*Karmen*
|
'dan!!! Joj, punce, koliko vas je!!! Men se že kar meša. Ne vem več kateri bi želela veliko jajčec, kateri srečo pri punkciji, kateri srečo pri testu... Takole na kratoko: Mojca, zdajle si verjetno že doma in nestrpno pričakujemo tvoje poročilo. Upam, da si vse hudo veselo prespala. Sisy, z zamrznenčki imaš mnogo manj dela kot v celem postopku. Pred ovulacijo dobiš le stop injekcijo, potem pa ravno tako čez tri ali pet dni sledi transfer. Stop injekcijo pa dobiš, da folikli, pridelani po naravni poti počijo in se odstranijo. Tako, da ne dobiš menstruacije, ko ti vstavijo zarodke. Enostavno ne? A maš tud ti s prometriumom take probleme, kot sem jih imela jaz? Elysabeth, v Ljubljani in Postojni načeloma ne dajejo splošne anestezije. Lahko pa brez problema zaprosiš za lokalno. Upamo, da bo petkova punkcija le še en hitro pozabljen dogodek, ki bo imel srečen konec. Ija, zate držimo močne in velike pesti, da čimprej ugledaš !!! Joj, Teja, tebe bi pa kar po riti nasekala... če ne bi sama naredila iste napake. Ja, ženski firbec je pa res ena huda stvar, a ne? Vampirka, pa kaj imaš ti v sebi celo kokošjo farmo ?! Ne zameri, malce heca mora bit. Upamo, da ti bo uspelo v prvo. Če pa ne, se pa ne smeš sekirat. Boš najbrž imela zamrznjenčkov še za nadaljni dve leti... Čestitke za tako lep pridelek!!! Tako, vsem, ki sem vas omenila in vsem, ki vas nisem, želim veliiiiiko sreče, čim manj bolečin in čim več pozitivnih testov. Lep, topel pozdrav z Vrhnike!!! Karmen.
|