|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
2.11.2006 9:17:28   
**Petra**
Punce, a obstaja kak vedeževalec na internetu, ki dokaj hitro odgovori? Jst bi tud probala, če mi bo napovedal, kdaj se bo zgodil veseli dogodek!!

Držim pesti za Krfjolco, mogoče se je že rešila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.11.2006 9:22:27   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Resnično pa upam, da ne bom šla dva tedna čez rok...to bi mi pa pobralo enih živcev..... Upam, da bom ta teden vsega rešena.

Aja, ti iz prve roke povem, da je to prečudovito čakanje, kakšni živci... to pa res ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst mam občutek, da me bo doletela ista pesem kot prvič. Pa ko bi vsaj svoje popadke mela, joj!!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
2.11.2006 9:24:51   
Anonimen
Vidim, da ste vse prešerne volje danes! user posted image  user posted image

Jaz sem pa že zdaj tudi uradno čez rok, sicer samo 1 dan, pa vseeno. Pa sem se zdaj že kar nekako sprijaznila s tem, da bo še očitno treba malo počakati na prihod naše user posted image . Čeprav včeraj, ko sem ležala tam na tisti mizi, ko so opravili mi CTG, sem skoz študirala ja zdaj tole potem pregled, pa dobim spalno srajco in šlafrok pa gremo v akcijo. Pa sem bila kar nekako zato, sem bila potem kar malček razočarana, ko mi je dohtar rekel, da se vidimo zopet v soboto in me poslal domov. user posted image  Jaz pa zjutraj tako nervozna pred odhodom v porodnišnico, pa vse za brezveze. Še jest nisem mogla nič. Sej namena nisem imela jest, pa vseeno. user posted image

No zdaj je pred nami nov dan, zunaj ni nič kaj razveseljujoče, pa bomo že nekak prebrodili tudi to, dela pa user posted image  danes do desetih zvečer, mi je tak tečno ob takih dnevih, ko ga ni in ni domov, se vleče dan kot sam vrag.

Tudi naša user posted image  je danes nekam mirna. user posted image  Sem že mal panična. user posted image  Pobožam bušija, pa nič kaj reakcije. Očtino je danes bolj zaspanka. user posted image

Katera ima danes PDP? Samo Aja1 ali še katera druga tudi? user posted image

Čestitke, Taya! user posted image  user posted image  user posted image   Krfjolca, ti se pa drži in srečno! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4028
2.11.2006 9:30:02   
Aja1
Petra...smešno, ane....tole čakanje bo res še zelo veselo user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je tudi moja user posted image  danes zelo, zelo mirna. Včeraj je bila čez dan tudi, zvečer, ko sem šla pa spat je imela pa poslovilni žur (upam, da je bil poslovilni!).

MucaMaca....ALO HITR RODIT, KER JAZ SE DRŽIM VRSTNEGA REDA...NE PREHITEVAM! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
2.11.2006 9:32:27   
Monika79
oh kako je lušno na našem mesecu user posted image  polno občutkov in želja, da bomo cartale naše škratke user posted image

nekaj me vseeno zanima ali se pred porodom obvezno mora spustit trebušček ali ne?

ker se meni zdi, da niti nikoli nisem imela visoko trebuščka, no zanima, če se še moja žogica lahko nižje sputi, ker takrat pa res ne bom mogla hoditi user posted image user posted image , ker mi je sedaj že težko sedeti user posted image

ima danes katera CTG?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
2.11.2006 9:35:35   
Nogavica
Dobro jutro, user posted image !

Joj, me kar zmrazi, ko vidim vaše PDP in ko ste vse tako na trnih. Moj se mi zdi še tako daleč, pa vem, da bo minilo, kot bi pihnil. Meni se še nič ne mudi v porodnišnico (mogoče zato, ker me je strah - kaj ve se nič ne bojite?).
Moja smrkljica user posted image  pa je danes že od 7h zelo aktivna in mi nonstop tišči ven rito ali nogice, da bi jo božala user posted image . Mislim, da je do zdaj že zdavnaj izpolnila svojo normo - 10 gibov, tako da lahko kar neham štet user posted image .
Kolikor me je strah poroda, pa vseeno že komaj čakam, da vidim to mojo malo štručko nagajivo in jo stisnem k sebi. Se mi zdi, da jo bom skozi cartala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
2.11.2006 9:46:47   
Aja1
Nogavica, mene je bilo do danes zjutraj full strah poroda, danes pa sploh ne...pojma nimam zakaj user posted image  Upam, da je strah pregan in da se ne vrne več, ker sem bila že čisto nemogoča, panična, jokava....danes pa pravo nasprotje...kot noč in dan user posted image user posted image user posted image

Monika, jaz imam CTG danes ob 15h. Trebušček pa menda ni nujno da se vsem spusti...no, nekaterim se baje šele tam v porodni sobi (ne vem...tako sem slišala).

Zdaj pa letim v trgovino in upam na čimmanj vprašanj "A si ti še doma?, Kdaj pa bo?" user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
2.11.2006 9:50:22   
Monika79
Nogavica - tudi jaz gledam PDP naši punc, pa si mislim, da sem še jaz takoooooooooo daleč samo nisem, tako se bo teh par tednov obrnilo kot šuš user posted image

tudi moja user posted image  vedno nogice ven drži in dela ogromne bunkice user posted image user posted image  ko pa pobožam nogico, pa vedno odmakne, mi ne pusti tega veselja user posted image , da bi malo najinega angelčka božala, mislim, da je sramežljiv-a user posted image user posted image  ma ziher po mami user posted image user posted image
sem prejle prebrala eno porodno zgodbico, oh tako lušno je bila napisana, jaz pa sem bila paf ker sem bila v solzah in se tako lepo sedaj počutim, pravi balzam za mojo dušo user posted image user posted image

oh kako je danes lep dan, tako lepo sončno vreme je, lep dan za rodit, tako punce v akcijo user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
2.11.2006 9:52:04   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Zdaj pa letim v trgovino in upam na čimmanj vprašanj "A si ti še doma?, Kdaj pa bo?" user posted image

To je šlo pa tud men blazno na živce! Bilo kdo me je poklical, so ble to prve besede!!! Bljak!!!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
2.11.2006 10:00:49   
Anonimen
včeraj smo na pokopališču srečali ene znance, ki jih jaz že 100 let nisem vidla in so me vprašali kdaj imam rok, pa sem rekla, da čez 8 dni, pa so že prijavili: Ja kaj pa še hodiš okoli? user posted image  user posted image Ja kaj pa naj za božjo voljo, če se še nič ne dogaja???? user posted image ,...

Neposredna povezava do sporočila: 4035
2.11.2006 10:12:39   
MALINČICA
Jaz pa še dvanajst dni, pa se mi taaakooo vleče! Sicer pa si še niti toaletne torbice za s sabo nisem pripravial. Spakiran imam samo nahrbtnik za ligenjčka, zadse pa še nič, nekako se ne morem spravit zraven.

Danes še letim na 2.ctg, komaj čakam, da spet slišim srček malega človečka v meni.
Bi bila že kar zato, da grem rodit!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
2.11.2006 10:41:52   
**Petra**
Jah, najbolš, da se tik pred rokom ali pa že čez, kar zapremo v hiše. user posted image user posted image user posted image Kaj boš pa druzga, kot da greš mal med ljudi, da ti dan čim prej mine in da se dnevi hitro obrnejo.

Kaj počnete? Jst morm še stroj obesit, pa zavese dat iz spalnice prat, pa mal prah po poličkah pobrisat. Jutr bom pa posesala, no, mogoče še danes, samo dvomim, ker se mi več nič ne da.

Popoldne pa mal v nabavo, so čez praznike pošle zaloge. Mal mlekca, pa čokija, pa tko. Da mal zapravmo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
2.11.2006 11:18:35   
Aja1
Ja, najboljš, da se res zapremo v stanovanje in čakamo na dan, ko bomo šle samo še rodit. Pa vse telefone izklopit.
Tašča vsak dan kliče mojga, če je kej novga....ja, če se ne oglasi, pol že kar misli da rojevamo....pa je zmenjeno, da bo že izvedela, kdaj bo. Meni gredo ta vprašanja res na živce.... Pa te kdo pokliče in vpraša...a si še doma?! Halo....ne, pravkar rojevam!!!! user posted image  Ah, upam, da bo tega čimprej konec.
Zdaj bom dodala pa še zadnjo sliko od mojega buškota gor....ravno na PDP. Upam, da bo naslednja slika že user posted image .

Sem pa razmišljala....MucaMaca....ti si zdaj v 10. mesecu...jaz bom pa jutri user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4038
2.11.2006 11:33:25   
Anonimen
Zdaj sem se prav nasmejala, kaj si folk vsega ne zmisli,... user posted image  
Tole je nekaj za nas novembrke user posted image             
                      http://www.specialdeliverystorks.net/images/Stork%20girl%202005.JPG  Tole si postavimo pred hišo in vsaj sosedom ne bomo rabile potem govorit kakega spola je naša user posted image , kako ji je ime koliko je težka in velika user posted image . Sem gledala, ampak imajo to samo v Ameriki,.... 100 dolarjev za 10 dni Rent a stork user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
2.11.2006 11:45:59   
melita73
Take štorkljice pred hišo sem videla tudi v Italiji, samo da so bile še 100x bolj načičkane in kičaste.
Italijani so pač taki. Pomoje bi bilo govorjenja in opravljanja, če bi pri nas to pred hišo ali pred blok postavili.user posted image . Sicer ne vem, ali to najamejo, ali naredijo sami.
Držite se tiste, ki ste že čez PDP ali pa vam do tam malo manjka, jaz se bom pa še malo načakala.
Mogoče bo pa kaj prej, bomo videli, kaj bo povedala jutri zdravnica v porodnišnici, ko imam ultrazvok.
LP iz sončne in vetrovne primorske.

Neposredna povezava do sporočila: 4040
2.11.2006 12:29:44   
Anonimen
Ja, Aja1, maš prav! user posted image  

Te štorklje so pa popularne tudi na Nizozemskem. Meni so pa všeč. user posted image

Mi smo bili pa v shoppingu ( z atijem in bratom ), kot ponavadi sem nakupila same sladkarije, aja pa še en hamburger za povrhu. user posted image  

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
2.11.2006 12:37:28   
Anonimen
Muca maca kaj delaš lušte user posted image ,...Jaz bi tud en hamburger,...
Mama je danes nardila čist lahko kosilo user posted image ,... Jaz pa hočem hamburger, velikega user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
2.11.2006 12:45:11   
Anonimen
Sej nisem zanalšč, Matejka. user posted image  

Reč tvoji mami, da jo jaz lepo prosim, da ti gre en hamburger iskat! Lepo lepo plosim! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
2.11.2006 12:51:22   
**Petra**
Mi gremo pa danes za kosilo na pico, tako, le naj se vam cedijo sline.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se tud že....

Pa, pa

Se slišimo kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
2.11.2006 12:52:44   
Anonimen
user posted image  mamca je šla v službo,....
Ma grem potem v mesto, pa si bom enega privoščila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4045
2.11.2006 12:53:15   
Aja1
Ja, ja, zdej ste pa še meni lušte naredile. Sem hotela jesti kosilo šele ko bi prišla iz CTG-ja, pa ga bom verjetno kar prej....ja, pa bo spet najmanj eno kilo več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4046
2.11.2006 13:21:15   
Anonimen
evo spet telefon,... in kako dolgo še?!?! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
2.11.2006 13:23:11   
Monika79
jaz bi tudi hamburger, tudi z pico bi bila zadovoljna user posted image , jaz pa neko špinačo delam user posted image  se delam norca sama iz sebe user posted image user posted image user posted image  no pa bo ziher en hamburger za večerjo padel user posted image user posted image  hm......... zelo dobra ideja user posted image user posted image

Aja - ti pa uživaj danes na CTG, jaz sem prejšnjič ko sem bila v bolnici posnela srčka na na telefon, zdaj pa se vsak dan z srčkom od user posted image  razvajam user posted image  tako je fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se morala nasmejati tej ideji z štorkljami user posted image user posted image user posted image  dobra je, no potem so vsi na tekočem in ni nobenega vprašanja več, vse je napisano user posted image user posted image  tega pa še nisem videla user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
2.11.2006 13:35:09   
andreja 07
Novemberka ki je postala oktoberka

No zgodilo se je 6.10. ko sta moja dva sončka nujno morala pogledat  na svet kaj dogaja.

Torej dobili smo Simona in Davida dva zlata sončka jutri bomo stari 4 tedne in sta prava cukra čeprav smo bili 3 tedne na intenzivni in sta ful majčkena,sploh nimamo oblačil tako malih a bo že saj se pridno redeita in rasteta. Bratec ju je lapo sprejel jaz pa sem še bolj v povojih no imela sem CR  z precejšnjimi zapleti 14 dni po porodu a bo že saj čas celi rane a ne.

Berem da ste ve že vse neučakane kakorkoli vsem vam želim lep miren porod z čimmanj bolečin in pa seveda zdrave otročičke.

Lep dan vsem.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
2.11.2006 13:47:41   
Anonimen
Čestitke, Andreja 07 !! user posted image  user posted image  user posted image

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10 rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 2.11.2006 13:57:51 >

(odgovor članu andreja 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?