Sulfinija
|
Joj,Karmen hvala ti,da si nam odprla našo stran kamor bomo meseca marca pisala svoje občutke,veselje in mogoče tudi kaj žalosti. Hm,kakšni so občutki,če povem po pravici sem tkole zadnje dneve čustvene,da je joj.Ja se vidi,da se bliža petek in z njim moja prva injekcija.Punce,draga moje prijateljice jaz enostavno drugo v tem trenutku ne zmrem napisati,kot t,da upam,če sem naravno zanosila z možem,da bo ta najin prvi IVF uspešen.V bistvu me tut malo matrajo strahovi vendar bom jih na začetku postopka zaprla v en temen kot in jih ven ne bom izpustila do konca tega leta.Le še eno M čakam po pa je ne čakam enostavno ne d konca leta. Moji cilji,pa so taki,če zvem,da nisem po prvem postopku še istu dan grem na agencijo in rezerviram za dlgih 14.dni dopust in nato me mogoče že čaka novi postopek ali pa mogoče kak eskimčke samo resnično upam,da je nekje ta dobro opevani bog in da usliši najino prošnjo in najino vsakdnevno večerno molitev.Ko zvem,da sem srečka takoj na drugi dan odromar k Mariji na Brezje kajti ta mi je že velikokrat pomaga in stala ob strani in upam,da b tudi tokrat takole. Sedaj pa ne delam nič psebnega malo sem si pospravljala svja ročna dela in naprej si vzela en lep prt,ki ga šivam za najino splanico kajti s tem si bom čakala krajšala dneve do punkcije in čakanje po ET. Tkole drage moje babike javite se kaj. Vampirka upam,da se 3.3 tudi v živo spoznave in veliko sreče ti želim v sredo na tvojem izpitu ne pozabi mislim nate! Sisy tudi tebe malo danes pogrešam? Pa Ema in še ena,ki je marca v tej igri naši javita se kaj. Vsem skupaj prav lepo sneženo nedeljo želim. LP Mojca