|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
31.10.2006 19:09:46   
**Petra**
Pozdravljene!

Najprej sem zelo jezna na izpisovanje postov, groza. Potem sem končno sploh zrihtala računalnik, so se sesuli windowsi in sem mislna, da se bom lahko do četrtka poslovila od računalnika, ampak na srečo sem kr neki prčkala in ga matrala, da si je le premislu in zdaj spet dela. user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo jst, sploh ne rabim nobenga računalničarja!!!!!!!

Čestitke viv in emiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Tudi jaz bi bila rada že v vajini koži. Viv, lahko si srečna, da se je odvijalo kot po tekočem traku, srčno si želim, da bi tudi pri meni šlo vse bolj na hitro.

Krfjolca, upam, da če gre res za čep, da se boš hitro rešila in da porod ne bo dolg in težek. user posted image user posted image user posted image user posted image to pa za srečo!!!!

Aja, tebe še nič ne matra? Me čakaš, ne? Jst upam na luno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer se še nič ne dogaja, ena sluz pa tud men teče že kr neki časa, ampak verjetno ni to to. Bomo videli!!! Danes sem mal preveč pospravljala garažo, ki je bla obupna in že čutim posledice. Morm it kmal počivat. Zdej še stroj obesim, potem pa počasi lumpo spat spokat....

Sej se še slišimo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
31.10.2006 19:11:47   
**Petra**
Joj, kok sem jezna, sej se sploh vsega besedila ne vidi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
31.10.2006 19:20:31   
Anonimen
Petra, Aja1, tudi pri meni se še nič ne dogaja user posted image , nič od nič user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3953
31.10.2006 19:24:20   
urška76
Čer!
user posted image Najprej čestitke Emi za dojenčico. user posted image
Tako, jutri se pa začne naš mesec. Nekaj nam jih je sicer ušlo, ampak večina nas pa očitno čaka na polno luno user posted image . Sam, da ne bo preveč polna porodnišnica potem. Me zanima, če nam je tud Krfjolca ušla. Sicer sam čep še ne pomneni takojšnga poroda, je pa to znak, da se začenja.
Zdej pa šibam k našemu malemu, ki me kliče, naj se pridem stiskat medtem, ko gleda risanko.

Neposredna povezava do sporočila: 3954
31.10.2006 19:47:06   
Aja1
Res, nič se ne dogaja... Ah, se bo že začelo...v roku 14-ih dni bom pa upam da že crkljala našo malo user posted image .

Petra....ja, čakam, da se nama skup začne kej dogajat, da bova cimri...sej sva se zmenili, ane?! user posted image  Mogoče res ob polni luni...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
31.10.2006 19:49:06   
**Petra**
Joj, Matejka, jst mam res že dost tega čakanja user posted image user posted image user posted image , kar meša se mi že počasi. Upam, ampak res upam, da bo kaj prej in da ne bo treba čakat do konca. Upam, da bo res luna kaj pripomogla k temu.

Zdej pa morem it tamalo spokat user posted image , je že poštono sitna. Se slišimo jutri zjutraj, če ne bom mogla zaspat, pa že danes.

Čuvajte se, jutri pa je itak naš veseli mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa, pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
31.10.2006 21:48:45   
Anonimen
user posted image  ja jutri se pa zares začne,.... ampak pri meni mislim, da še ne user posted image . Ko se bojo malo popadki pojavili bom začela letat gor pa dol po stopnicah iz drugega nadstropja dol in nazaj user posted image . Preden si premislijo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3957
31.10.2006 21:49:46   
Nogavica
Za tiste, ki vas (nas) jezi sedanja oblika foruma - kopiram s foruma decembrčice:

"Izgled foruma pa je takšen samo trenutno - se moderatorji opravičujejo, ampak neke novitete uvajajo, pa je prehodno stanje tako kot je......."

Lahko noč, novembrke! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3958
31.10.2006 21:56:33   
Aja1
Ta oblika foruma me pa res jezi!!! user posted image  Prvega posta se sploh ne vidi v celoti.... Upam, da to čimprej pošitmajo.

Zdaj jih je že 6 odšlo med oktobrke....ja, recimo, da je to vse in da bomo zdaj na vrsti novembrke...jutri MucaMaca in Katy.25, potem pa naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3959
31.10.2006 22:20:05   
Anonimen
Mislim, da bojo porihtali ,.... Aja ko bomo iz porodnišnice doma, bo forum že normalno delal user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
31.10.2006 22:38:33   
Monika79
nekaj še malo napišem user posted image  preden grem v vodoraven položaj user posted image  me kar veseli, da se je pri nas vse že začelo in veselo pozdravljamo nove mamice user posted image

samo sem imela v bolnici eno punco, pa se ji je tisti dan odluščil čep, potem pa so se začeli popadki, jih je imela na 5 minut, potem pa ko prispe v porodnišnico ne duha ne sluha o popadkih na CTG, bila je odprata za 2 cm, potem pa je bila še en čas pri nas v sobi, potem pa se je šla sprehajat, ker ji je lažje bilo predihavat popadke, potem pa ji je sredi noči voda odtekla, pa mislim, da je morala roditi zjutraj še pred šesto uro, kaj hočeš lepšega user posted image

no toliko, da še jaz pojamram glede oblike RR, nimam besed, ker je vse nabasano v levi strani, na desni pa je tak majen prostor, da je groza, pa še zgornji posti so prekriti z temi reklamami user posted image  no dobro je to, da je taka oblika samo začasna user posted image

eno vprašanje za mamice, ki imate že doma user posted image , me zanima kako prav vam je prišel aspirator za noseka, ker ga ene full kritizirajo user posted image  pa ne vem, če bi ga nabavila user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
1.11.2006 0:20:42   
kaja11
user posted image user posted image user posted image Čestitke Viv in Emiuser posted image user posted image user posted image Kr ena za drugo razpadajo te novemberkeuser posted image

Pri nas se še nič ne dogaja... pred enim mesecem sem imela občutek, da bom glihkar rodila... sedaj pa nič.user posted image Ah, bo že.... noter ne bo ostal, a ne!!!!

Krfjolca... meni se je v prvo čep odluščil 14 dni pred porodom.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
1.11.2006 0:23:55   
taya76
Cercek punce...
Najprej cestetike vsem ki ste ze rodile in nam usle med oktoberke...
Mene je pa dans tud nekaj zacel lotevat..Madonca sploh ne morem zaspat...
Me ze dve uri grabijo bolecine v sp. delu trebuha..pride nekaj casa me zvija pol pa spusti..Pa spet pa spet.Sploh ne neha.Pa prejle sm ugotovila na pidzami tak rahl rjav izcedek.Pa trebuh mi otrdeva non stop...Pa menda ja nem sla glih na 1.
pa se v krizu me ful stiha...Mam obcutek,da se ze pripravla...Jst bi raj,da se dans ostane noter pa raj kak drug dan pride ven...Bomo vidl...Vam javim stanje kaksno bo..Mejte se,to je nas mesec...

Neposredna povezava do sporočila: 3963
1.11.2006 0:45:09   
kaja11
Taya.... mal na uro glej... po moje se je začelouser posted image Briga te datum, glavno, da boš imela svojo bebico v naročju.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
1.11.2006 8:12:55   
Lana_s
Dobro jutro,
ne vem kaj je danes s Tino, še kar spiuser posted image  - malo dlje po dolgem času. Se bo počasi navadila na nov čas. In seveda sem morala to iskoristiti in skočiti na RRuser posted image  Upam, da ga bodo čimprej porihtali, ker je grozno.

Monika79 glede aspiratorja za nosek. Jaz ne vem kaj bi brez njega, sem ga ogromno uporabljala. Tina je imela taki mali nosek in dihalni prehod, da je imela vedno polnega in je težko dihala. Uporabljat ga pa moreš skupaj s fiziološko razstopino, ker drugače je premočan pritisk in boli. Jaz ga priporočam in ga bom spet nabavila za novegauser posted image  Ne vem kak bi mu drugače sčistila nosek. Mi je patronažna kazala z bebi palčko za uhice in vlažno vato pa mi nikakor ni šlo - se je Tina prej razjezilauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem nekaj pojest, sem se tak lačna zbudilauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
1.11.2006 8:40:24   
Aja1
Dobro jutro so user posted image ! NOVEMBER JE TUKAJ!!!!

Jaz sem pa danes ponoči full slabo spala (malo so krivi živčki, malo otrdevanje trebuha in malo boleče brcike -  je user posted image  tako čudno brcala, da me je full bolelo...jaz ne vem...mogoče je iskala izhoduser posted image ).

Taya...verjetno se je res začelo....srečno. Mogoče boš prva prava novembrka user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
1.11.2006 11:17:46   
danaja1
Dobro jutro!!!!!!!!!!!
No pa je November tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V tem mesecu bomo pa že ninale naše dojenčke, kaj pravteuser posted image user posted image user posted image
Tiste, ki ste že rodile, dajte povedat kako to zgleda ko se ti čep odlušči?
Jaz sploh ne morem verjet, da samo še malo sva sama, potem bomo pa prava družinicauser posted image user posted image user posted image
V glavnem, danes se lepo imejte, pa se beremo!

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
1.11.2006 11:23:39   
Nogavica
Ooooo, forum je spet "normalen" user posted image user posted image user posted image ! Pravi balzam za oči.
Kako ste punce? Nekam prazno je danes - se vidi, da je praznik. Me prav zanima, kaj se je dogajalo ponoči, predvsem tayi76 in krfjolci. No, mogoče pa nas še katera preseneti.

Aja1, kako so kaj živčki dan pred PDP? Jaz sem že zdaj čisto na trnih (in se bojim poroda), ko se je začel november, čeprav sem čisto med zadnjimi, tako da si sploh ne znam predstavljat, kako je vam, taprvim.

No, držite se, punce!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
1.11.2006 11:30:03   
Aja1
Res končno spet pravi stari forum user posted image user posted image user posted image

Nogavica...živčki so na višku. Skoz razmišljam, če me kje kaj špika oz. če se kajd rugače počutim, če me kje tišči...pa kar nič. No, razen ponoči mi je full otrdeval trebuh. Sicer pa me je poroda strah že od takrat, ko še nisem bila user posted image ...potem si predstavljaš, kako je zdaj, ko sem en dan pred PDP. user posted image  Hkrati s strahom pred porodom (kljub temu, da bom imela EA) se mi pojavljajo čudne misli, da mogoče ne bom znala najbolje skrbeti za user posted image , pa kakp bo z dojenjem, pa kako bom preživelauser posted image  v bolnici (še nikoli nisem bila),... in še milijon skrbi....

Sicer sem pa že napovedala, da bom sigurno jokala, ko se bo vse skupaj začelo....da ne govorim o tem, da ko bodo prišli kakšni obisli v porodnišnico, se že zdaj vidim, da bom user posted image  kot dež... Pa po možnosti še kdo izreče kakšne lepe ganljive besede, potem pa sem sploh user posted image .... No, ampak to bodo solze sreče, čeprav moj ne razume, da tudi te obstajajo (pravi, da ne bo mogel jokati od veselja user posted image ).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
1.11.2006 11:42:52   
Anonimen
Jaz sem že nazaj z CTG! Dogaja se pa N-I-Č! user posted image

V soboto se grem spet pokazat. Opravila sem ekpresno hitro, na CTG-eju enih 20 minut, potem še v ordinacijo k zdravniku, kateri me je samo vprašal, če me kaj špika, sem samo rekla, da niti ni ne vem kako hudo, pregledal me ni nič, je rekel, da brezveze šariti not če ni treba. user posted image  Pridno moram štet gibe, če dobim izcedek, odteče voda itd. pa itak, da se je treba it pokazat.

Tako da čakamo še naprej! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3970
1.11.2006 11:47:01   
Aja1
MucaMaca...zgleda, da si na istem kot jaz...dogaja se NIČ!!! No, jutri bom imela ta NIČ še na papirju izpisan, ko imam CTG. Je pa mučno čakanje, ane?! Jaz danes koz visim na netu -RR (pa se žal ne dogaja veliko), da se malo zamotim (sem sama doma, ker moj spet dela).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
1.11.2006 11:51:32   
Anonimen
Izpisale so se sicer 2 črte na CTG-eju. Predvidevam, da je bila tista ta druga za popadke. Jaz sem tak štor, nič ne vem, vprašam pa tud ne. user posted image  Skratka tista 2 črta je šla do vrednosti 21. A je maksimum 100 ali kaj? Ne se smejat, sam jaz res nimam pojma o teh zadevah. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3972
1.11.2006 11:51:36   
Monika79
ojla novemberke user posted image user posted image

tako sedaj pa se res začel NAŠ mesec, tako, sedaj pa se bodo naši zakladi začeli rojevati en za drugim kako bo to lepo, ko bomo same lepe novičke prebirale tukaj gori user posted image  sem vsa nestrpna in polna v pričakovanju user posted image

no danes smo skupaj naredili voziček, pa ležalnik, tako, da ni panike, samo še bo bebi malo na toplem pri mamici in ko bo mamica imela vse za njega/njo pripravljeno, takrat pa lahko pride in nam polepša življenje, joj sem čisto čustvena user posted image

Lana_s - jaz sem sedaj od parih zasledila glede aspiratorčka dobre strani od enih pa slabo (no, saj tako je vedno) sem gledala enkrat že prej v Pikapolonici da stane 1.000 SIT, tako, da ga bom vseeno nabavila in bomo videli kako bo, no sedaj se približuje zima, pa ga je bolje imeti blizu, no če po pravici povem sploh ne vem kako se to uporablja  user posted image user posted image user posted image , edino kaj vem, da z fiziološko raztopino user posted image  je fest zahtevno?

Taya76 in Krfjolca javita kako je stanje, da bomo na tekočem user posted image user posted image  saj vidita, da smo radovedne, no razen, če sta že v porodnišnici user posted image

no fajn bi bilo, da bi se punce tako vsaj 1 x na dan javile (minimalno user posted image user posted image  več kot to je itak zaželeno user posted image user posted image ), da vidimo, če so/smo še v enem kosu user posted image  kaj pravite?

PS
No sem zelo vesela, da je RR v normalnih oblikah user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
1.11.2006 11:56:34   
Aja1
MicaMaca, prva krivulja je srčni utrip user posted image , druga pa menda popadki. Pri meni je bilo nazadnje tudi samo do 20, sicr pa tam okrog 10...torej NIČ!!!

Monika, imaš prav...vsaj 1x dnevno bi se punce lahko javljale, da bi bile na tekočem, kj se že kaj dogaja in kje ne user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
1.11.2006 11:57:52   
andrejka
Evo punce!

November je tle. Samo še 15 dni nam je ostalo, no upam, da ne kaj več. Kot sem videla se nekaterim kar precej zavleče.
Tok mam belega toka, da mi je kar čudno. Upam, da se bo malo umirilo.

Punce a stvari že sabo noste-tiste za v porodnišnico, če greste kam za cel dan al pa mal dalj od doma? Jest ful razmišlam o tem, da bi začela, da ne bom pol norela okrog...
Tole čakanje je pa
res mal zoprno....Moj user posted image  mi prav da nej že greva rodit, da ne bova tok na trnih...
Še malo punce pa bomo mele svoje štručke pr sebi.

Andrejka user posted image

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?