|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
6.10.2006 13:09:05   
aprilb
Pozdravljene ringarajovke. Prvič vam pišem, čeprav vas večkrat berem, ampak drugače bolj visim na mami.
Hotela sem samo povedat Urški tole: glede na to da si imela CR je epiduralna v drugo vprašljiva. Jaz sem si pri G. priskrbela napotnico za posvet in morebitno pripravo za CR in sem se že naročila v PDCju. Sicer bi bilo fajn rodit naravno, ampak jaz sem se odločila, da če se porod ne bo začel spontano in kot po maslu, ne bom nič silila z glavo skoz zid in bom šla raje na CR. Nočem tvegati.
Tako, da če imaš kakšna vprašanja glede načina poroda se lahko naročiš, da ti malo razjasnijo stvari.
Želim vam lep preostanek nosečnosti in da bomo čimprej vse crkljale naše sončke. Aja ti pa tako ali tako veš kdo sem. LPA

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
6.10.2006 13:11:01   
Aja1
Aha, zdaj vem, ampak drugače ne bi vedela, če ne bi na mami napisala, da občasno zahajaš tudi sem...pa tvoj značilen pozdrav user posted image

(odgovor članu aprilb)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
6.10.2006 13:34:23   
viv_
Zdaj gre pa zares - krfjolca, držimo pesti!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
6.10.2006 13:40:01   
LARIKA
Evo prejle sem govorila z krfjolco. Je vse ok. Popadki so se umirili, krvavitev pojenja. Ostala bo notri čez vikend, za vsak slučaj če bi šlo naprej. Vas pa vse lepo pozdravlja in pravi da ji je dolgčas, ker nima interneta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
6.10.2006 13:47:36   
Anonimen
user posted image  Super, da vse poteka dobro. user posted image user posted image user posted image

Vračam lepe pozdravčke!

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
6.10.2006 13:55:07   
Monika79
.......... pa kar ne morem verjeti, da se je že pri nas začelo user posted image user posted image

No dobro, da so ji lahko ustavili porod, tako, da še bo mala štručka vsaj malo pri mamici user posted image user posted image user posted image

Larika - ti pa nas samo še tako pridno obveščaj, da bomo vedele kaj se dogaja z Krfjolco user posted image user posted image user posted image

Jaz ji tudi želim, da če že drugače ne bo šlo, da bo rodila, da bo vse OK tako z Anžejem kot z mamico, drugače pa se še naj fante malo pogreje pri svoji mamici user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
6.10.2006 14:41:28   
Anonimen
user posted image , sem držala pesti, da se porod še malo ustavi, saj je vsak dan pomemben,...sicer, pa mislim, da ne bi bilo hudega, če mali Anže že za vikend pokuka na svet user posted image .

Ampak vseeno, boljše, da je še noter user posted image ,...

Hvala za Informacije LARIKA user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
6.10.2006 14:53:23   
marella1
user posted image  user posted image  za krfjolco, se mi je zdelo da je fajn punca. Drži se in pozdravček.

Drugače pa sem danes zadnji dan v službi user posted image .

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.10.2006 14:59:44   
Lana_s
Super, da je vse vredu. Drži se, november je še dalečuser posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.10.2006 16:37:56   
**Petra**
SAmo na hitro sem vse skupi preletela.

Držim pesti za krfjolco in želim njej in user posted image vse dobro.

Se oglasim zvečer, ko bo več časa.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.10.2006 18:08:07   
Eviii
Drage punce. Pred dnevi sem prevzela urejanje seznama user posted image . Da bi bil ta čimbolj popoln, vam prilepljam še na vašo temo tistega, povezanega z vašim mesecem. Popravke lahko napišete kar v vašo temo ali pa na seznam nosečk. Vi pa ne prehitevat, ker so še oktobrke (in ene par septembrk) pred vami user posted image .

01. MucaMaca, Celje user posted image
02. Aja1, Novo mesto user posted image  
02. Ema79, Ljubljana user posted image
02. katy.25
02. petruskaL, Ljubljana  user posted image
03. natalija*, Ljubljana
03. viv, Kranj user posted image
04. Mami23, Novo mesto user posted image
04. Urška76, Ljubljana user posted image
04. taya76, Ljubljana ali Celje
05. Luni, Postojna
06. marella, Ljubljana user posted image
06. adelinna, Postojna ali Ljubljana user posted image
08. Kaja11, Ljubljana user posted image
09. Matejka81, Maribor user posted image
10. Capyka, Postojna user posted image
11. mirjanajelenko, Celje
12. seenamojca, Ljubljana user posted image
12. cenkica, Slovenj Gradec user posted image
13. ana25, Ljubljana
13. lenca79, Celje
13. MALINČICA, Maribor
15. majas, Izola user posted image
15. **petra**, Novo mesto ali Brežice user posted image
15. max81, Jesenice ali Kranj
15. andrejka, Ljubljana
15. minka74, Postojna ali Ljubljana
17. krfjolca, Kranj user posted image
17. tinyP, Jesenice
18. andreja 07, Ljubljana
19. ML, Novo mesto
20. najci, Ljubljana ali Kranj
20. sončnica22, Trbovlje ali Ljubljana
21. Kati81, Ljubljana
22. aljaneva, Ljubljana
22. mkoren25, Maribor
22. blecky, Kranj
22. naja3
23. melita73, Postojna ali Ljubljana
23. laguna, Slovenj Gradec user posted image
24. Lana_s, Ptuj user posted image
24. Nogavica, Maribor user posted image
24. Danaja1, Kranj
25. Monika79, Ptuj
25. alja01, Trbovlje
25. Dreamy, Kranj ali Postojna
25. Monika79, Ptuj
25. ninci
25. sasabela (dvojčka), Trbovlje

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
6.10.2006 19:27:01   
urška76
Oj.
šele sedaj sem prišla mal do računalnika in vidim, da nas je Krfjolca že kar fajn prestrašila. Punca drži se, pazi nase in na Anžete, Larika, ti nas pa čez vikend obvesti če bo kaj novega.
Viv, sej če bi kupila tist kompletek, ki sem ga v prve ogledala bi imel pa dve roza mucki gor, pa naš ni bil za. Sem pa danes presortirala cunce in mam že kar polno omaro. Še kake žabice rabim, pa kaj rozastega se bo še kupilo (če nas ne bodo obiski zasuli z roza stvarmi), potem imam pa za začetek vse.
Men se je pa danes bolniška iztekla, jutri začnem s porodniško user posted image . Mi je kar čudno, ko sem že od marca doma. V ponedeljek letim še po bolniški list, da ga nesem v službo, pol sem jih pa rešena do drugega leta user posted image . No pa če bo sreča mila, bom kaj drugega našla vmes. Ker po izkušnjah od prvič se mi zna tokrat zgodit, da bom sploh brez službe. V prve so me zadnji dan porodniške obvestili, da me ne bodo rabli več v pisarni in so me dali v proizvodnjo. Pa sej ni problem delat, sam lahko bi mi pa malo prej povedali, pa delo primerno moji izobrazbi bi mi tud lahko dali, ne pa da so me izenačili z nekvalificiranimi delavkami.
Kar se pa mene tiče pa nič bat, bo Žiga poročal. Ko bo čas za to seveda in glede na prvič bo itak po roku user posted image
Lepo se imejte pa pazite nase, da ne boste prehitele preveč oktobrk.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
6.10.2006 19:28:22   
**Petra**
Ja, tudi mene kr zvije, ko pomislim, da bo kmalu prišel naš čas, ko bomo počasi odhajale ena za drugo v Rim.  Po eni strani si strašno želim, da bi to prišlo čimprej, po drugi pa, ko pomislim na porod kr ne bi šla.user posted image user posted image

A kaj čmo, če je šlo not, more it tudi ven, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image Treba bo stisnit zobe, pa bo. Bomo ena drugo tolažile.... Sej pol bomo itak pozabile na vse hude trenutke, ko bo enkrat v naročju user posted image .

Jst sm po prvem porodu rekla, da nikdar več rodit, pa poglejte zdej, po 21, 22 mesecih bom spet. Čeprav sem bla grozno boga po porodu, pa te šivi so me boleli ko 100 user posted image še kaka 2 mesca sigurn, ampak na ta hude stvari pozabiš, ker je tok lepega v vsem tem, da je kaj.

Le pogumno naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . TO PA ZA SREČO.

Pa punce ne prehitevat, oktober se je šele začel.

Sladke sanje. Grem počasi v posteljo, nisem čez dan nič počivala.... Se slišimo jutri

Nočko

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.10.2006 19:31:23   
Anonimen
Hej, nosečke, kje ste zdaj user posted image ,
jaz sem imela fajn popoldanski počitek user posted image , mi je user posted image  pustila spat kar nekaj časa,...  Zdaj pa še res čisto malo pa bo zibka pripravljena, je mama prinesla danes še zašito prevleko za gobo, še samo rjuhica manjka pa je kompletna user posted image .

Kaj boste kaj delale danes? Mi2 z mamo bova verjetno oprali plenice, bi že rada imela vse pripravljeno, ker se bo očitno kar hitro začelo pri nas novembrkah,...
Sem pa vesela, da je s krfjolco in njenim malčkom vse OK user posted image .

Mislim, da ni več za nobeno od nas strahu, da bi bilo kaj narobe prav zaradi prehitrega rojstva, ne? user posted image
So skoraj že donošeni naši user posted image ,...
Zdaj grem pa jest,...potem pa pridem še kaj nazaj na RR,...
user posted image

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.10.2006 19:43:48   
muki1
Pozdravljene.
Malo sem skočila k vam od oktoberk. Kako kaj, luna je že v polnem razponu in žari na nebu, a bo šla katera kaj rodit? Pri nas še nobenega dojenčka, kar so nameravale so vse že v septembru rodile user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
6.10.2006 19:51:35   
Aja1
Novembrka tudi še ni nobena rodila, čeprav je ena na dobri poti (krfjolca) in že leži v porodnišnici. Stiskamo pesti, da bo zdržala do novembra....
Ve pa kar pohitite...no, saj luna bo kmalu in upam, da bo čimveč oktobrk v porodnišnicah. jaz vas tudi redno spremljam in vidim, da imate zdaj res kar sušo user posted image

Danes je pa moj dragi sestavil posteljico user posted image user posted image user posted image  A posteljnino boste že oblekle? Jaz je kar še ne bom...jo bo že dragi takrat ko bom jaz v porodnišnici.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.10.2006 19:52:58   
urška76
Muki ne nas strašit, mamo že eno v porodnišnici. raj se ve mal podvizajte. Jutri je luna polna, tako da upam, da vam bo vsaj kateri dojenčka ven potegnila user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
6.10.2006 22:18:21   
Anonimen
Aja1, jaz imam v posteljici zaenkrat samo pregrinjalo in okrasne poušterčke, jogi je še vedno zavit v folijo, posteljico bom oblekla, ko bo user posted image  začela v posteljici spat, še praj pa imam tako ali tako zibko, ki pa jo počasi urejamo, še preden pa bom dala user posted image  noter pa bom posteljninico pa prevlekico oprala. Tako, da še tudi v zibki nimam odejice oblečene.

Zdaj grem pa počasi pod odejo,...me ta polna luna matra user posted image , sem čist brez energije,... v glavnem, da je user posted image  živahna.

Lahko noč

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.10.2006 23:07:40   
Nogavica
Madonca, en dan nisem bila gori, pa se take pomembne stvari zgodijo!!!

krfjolca, držim pesti zate in za malega user posted image , da še malo ostane "na toplem". Me je kar zmrazilo, ko sem prebrala, da si v porodnišnici user posted image .

Moja žabica pa je bila včeraj že na drugem koncertu user posted image  - po junijskem Depeche Mode smo včeraj šli še na Siddharto. Moram priznat, da mi ni bilo čisto vseeno, ko je tako odmevalo in vibriralo po dvorani - sem se malo bala, da ni user posted image  slučajno strah. Potem sem videla med publiko še eno nosečko in sem se pomirila.

Danes je pa strašno živahna že ves dan! Kaj je možno, da to dete ves dan bedi in spi celo noč user posted image ?!  Se mi zdi, da nima miru niti 5 minut. Pa mi je ful fajn ta občutek - prepričana sem, da bom malo pogrešala te brcike in trebuh. Po drugi strani pa že prav težko čakam na trenutek, ko stisnem to bitjece k sebi.

danaja1, res zanimivo, koliko imava skupnega user posted image . Praviš, da trebuha pa nimaš tako velikega? No, sem že vajena tega - mi jih mnogo reče, da je orjaški. Zgleda, da je vseh +19 kg šlo samo v njega user posted image user posted image user posted image . Voziček sva naročila preko e-baya, zraven pa še torbo za nosit dojenčka, ki pa je nisva dobila, ker jih je zmanjkalo v tej barvi user posted image . No, potem sva torbo iskala tu in je prav tako nisva dobila - je prijazna prodajalka poklicala vse Ariele v SLO (oni edini prodajajo TRAXX) in v skladišče, pa jih ni bilo na zalogi, zdaj pa sva se razkurila in kupila kar torbo v bež barvi, ki je bila znižana iz 19.900 SIT na 5.000 SIT! Sicer barva ne paše najbolj zraven, ampak za tistih par mesecev, ko jo bom uporabljala, ne bom komplicirala - jo bom pa pokrila z zeleno dekico, če me bo zelo motilo user posted image . Sva pa prišparala 15.000, ki jih zdaj lahko zapraviva za kaj drugega user posted image . Itak mi še manjka vsa kozmetika, plenice, pa še kaj bi se našlo.

Lahko noč in trden spanec vam želim!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.10.2006 23:56:27   
viv_
Muki1 - pa nisem jaz v porodnišnici user posted image user posted image

Jaz sem dones pregledala vse Mirnine cunce in sem jih oprala - za začetek imam dovolj, potem bomo pa videli, kaj bo prišlo z darili, pa če bodo še kakšni boni, bom šla pa kupit. Maksimalno en kompletek 56 in en 62. Je fajn, ker je bila že prvo rundo punca, se stvari dajo še sedaj ponucat, ha ha ...

Jutri bom do konca spraznila iz previjalne Mirnine cunjice, pa notr zložila Zarjine, da bo melo bogo dete kaj za oblečt ko pride domov. Moram pa še vse dekice preprat. Tega je fuuuuuuuuuuuuuul... Voziček je tudi spucan, še k sosedu, k je lih vulkanizer, nesem namazat kolesa, da bodo lepo črna user posted image

Za vikend mislim, da bomo na 90% zrihtali in pripravili stvari, da se malo pomirim...

LP in lahko noč! Upam, da bom dobro spala user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
7.10.2006 12:04:34   
Nogavica
Kje ste vse?!
Sem mislila, da bom že imela polno za prebrat user posted image . Saj vem, vikend...

Lep sončen dan vam želim, pa naj poroča kdo, če ve, kako je s krfjolco.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
7.10.2006 12:50:51   
taya76
Lep soncen pozdrav...
Jst sm pa vceraj zaklucla bolnisko tk,da sm danes prvi dan na porodniski...Je pa hitro minil..
O kr ne morem verjet za krfjolco,kaj cmo se je ze pocas zacel.Drzim pesti za njo,da bo vse ok...
Jst se tud nimam postlce sestavlene,je se zapakirana..Joj pa se jogi in postelnino morva it kupit drug tedn..Sam odlasava...Men se pa zdele kuha filana paprika se mi jo ze lusta..Matr tile lesniki so pa strup,jih kr naprej basem ful mi pasejo pa se zraven kave tabols...Nc lep dan se naprej.

(odgovor članu aprilb)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
7.10.2006 18:47:39   
Aja1
Punce, kje pa ste danes? Upam, da nste vse v porodnišnicah (polna luna) user posted image

Imam še eno vprašanje za vas. A boste vzele v porodnišnico tudi modrček za dojenje in blazinice? Jaz bom modrček kar vzela (čeprav mislim, da ga v Nm ne dovoljijo imet....pojma nimam zakaj) in nekaj blazinic...cela škatla zavzame preveč prostora.

No, končno sem se res spravila, da naštimam ruzak zame za v porodnišnico (ga pripravljam že cel mesec....zdaj me je že user posted image  priganjal).

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
7.10.2006 18:58:14   
LARIKA
Hejla punce. Krfjolca ni javila nobene spremembe, tako da očitno je vse ok user posted image user posted image . Če bodo spremembe takoj javim. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
7.10.2006 19:07:51   
Aja1
Hvala Larika...sem ravno mislila nanjo. Upam, da ona še ne bo občutila te polne lune...kar naj počaka na naslednjo. Lepo jo pozdravi!

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?