|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
10.9.2006 8:03:47   
gaya

Jutro,

danes ko bi pa jst spala, pa ne gre, ker sta me moj lubi in ta mala čist na rob postle spravla, ker seveda tamal mesečnik je ponoči prpilotirala k nama user posted image . In sem rajš vstala kot pa se valila po tistih parih cm2 kot kit user posted image .
Zdajle sem pozajtrkovala in sem ugotovila, da sem jim ves kruh pojedla, user posted image , za kazen, kdor prvi pride prvi melje user posted image . Saj se bom zdaj spravila v pekarnico user posted image .

Aja, pa danes nas možek pelje v kino v LJ, gremo gledat Garfilda 2, tko da bomo pomoje mel prav fletn dan. Pa vrjetn tamalima Mcdonalds ne uide, po predstavi pa k taščici na mnami kosilo. Matr tole pa bodo užitki user posted image .

Naš user posted image  pa je danes bolj miren kot ne, se mi zdi, da se mu tud ornk pretegnit še ni dalo. V petek mava pregled, pol pa grem v še zadnji šoping pred porodom. Oprano je vse, zlikano tud, zdaj moram smo še iz ta velke omare prestavit v previjalno najnujnejše oblkice. To pa pride na vrsto ta teden.

Drug vikend pa je meni možek obljubil, da me bo peljal na morje, ker ga letos nisem videla, ker nisem mela nič dopusta poleti, k sem ga šparala za pred porodniško, pa še uvajala sem novo punco. A pojamram, katastrofa, mislim, da se bo moji šefici odtrgalo, ker uni bejbi se fučka za cel svet user posted image user posted image .

No zdaj pa vas zapustim, grem po kruhek, pa pol v lj.

Za srečanje je pa meni tud vseeno kdaj in ob kateri uri, se lahko prilagodim. user posted image  Ampak res bomo mogle pohitet, ker se začetek oktobra ekspresno bliža. Aja Pikabu midve greva itak lahko skupaj, k sva obe z Jes. No kera bo predlagala datum, kraj je pa itak najboljš nekje v BTC, to vsi poznamo user posted image

Pa lepo sončno nedeljo z lubiji, trebuški,  otročki in živalcami user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
10.9.2006 9:03:59   
muki1
Dobro jutro.
Punce, jaz bi se tudi srečala z vami, samo mislim, da ne bo prišlo v poštev. Meni je relacija MS - LJ zdaj že predaleč, da bi se sama peljala.
Edino če se dobimo v MB, toliko bi pa že raskirala za oktoberke, samo potem je spet enim predaleč.
Vsekakor upam, da se boste poslikale in bo katera dala slike v album, da vsaj vidim, kak zgledajo moje sotrpinke.
Ne morem verjeti...tudi jaz sem fasala neko virozo user posted image . Me je vso noč tak narahlo bolelo v grlu, zdaj že pokašljujem in iz nosa se mi cedi. Brezveze, ampak raje zdaj kot pa med popadki zadelan nos user posted image .
Ampak res ogromno pišete. Skoraj si ne zapomnim, katera kaj sprašuje . Saj po prvih treh postih še gre, potem se pa kar zgubim .

Oblačenje: jaz sem se res samo po občutku ravnala. Pa rokice ne probavat, ker rokice so pri moji pupi bile skoraj zmeraj hladne, vrat pa je imela topel. Torej je ni zeblo. Ne moremo se zdaj vnaprej odločati, kako jih bomo oblačile, saj je oktobra laho od 2o stopinj do ničle.
Čaj iz malinovih listov: ne morem verjeti, kako so pri nas nerazgledani. Sploh ne vem, kaj naj drugega rečem. Pridem včeraj v lekarno, pa ne samo, da ga niso imeli, niti pojma ni imela kaj to je in čemu se uporablja. Nisem mogla verjeti, da sem prva nosečka, ki jo je to prosila  No, potem sem ji razložila, da to pijejo nosečnice in zdaj ga bodo poskušali nabaviti. Upam, da sem naredila uslugo naslednjim generacijam , kajti jaz sem si ga potem nabavila v Sanolaborju ( AMAZONA, da ne boš v MS šla v lekarno po ta čaj ).

Obiski: sem že včeraj rekla, da mi ne pašejo, pa smo jih kljub vsemu imeli ves popoldan. Je prišel Nežin zaročenec, pa nisem mogla odpovedat user posted image . Smo šli malo na sprehod do gozdička, pa sem našla jurčka user posted image  user posted image  user posted image  .
Depilacija: Uh, jaz sem že totalno malomarna glede tega. Še noge si mukoma pobrijem. Zdaj se pa moram spet počasi začet urejat tam spodaj, zaradi poroda. Saj sem se prvič tudi pobrila, in si privarčevala britje med popadki. Že klistir mi je bil več kot dovolj. Jaz sem se kar z depilacijsko kremo kar na balin user posted image . Z britvico eksperimentirat na slepo mi je bilo brezveze.

No se še beremo danes. Lepo nedeljo, pa čim več brcik. Naša user posted image  še kar brca in brca, ni se še umirila niti en dan. Mi pa gre kolcanje tak rahlo na živce .- No, ne me narobe razumet, ampak, kot bi me negdo nenehoma drezal, kolca se ji vsaj trikrat čez dan in še ponoči ko se zbudim ponavadi kolca. Sirota moja mala brezimena deklica. Ja, prav ste prebrale. V mesecu maju sem bila že 100% o imenu, zdaj pa nisva sploh prepričana. Sploh nimava pojma, kaj bo otroku ime .

A še to. Kar se tiče nosečnosti med prijatelji. Mi imamo že veliko otrok, pa tudi zdaj je kar nekaj znank in prijateljic nosečih, tako da družba mamic bo.
Frrrr, če se sekiraš, ker ne poznaš nobene nosečke, ti garantiram, da boš spoznala med sprehodi z otročkom veliko mamic, ki bodo z veseljem klepetale s tabo in spile kak kofetek. Jaz sem spoznala veliko punc, prekrasnih oseb, s katerimi smo delile izkušnje in se občasno družile. Potem ugotavljaš, da imaš trenutno s temi ljudmi, ki so ti pred kratkem bili še popolni tujci veliko več skupnega, kot s svojo staro klapo, kajti vsi ste v istem ,,zosu,,.
Ampak stiki s ta pravimi prijatelji se ne prekinejo. Le začasno se zredčijo. Tudi oni se morajo privaditi na novo situacijo in da bodo od sedaj pri tebi vedno na drugem mestu.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
10.9.2006 9:46:20   
naja78
živ.
jest sem pa dons jezna na user posted image ,matr je drgnu celo noč kot kak merjasec.user posted image še user posted image je ratal depresiven ko je slišal to smrčanje.user posted image ma sigurno sem ga 8x zbudila,da naj neha in se obrne na bok ali trebuh,....nič!!!!!!!!!!!!!!!
zjutri sem vsa skozlana vstala in mu jih napela,joj kaj bo pol ko bo doma user posted image ????
verjeten ga bom poslala kar na podstrešje spat,klinc ga gleda.user posted image itak bom jaz dojila in ne on.user posted image user posted image

glede zmenka:čim prej bi se mogle dobit,samo kje,.....user posted image ,če pač ne bo šlo,jaz prredlagam da se pa drugo leto z user posted image dobimo spomlad,ko nam vožnja ne bo problem,....jaz bi rada vse vidla......

matr ko bi men en kosilo skuhu........bom nardila porovo juhico(ne iz vrečke) in pa šmoren...

moji prsti so še bolj v K......ful me motjo......user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
10.9.2006 9:54:04   
moci
men se tud ne da kuhat, pa me noben na kosilo ne povabi user posted image
bodo kar kalamari, pa je. moja taščica se ne spomni pogosto vabit na kosilo, čprav mi kar mal paše, ker se mi potem ni treba pogovarjat, ker sem mal zoprnauser posted image
baba, takoj na sončka. ful je lepo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
10.9.2006 10:31:44   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Naja28, pri nas je bilo ponoči isto sr... včeraj smo imeli piknik in moj user posted image  je malce preveč pogledal v kozarec... in je celo noč smrčal ko user posted image !!!!  Za popuser posted image user posted image !!! JAZ SEM SPALA NA KAVČU, ker ni šans da ga zbudim!!! GRoza!!! In zdaj sem kot cota....

Kar se tiče pesekov v spalnici... Naš ubogi pokojni kuža je spal na postelji pri mojih nogah, smrčal pa je ko... saj ne znam opisati..... si ga moral prav zbuditi da je nehal... Naša mala kužika pa je "dama" in zaenkrat z njo ni problema.... hahahhaha...

Za kosilo pa danes meni ni treba skrbeti... bo kuhala moja mami... goveja juhica, pražen krompir, pa pohano od mesa do zelenjave.. komaj čakam pohane bućke... zanje bi umirala...

Katera je rekla da nima imena za bebico? Hvala enako... za punčko še nekako vemo, če bo pa pubec pa bo mislim da nekajčasa brezimeni... bomo že zrihtali..

Kar se tiče oblačenja bebic, se bom jaz ravnala kar po občutku... bom že kako... le nekaj me zanima.... ko daš otroku pajaceka gor (al pa hlačke) daš šele nato zoknčke gor, al daš najprej zoknčke pa pol hlačke?! HAHAHA resno vprašam...

Zdaj pa ne morem več pisati, ker me prsti tako hudo bolijo.... auuuuuuuuu

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
10.9.2006 12:08:37   
muki1
user posted image  Arabela, zokne na koncu. Za pohane bučke pa tudi jaz koljem.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
10.9.2006 12:27:59   
frrrr
bejbike, dobro jutro! glih vstala... vmes 3x wc, apmak zares vstat se mi pa ni dalo... šele zdej, ko se je že dete začelo pritoževat nad kruljenjem v želodcu, sem se vstala in šla najest user posted image
sm še mau zalimana... ampak kaj čem... direkt pred PC user posted image

eh, glede kolegic in to me ne skrbi... mislim, da sem enim le za test... bodo hitr za mano... vem pa, da bomo našli nekj novih kolegov, ki bodo na isti valovni user posted image vse ob svojem času...

srečanje
kraj:
nekak določen, BTC v LJ
čas: še ni definiran - dopoldne ali popoldne ???
datum: vemo, da je potrebno izvest čimprej... kaj potem? kr v prihajajočem tednu? npr. torek? sreda? četrtek?

-> zdej pa dajte resno povedat svoje mnenje... bomo prešteli in prilagodili tko, da bo vsem ustrezalo.

muki1, Amazona, Arabela,... vam je v LJ zarad urce ali dveh čveka res malce daleč... bi blo  pa zelo fajn, če za naslednjo pomlad res dogovorimo in se dobimo z našimi user posted image kot je že naja78 predlagala.  za zdej bomo pa poskrbele, da bosta dobile kakšne fotke user posted image
če sem katero izpustila, se opravičujem... sem user posted image , ki sem v času nosečnosti malce zmedena in ne povezujem več tolk hitr kot sem včasih user posted image ko vas spoznam bo lažje user posted image

gaya, moja naslednjica je tut taka... boli jo k*** za vse... čeprav nameravam še delat kak mesec ali mogoče celo več, sem predala zadeve, ker drgač se preveč nae zanaša.... moti moje delo in splh nič ne razmišlja... sm jo vrgla v vodo in šefu je blo kr všeč, ko je videl moj mail, da se ne ukvarjam več z novimi projekti in nej se za vse nanjo obrnejo user posted image

tk, zdej sm vas prebrala, vam zatežil, se vmes najedla... zdej je pa že lepši in bolj svetel dan user posted image
želim vam lepo nedeljo! čimbolj jo izkoristite!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
10.9.2006 13:32:23   
@lina
Drage moje souser posted image , bolj se bliža oktober, bolj smo čvekaste. Še čez vikend naklofate tudi dve strani, še kak mesec nazaj ni bilo nobene blizu čez vikend.

Jaz sem zaključila s šihtom - sedaj sem en teden na dopustu, potem se mi pa 18. že začne porodniška. Včeraj smo naredili malo izleta in smo šli na Gorenjsko, mimogrede smo šli pa še v Trbiž - voziček sva namreč že dve leti nazaj kupila tam pri eni gospe, lastnici trgovine z vozički (takrat sva za komplet voziček z zimsko vrečo in prevleko za dež+lupinica+torba prišparala 30.000 SIT glede na cene v SLO, delno tudi zaradi povračila IVE), sedaj smo pa tudi prišparali, ne glede na to, da IVE ne dobiva nazaj - kupila sva košaro za na voziček, ki je pri nas pri uvozniku v LJ 40.700, v BC je rekla da je cena med 50.000 in 60.000 SIT(ni točno vedela), ker je tako nimajo na zalogi in je za čakat (tudi pri uvozniku je za čakat vsaj 1 mesec), midva sva pa včeraj poklicala to gospo, imela je na zalogi prav najino barvo, dobila sva jo takoj za 140 EUR.

Potem smo imeli pa še piknik v naši bodoči mali soseski. Malo smo računali in ugotovili, da bo tako naš starejši imel sošolko iz soseske, ta naša prihajajoča user posted image  pa celo dva sošolca iz ulice. In tudi ugotovili, da bi glede na število otrok (med temi našimi 9 novonastalimi hišami) lahko kje postavili tudi igrišče za otroke, ko jih je toliko... Prav luštno smo se meli!

Zdi se mi, da se je moj trebuh eno malenkost spustil. Zgaga me ne peče več tako pogosto. Gibi so tako-tako, včeraj praktično samo sem ter tja kakšno pretegovanje, danes zjutraj pa konkretno udrihanje.

A ima še katera problem z obuvanjem nogavic? Sploh ne vem, kako naj nogo potegnem k sebi, da si jih nataknem, pa da me zraven ne zagrabi kakšen krč?user posted image

Zdaj grem v kuhinjo malo ustvarjat - grem skuhat kak kozarček slivove marmelade. Letos sem bla že ful pridna, sem skuhala malo jagodne, pa breskove marmelade, samo smo tudi pridni, ko jih jemo, saj ne vem, če bo kaj veliko kozarcev dočakalo zimo.user posted image

Aja, že čez par strani se vleče debata o srečanju, pa nobena ne povleče črte. Kar se mene tiče, mi LJ recimo še kar ustreza (iz NM). Zato, drage moje dame, predlog št. 1:

lokacija: LJ, BTC oz. Citypark (zbirno mesto naj kar Ljubljančanke določijo, malo bolj poznajo)
čas: sreda 13.09., ob 11h dopoldne?

Zdaj mi gre že kar na smeh - predstavljam si, kako bo zgledala ta naša gruča user posted image  na enem mestu!user posted image

Lepo se imejte, nedelja je krasna!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
10.9.2006 18:31:42   
moci
@lina, meni niso skoraj nobene nogavice prav, samo tiste ki so res zelo udobne user posted image
ne mislim več kupovat user posted image stvari, če ne bo nujno.
kar se srečanja tiče, imam jaz ob 10,30 pregled, bi se vam pridružila z malo zamude. drugače se strinjam. potem bi šla še mal zapravit. aja, ne ni še plačeuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
10.9.2006 19:12:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: naja78

živ.
jest sem pa dons jezna na user posted image ,matr je drgnu celo noč kot kak merjasec.user posted image še user posted image je ratal depresiven ko je slišal to smrčanje.user posted image ma sigurno sem ga 8x zbudila,da naj neha in se obrne na bok ali trebuh,....nič!!!!!!!!!!!!!!!
zjutri sem vsa skozlana vstala in mu jih napela,joj kaj bo pol ko bo doma user posted image ????
verjeten ga bom poslala kar na podstrešje spat,klinc ga gleda.user posted image itak bom jaz dojila in ne on.user posted image user posted image

Uf, tebi tvoj dragi, meni pa foter, sem že čist živčna zarad tega user posted image , za znoret user posted image , res ne vem več kaj naj naredim, celo noč cmokam, pa utihne za 2 minuti, potem pa spet dalje user posted image  Ko bo user posted image  prišel bo moral nehat pa konec, ker se bova kar spokale magari v hotel user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.9.2006 19:39:26   
Evik
živijo babe,

čist crknjena sem prišla nazaj z vikenda pri dragemu doma, ve boste to razumele... ne paše mi ta vožnja štirideset minut v eno smer, pa po domačem mleku mam full kislino... pa težko spim, če ne spim na svoji postelji, pol sem pa dons zjutraj ob treh vstala in šla lit solze na samo, nekje ob šestih sem se umirila, najraje bi domov pobegnila. čez dan je bilo super, sprehod, sonce, ampak ko pridem domov sem čist crknjena.
sem pa končno ugovovila kaj je trd trebuh - tud jaz ga imam, to je ko me spodaj pritiska. zdaj sem končno na kavču doma, noge iztegnjene na pravi višini, me je že spodaj vse tako bolelo.
prav vesela sem da sem na tem forumu pa da se vam potožim, kot se tudi ve, ker kljub temu da vas ne poznam, vsaj vse isto dajemo skozl
evo zdaj mora pa mal solzic dodatuser posted image user posted image user posted image - te so triurne danes ponoči...
mojceca- kar se tiče šlatanja trebuha -mislim, zadnjič je ena baba vsa okrancljana v nek new age, ki so mi jo prestavili kar pošlatala moj trebuh in začela nekaj nakladati - sem bila čist v šoku. to te morajo vedno vprašati, mislim, zakaj se enim zdi samoumevno, da te šlatajo po trebuhu!
drugač mi je bilo pa kar malo smešno zadnji v trgovini, ko sem neko kozmetiko izbirala, kako so vse prodajalke plesale okoli mene in se me dotikale tako po roki - kot da bi jim srečo prinašal dotik nosečnice... no, to me ni motilo, so bile vseeno čist ok.
amazona ma kaj si lahko ko si noseč barvaš lase? Jaz se spodaj še depiliram, samo imam v kopalnici ogledalo, tako da stojim in se gledam in za silo kar normalno gre, malo pa tudi po občutku. čez trebuh pa valjda da se ne vidim, tako da je kar malo smešno. mal potipam pa gre...user posted image
jaz sem za svojga  za rojstni dan razmišljala da mu kupim tisti zložljivi stol, ko ima naslonjalo za roke še žepek, da daš notri pivo...

meni je prav da se dobimo, sicer ta teden še delam  tako da mi ne  ustreza, naslednji pa ja ampa šele od srede do petka, ker grem na morje in sploh vedno mi najbolj ti trije dnevi ustrezajo kadarkoli.  ja pa to sredo imam tud jaz g. ob 10.30 in to v Škofji Loki, tako da bi vas verjetno zamudila. mal prehitr... predlagam vse isto samo prihodnjo sredo? 20.9.
no ja ali pa vse isto pa četrtek. V BTC je pa tista mala slaščičarna (a je to Zvezda) ki je zraven BC ali pa seveda ta pizzerija - no kera že, ko je tudi pivovarna, tam je tudi veliko placa samo se ne spominjam, če zunaj...

gayamidve mava čist zraven rok, jaz tako sumim, da bom rojevala za polno luno... pa bom prala šele prihodnji teden... no ja pravijo da od 37-41 tedna nekje rodiš, še pridemo notri. no naslednji vikend pa greva očitno obe na morje. prav želim si še enkrat pred novim življenjem na mini počitnice. grem pa prej še h g. da pogleda če laho plavam, čeprav je zadnjič rekla, da se lahko v enem dnevu spremeni situacija...
mojceca pa naya no me veseli, jaz tudi penim s kuhanjem, sem se hecala, da ima moj dragi dosti več genov za to, ko ima mamo in sestro tako dobri kuharici, moja pa je bog pomagaj... ne paše mi jesti zunaj, doma se spomnim, ko sem že lačna... v glavnem se trudim, ker z otrokom se začenja tudi življenje v troje in bomo morali nekaj si izmisliti. k sreči imam pa sosedo kuharico, mi je vedno kuhala, če sem zbolela, sicer malo mastno ampak se da dogovoriti...
nimam skoraj pojma o mesu, ker sem dolgo bila vegetarijanka, tako da v glavnem puran pa smo končali...

punce a ste kdaj poskusile z zamaški za  ušesa, jaz jih redno uporablja, že zato ker nisem vajena hrupa, čeprav moj dragi ne smrči - srečnicauser posted image
arabela midva tudi še nimava imen, bova iskala prihodnji vikend s knjigo in razlago pa delala seznameuser posted image

najlepše se imejte,
user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.9.2006 19:45:20   
naja78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  **** gleda to smrčanje,jaz sem do zdaj hodila v dnevno na kavč spat,zdej mam pa tega dost.....user posted image kar naj lepo spoka in gre....
matejka81...pr nam je tud moj fotr smrču,ko smo bli še vsi v istem štuku v bajti,.....obup.....
ej 1x me je moj Mitja(no zdej vete imeuser posted image )povabil na morje za wikend s tastarimi,...groza vsi smo spal  v isti sobi(aja z njegovimi),še njihov cucek,da to je bil res cucek,čivava,žleht ko svina,me je celo noč,ko sem se premaknila zagrizu v noge,pooooooooooleg smrčanja vseh njih,..............ob 4 zjutri sem od onemoglosti zaspala za kako uro,...nikad više,........no in res ni blo več,ampak zdej pa moj drgne dalje ob meni,...............user posted image ,še moji dve kužiki me čudn gledata ko pizdim......ampak čudno,....že dolg ni,........

štumfi:jaz jih sploh nisem celo poletje obula in jih pomoje še lep cajt nam......user posted image
ajaaaaa glede frizurce tam spodaj:pobrijem se res 1x na 10-14 dni,kar na slepo,udri po kocinah,...si ne predstvlam,če me na hitro zagrab rodit ,da bi mi tam brili šumo,......user posted image user posted image

hmmm,na srečanje bi pa res lahko pršla,......za kako urco,......
predlog lokacije:kolosej,v slaščičarnici,še otroci gredo lahko zraven,ker so igrala,.....

uspelo mi je priti do še 9 plenic za zlikat,to je norooooooooooooooooo

čao se jutri še beremo dušice moje,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.9.2006 20:56:56   
frrrr
torej ta sreda dopoldne ni o.k., mogoče mau čez 12., prej sta pa dve pri G... ena je pa še v službi ta teden.
kako bi blo pa drug teden v sredo okrog 12. ure? bi ostalim ustrezalo?
da ne bomo za cel teden prestavile in ugotovile, da potem pa spet kateri ne štima... pol bo pa že porodnišnica počasi pela, se bomo mogle pa bližje kliničnemu prestavit user posted image

no, drgač me pa dans neki razteguje v medenici... ker sva bila na kratkem sprehodu, so lahk mišice al pa kolk (z njimi mam tut mu problemov, sam zdej je že neki časa blo dobr)... druga varianta je pa, da se pripravlja na izstrelitev in se medenica širi user posted image

aja, pa zutr sm odkrila kk se čuti, če se user posted image kolca... prej še nisem nikol takih ritmičnih gibv zaznalal... prav luštno, čeprav mu/ji ne privoščim glih kolcanja, ker vem, da ni tk luštno user posted image

midva se bova zdej počasi odpravila proti lj... še sreča, da je možek tolk vredi in lahk js napol ajam zraven, ker drgač mi ne bi blo zdej ro in pol za v avtu prečepet.

lepo spite... pa se kaj jutri beremo...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.9.2006 21:00:01   
Pikabu
Oj.

Pa je spet en lep dan za nami. Jaz prav uživam, ko je tako lepo vreme, upam, da še nekaj časa ostane. Sicer imam ogromno za likat, pa imam eno čudno navado, da lahko likam samo takrat, kadar je dež, tako da sedaj kar vse čaka, pa bo že. Če pa jaz ne bom mogla, bo pa možek priskočil na pomoč. Po včerajšnjem dobrem počutju sem bila pa danes malo slabša. Že zjutraj me je v kopalnici presenetila ena čudna bolečina. Sploh je ne znam opisati. Mogoče je bilo krivo, da sem imela zelo poln mehur, čutila sem, kot da se je otroček z vso silo zaletel spodaj. Me je res tako zabolelo, da še pred možem nisem mogla skriti. Včasih namreč kakšno stvar ne povem, da vseeno kam gremo. Pa me je to potem nehalo boleti, ampak je pa bil naš user posted image cel dan kar malo "nasilen". Ne najdem druge besede. Pa ne da bi brcal, samo premikal se je na tak čuden način, da me je res vse bolelo. Predvsem sem čutila, kot da mi zelo pritiska navzdol, pa niti ne na medenične kosti, ampak v križ. Me prav zanima, kaj bo rekla na pregledu, kaj se dogaja tam spodaj. Potem me pa na trenutke še tako v želodcu tišči. Ne vem ali je kriva hrana, da sem kaj pretežkega jedla, preveč skoraj nisem, ker tako ne morem. Pa nič mehurčkastega ne smem piti. Saj pijem tako v glavnem samo vodo, ker zaradi sladkorne ne smem drugega, ampak včasih pa spijem malo radenske ali pa požirek česa drugega, pa se mi zdi, da mi prav grozno naredi.

Srečanje: sem veliko razmišljala o njem. Se mi zdi super ideja, ampak mogoče se bomo res lažje dobile na spomlad z otročki. Jaz sama nič kaj preveč rada več ne vozim. Sem že razmišljala, da bi šli z Emo na vlak. Enkrat bi to res rada izvedla, ker si Ema želi peljati z vlakom, samo glede na vse moje špikanje in tiščanje dol, niti ne vem, če si upam sama z Emo iti na tako pot. Drugače imam pa ta teden v torek in sredo pregled, sreda sigurno odpade, ker ima Ema še roj. dan. Odvisno je od mojega počutja, pa od tega, kaj mi bo v sredo rekla. G. Ta varianta z vlakom mi je zelo všeč, bomo pa videli.

Z obuvanjem nogavic imam pa tudi jaz težave. Trenutno jih že nekaj dni spet nisem dala gor, ker je bolj toplo, ne vem pa, kako bo, če se shladi. DRugače imam pa velike težave tudi, da spodnje hlače oblečem. Pa včeraj sem si nohte na nogah strigla... jao, jao.... To je bila šele muka.

Glede user posted image prijateljic imam pa jaz kar srečo. te, ki se sedaj bolj družimo, imamo v glavnen vse že po drugega otročka. Ene so že rodile, najbolj pa sem vesela prijateljice, ki ima rok tri teden za menoj. Prvega otročka ima eno leto starejšega od Eme, za drugega sem se pa vedno hecala, da bova skupaj noseči. Ko sem jaz zanosila in ji povedala, je rekla, da upa, da bo tudi ona kmalu in sem ji rekla, da zagotovo bo, ker sem si vedno predstavljala, da bova skupaj noseči. No in nekaj tednov kasneje se je izkazalo, da je res. mi je prav super, ko se slišiva po telefonu, tudi večkrat sva se sedaj v zadnjem času videli, pa upam, da bova potem tudi večkrat skupaj šli na sprehod, čeprav nisva tako zelo blizu doma.

Ne vem, če sem vam včeraj kaj pisala. Jaz imam pa sedaj pripravljeno tudi že torbo za v porodnišnico. Na hladilniku visi listek, kaj moram dati noter tik preden grem, ker nekatere stvari še rabim. Včeraj nam je uspelo tudi voziček pripraviti, jaz sem dala vse oprat, možek je pa ogrodje očistil. Ker je bilo lepo vreme, je danes že vse lepo suho, tako da ga možek samo sestavi nazaj in potem samo še čaka, da se rodi naše dete.

Zdaj se grem pa še malo crkljati k možeku, potem pa spat. Upam, da danes ne bo kakšnih težav, pa da do jutra spim brez prekinitev.

Uživajte.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.9.2006 21:51:51   
Evik
ojla še enkrat,
srečanje: če sem samo jaz tista ki dela ta teden - ni problema! morda pa poskušamo po dnevih prestavljat ne po tednih -
kako kaj ta četrtek ob 11h btc - slaščičarna?  (lahko tudi kadarkoli)
če ne mi je pa naslednja sreda ok - kadarkoli

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.9.2006 4:09:52   
gaya
Elowwwuser posted image

evo, tkole pa zgleda ko moram jst lulat, potem pa ne morem več spat user posted image  in zdaj mal likam, mal sem prebrala kako ste včeraj pridno pisale, pol pa upam, da me zagrabi ponovno spanje.

Smo pa mi včeraj ful uživali, razen moje noge so bile zvečer hujše kot krofi. Pravi buhtlji in tko težke, da se mi je že kr mal mešalo. Še sedaj čutim pritisk v njih. user posted image  mi veselo razteguje vse notranje organe, včeraj sem mela občutek, da zna že kakšna rokica vn pogledat.

Za srečanje se bom jst prilagodila, kakorkoli. Razen če ne bom mela kakšen pregled.

Ja Evik, morje, bo prav fajn, pa čeprav samo za en dan. Kako bo pa s kopanjem, pa nimam pojma, ker sem bl zmrznjene sorte, pa ne vem če bo dost toplo.

Nahod se počasi poslavlja, ker sem ga pomoje pregnala k mojemu možku, ker je že včeraj rahlo smrkal in kašljal.

Zdaj pa grem, ker se mi zdi, da je prišel nazaj škratek zaspanček user posted image

se beremo še zjutraj

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.9.2006 7:44:14   
Arabela
user posted image

Evo mojga bušija!!!! Samo da pospremim dragega v službo pa se vrnem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.9.2006 7:47:36   
psaša
Dobro jutro.
Po dopustu zopet v službi. Sem že slabe volje, ker cela smrdim po cigaretih. Je en moj sodelavc, ko more skozi kaditi v pričo mene. Očitno se bom morala jaz umakniti. Ni tolk uvideven, pol se mi pa še direkt v glavo kadi. Čist me je že v slabo voljo spravu.
user posted image  se mi že ene tri dni podi po trebuhu, da je groza. Sploh ne vem kaj mu je.
V petek sva se suser posted image  full skregala, ker itak je ON najpomembnejši. Ali pa res jaz tolk pretiravam?
Glede srečanja, jaz dopoldne definitivno ne morem, ker še cel mesec delam, tako da boste brez mene.
Res ste pridne s pisanjem, dva - tri dni me ni, pa napišete tolk strani, kot smo prej  v enem tednu. V sredo imam UZ, upam, da bo vse OK.
Se beremo, ker mi user posted image  spet full divja po trebuhu.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.9.2006 8:02:26   
tasha23
Jutro punce,
današn ja noč pa je bila res grozna okoli 3 -3.30 sem se zbudila ker sem morala na WC, ko pa sem se ponovno vlegla se je malemu user posted image  totalno sfuzlalo: še nikoli ni tako podivjal kot je to noč - sploh ne vem kaj je počel - izgledalo je kot da se mu kolca, brca, kobaca... vse me je začelo bolet, da sem skoraj mojega user posted image  zbudila, da morda bi bilo bolje na kontrolo. Na srečo se je umirilo in sem zaspala do 6.30. Ko pa sem se zbudila je bil trebušček zelo trd (in še vedno je) in na wc- papirju sem vidla večji rjav izcedek, ki se je poznal tudi na mini vložku... Sem že klicala g pa se mi nihče ni javil in bom poskusila ponovno. Ne vem kaj bi lahko bilo to, ker z user posted image  nimava že dolgo odnosov in nisem niti prehlajena...  Vam javim kaj sem izvedela.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.9.2006 8:06:38   
Arabela
Še enkrat dobro jutro user posted image !

Joj, kako je vikend spet hitro minil... in moj user posted image  me je spet zapustil za dva dni user posted image ... mi bo kar malce dolgčas, saj imam vse prirpavljeno in pospravljeno, ampak si bom že našla kaj za delat....

Kar se tiče britja.... jaz se še vedno redno brijem le da si nastavim ogledalo in gledam vanj... ne prenesem rastočih dlak in me vedno vse srbi... pa tudi lase si redno barvam... ravno naslednji teden si jih moram še zadnjič pred porodom, pa k frizerki moram še iti da bo potem nekaj časa mir...

Na zmenek z vami pa jaz tokrat ne bom mogla priti... mi je malce predaleč.. saj če bi me kdo lahko peljal od domčih ne bi bil problem, vendar vsi delajo... za spomladi pa sem za....

Dajte še ve vaše bušije pokazat user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.9.2006 8:11:05   
Arabela
TAscha pojdi se pokazat ginekologu!!!! Ni šale z izcedki...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.9.2006 8:30:50   
moci
dobro jutro,
moj prvi dan doma user posted image fino, ko ni treba v službo. jutri me čaka še 1 izpit, potem pa začnem generalno.
arabela, kakšen luštkan trebušček. pa kok maš lepo kožo. moj je pa nekam poraščenuser posted image v nosečnosti so mi kar dlake zrasleuser posted image
psaša, kako pa lahko zraven tebe kadi??? je pa res uvideven. a nimate prostora za kadilce? še cel mesec delaš? boga. meni se res ni več dalo.
tasha, a je bil krvavkast izcedek? menda ni šel že čep? sporoči kaj boš izvedela.
joj, jaz nisem tok pridna glede britja. noge do kolen, to ja. bikini predel pa drugače vedno peljem h kozmetičarki user posted image ker se mi od žiletk in krem naredijo ful pikice in me srbi in špikauser posted image zdaj pa mi je g prepovedala vroč vosek, zaradi kapilar. tako da uporabljam kremo, ampak 1x na mesec, pred pregledom user posted image . potem mi pa v parih dneh spet raste. brrrr te kocineuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.9.2006 9:07:37   
mis
Dobro jutro,
Vidim, da imate ene kar napornr noci. Hm... Jaz bom kar tiho. Spim ko top. Vstanem 1x ali 2x za na wc in to je to. Danes sem prvi dan doma. V bistvu bi morala se en teden delat, pa pride uciteljica z bolniske ze nazaj in sem tako doma. Ce me bodo se kaj rabili me pa poklicejo.

Tasha 23, drzi se. Sporoci, ko kaj izves!

Danes imava prvic materinsko. Komaj cakam. Vam potem povem kako je bilo.

Pa pred pol ure so me klicali iz Pikapolonice, da je prisel vozicek in ga grem zdajle iskat.

Pa danes se v solo nesem malo za posladkat...

Dela dost. Pol moram pa se s kolegico pregledat njene cunjice od dojencka, da vidim kaj je za nas uporabnega (ona ima fantka, starega dve leti in so vedeli, da bo fantek, mi pa ne vemo kaj bo). pa potem se dokupim, kar bo manjkalo.

Kako se vam zdi puncko oblacit v cisti fantovske stvari? Sej ne vemo kaj bo, ampak lahko je puncka, ne?user posted image  No, pa ne vem, pri tamalih se ni taka razlika, pol pa zelo velika. Pa ze tud najmanjse stevilke so mocno fantovske. Hm...

Uzivajte!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.9.2006 9:15:49   
altati
ojla jaz sem za srečanje!
vsekakor!
sam v sredo sem ob 10h naročena v porodnišnici na pregledu, imam laboratorij, pregled, ctg, pa en kup čakanja....vprašanje kdaj bom konec.
bolje prihodnji teden, ali katerikoli drug dan.
Aja, za anslednjo sredo sem pa VSEKAKOR!!!!!lahko tudi ta četrtek....
Bi se pa pridružila Gayi in Pikabu, če me pobereta na poti iz Jesenic (ker sem dopoldne brez avta...možekovega smo prodali in čakamo novega, večjega, zdaj se pa user posted image  vozi z mojim v službo:(), sem iz Kranja....
Sem pa tudi za Kolosej in slaščičarnico v njem....
Ste pa zadnje čase takoooo aktivne v pisanju, da ko se priklopim najprej ure in ure berem, berem, berem.......
A veste kaj sem pa jaz razmišljala: kako se bomo obveščale kdaj bo katera rodila....Zdaj zdaj se nam lahko zgodi prva.... septembra je samo še 19 dni....
Frrrr tudi jaz ne poznam nobene nosečke iz okolice, ker sem priseljenka....ampak mislim, da potem, ko bomo vozičkale, bomo že spoznale...boš videla!!!
Kar se tiče imena: tudi mi ga nimamo! Ne za punčko, ne za fantka! Sem rekla, da se bova z user posted image  odločala, ko bova user posted image  videla...kakšno je in kaj mu paše!
Kar se tiče depilacije: jaz sem za to uporaabila kar user posted image , se prav fino nasmejeva zraven, ravno tako tudi za masažo presredka....sva predelala pol interneta, kako naj bi to šlo, in zdaj imava vsak večer  minut masaže....upam, da bo kaj pomagalo! pri naši mali se nisem ne raztrgala, ne rezana nisem bila! Upam, da se to ponovi...čeprav ne verjamem!
Kar se pa tiče kosil pri ammah in taščah: jaz imam mami uro in pol stran:( (ona bi skuhala kosilo), tašča pa še tega ne ve, da sem noseča.......kje da bi na kosilo računala...kar sami kuhamo!
Tako, zdaj me čaka pa pospravljanje, pa likanje plenic, pa nalaganje v povijalno komodo....ja, pa da ne pozabim-torbo za porodišnico sem pripravila! samo še copate moram kupiti, pa v lekarni so mi naročili lanolin multimam comprese in multi gyn komprese! da bom opremljena....
pišite, pišite, da se dobimo!
jaz komaj čakam!
mi je pa res bolj pri srcu slaščičarna v koloseju!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.9.2006 10:10:32   
gaya

Evo, druga runda vstajanja je tudi že za mano user posted image . Tokrat je bil spanec prav krepčilen user posted image . Zdaj sem vas prebrala, kako ste pridno pisale zjutraj, pa zraven pozajtrkovala.

altati, pikabu sploh ni problema, jst lahko peljem obe, pa se Emo - sicer nimam stolcka, mam pa jahaca v avtu od tamalih, ker jst se ful rada sofiram, pa tud pas me nič ne moti, tko da se javim za osebnega šoferja user posted image . Prav tako lahko drugo sredo, brez problema, ustavi me samp še porodna soba user posted image .

Kako se bomo obveščale, jst mam še eno kolegico, k je na RR, še iz januark 2006, k sem jih na žalost morala predčasno zapustit in njej bom itak msg poslala, ona pa vam bo pol napisala, kako in kaj user posted image

Britje, jst se brijem samo pod pazduho, ostalo poje depilacijska krema. Pred nosečnostjo sem se ukvarjala s frizurcami user posted image , zdaj k se ne vidim, sem kr na balin user posted image , vse namažeš, potegneš z gobico in to je to, simpl je ta nar ta bol user posted image ....

Aja enkrat vmes ste mele debato o user posted image . Midva sva že celo nosečnost aktivna. Ker mene meče še 2x blj k prej in moj pravi, da upa, da mal teh hormonov tud ostane še kasnej user posted image . Tko da se troštam, da bi pa lahko šla jst konec septembra rodit. Ker tale moj trebuh mi res že mal nagaja user posted image , upam, da mi potem ne bo nagajalo še tisto kar je v njem user posted image .

No zdaj sem pa pomojem vse pokomentirala, grem mal na kavč premišljevat, kaj moram danes vse naredit user posted image .

Kmal se pišemo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?