muki1
|
Dobro jutro. Joj, jaz sem pa že od 5.00 pokonci. Uganite, kaj me je prebudilo. Poln mehur, valda, potem pa še napad nadležnega muskitoja . Naja 78, meni tudi ni več za obiske. Ne da se mi pedinat drugih, še posebej ne, če pridejo z otroki, ker potem z našo malo šefico naredijo takšena kaos, da eno uro pospravljam. Pa tudi kam iti se mi ne da preveč. AMAZONA, za tabo sem pa hotela danes že izdati tiralico, ker te že nekaj časa nisem brala. Sem si te že predstavljala, kak čakaš na vrsto za tuš v soboški porodnišnici . A si bila mogoče v sredo v Šparu? Ker sem pri vhodu videla eno punco, ki jo na videz poznam, pa ji je isto ime kot tebi. In glede na to, da imaš bolj redko ime, pa tudi tista je bila noseča, sem posumila, da bi lahko bila ti. Sva se srečali pri izhodu. Jaz sem ravno telefonirala, mala je letela pred mano, pa se mi ni izšlo, da bi še tebe pobarala, pa tudi malo mi je bilo nerodno, da bi kar eno ogovorila: Si ti mogoče Amazona? Jaz sem pa taka debela s kratkimi lasmi in polmetrskim narastkom, ker mi še zmeraj ni uspelo do frizerja. Tiste ki se pritožujete, da ste veliko same, pa vam je hudo - v tolažbo; jaz nikoli nisem sama in me spet to moti. Ko bi rada počivala, se podim za Nežo, včasih sem tak zmatrana, da bi zaprla oči in zaspala v sekundi, pa ne morem. Nonstop imamo razmetano, cotike kamorkoli pogledaš, igrače kamorkoli pogledaš. Igra se 10 minut eno stvar, potem že drugo. Tudi ko pride mož iz službe mi ni kaj veliko v pomoč, ker ima poln kup dela zunaj. Imamo blazno veliko trave za pokositi, potem je veliko dela z preurejanjem, kakšen dan potegne v službi....... zmatraaaaaanaaaaaaaaaaa Drugače pa sem slabe volje. Včeraj sem ju malo spakirala od doma, češ da bom počivala, potem pa sem se spravila omare praznit, ker v naslednjem tednu jih selimo. Potem pa mi je prišla še ena gospa, ki se ukvarja z meritvami - sevanj in podobnih stvari. Moram reči, da nisem ravno vraževerna, vendar sem si že preden sem rodila Nežo, dala od iste gospe izmerit položaje, ki so ugodni za namestitev postelje, pa tudi zdaj sem jo prosila, naj mi izmeri sobo, ki bo naša bodoča spalnica. Glede na to, da sem v mislih imela že narejeno celo spalnico moram reči, da mi je totalno porušila načrte. Ravno tam, kjer sem nameravala imeti otroške postelje, potekajo neka stičišča ne vem kakšnih točk in vodne žile. Bljak. Mi je pa gospa to izmerila zastonj, ker se z mamo poznata, tak da mi ni ničesar ponujala naj kupim, kot to počnejo eni bioenergetiki, pa ji kar verjamem, čeprav je mož skeptičen. Moram se malo izobraziti v tej smeri, pa malo na internetu pobrskati. Ampak sem slabe volje, nobena stena ni primerna, da bi nanjo naslonili postelje. Kvečjemu 30-50 cm od stene. Kak bo to zgledalo No, ker sem včeraj tak pridno delala, sem seveda vstala z občutkom, da mi bo zdaj zdaj dete direkt ven padlo. Pa o popadkih pišete. Jaz sem jih sicer imela že enkrat, tak, da zdaj vem, da jih še nimam, ampak me nekam čudni krči pestijo in me bolijo nekje pri zadnjici. A katera ve, kaj je to? Mogoče tudi kakšna vrsta popadkov. Danes grem kupit malinov čaj. Sem že malo pozna. Če pa sem dekle z vasi, pa nisem velikokrat v mestu . Katera že piše, da ji večina stvari pade iz rok? Hvala enako. Jaz sem se že navadila, da jih pobiram z nožnimi prsti, ker mi je nekak lažje, kot pa se 50 x dnevno pripogibat. Sem že kar izurjena. Pa nonstop bosa . Lep pozdrav.
< Sporočilo je popravil muki1 -- 9.9.2006 7:03:43 >