beki24
|
Pismo kolk ste napisale, pa je šele 11.30, da ne rečem, da sem bila včeraj ob 21.00 še na rač. Dobr da sm se odločila izpite mal skenslat, ker se mi zdi, da tole oboje skupaj nebi funkcioniralo Mojceca, lepa mačka, sem se pa nasmejala ob misli, da bi bušija prilepila in bi bil v taki velikosti ! Med branjem sem ravno čokoladni puding jedla in mi je skor žlica iz ust padla, ko sem slišala, da je nelly že rodila Tole gre zame vse nekam prehitro! Naja78- te čist razumem, kolk je dela če morš vozniško podaljšat- pa novo ti bodo dal (evropsko), tako da slikco novo rabiš- samo da te ob denar spravijo ! Tasha 23- pri tebi se pa očitno nekaj konkretnega dogaja, upam, da bosta z vsaj še ene 2 tedna počakala! Drugače pa mu tudi ne bo hudega- tisti krizni meseci oz. tedni so že davno mimo!! Ja, lahko 20.09. ob 13.00 v Koloseju- slaščičarna je na desni strani od glavnega vhoda- kaj bo čudno, ko bo prva čakala, pa potem bo še ena se okoli sprehajala, no ko bosta pa 2 ali 3 v paru prišle bomo pa že vedele .... Drugače jaz nič ne zatekam- upam da se ne hvalim prekmalu- ampak za vsak slučaj nosim samo zaročni prstan- je malo bolj velik kot ostali! Današnja noč je bila precej mirna- nič wc-ja! Drugače jaz Magnesol pijem že od 18. tedna naprej- me je kar naprej nekaj špikalo- in moram potrkat, da je zdaj občutno boljše. Popijem pa vsak dan enega ( prijateljica mora 3/dan- zaradi otrdevanja in krčev), tako da jaz zdaj tudi, če me kakšen dan kaj boli, vzamem 2- pa ne na enkrat. Drugače me pa bolijo noge- na novo , pa medenica. spodaj, ko hodim- sem kot raca- zgleda da se širi ! Začuda me sramna kost ne boli več !!! miga- še vedno je najbolj aktivna in nasilna ko grem spat, čez dan se pa pač oglaša kakor ji paše!! Dejte mi povedat od kdaj naprej se pije malinov čaj in kakšna je njegova funkcija- ker prekmalu pa nebi šla še rodit ! Drugače ga tudi pri nas ni v lekarni- sem ga šla kupit v Sanolabor!! Če me par dni ne bo na spregled- tam nekje do ponedeljka, je to zato, ker bomo sobo belili... in bo računalnik izklopljen- da ne boste mislile da sem kam pobegnila ! lp
|