vampirka
|
Me be back!!! Babnice moje drage, jaz sem za danes opravila - dobila celo vrečo igel, ampul - ja, celga uglavnem! Prvo injekcijo mi je sestra zmešala in povedala vse kako gre, potem sem si jo pa pod njenim nadzorom kar sama stisnila - bejbike - res nič ne čutiš - tako mala iglica je! Moj je zdaj sicer malo razočaran, ker sem se odločila, da si bom sama dajala (se rad dohtarja špila )...pa še potrdilo sem izprosila, da mi slučajno na avionu ne bi vzeli vsega skupaj ... Sem bila pa ful presenečena, ko sem na listu videla, da greva v IVF-ICSI postopek (že prej se mi je čudno zdelo, da sva v dolgem postopku, saj so vsi govorili, da je dolgi postopek, če gre za moško neplodnost...pri nama pa naj bi šlo za "nepojasnjeno" neplodnost........edino, da je dr. Reljič enkrat omenil, da spermiogram ni ravno enkraten, ampak da ni razlog ne-zanositve........zdaj sem pa malo zmedena )...no, ampak bo že prav tako - jim zaupam, da vedo kaj delajo ! Punce, mislim, da sem se končno zavedla, da se nekaj dogaja.......................da bomo mogoče dobili !!!!!!! Mojco sem končno spoznala - totalna faca ! Sisy - držim da bo vse OK! Da te ni preveč bolelo...vse bo še dobro, boš videla! Karmen, Elisabeth, Andreja, Saša, Špelka, Teja...........vsem skupaj pošiljam en velik pozdrav in veliko sončka iz MB!
|