Pikabu
|
Oj. Pa je spet en lep dan za nami. Jaz prav uživam, ko je tako lepo vreme, upam, da še nekaj časa ostane. Sicer imam ogromno za likat, pa imam eno čudno navado, da lahko likam samo takrat, kadar je dež, tako da sedaj kar vse čaka, pa bo že. Če pa jaz ne bom mogla, bo pa možek priskočil na pomoč. Po včerajšnjem dobrem počutju sem bila pa danes malo slabša. Že zjutraj me je v kopalnici presenetila ena čudna bolečina. Sploh je ne znam opisati. Mogoče je bilo krivo, da sem imela zelo poln mehur, čutila sem, kot da se je otroček z vso silo zaletel spodaj. Me je res tako zabolelo, da še pred možem nisem mogla skriti. Včasih namreč kakšno stvar ne povem, da vseeno kam gremo. Pa me je to potem nehalo boleti, ampak je pa bil naš cel dan kar malo "nasilen". Ne najdem druge besede. Pa ne da bi brcal, samo premikal se je na tak čuden način, da me je res vse bolelo. Predvsem sem čutila, kot da mi zelo pritiska navzdol, pa niti ne na medenične kosti, ampak v križ. Me prav zanima, kaj bo rekla na pregledu, kaj se dogaja tam spodaj. Potem me pa na trenutke še tako v želodcu tišči. Ne vem ali je kriva hrana, da sem kaj pretežkega jedla, preveč skoraj nisem, ker tako ne morem. Pa nič mehurčkastega ne smem piti. Saj pijem tako v glavnem samo vodo, ker zaradi sladkorne ne smem drugega, ampak včasih pa spijem malo radenske ali pa požirek česa drugega, pa se mi zdi, da mi prav grozno naredi. Srečanje: sem veliko razmišljala o njem. Se mi zdi super ideja, ampak mogoče se bomo res lažje dobile na spomlad z otročki. Jaz sama nič kaj preveč rada več ne vozim. Sem že razmišljala, da bi šli z Emo na vlak. Enkrat bi to res rada izvedla, ker si Ema želi peljati z vlakom, samo glede na vse moje špikanje in tiščanje dol, niti ne vem, če si upam sama z Emo iti na tako pot. Drugače imam pa ta teden v torek in sredo pregled, sreda sigurno odpade, ker ima Ema še roj. dan. Odvisno je od mojega počutja, pa od tega, kaj mi bo v sredo rekla. G. Ta varianta z vlakom mi je zelo všeč, bomo pa videli. Z obuvanjem nogavic imam pa tudi jaz težave. Trenutno jih že nekaj dni spet nisem dala gor, ker je bolj toplo, ne vem pa, kako bo, če se shladi. DRugače imam pa velike težave tudi, da spodnje hlače oblečem. Pa včeraj sem si nohte na nogah strigla... jao, jao.... To je bila šele muka. Glede prijateljic imam pa jaz kar srečo. te, ki se sedaj bolj družimo, imamo v glavnen vse že po drugega otročka. Ene so že rodile, najbolj pa sem vesela prijateljice, ki ima rok tri teden za menoj. Prvega otročka ima eno leto starejšega od Eme, za drugega sem se pa vedno hecala, da bova skupaj noseči. Ko sem jaz zanosila in ji povedala, je rekla, da upa, da bo tudi ona kmalu in sem ji rekla, da zagotovo bo, ker sem si vedno predstavljala, da bova skupaj noseči. No in nekaj tednov kasneje se je izkazalo, da je res. mi je prav super, ko se slišiva po telefonu, tudi večkrat sva se sedaj v zadnjem času videli, pa upam, da bova potem tudi večkrat skupaj šli na sprehod, čeprav nisva tako zelo blizu doma. Ne vem, če sem vam včeraj kaj pisala. Jaz imam pa sedaj pripravljeno tudi že torbo za v porodnišnico. Na hladilniku visi listek, kaj moram dati noter tik preden grem, ker nekatere stvari še rabim. Včeraj nam je uspelo tudi voziček pripraviti, jaz sem dala vse oprat, možek je pa ogrodje očistil. Ker je bilo lepo vreme, je danes že vse lepo suho, tako da ga možek samo sestavi nazaj in potem samo še čaka, da se rodi naše dete. Zdaj se grem pa še malo crkljati k možeku, potem pa spat. Upam, da danes ne bo kakšnih težav, pa da do jutra spim brez prekinitev. Uživajte.
|