@lina
|
No, pa sem se le nalezla od vas - priprav namreč. Zunaj se mi sušita kouterček in obroba za posteljico, dopoldne sem prebarvala ena vrata (to vse spada med priprave bodočega preurejanja prostorov) - kar se štrihanja in barvanja tiče, sem pri naši hiši glavna, ker to zelo rada delam, posteljica je postavljena, samo dno morava še čisto dvignit do najvišje lege. Cunjice bom pa prala naslednji vikend, ko bom uradno na dopustu pred porodniško. Zložene sicer so že v omari, prečekirano, kaj mi bo prav prišlo od sineta, pa nakupovanje me še čaka. Tale naša ima zaenkrat samo kompletek za iz porodnišnice res čisto svoj. Naja, moj sin je tudi skasiral nek prehlad, zaenkrat mu sicer samo iz nosa curi, zdaj pa ne vem, a je samo psihološka nalezljivost ali bova tudi midva kaj pokasirala od njega - oba naju je zjutraj glava bolela... No, potem ko smo bili malo zunaj, je bilo že bolje. Po vaših nasvetih tukaj gor sem si jaz nabavila nekaj od kozmetike Just in lahko se pohvalim, da sem zadnji prehlad premagala v dveh dneh. Pozdravi se! Lineo negro imam tudi v tej nosečnosti, vendar veliko manj opazno kot prvič, pa še celo do popka ne sega, se zabriše nekje na polovici. Lucika, pogledala sem pajacek v neckermannovem katakolgu. Saj misliš tistega svetlomodrega ali pa belega, z medvedkom? Res je cart, ampak meni deluje, kako naj rečem, "zimsko". Preveč pa tudi ne smemo te naše pikece oblečt. Pred petimi leti sem se sredi oktobra poročila in vam povem, da sem imela obleko brez rokavov, samo šal okoli ramen, bilo je pa okoli 18-19 stopinj čez dan. Saj ne rečem, lahko tudi sneg že zapade, ampak res je lahko še čist toplo. Tko da lucika, zimski pajacek tudi če ga kupiš ti bo še potem prišel prav, pa kupi raje recimo 68 številko. Vava, ne se sekirat glede bodočega očija. Ne moreš verjet, kolk se moški spremenijo ob prihodu otroka (ok, ne velja za vse, ampak veliko večino pa res). Kot da nenadoma odrastejo, pa se hkrati tudi tako pootročijo, da včasih jaz res z nasmehom in hkrati s solzami v očeh gledam moja dva kako uživata skupaj. Moj je pred sinovim rojstvom imel tudi vse sorte igric in ne vem kaj vse, sedaj se ne on ne jaz ne spomneva, kdaj jih je nazadnje igral. Res ga sicer tudi čas za to baše (služba, pa gradnja hiše), ampak otrok je pa res vedno pred računalnikom - ta pride na vrsto zvečer, ko tamal zaspi, pa še to da mal prečekira internet. Res je tudi, da so mogoče v začetku še malo nespretni z njimi, pa od začetka tako ne morejo druzga kot samo negovati, ampak potem ko otroci zrastejo, ko lahko skupaj počneta marsikaj... takrat postanejo ta pravi užitek za očije. Glih zadnjič sva se s prijateljico menili, kako se nama zdi prisrčno, ko prideva v vrtec iskat svoja dva otroka, pa srečujeva očije, ki so bili v srednji šoli kakšne barabe, pa mačoti ipd., sedaj se pa tako ljubeče ukvarjajo in menijo s svojimi otroki. res lepo videt OK, zdaj grem pa kosilo skončevat, se bo smrkolin kmalu zbudil. Lep vikend vam želim!
|