mi2 sva oba bila bolj drobna ne morem rodit velikana user posted image ,... Mah kr nekaj,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
1.11.2006 19:46:04   
urška76
Čer!
Viv vas vse lepo pozdravlja. Pravi, da bo jutri že doma, če bo vse ok.
Naša mala, je bila pa danes tako živahna, da je luna verjetno ne bo ven potegnila in bomo še kak teden čakali.user posted image  Drugače je bil pa danes tak turoben dan.Tale dež mi ni čiso nič všeč. Bi kar spala, pa mi Miha ne pusti. user posted image  Še dobro, da smo bili pri naših, je imel vsaj prostor za noret.
Zdej je šel pa mali spat, grem pa tud jaz lahko počivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
1.11.2006 19:59:55   
MALINČICA
Kako smo nestrpne!!!
Vse bi se že rade crkljale!!!
Jaz tudiiii!
Se mi že tako zdi, kot da nikoli ne bor rodila, kot da se še taaaakoooo dolgo ne bo zgodilo, ampak se bo!
In to kmalu, vsem nam!
Komaj čakam!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
1.11.2006 20:25:10   
taya76
Dober vecer..Vam javim na hitr,da je danes na svet ob 12.29. uri prijokala mala Taya..
Tezka 3160,velika pa 49cm..
Obe sva super..vec pa takrat k pridm domu.Lep vecer..

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
1.11.2006 20:27:14   
Monika79
ojla punce

vidim, da se kar pri večini nekaj dogaja ali je samo to zaradi tega ker je naš mesec user posted image  in je že čas se dogaja nekaj user posted image user posted image

no to pa je lepo, da Viv prihaja domov, bomo že hitro imele eno porodno zgodbico, ker me full zanima, zato bi bilo fajn (seveda če boste zraven svojih angelčkov imele čas) da novemberke, katere ste že postale oktoberske mamice napišete čimprej porodno izkušnjo, da malo primerjamo in vidimo kako je bilo user posted image

Lana_s  - sorry da še težim s tem aspiratorjem user posted image , me še zanima, če so gor kaka navodila napisana ali ti partonažna pokaže?

no fajn bodite punce user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
1.11.2006 20:31:32   
mirjanajelenko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
1.11.2006 20:32:14   
Monika79
iskrene čestitke Tayi za njeno pupo user posted image , ki je postala prva novemberka user posted image user posted image  želim vam polno cartanja in otroškega smeha. Pa le se javi, ko boš prišla domov, da nam malo poročaš user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
1.11.2006 20:57:40   
kaja11
Bravo Tayauser posted image user posted image user posted image ... že cel dan čekiram, se mi je kar zdelo, da si šla v porodnišnico. Punce, če bodo šli porodi s tako hitrostjo naprej, bomo novemberke zaključile s 15.11.user posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?