*Karmen*
|
U, Teja, šele danes sem imela priložnost prebrat tvoje poročilo. Bravo za tako lep pridelek !!! Boš imela verjetno tudi kar nekaj zamrznjenčkov!!! Ali imaš potem transfer v nedeljo? Napiši nam, da bomo držale pesti!!! Sisy, ti pa nehaj tak strah zganjat, ker ti zaradi tega ne bo nič lažje. Kvečjemu se boš s punkcijo obremenjevala cel teden namesto le tisti dan, ko boš na mizi... Je brez veze toliko panike zganjat (nasvet iz prve roke). Mene je blo tud tok strah, da sem se komaj sproti tresla ... Pa sem zapravila nekaj lepih dni pred punkcijo... Namesto, da bi uživala, sem pa sedela pred računalnikom in poležavala na kavču, ter razmišljala kako sem pa jaz en najbolj ubogi človek... Sam tega ne delat. Ti bo žal za vsako minutko, ki jo boš zapravila za strah. Glavo gor! Nič ne more bit tako hudo, kot si me mislimo. Mojca je tud pridna. A maš tud ti že ful velike oči zaradi strahu? Madonca, si pa tale proces razdelila kar na faze kot pri gradnji... Kakorkoli, upam, da boš prišla do četrte faze, ko se stanovanje že opremlja. Tudi v IVF postopku je četrta faza taka. Izveš, da si nosečka in začneš opremljati otroško sobico. Upam in držim pesti za uspeh, Mojca!!! Elysabeth pa očitno uživa v študiju. Svoj strah in dvome je dala v knjige. Pa še ob kavici si pridno krajša čas. Tečnoba je minila. Fajn, ne? Pri drugem UZ bomo pa že izvedele koliko jajčec greješ. Ja, punce, vse morate nujno sporočit kako pridne kokoške ste... In končno... Tudi Andreja se je javila!!! Bravo!!! Andreja, malo večkrat bo potrebno splezat s kavča in javit kaj lepega. Nam moraš kar večkrat kaj napisat, kajti, že ko vidimo tvoje ime nad postom, se vse spomnimo na to, da ti je uspelo in da imamo tudi me to možnost... Kako pa kaj tvoj srček? Je ves srečen, kaj? Kok te pa zdaj razvaja? Čimprej še kaj napiši!!! Hudiča, tale post se je pa razvlekel... Zdaj pa prav na hitro en lep pozdravček in veliiiiiiiko sreče vsem marčicam!!!
|