Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
Sisy, si me vprašala za recept v zvezi z učenjem...nimam ga, razen dopusta si vzemi kakšen dan - je lažje, kot pa popoldan in zvečer po službi!
- sva z mojim
pridna in se pravilno prehranjujeva že od novega leta (zavoljo
)...noben od naju nima problemov s kg, ampak sladkor, mlečni izdelki, preveč rdečega mesa... kislijo telo in maternično sluz, ki ni prav prijazna do pikice, ko se le-ta poskuša vgnezditi...zatorej so krofe letos nadomestili zelenjava, sadje pa dosti več svežega zraka!
Pa ne mi reči, da posiljujem ubogega soproga z zdravo hrano - on se je tega spomnil!!! Zame pravi, da bo pomagalo pri
in to zaradi prihoda
. Ni za verjet, kako lahko
,ki sem jo skuhala za očeta.Moj dragi je danes šel na
in zvečer se že vrača domov.No in danes bom dobila trojanski kremšnit se ga že veselim in to pošteno saj sem non stop lačna kot volk in sploh ne vem kaj mi je.
!
ampak sem rekla da danes se pa moram malo javit.....
!
).
, kajne?
, posebno zato,ker bi potem v prazničnem decembru imele svoje
nimam če pa slučajn kaj je?
!
...sedaj pa res za knjige...
)...pa še potrdilo sem izprosila, da mi slučajno na avionu ne bi vzeli vsega skupaj
!
da bo vse OK! Da te ni preveč bolelo...vse bo še dobro, boš videla!