|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
11.9.2006 10:16:33   
Maxica
Ojla, Max ravno gleda Nodija, tako da imam nekaj časa, da sem na RR.user posted image  Jaz sem pa danes prav fino spala, hvala Bogu, kolk je to vredno. Najhuje mi je, če se zbudim sredi noči, grem na WC, pol pa celo uro ne morem zaspati. To je grozno. No, ampak današnja noč ni bila takšna.
Trebušček (ah, kaj ga dajem v pomanjševalniceuser posted image user posted image ) smo včeraj slikali, ampak mi mora mož še fotke dol potegnit, pol ga bom pa prilepila. Sem pa gledala slike od prve nosečnosti in sem bila čisto šokirana, saj sem imela res čisto drugačno postavo in trebuh je bil čisto druge oblike. Sem prepričana, da naš user posted image  ni obrnjen na glavo, ampak leži prečno.user posted image  Mah, bomo pač prišparali 40000 sit za EA.user posted image  Bomo videli, no, kaj bo v petek pogruntal ginekolog. Pustimo se presenetiti.
Drugače se počutim prav fino. Sploh zdaj, ko sem vse preprala in zlikala in pripravila. Sem prav srečna, da sem zdaj gotova s tem. Nakupljeno imam pa tudi po moje vse, tako da sem brez dela takorekoč.user posted image  Če verjameš.
Tasha, joj, kaj pa je zdaj ta izcedek? Sporoči, ko boš kaj izvedela, vsekakor se pojdi pokazat.
Za srečanje se kar zmenite, kot sem rekla, jaz najlažje kakšen dan dopoldne, da bi spotoma še moža peljala v službo in ga za nazaj pobrala. BTC mi tudi ustreza. user posted image Če pa bi raje, da se dobimo vse, pa z user posted image , mi je pa tudi prav. Naredimo en pomladanski piknik, pa je. Kakor vam je lažje.
No, se beremo, pazite nase.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
11.9.2006 10:16:56   
altati
ojla, med pospravljanjem se malo javim!
Gaya super, jaz se pridružim.... če bo potrebno, upam da vzameš s seboj še našo navihanko....če ne bo varstva! Madonca, zdaj sem pa res že zahtevna, kajne?
Aja, kar se tiče sexa, hvala enako Gaya! Meni je moj user posted image  že očital-v hecu, da sem postala nimfomanka in da upa, da bo tako tudi po nosečnosti...pri nas to delamo vsak dan-če pa slučajno kakšen dan ne, pa nasednji dan nadoknadimo...in nimam občutka, da bi mi kaj škodilouser posted image . prav paše! res je nor ta vpliv hormonov!
zdajle moram še kuhinjo malo pomit, pa posteljo postlat, prah pobrisat, posesat, nato pa likanje in zlaganje cunjic v komodo.....joj, se mi ne da! lena se!
ob 12.15 pa letim v vrtec po našo malo...letos sva se odločili da ne bo spala, ko sem doma-tako je vesela, da gre lahko po kosilu in pravljici domov! jaz pa tudi, ker mi potem ni dolgčas!
Glede obveščanja: kaj ko bi si zasebno malo izmenjale gsm številke? da bomo druga drugo obveščale?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.9.2006 10:20:32   
altati
Pa še to moram dodati-srečnice ste, kar se tiče spanja!
Jaz ponoči vstanem od 6-8x da grem na wc! in ne pretiravam!
Ponavai vstajam na uro do uro in pol, mogoče mi med polnočjo in tretjo zjutraj uspe v kompletu prespati 3 ure, ampak to je že uspeh!user posted image !!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.9.2006 10:33:12   
naja78
hoj mačke.

čist sigurna če bom šla lohk na srečanje -nism.če mi slučajno ne uspe,...sem za da se dobimo drugo leto na pikniku.saj ni problem.za GSM cifre sem za!!lahk se gremo privat,drugače pa če se odločite,lahk tudi tu,meni ni panike,saj se samo med sabo poznamo.user posted image
poznam 2 RR-jevke,ki smo se 2 leti nazaj dobile in morm rečt,da so super punce in se večkrat vidmo in slišmo.tako da s tem nimam slabih izkušenjuser posted image ,nisem pa za moške zmenke na slepo.....user posted image user posted image user posted image

trebušček mormo še slikat.user posted image
kupla sem si lanolin kremo v lekarni,dobi se brez recepta.je super za bradavičke in user posted image  ga lahko poje,ga ni treba odstrannjevat in preprečuje ragade)razpokane bradavice).
dans gremo še po nakupih.
-podloge za 1x uporabo(za lulanje)
-zame-gatke za 1x uporabo,za vsak slučaj,...
-flaške od NUKA(upam,da jih bo dost 4,2 veliki ,2 majhni)
-košek za perilo za user posted image
-in še in še,.......

se beremo.

tasha:pojdi se pokazat,saj mora bit kak ginekolog,pa sporoči....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.9.2006 11:29:44   
@lina
Jaz sem s pregleda. Nič novega, imela sem prvi CTG, spodnja črta je še čist ravna. Je bil pa ravno čas premetavanja po trebuhu, pa kolcanja tako da je bil zelo glasen CTG. Vmes mi je enkrat otrdel trebuh, kar za skoraj 1/2 minute, ampak se ni na popadkih nič pokazalo, torej je otrdevanje bilo samo posledica premetavanja (kot mi je dr. že enkrat prej rekel).

Tasha23, vidim da si šele v 34. tednu, tako da je mogoče vseeno prezgodaj za čep, ali pa.... (meni se je prvič izločil več kot 14 dni prej). Najbolje bo vseeno, da se greš pokazat.

Glede srečanja - bolj berem, boljša se mi zdi možnost, da se dobimo spomladi, z otročki. Ta teden jih kar nekaj ne more, drugi teden bo pa za nekatere že zelo blizu roka. Sicer tudi meni naslednji teden bolj paše, se pa podredim večini. Ne vem pa, kje bomo po porodu tako skupaj na forumu, kot smo sedaj, med Oktobrkami. 

Mis, glede fantovskih oblačil - moje mnenje je, da če gre samo za barvo (modro), potem boš po trgovinah videla tudi oblačial za punčke v modri barvi z volančki, pa rožicami in se npr. da krasno kombinirat z nekaj dokupljenimi kosi. Če pa gledam, koliko sem za svojega sina nabavila stvari v H&M takih malo bolj trendovskih (in res fantovskih), mi pa res ne paše na nežno malo punčko. To je samo moje mnenje! Čeprav kar se barv tiče, sem jaz pri sinu imela vse sorte: rdečo, oranžno, bež, modro, itd. samo v res roza cunce ga pa nisem oblačila.

Kar se obveščanja tiče: jaz sem sicer možu že rekla, da mu bom pokazala kje mora objavit... nisva pa še prišla do te lekcije. Za GSM-je sem tudi jaz za, ampak izključno preko ZS, ker teh sporočil na forumu le ne beremo samo me.

Lepo se imejte, jaz grem uživat prvi dopustniški dan!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.9.2006 12:05:57   
lucika
jaz sem ravno iz opravkov; sem prehodila ena dva km, pa sem cisto adijo. me bolijo podplati, pa rit, pa kriz, pa...
biba mi tak cudno brca danes. na cudnem mestu, kot nikoli prej. mocno upam, da se zdaj na koncu ne bo na kake noge postavljala...ko pa je skoz pridno na glavici...

sem pa pridno strasla ljudi po mestu danes. je bila z mano kolegica z vozickom...pa ko je skocla v kako trgovino, sem vozek jaz pazla. in se je folk zaganjal, aaaa, kaj to je tvoje. pa je bil dojencek mal prevelik, pa moj trebuh tudi. je bilo pa prav zabavno... ja, pa ena soseda iz bloka je danes opazla da sem noseca. jaz pa taka, da me bo pocasi razneslo:)

a imate vse previjalne na predale? jaz imam ono ozko, za previjat, banico in spodaj dve policki. te plasticne, saj verjetno veste ,kaj mislim. cotke imam zdaj v omari. se mi zdi, ce bi imela to na previjalni, bi se vse zaprasilo. pojma nimam kaj naj, najraj bi si sla po eno pravo previjalno na predale, samo kaj, ko ze to robo kaj jo imamo sedaj, ne vem tocno kam naj stlacim.

jutri pa pregled, jupi... upam, da bo vse ok...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.9.2006 12:06:11   
vava

punce jaz sem za.
ker ste nekatere rekle, da bi srečanje združile s šopingom v btc-ju in da bi počakale na plačo ali prispevek CSDja po 15., predlagam sredo - 20. in tudi meni je prav slaščičarna v Koloseju, za uro se lahko prilagodim. Upam, da nas bo čim več, lahko se pa seveda tudi še spomladi na pikniku z user posted image  dobimo.
Jaz sem svojemu že razkrila "skrivnost" komuniciranja na RRju, tako da je že obljubil, da vas bo obvestil, ko bom šla v porodnišnico.
Tasha sporoči, kaj se ti dogaja.
Arabela pa maš res fajn buškota.
Mojcea meni pod popkom tudi dlake rastejo v črti navzdol in si jih kar brijem, ker so zdaj potemnele. No še nižje je pa malce več težav. Navadno si postavim ogledalo in kar nekako gre. Si pa rajši vsakič, ko se tuširam ene 2x-3x z britvico potegnem - tako malo na pamet, kot da bi se na 14 dni lotevala goščave, se mi zdi, da bi potem celo klavnico naredila.user posted image
Vse, ki nimate imena - midva imava 3 za fantka, (nič za punčko, ker sva skoraj 100%, da bo fant) pa sva se kar nehala ukvarjati s tem - če ne prej bova v porodnišnici videla, kaj paše našemu otroku.
Kar pa se smrčanja tiče sem prepričana, da je moj v kombinaciji s svojim očetom (včasih spimo skupaj v prikolici na počitnicah) svetovni rekorder. No pa po svoje jaz tudi, ker ju uspem tako zignorirati, da ju ne slišim in spim brez motenj. Seveda bi verjetno to v tem času, ko sem user posted image  in ponoči vstajam in se zbujam, bilo nemogoče. Zdaj tudi jaz svojega vsake toliko pod rebra poknem (potem ko odpovejo vsi poizkusi cmokanja, tleskanja s prsti in jezikom ... - ali pa ko sem tečka)
Danes grem  v lekarno po kremo in drobnarije, potem pa si pripravim torbo za porodnišnico. Seznam na hladilnik -super ideja, jo bom porabila user posted image .
Oprane imamo plenice in še nič drugega (no ja še lupinico in ležalnik). Sem pa spraznila predalnik in eno manjšo omaro, tako da bomo lahko stvari notri zložili, ko bodo oprane. Ko .... user posted image
uživajte punce, se še pišemo!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.9.2006 12:36:53   
altati
ojla še enkrat...
pri nas vse pospravljeno, zloženo v povijalki, samo še zlikam in skuham...mojega user posted image  tako ni pred 16.30....
danes bomo jedli pire krompirček in rdeče zelje, puncam pa ribico zraven spečem, ker ne marata zelja:)
jaz sem vsekakor ZA srečanje v sredo, 20.09. v slaščičarni v Koloseju!
a se katera javi da bo zbrala naše gsm številke in objavljala porode? da ne bom kar vsem pošiljala svoje gsm številke....

< Sporočilo je popravil altati -- 11.9.2006 12:37:08 >

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.9.2006 13:34:06   
muki1
Dober dan.
Joj, joj, joj, koliko ste spet naklamfale, pa ko berem o tem, da je naslednji teden že prepozno za srečanje, da se lahko že katera v porodnišnici znajde, me kar krepko zagrabi panika.
Koliko se veselim tega našega user posted image , toliko me je tudi strah pred vsem novim. Komaj smo ujeli ritem z Nežo, zdaj pa spet jovo na novo.
Kar se tiče smrčanja..... morda je nekaj v zraku. Moj namreč redko smrči, ponoči pa je tak žagal, da sem ga skoraj s postelje brcnila user posted image .
OBVEŠČANJE: jaz sem že zmenjena s sodelavko, ki je tudi na RR, da bo dala gor, lahko pa mi katera sporoči svoj GSM na ZS. Bom s ponosom objavila veselo novico. Pa ne se pozabit z nickom podpisat user posted image .
Tasha, upam, da še ni čep, ampak skoraj nimam pojma, kaj bi lahko bilo drugo user posted image .
Danes sem bila pri frizerju in sem se dala poštimat v takem stilu, da bom dva meseca brez skrbi. Pa barvo za spalnico sem kupila, tako pistacija zeleno user posted image . Upam, da me ne dajejo hormoni in bo dobro izpadlo. Zdaj še samo posteljno pregrinjalo v taki barvi moram nabaviti.

Čvek po porodu:
Najdemo se na forumu DOJENČEK, podforum STARŠI ČVEKAMO si odpremo temo OKTOBER 2006. Res bi bilo lepo, da se še naprej beremo in si izmenjujemo izkušnje, se tolažimo in zabavamo.

Predlagam, da se na forumu oktoberke zadržujemo še ves mesec, da nas večina rodi, pa se potem skupaj preselimo na forum DOJENČEK. No, samo predlog.

Zadnjič sem spet brala Pušenjaka, pa svetuje povečan vnos železa, kalcija, magnezija, vitaminov B in C, mineralov v teh zadnjih tednih, ker jih telo ob tako hitri rasti potrebuje veliko več kot prej...... Meni je dan skoraj prekratek za vse te zvarke.
Prva zjutraj mi je kava, potem vsaj eno uro ne pojem železove tabletke, potem spet nekaj časa ne smeš magnezija, ker ti uniči železo, pa zdaj vmes še malinov čaj, ki je btw, še kar za spit. Potem še vitamine, kalcij..... No, vsaj vitaminov, upam, da dovolj dobim z sadjem, ki ga ogromno pojem, kalcij pa tak....sem bolj švoh pri mleku. Kakšen sir, pa tu se konča. No, skoraj zmanjka dneva, preden vse to v zadostnih količinah spraviš v telo user posted image

Okej, se beremo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.9.2006 13:37:02   
Maxica
Drage moje, jaz sem čist šokirana, da ne boste mislile, joj, kolk časa imamo še - Alenka Bikar, kolikor vem, je bila tudi oktoberka, je že rodila, punčko Piko.
Joj, jaz bi vendarle in kljub vsemu še malo počakala...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.9.2006 13:39:48   
lucika
ha, izumila, oziroma prvic sem sprobala peglanje; tako za mizo, sedecki. in mi kar uspeva. tadrugo rundo cotk sem oprala, pa se mi jih ne lubi speglat...sem se pa prisilila, ker ce je treba je treba...

ko bi bla pol vedezevalke, da bi naprej vedele, kdaj nas bo doletelo. lahko da katera gre rodit ze danes, lahko da jaz kmalu, lahko da krepko novembra...
a ve ki ste pred mano, vam ginekolog kaj napoveduje, kaj vas caka, in kda? verjetno tud on ne ve...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.9.2006 13:51:04   
gaya

Muki se strinjam s predlogom da ostanemo na tej temi dokler vse ne rodijo in potem hop tja pod starši čvekamo, ker mislim, da se bomo še potrebovale in to sploh me k smo prvič mamice user posted image .

Mene je danes rahla panika zagrabla, ker sem ravn prej dobla msg od prjatlce, da je rodila punčko Manco in seveda jo je prehitelo za 11 dni. Se pravi če mene prehiti, sem kmal na vrsti user posted image , jst mam pa še tolk planov. Bi šla kr lepo po vrsti. Še najbolj na rok, ker smo ravn petek, pa še 13 po vrhu in bo to srečno oz najbolj srečno dete pod soncem user posted image .

vava jst se strinjam s tvojim predlogom. Altati mam že v avtuuser posted image , pa svojo pupo komot vzameš s sabo, mam dost velik avto user posted image , Pikabu pa mi nekaj štrajka, ampak jo bom že uspela prepričat, anede user posted image .

Baje se govori, da CSD nakaže že 10 in ker je bil včeraj 10 in nedeljo, bi lahko blo to danes, a katera kaj ve o tem?????? Meni sta zdaj že 2 kolegici rekli da sta meli 10 nakazan denar user posted image

Zdaj grem pa kosilo do konca pojest, mnjami, zelenjavna župica user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.9.2006 13:58:42   
tasha23
Joj punce saj skoraj nisem mogla prebrati vsega. ;Malo težje berem ker sem v ležečem položaju. Danes zjutraj sem takoj malo po 8.00 poklicala mojega g. na GSM in ko sem mu povedala za izcedek je takoj naročil, da priletim v bolnico na CTG in pregled. Ubogi še v porodni sem ga dobila, ker je danes dežuren. V glavnem izcedek naj ne bi bil čep je pa po vsej verjetnosti 'kriv' naš user posted image  ker je nizkoležeči in zelo aktiven - baje si išče lego user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa moram obvezno ležat vsaj 2 dni in veliko počivat, pa magnesol piti vsak dan zaradi krčev. Čez 2 dni moram poklicati ponovno v bolnico in sporočiti stanje, če pa se izcedek nadaljuje ali še huje postane sveža kri moram takoj v bolnico. Naslednji torek pa imam pregled  (in če ne bo hujšega) se takrat zmenimo kako in kaj glede poroda.
Kaj mi katera lahko razloži kako se gleda poročilo CTG-ja? Zgornji graf je zelo razgiban, spodnji pa ima vmesna nihanja - dokaj poskočna user posted image . Uff, saj po eni strani mi paše, da moram počivat, ker me itak vse boli in teži navzdol, moram pa vseeno priznat, da mi paše občasno kak krajši sprehod.

Torej kar se tiče srečanja sem jaz bolj za spomladi z user posted image , ker ni glih pametno, da se furam okoli... Britje spodaj - to sem kar zaupala mojemu user posted image , saj mu kar dobro gre, ker mi res ne bi pasalo, da me kdo drug (npr. v bolnici)...
Hvala za skrb, se vam še kaj kasneje javim ... smo pa res čveke - komaj preberem vseuser posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.9.2006 13:59:58   
psaša
Jaz imam skozi en občutek, da me bo nekaj prehitelo in sem kr nekaj panična, ker še nimava stanovanja zrihtanga.  V kopalnici in na hodniku še brez elektrike, stene in stropovi za pobelit in zaključit razne malenkosti. Groza, ko samo pomislim. Pa rada bi vse samo posravila, ker si najbolj zaupam, da bo čisto.
Mako majčk oz. benkic še nimam, ker čakam, da mi bo posodila ena kolegica, vendar pa mora tej kolekici ena druga kolekica še vrniti. Me ima, da bi šla kr v shoping in sama nakupila.
Zuser posted image  morava še iti na CSD urediti očetovstvo in pa v PO se zmenit za EA, pa upam, da nama bo ratalo naslednjo sredo. V službi me še malo panika daje, ker imam še toliko dela. Pa šele v četrtek pride gospa, ki me bo nadomeščala. Dela pa je čez glavo.
Sej vam pravim, da sem že čisto panična, zmešana, ......
Ma saj bo bolje, še 20 min in švignem domov.
Se beremo jutri.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.9.2006 14:00:19   
lucika
gaya, poglej na csd siska, tam je na prvi strani napisano o datumih...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.9.2006 14:07:21   
Pikabu
Oj.

Pa še glas od mene. Danes sem spet boljše. Včerajšnje špikanje in "štihanje" je izginilo. Danes sva bili z Emo tudi že na sprehodu in me ni čisto nič špikalo, tako kot me ponavadi. Je pa res, da je danes naš user posted image spet bolj miren. Še tole napišem, pa grem malo počivat, da vidim, če se bo kaj zbudil.

Maxica, a veš, da so noči pri meni čisto iste. Grem na WC, potem pa ne zaspim uro, uro pa pol ne nazaj. Danes na srečo tudi pri nas ni bilo tako, sem šla, če se ne motim, celo štirikrat na WC, ampak vsakič prav lepo zaspala nazaj. Še zjutraj, ko je možek odhajal, sem bila prepričana, da zdaj pa res ne bom več zaspala nazaj, pa sem.

Srečanje: res je vse odvisno od mojega počutja in kaj se dogaja pri meni tam spodaj. Vi se kar zmenite, jaz bom pa sproti povedala, je pa veliko možnosti, da bom naslednjo sredo spet imela pregled, vsaj pri Emi vem, da so me na koncu vsak teden naročali in ker moja G dela samo ob sredah, računam, da bom spet imela CTG.

Tasha, upam, da se nam kmalu javiš in poveš, da je vse v redu.

Zdaj grem pa res malo počivat, dokler Ema še spi.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.9.2006 14:17:09   
muki1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  joj, punce, zdaj pa resno nismo več normalne, dobro uro me ni, pogledam kak je s tasho, pa spet vse poklomfano user posted image  user posted image .
Zdaj zdaj bo ena morala rodit, potem se nam pa itak ftrga user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.9.2006 14:19:30   
Arabela
MENI JE SPET AVTO CRKNIL!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravno sem se odpravljala po opravkih, pa ni hotel vžgat!!! Znorela bom!!! Pa dragega ni doma, torej spet nisem vozna.... Hodim pa lahko max. cca 1km... spet bom odvisna od drugih.... SOVRAŽIM TO!!!
Pa ne mislit da sem neka razvajenka ker ne morem nič opravit peš, do pred enega leta sva imela samo en avto in sem jaz vse opravljala peš in s kolesom, saj sem blizu mesta, ampak v mojem stanju z mojimi krompirčki namesto nog pa sem počasna kot polž.... Kako nisem rada neodvisna!!!! user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.9.2006 14:30:54   
@lina
tasha, CTG ti kaže v zgornjem grafu bitje user posted image  srčka, spodnji del pa morebitne popadke. Zgornji del je razgiban, ker pulz šiba od 130 do 160, zato toliko krivulj. Glede na to, da praviš, da si imela nihanja tudi na spodnjem delu, ti je potem že beležil popadke?user posted image  kako si jih pa čutila? Saj ti je verjetno G razložil te krivulje?

Gaya, jaz sem porodniško vedno dobivala 15., izjemoma dan prej, če je prišlo recimo na vikend ali praznik, tako da ne vem, se mi zdi, da je 15. še vedno aktualen....  

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
11.9.2006 14:36:44   
tasha23
@lina hvala za razlago, kot sem prej omenila (mislim, da sem, nisem več sigurna user posted image ) je moj g danes dežuren v porodni in očitno ima polna luna še vedno svoj vpliv user posted image . Čutim pa rahlo špikanje v spodnjem delu trebuha in v križu - ni pa nič hujšega - mislim  na bolčino. Imam paves čas občutek, da mi kaj teče - kaplja tam spodaj. Zelo neprijeten občutekuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
11.9.2006 15:40:49   
moci
noro, kok branja. moram nujno parkrat pogledat, drugač sploh ne morem vsega prebratuser posted image
torej, kaj sem hotla povedat:
lucika, jaz sploh še nimam previjalne. a veš zakaj? ker jo mora bodoči očka nardit. brrr. ga ne priganjam, ker  itak ne vem, kam bi z njo, ker soba tud še ni končana. je še precej dela, poleg tega že 14 dni čakamo krovca, ker ob neurjih pušča streha. user posted image da bomo potem lahko montirali kopalniške omarice pa prebelili.
vava, jaz si ne upam brit popka, ker bodo potem močnejše dlake zrasle, pa bom imela zmeraj kosmat trebuh user posted image
muki1, se strinjam glede po porodnih debat. pa tudi glede vnosa potrebnih snovi. meni res ne rata. pa še fuuul sem izbirčna. kdaj pa čokolada na vrsto pride?user posted image
maxica, ne se hecat. alenka bikar je res oktoberka. kaj ga pa serje??? joj punce, ne me strašit. jaz bi prej, samo ne še zdajuser posted image . anja tomažin je tud oktoberka ane?
lucika, jaz sem tud likala v sede. zdej mam pa opečen komolecuser posted image
gaya, jaz sem danes dobila odločbo. pojma nimam a bo potem denar ta al naslednji mesec. men je v šiški rekla, da nakazujejo 13-15. v mesecu. piše na spletni strani. verjetno odvisno od tega ker dan v tednu pride na 15.
tasha, me veseli, da si ok. mal boš počivala pa je. meditacija user posted image sej maš RRuser posted image
kar se grafa tiče je pa tud meni tud povedala tako kot piše @lina - zgornji graf user posted image srčni utrip (ane kako skačeuser posted image ), spodnji krčenje maternice. pri meni je bil vmes kar presledek. se mi zdi da je aparat mal zatajil. so se kar črtice pokazale.
psaša a ti še delaš? mene je v službi tud panika grabila. najbolš da si napišeš kaj moraš še uredit potem pa črtaš. mene to pomiri.
arabela, midva imava tud sam 1 avto in to p 206. čist mejčken pa sam 3 vratauser posted image
od dragega karavan je lepo crknu in to tako da se ga ne splača popravljat. sem jezna ko ris. zdej bo pa še moj menjalnik šel, so mi že napovedal. noro kašni stroški!
punce, jaz si dam medtem ko tukaj čvekam slušalke z babymozart9om na trebuh. noro, kako mala plešeuser posted image user posted image user posted image po mojem ji je všeč. al pa ji gre na jetra.user posted image
pa še nekaj: ima mogoče katera vodni sesalnik. gledam da bi ga kupila, ker imam mal astme pa mačkona, bi blo fino da bi mel dober sesalec. so precej različni, tudi po cenah. trenutno imam ogledan batagel. od 60.000 naprej....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
11.9.2006 16:42:17   
Arabela
Sem šla čekirat al je kaj padlo na bančni račun od CSD... pa nič... verjetno je res 15. aktualen... pa tako tudi piše na odločbi....
mojceca, če si porihtala stvari na CSD v avgustu, bi lahko dobila denar septembra, če pa si rihtala v začetku septembra pa pridejo dinarčki šele oktobra... aja, jaz govorim o denarju ki sem ga vzela namesto paketa, porodniško pa bom začela dobivati s 15. oktobrom (za september, ne)...

to naše čvekanje pa je res treba sproti spremljati, če ne se zgubim... pišemo kot za stavo, kot da se nam nekam mudi... hahhahahaha... nam vsaj ni dolgčas, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.9.2006 17:09:55   
tasha23
joooj,že tako sem tečna sama sebi user posted image , ko se pa še domači spravijo postavljat glupa vprašanja in pametovat....user posted image user posted image
pa takom me šraufa... sem prav aut user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
11.9.2006 17:46:34   
mtina
Ej Tasha revica. user posted image   

Drži se. Verjemi, da mislimo nate.

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
11.9.2006 17:49:30   
gaya

da hitr napišem preden pozabim, Pikabu v sredo je v materisnki zobozdravnica in pa fizioterpaevtka začne se ob 16, v četrtek je pa ob 17 samo fizioterapevtka. Tolk če te zanima. Jutri pa v bolnici predavanje za EA, jst bom šla preventivnmo, načeloma je ne bom vzela, ampak nikol pa ne veš kaj me tresne sred poroda user posted image

Tasha ti se kr lepo v vrsto postavi in da ne bi slučajn kaj po desni prehitevala, ker mene lahko kap tresne, resno mislim, ker k bo prva izmed nas rodila bo mene panika zagrabla, pol me boste pa mele na vesti user posted image .

tko tolk o tem, zdaj pa čakam lubija da greva zapit našo novorojenko od pirjateljev, da bo zdrava deklica user posted image , jst jo bom kr s coca colo user posted image , mal se pa moram pregrešituser posted image

Se beremo jutri, oz po vsej verjetnosti sredi noči, k spet nam mogla spat user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?