Elysabeth
|
Sisy, ne obremenjuj se zaradi službe. Jaz sem na istem kot Mojca. Ko sem se redno zaposlila, sem bila stara 22 let, imela odlično službo...težave so se začele že, ko se je bližala poroka, da naprej sploh ne govorim. In seveda so takoj pomislili, da sem noseča, če pa še slučajno nisem, pa verjetno bom! Ja, moja šefica je bila totalna karieristka, stara 50 let, brez otrok...in zato seveda nerazumevajoča. Sedaj sem doma, sicer mi je bilo kar nekaj časa malček žal zaradi službe, denarja.....vendar je moja največja želja na tem svetu imeti in ni je stvari, ki bi se temu tudi malo približala. Verjamem, da je postopek odvisen tudi od psihične plati človeka, zato.... Danes nimam nobenih pomislekov več, najprej , potem pa služba. Pač živiva z eno plačo in lahko rečem, da nama resnično nič ne manjka (razen seveda), včasih se čemu odpoveva, hudega nama pa še zdaleč ni. Sedaj ko sem doma, imam manjše potrebe... joj, ko se spomnim, koliko denarja sem včasih zmetala za obleke, čevlje, frizerja.... se mi kar zavrti. Seveda tudi danes prisegam na urejenost in to se da doseči tudi brez kupa denarja. No, pa sem se čisto zaklepetala. Hotela sem samo napisati, da mi je danes moj možek dal prvo injekcijo Suprefacta doma. In moram ga pohvaliti . Včeraj, ko mi je sesta na kliniki dala injekcijo me je veliko bolj peklo, kot pa danes. Mi je bolj počasi vbrizgaval cepivo, zato je bilo verjetno manj pekoče. Tako, da komaj čakam jutri, da me spet špikne. Sem mislila, da bom imela večji problem z injekcijami in vidim, da temu ni tako! Lahko noč in lepe sanje!
|