|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
16.3.2006 8:16:34   
Špelka
Ojla, marčice!

Da ne boste jamrale, da smo vsi pozabili na vas. JAz nisem. Je pa res, da nekaj časa nisem dobro spremljala foruma in sem mogla zdaj kar zbrano vse prebrat, da sem dojela kje je kera....user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej..... če jaz prav razumem, je Teja K. v torek že imela punkcijo.... user posted image user posted image user posted image , da je šlo vse po maslu.....
Nato je naša Sisy, ki se zdaj špika...4. dan??? Torej še špribližno 10 dni do punkcije??? user posted image user posted image user posted image  

Potem sta tukaj toti štojerki - Mojca in Vampirka, ki naj bi te meli punkcijo okoli 29. marca.... user posted image user posted image user posted image  
No, in potem imamo še Elysabeth, ki je nekje tako kot Sisy? user posted image user posted image user posted image  

A je nekak tko? Joj , upam, da nisem kere spregledala. Torej, kot se meni zdi, bo Teja najprej javljala rezultat, Pol boste pa kar 4 na kupu - Sisy, Mojca, Vampirka in Elysabeth!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Punce jest vam vsem držim ogroooomne pesti in upam na najbolješ. Aja, malo za vzpodbudo: Če je 30% uspešnost na IVF, potem to pride skoraj 2 user posted image  v tem mesecu!!!! No, potrudite se, da o res! user posted image  Držte se!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 101
16.3.2006 8:32:07   
anadejka
Jest tut vsem držim močne močne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
16.3.2006 8:38:12   
Sulfinija
Špelka!

Me se ne damo na tele % me smo se odločile,da je taka zimska pomlad zunaj,da bomo kar vse vesele srečke user posted image .Ali ni pri ISCI malo več šans v % jaz imam namreč IVF/ISCI najbrž bodo kar drugo naredili zaradi spermiograma.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
16.3.2006 8:46:13   
Špelka
Mojca, odstotki so pribl. tam tam. Okoli 25 - 30%. Ampka to so odstotki, statistika, ve ste pa ljudje in največje borke user posted image user posted image user posted image !!!! Verjamite v uspeh in prišel bo! Držim vam vsem pesti!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  in verjamem v vas!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 104
16.3.2006 9:26:23   
Sisy
helow moje drage marčice user posted image

Sem že čisto obupala nad to temo ker se nobena nič ne oglasiuser posted image  no pa nas je Špelka takole rešila....user posted image  Toliko marčic nas je pa takole štrajkamo user posted image

V glavnem...Pr nas se veselo špikamo, moj user posted image  je že pravi doktor tko da me pikice nič več ne bolijo...pri ta prvi sva bila mal štorasta zdaj pa sva že prava profesionalca user posted image  Moj je že tok v to vlogo not padu da se zjutraj že kr sam od sebe zbudi ker komaj čaka da bo z iglco okrog vihtel...user posted image  kot majhen otrok je....pa ima prav danes 30 let user posted image  Čestitke še tukaj Gegi moj dragi user posted image user posted image user posted image

V nedeljo imava prvi ultrazvok in to ob šestih zjutraj..halo user posted image  Morm pa rečt da nimam popolnoma nič napihnjenega trebuha,nobenih bolečin,nobenih stranskih učinkov po teh injekcijah...tko da me to kar malo čudi ker so vse opisovale blazno napihnjenost...Potem me pa skrbi da se pri mene nič ne dogaja....upam da ni tako user posted image

Punkcijo predvidevam da bom imela naslednji petek....

Pa ve,kako se kaj počutite ostale?

javite se

papauser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 105
16.3.2006 9:31:37   
Sulfinija
Ja Sisy tvojemu možeku vse naj,naj ob praznovanju njegovih 30.let.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čakaj stranski učinki še pridejo na vrsto še preveč jih bo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 106
16.3.2006 9:38:29   
Sisy
hvala Mojca.... mu bom rekla da naj gre čestitke na forum pogledat user posted image  se mu bo ful fajn zdel user posted image

Verjamem Mojca tole glede stranskih učinkov..kdaj pa se običajno začnejo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
16.3.2006 9:48:18   
Sulfinija
Sisy!

Ha nimam pojma me preveč vprašaš no.Glej sma dve punci,ki prejemama dipherline dajem ti primer resničen in dobile sma isto število injekcij do danes jaz sem že ratala po prvi zaspanka in me dajejo hormoni njo pa še vedno ne.Različno pač.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 108
16.3.2006 9:50:29   
Sisy
ja ja sej vem...vsak organizem je drugačen.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 109
16.3.2006 10:13:41   
Špelka
Sisy, sporoči tvojemu dragemu Gregiju, da mu tudi jaz voščim vse naj naj za 30. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image . Najlepše darilo mu pa sevede lahko daš prav ti in to res prav ta mesec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! In - veš kaj? Zate mam odličen filing. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče naključje, mogoče tudi ne: Mojega user posted image  30 let čaka julija, in če bo šlo vse po izračunih in po sreči, mu bom lahko tudi jaz prav takrat javila veselo novičko!!!!! Čudno, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 110
16.3.2006 10:22:37   
Sisy
OOOOOOO Špelka kako lepe besede user posted image  hvaaaaaaala user posted image  zlata si...sploh ne morm verjet kako lahko že lepa beseda čudeže dela user posted image  Tudi jaz upam da bova obe lahko najinim polovičkam podarili za njuno 30-ko najlepše darilo na svetu user posted image  Kaj pa vem...mogoče pa je res kaj na tem in naju nekdo tam zgoraj,neka višja sila opazuje in naju bo res na tak praznik obdarila user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
16.3.2006 10:40:58   
*Karmen*
O, Sisy, pri vas bo pa danes veselica!!! Da ne boš jutri pozabila poročat kako sta praznovala. Saj veš, da nas vse zanima. Pa še fajn je, če se kdaj pojavi kakšno sporočilo, ki ni namenjeno ravno špikanju in pričakovanju... Torej, ne pozabi napisat "raporta".

Tvojemu srčku pa iskrene čestitke, mnogo zdravja in da bi se mu uresničilo vsaj vse tisto, česar si najbolj želi. Pa seveda lepo praznovanje obema!!!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
16.3.2006 10:57:33   
Sisy
Karmen hvalauser posted image ,

sicer praznovanje danes ne bo nič posebnega,greva samo na tortico user posted image  ,ta prava fešta šele sledi....V soboto peljeva moje pa njegove v mehiško na kosilo tko da bo praznovanje v družinskem krogu, drug vikend pa sledi zabava še za prijatelje...kar pri nama doma...potem pa še kje v mestu nadaljevanje user posted image
Hja no upam da ni kaj narobe če kakšno kaplico alkohola spijem user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
16.3.2006 11:18:24   
Elysabeth
Drage "marčevke"!

Mojca in Sisy res sta pridni, ni kaj! Ne, da sem vas zapustila, sam čist sem se v knjige in študij vrgla, kar mi je čist kul, da ne razmišljam 24 ur o postopku in o vsem tem...ker se bojim, da se mi od vsega tega ne bo še "zmešalo" (pod narekovaji, seveda).
Drugače je pa danes za mano moj pri UZ. Vse je bilo OK, dobila sem še Gonal-f (z njim začnem v soboto; poleg Suprefacta seveda). Moj drugi UZ me pa čaka 27. (torej kaj kmalu). Počutim se u redu, čutim da sem tudi manj tečna...edino apetit me moti...kar jem (sicer so pa kilogramčki pod kontrolo).
Kako ste kaj ostale? Mislim, da se nam bo pa zdaj počasi res začelo dogajati...

Pa lepo se imejte, jaz grem pa na eno kavico!

Neposredna povezava do sporočila: 114
16.3.2006 11:33:03   
Špelka
Če bo samo kapljica, ne bo nč narobe user posted image user posted image user posted image user posted image  Veselo praznovanje ti želim!!! Drgač pa - sej je tud brez alkota lahko prou fino. user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 115
16.3.2006 19:50:53   
Teja K.
Pozdravljene soborke, končno se vam javljam po dolgem času.
user posted image user posted image  Kako ste kaj?
Midva sva bila v torek v Postojni na punkciji in kot pridna kokoška sem pridelala 20 jajčec. Pravijo, da je to dobro. Trebuh imam ogromen, mislila sem, da bo po punkciji splahnel, pa ni še nič. Zdaj imam pa prometrij in aspirin proti bolečinam (verjetno).
Kaj naj vam povem? Bilo je boleče, vendar vse se naredi, če želimo imeti user posted image kajne? Na koncu postopka mi je bilo že tako hudo, da sem kar jokala, solze so kar tekle. Zdaj sem doma na bolniški, Reš je predlagal počittek v Postojni,pa sem obljubila, da bom doma tudi strogo počivala. To nedeljo pa imava transfer user posted image , veselje in user posted image , d abo kaj narobe. Verjamem , da bo vse OK. Kajne, da bo???
Kako pa kaj ti Sisy, kako je potekalo tvoje praznovanje ozi.praznovanje dragega?
Mojca in tvoje špikanje,kako napreduje? Kaj pa osatle, kako ste kaj? Javite se kaj, jaz imam počitek, a malo na RR pa le pridem pogledat  in kaj prebrat.
PS:Torej je 25-30% možnost za user posted image ? Boste vidle, da bo nam uspelo zvišat procent..

Papa  user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
16.3.2006 20:26:19   
Sulfinija
Teja!

Iskrene čestitke si pa bia res pridna kokoška ni kaj,upam da pridem kaj kmalu za tabo.
Moje špikanje v redu napreduje ne pozabi name jutri imam svoj prvi UZ v Mb in zraven dobim gonal-f M pa imam danes prvi dan tkole da je šlo vse po planu upam,da bo tudi takole lepo potekala tretja faza,ki je najbolj stresna in najbolj odločilna.Drži se pa poročaj kako je šlo na transferju,koliko pikic greješ in kdaj imaš uraden test pa ne pozabi nam poročat koliko eskimčkov imaš.Želim ti veliko,veliko sreče in počivanje,počivanje.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 117
17.3.2006 8:23:08   
andreja 07
Živjo dekleta
nisem pozabila na vam skoz vam držim pestke le da sem na drugem forumu pa še to nisem kaj dosti aktivna,ker sem ful utrujena in in zaspana ponoči slabo spim pol sem pa cel dan ko b me kdo pretepu.

Pa ve kako ste kaj SISY,MOJCA9000,VAMPIRKA,ELYZABET?
Teja zate pa berem da si še hujša kokoška kot jaz upam da te ni tok bolelo kot mene saj men so tud solze na konc tekle,sam pol doma je blo pa najhujš k nism mogla niti hodit do wc kaj šele kaj druzga,upam da ti je vsaj kaj prihranjenega sicer pa saj za user posted image mislim da smo itak vse pripravljene gore premikat,kako si se odločila koliko jih boš dala vstavit 1,2,3? pa še zmrznjenčkov bo neki tko da mislim da so se tud solzice izplačale. Sedaj pa kar lepo počivaj meni je najbolj pasalo če sem ležala na boku pa pokrčene noge se mi je zdelo,da je to še najboljši položaj,ker me je najmanj bolelo poslkusi.
Teja držim pesti da ti uspe in pa seveda za vse ostale kiste sedaj v postopku in tiste ki to še čakate.

lp andreja

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 118
17.3.2006 8:23:50   
Špelka
Tejči, to je supert rezultat! Bravo! user posted image  No, če je 25-30% šans, potem imaš ti lahko iz tvojih celic vsaj 5 otrok - a boš zmogla? user posted image  user posted image user posted image user posted image  Drugač se pa ti res pazi nase zdej in pridno počivaj - saj si res zašlužiš! Fino je po mojem tudi, k boš mela transfer 5. dan - baje je potem dosti večja šansa za user posted image . Se beremo! Poročaj še o lepih novičkah!

LP, Špelka

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 119
17.3.2006 8:43:29   
Sisy
Teja najprej čestitke še od mene za takšen lep pridelek user posted image  Joj punce moje ko tkole opisujete punkcijo jst tlele za računalnikom kr skup lezem od strahu...Že itak sem zajc pol pa še berem kok je hudo.....Pa po mojem jst tut ne bom imela glih mal jajčk glede na to da jih že po Klomifenu 4 proizvedem...joj drage moje...mene je toooook punkcije strah.....Pa sej so mi punktiral cisto pa ni nič bolel kako je možno da pa to toliko boli? oh ja...

Tejči v glavnem držim pestke zate...Boš zdej na bolniški al kako?

Pr nas doma se veselo pikamo, kakšn dan me pikica bolj zaboli kakšen manj...ampak očitno je tole mačji kašelj proti punkciji user posted image  V nedeljo pa na UZ da vidimo koliko sem bila pridna....

Pa ostale, kako ste kaj?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 17.3.2006 8:46:57 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 120
17.3.2006 9:42:19   
*Karmen*
U, Teja, šele danes sem imela priložnost prebrat tvoje poročilo. Bravo za tako lep pridelek user posted image !!! Boš imela verjetno tudi kar nekaj zamrznjenčkov!!! Ali imaš potem transfer v nedeljo? Napiši nam, da bomo držale pesti!!!

Sisy, ti pa nehaj tak strah zganjat, ker ti zaradi tega ne bo nič lažje. Kvečjemu se boš s punkcijo obremenjevala cel teden namesto le tisti dan, ko boš na mizi... Je brez veze toliko panike zganjat (nasvet iz prve roke). Mene je blo tud tok strah, da sem se komaj sproti tresla user posted image ... Pa sem zapravila nekaj lepih dni pred punkcijo... Namesto, da bi uživala, sem pa sedela pred računalnikom in poležavala na kavču, ter razmišljala kako sem pa jaz en najbolj ubogi človek... Sam tega ne delat. Ti bo žal za vsako minutko, ki jo boš zapravila za strah. Glavo gor! Nič ne more bit tako hudo, kot si me mislimo.

Mojca je tud pridna. A maš tud ti že ful velike oči zaradi strahu? Madonca, si pa tale proces razdelila kar na faze kot pri gradnji... Kakorkoli, upam, da boš prišla do četrte faze, ko se stanovanje že opremlja. Tudi v IVF postopku je četrta faza taka. Izveš, da si nosečka in začneš opremljati otroško sobico. Upam in držim pesti za uspeh, Mojca!!!

Elysabeth pa očitno uživa v študiju. Svoj strah in dvome je dala v knjige. Pa še ob kavici si pridno krajša čas. Tečnoba je minila. Fajn, ne? Pri drugem UZ bomo pa že izvedele koliko jajčec greješ. Ja, punce, vse morate nujno sporočit kako pridne kokoške ste...

In končno... Tudi Andreja se je javila!!! Bravo!!! Andreja, malo večkrat bo potrebno splezat s kavča in javit kaj lepega. Nam moraš kar večkrat kaj napisat, kajti, že ko vidimo tvoje ime nad postom, se vse spomnimo na to, da ti je uspelo in da imamo tudi me to možnost... Kako pa kaj tvoj srček? Je ves srečen, kaj? Kok te pa zdaj razvaja? Čimprej še kaj napiši!!!

Hudiča, tale post se je pa razvlekel... Zdaj pa prav na hitro en lep pozdravček in veliiiiiiiko sreče vsem marčicam!!!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 121
17.3.2006 9:58:05   
Teja K.
Ojla user posted image , kako ste kaj v tem lepem pomladnem dnevu?
Ja, priznam , da sem kar zadovoljna nad svojimi jajčki, moj dragi še bolj. Zdaj pa sem še kar negibna, oziroma slabo gibna-do wcja in mal do računalnika, pa pojest kosilo. Ostalo pa preležim na kavču in berem knjige na  velike, kajti TV spored je nikakvi.
Kako je pa s teboj Mojca, kako je bilo na UZ? Kaj pravi G?user posted image
Pa ti Sisy, imaš že kakšne stranske učinke špikanja, moj trebušček je kar napihnjen...user posted image .Skoraj kot bi bila ..user posted image  šest-sedem mesecev.
In Karmen, kaj je novega? Ti Andreja pa pridno greješ že svoja jajčka. Jaz se še nisem odločila koliko mi jih bodo vstavili, tdui vprašal me ni Reš nič. Me bo šele v nedeljo? Upajmo, da jih veliko ostane. Kajti punkcija je vseeno boleča, še bolj pa dnevi po njej.

Kakšne borke smo...user posted image .
Vsaka ženska,ki gre v to, bo morala dobiti izpoljnjeno željo,saj je bolečina in trpljenje res velika.
Lepo se imejte in se javim kaj po transferu.

Kaj mislite, bom ostala po transferu v bolnišnici? Reš me je hotel obdržati že po punkciji,pa sem mu obljubila, da bom pridno doma počivala in zato me je spustil domov.

Lep pomladni dan je zunaj.....user posted image . Lepo bi se bilo sprehajati z velikim nosečniškim user posted image  al pa kakšnim vozičkom in user posted image .

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
17.3.2006 10:55:22   
andreja 07
Teja glede bolnišnice ne vem namreč verjetno ti jo je predlagal ker je vidu kok jajčk imaš in je prčakval da bojo hude bolečine pti transverju pa sam transfer popolnoma nič ne boli najprej ti da tist račji kljun da te malo z vatko očisti potem pa ti vstavi cevko in biolog prinese otročke v eni tako šprici in jih spusti v kanal cevke in potem otročki polzijo v maternico jaz nisem čutila povsem ničesar  sem pričakvala da bom čutila k bojo not padli pa nisem tko da zaradi samga transferja mislim da te ne mo dal not če te bo te bo zarad punkcije a imaš kaj vročine? upam da ne da lažje prenašaš bolečine kot jaz ,verjetno so bile pr men tok huj k je blo vse skupaj tok globoko pa še debela sem.

Držim pesti da se jih bo velik oplodilo in da boš kmalu poročala o user posted image user posted image in da siuser posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 123
17.3.2006 14:00:03   
vampirka
O, bejbike!!! Jaz sem nazaj user posted image ! Sicer me še malo muči časovna razlika in sem utrujena user posted image , ampak sem se vseeno potrudila in porabila eno uro, da sem zdaj na tekočem kako je z vami! Andreji sem že čestitala na drugi temi, Mojco sem danes zjutraj na hitro videla v MB (tudi jaz sem dobila gonal-f danes in naslednji UZ je čez en teden). Sisy, upam, da sta lepo praznovala - moj je isti kar se dajanja injekcij tiče - če si jo slučajno sama dan in je on doma, je kar jezen name, če ne počakam nanj (izgleda, da ima vsaj tako občutek, da tudi on prispeva k najinenu skupnemu cilju user posted image ). Danes bom bolj kratka in zares pozdravljam vse - pa ne samo marčice, ampak tudi Špelko, Karmen, Sašo..........na vse mislim in vam pošiljam user posted image !!!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 124
17.3.2006 14:23:47   
Saša27
Vsem marčicam držim user posted image , da bi uspelo, pa upam, da boste zvišale povprečje (procente) uspešnosti.

Pa vsem skupaj en lep vikend user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?