|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
1.9.2006 10:15:50   
tasha23
Uh sem pozabljiva (upam, da je za to kriva user posted image  in ne že EMŠO user posted image )
Tudi jaz imam dnevnik TO SEM JAZ in sem ga do sedaj (razen slikic) napolnila vse do časa poroda. Meni je res luštna stvar ta dnevnik, če bi bila bolj pridna pri pisanju (kot pri risanju user posted image ) bi po vsej verjatnosti bil tudi dnevnik bolj zanimiv user posted image user posted image  - upam, da bo user posted image  razumel in upošteval moj trud.

Naš user posted image  je tudi pravi selitveni delavec in to zelo rad počenja cel mili dan, celo ko spi se preteguje  - očitno bo kot tata, ki ne zna bit 2 minuti pri miru, vedno mora kaj delat, ker če ne zboli user posted image .
Kar se tiče srbenja, tudi mene trebuh velikokrat srbi in se potem podzavestno praskam - včasih mi je prav neprijetno ko me tako srbi - najbolj mi pomaga, da se splahneh z mrzlo vodo in takoj namažem z oljem...

nič grem spet malo delat, pa pridem kasneje spet malo na net. CIAOOOOOOuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.9.2006 11:38:59   
lucika
hej!
jaaaa, ona ideja s kopiranjem postov je pa super. sama sem si kupila eno debelo belezko, pa sem pisala dnevnik. prvo vsak dan, pol pa te na kak teden. zdaj sem skor na koncu, pa se cetrt nimam popisano. seveda, ce sem pa sem napisala, kaj me je tezilo...
je pa tud res, da bog ve, kake bedarije vse sem pislaa semle. da bi dala to komu za brat:) hm, je za premislit. no, casa imam dovolj, ideja je dobra, mogoce se pa res spravim zraven:)

jaz sem pa danes seveda spet imela vc ob treh, pa pol ob petih..ob sedmih vstala, sla jest, in nazaj spat. in sem se koomaj ob 11 zbudla. pa se to bi mal zadremuckala nazaj, pa sem morala vstat, ker dons pa dobim lupcka pred kosilom:)

danes in vceraj se mi zdi, da nimam nekih brcalnih maratonov. ce si malo pritisnem na trebuscek, se premika, ampak taaaak cist rahlo. seveda sem tud pol dneva dans prespala, tak da ne vem, ce je vmes bilo kaj telovadbe. a me mora skrbet? ker da grem stet gibe, bom jutri v bolnici od same panike. ker pol gibov gre itak mimo moje zavesti, ker so tolk nezni. mam se malo zaloge speha od prej, zato mam tud busija tolk velikega,..pa predvidevam, da zato tud ne cutim nekih brc v rebra. najbolj cutim, ko se mi upre v zunanjo steno, tist je najmocnejse, ostale samo brcike pa ne tolko. edino ko sem pomirjena in skoncentrirana samo na to. no, ker ene pisete da vas kar prestavi, tak vas prcne..mene to ni nikol, zdaj pa itak pravijo, da bo brcik cutit vedno manj... ne vem, al naj panicarim, al naj uzivam naprej...

mejte se.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.9.2006 13:37:09   
štorkljica
Dan nosečke!
Celo stanovanje posesala, prah pobrisala in se z mega sendvičem spravila pred rač in na RR. Sedaj pa vidim da je tipkovnica cela v prahu med tipkami, to bi verjetno mogla vse tipke ven pobrat in vsako posebej obrisat...ma ja, kot da se mi dauser posted image
Arabela mene je kar stisnlo ko berem kaj ti izvajaš. Predstavljam si da si podobna meni, ker mave sam en dan razlike, pa jaz se nikakor nebi mogla skobacati preko balkona. Ni šans! Raje bi očeta poklicala da mi ključe pripelje.
Pazi se, zdaj ne sme več nič iti narobe.
Drugače pa moj pikec glih zdaj izvaja prekopicalne vaje, verjetno mu je sendvič pasal. Se pa zdaj že nekaj cajta ni selil. Se mi je na glavico obrnil že konec 7. meseca in me je strah da se slučajno nebi pred porodom spet okoli obrnil. To se verjetno tudi dogaja. Zdaj je pa v enem mesecu 3x stran spremenil, najprej iz desne v levo, nato obratno in zdaj spet nazaj z obrazom na levo.
A je porod z nogami naprej še vedno tako zahteven in nevaren kot je bil nekoč, ali pa se to sedaj že opravi brez večjih zapletov?  Je ženska v tem primeru več prerezana ali pa ni nujno da je sploh? Je katera prvič rodila na tak način?
Sem pa glih včeraj razmišljala da sem si za visoko nosečnost pokupila samo poletne majčke, hlačke in krilca, pa sem glede dolgih rokavov bla tut bl siromašna. Sam me je pa pol prijateljica rešila in mi posodila dvoje user posted image  hlač in pet majic z dolgimi rokavi. Hvalabogu mi zdaj ni blo tega kupovat.
Ej Arabela daj mi javi plis kako je kaj situacija v IKEI ker jaz grem v torek in hočem posteljninice (odeje in za preoblečt) pokupit pa kake drobnarije v zvezi z user posted image . Pa cene me zanimajo. Kje pa najdem Toysa, a je še vedno tam nasproti H&M-ja v west centru ali so ga preselili? Prijetno nakupovanje ti želim!!

OK, nosečke lepo se mejte čez vikend, zdaj pa grem gledat Oprah (možgani na pašiuser posted image user posted image user posted image  )
ČAU BAU

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.9.2006 13:39:28   
frrrr
evo mene iz izpita user posted image sm kr potegnila une 3 ure spanja do 8ih zjutraj in verjetno naredila veselje prfoksu, ki bo popravljal moj izpit user posted image sm novo poslovno angleščino iznašla al pa mogoče ne... bomo drug teden videli.

knjigo To sem jaz tut v naši hiši imamo in smo jo na začetku full pridno izpolnjevali, zdaj pa smo kr mau pozabili... bom danes nadaljevala... sedaj lahko že v 3. tromesečje kaj vpišemo... kolk beži čas user posted image

drugače pa naš mucek po novem spi v posteljci za user posted image ... mu ne kažem odobravanja, hkrati pa ga ne grajam... ga kr pridno ignoriram, ko skoči v posteljo takoj, ko se midva uleževa in zapreva učke user posted image
evo, eno fotko naše razvajene mrcine: user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 1.9.2006 13:41:22 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.9.2006 14:44:23   
mis
Naja, cim prej se pozdravi. Veliko pocivaj in pij. ko sem jaz tako grozno 2 meseca kasljala sem pila caj s cedevito in medom.

Maxica, cestitke ob obletniciuser posted image .

Danes je bil prvi solski dan in smo ga uspesno prebrodili. Moji lanski otrocki so bili tako preseneceni, ko so me videli. So hotli kar k meni. Tako lusno...

Se enajstkrat grem v sluzbo, potem pa porodniska. Joj, res je hitro minilo. Je ze september in evo, boste vidle bo tu se hitreje oktober.

Vceraj sem ravno zacela pisat post, pa me je moz poklical, da je koncal sestanek in ce greva v Merkur po barvo. Pa ni blo nic od pisanja. Je blo pa lusno nakupovat. kupila sva barvo za spalnico in vceraj zvecer do enajstih pleskala. Dve steni sva prebarvla na rumeno in je res taka soncna spalnica. Danes po soli pa so me klicali iz Pikapolonice, da je prisla posteljica. Sla sem jo iskat. Kupila sem posteljico od Lip Poljcane Eva s predalom, v natur barvi. Ena je se sprasevala glede jogija. Jaz sem se danes odlocila, da kupim kokosovega. Boljsi je glede prsic, pa samo jurja drazji, najbolj pa mi je vsec to, da se ga lahko slece in prevleko opere. Pri navadne pa to ne gre. Tako sem se odlocila da ne bom kupila tiste prevleke za cez jogi, da ce se polula da zasciti, ker das zadevo lahko prat. Upam, da sem prav naredila...

Tako, vecinoma imamo kar ze lepo nabavljeno, razen cunjic. Teh nekaj dobim, pol grem pa v nabavo, ko vidim kaj manjka. Imam samo en komplet za oblect iz porodnisnice. Vse sem samo 1x oprala z navadnim pralnim praskom. Potem bom zlikala s parnim likalnikom in mislim da je to dovolj. Ali ne?user posted image

Danes z mozem odhajava na vikend izlet. Ne vem pa kam me bo peljaluser posted image .

Uzivajte v soncku!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.9.2006 16:42:54   
gaya
Evo še mene,

končno sem uspela pridt za računalnik user posted image , danes sem bila na prelgedu, najeprej sem se 2 uri načakala, pol pa sem končno prišla na vrsto. O kilah raje ne bi, ampak me je moj G potolažil, da je to sama voda, ker sem baje zabuhla v obraz in otečena v roke in nogeuser posted image , meni se ni zdelo pretirano.... Mali/a se je odločila/a da nam ne razkrije svojega spola, ker je sicer obrnjena na glavico, ampak z obrazkom in prednjim delom telesa gleda v moj križ user posted image , tko da sem si lahko samo ogledala podrobno njeno/njegovo ritko user posted image , meri cca 41 cm in ima celih 2300g. Je moj G komentiral da je kar dobra kilaža user posted image , kaj me še čaka,... G še vedno trdi da bova rodila 30 sep user posted image , jst pa pravim da ne bova in da bova oktobra,.. jst
že vem, saj sem mami, ane user posted image ,...

Drugače sem pa baje zdrava, kri je v redu, tko da to je blo to. drugače me je pa naročil že čez 14 dni na ponovni pregled in baje da bova šla tud na ctg user posted image , zakaj že user posted image , no ja bo že,...

Se pravi moram res hitro še vse ostale stvari porihtat. Pa mojega možka naučit, da vam sporoči, če me res kaj preseneti prezgodaj. Sam jst bi šla res raje kar po vrsti.

Aja masaža presredka mi nekako uspeva user posted image , pitje čaja je pa bljak, ampak preživim z jutranjo in večerno šalčko..

Zdaj pa spet šibam, k mam še mal za pospravit user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.9.2006 16:43:33   
frrrr
Naja78, tudi js ti želim čimprejšnje okrevanje... sem bla prej mau zmedena in pol stvari pozabla napisat user posted image

pranje - spraševale ste zakaj večkrat prati in ali je to potrebno. V Otrok in družina sem brala, da je otročkova koža na začetku Verjetno bodo o tem povedali tudi kaj v MŠ, pa katera od mamic tut že ve kako se stvari streže... kaj pravite pa ve? Je potrebno večkrat prat?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.9.2006 16:54:31   
moci
v mš so rekli, da perilo 1x operemo in 2x splaknemo. zato, ker je prašek alergen, vsebuje parfume in user posted image lažje dobi alergijo. res ni treba 2x prat. razen če vam je malo dolgčasuser posted image
meni je včeraj uspelo naredit izpit, tako da me čakata še 2user posted image .
frrr kok luštkan muc, moj je pa bel in ravno tako scrkljan, samo v posteljico in voziček mu ne bom pustila, samo dlake pušča, pa verjetno ima kje kakšno bolho, čeprav je ravnokar dobil kapsulo frontilne-a.
punce, mi lahko katera pove zakaj ne morem uporabljat ostalih smeškov... kliknem več smeškov in potem ko klikam nanje se nič ne zgodiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.9.2006 21:41:49   
vava
evo mene v večernih urah, vidim, da vas je kar nekaj tukaj.
ravnokar sva se z mojim user posted image  ful spičla. Je šel ven in jaz sem čist [sm=smiley7.gif" border=0> in po drugi strani
mah.... grem si masirat presredek
Pri nas imamo tudi knjigico To sem jaz, cunjic pa ne rabite 2x prat, samo fino splaknit in dobro prelikat (sploh tiste, ki gredo direkt na kožo) - info iz MŠ.
Nisem pri volji, fajn bodite ...
saj bo vse ok .......
lahko noč

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
2.9.2006 7:45:25   
muki1
Dobro jutro.
Vava, upam, da je tvoj dragi včeraj hitro prišel domov. Saj moškim je najlažje, spokat pa na pivo. Tudi ti bi verjetno najraje kam šla, samo je že problem zdaj z logistiko. Jaz se raje na kavču mulim . Upam, da sta že prijatelja.
Frrr, lep mačkon. Tak ošabno gleda v ta svet, res je pravi šef.
Mojceca, ostale smeške moraš kopirat in prilepit v post. S klikom jih ne zalimaš. Ampak meni tudi ta funkcija večkrat odpove, tak da mogoče RR kaj šteka.
Naja, ti se res hitro pozdravi. Saj otročku sigurno nič ne bo. Le pridno počivaj in hrani moči.
Amazona, evo ti link od Ikeje, maš vse gor, pa tudi cene so zraven. http://www.ikea.com/ je pa v soboto norišnica, tak da vso srečo tistim, ki greste ob sobotah po nakupih. Založeni so fajn, ker so razprodaje mimo, prišel je že novi katalog za leto 2007 in z njim tudi nova roba.
OBOŽUJEM IKEO user posted image

Čakam parketarja, upam, da me ne bo zaj...., kot se to velikokrat dogaja. Sem ga že vnaprej opozorila, da ni luknje v katero bi se mi skril, če ga slučajno ne bo v soboto. Malo v šali....malo zares
Lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.9.2006 7:51:22 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
2.9.2006 8:24:18   
moci
dobro jutro, ringarajkeuser posted image
ej, vava midva tud, na smrt sva se skregala. noro. zjutri se je ON opraviču in zdaj bova šla na izlet. štajerke, prihajam!
je šlo za to, ker nima čisto nič časa in kar naprej dela, no ampak za kakšno pivo s prijatli pa najde čas, ko pa pride domov, pok pred tv. ker je utrujen. eh, razumem da je. sam skoraj trebuščka nima časa božat, če ga ne spomnim na to. no, zdej dela, po 12 pa pride, greva v ce v H&M, potem pa mal na izlet (kaj priporočate?) pa nekam prespat (a tud kaj priporočateuser posted image ), jutri še mal skupi, ob 5h pa morva na krstuser posted image .
tko da punce, uživajte v sončku (pri nas je še meglauser posted image ) in božajte trebuščke!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
2.9.2006 11:10:57   
vava
mojceca, muki1 hvala. Je že boljš. Tole s tv je pri nas precej podobno (in ravno včeraj zvečer je nekaj zmanjkalo signala za tv in si je vzel 1 uro da je pi...[sm=smiley35.gif" border=0> na Siol, jst pa ko vosek zraven...), pa pri nas so še igrice grozno pomembne. Take vojne, strateške ... in filmčki in ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif] ne štekam in nikoli ne bom. In potem sem se hotla pogovort mal v smeri, da najin otrok pa ne bo kar naprej pred tv in pc jem ždel, pa ni bilo časa, bomo to raje čez par let ... Pa itak bolje tv kot droga
No danes je boljše in naj tako tudi ostane.

Uživajte v sončku in božajte trebu(ščk)he!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
2.9.2006 11:55:09   
mtina
Hej!

Ojej Vava, pa ti naši deci. Jaz sem se ravno namršila, češ da ne bi bilo nič slabo, če bi mi več pomagal. Pa ja, čez eno uho noter, čez drugo pa ven. user posted image

Mojceca, predlagam vama, da gresta na stari grad v Celju; meni je tam zelo lepo. Pa se obnovili so ga. Pripelješ se lahko čisto do vrha.  user posted image

Lucika: kot sem že pisala: V H&M se po moje ne splača, saj imajo iste stvari pa še dražje. Če pogledaš naše tolarje in njihove evre preračunaš., boš videla da je za 200 sit dražje. Bila sem pa fullllll navdušena nad C&A.

Frrrr: saj vem, da je to stvar vsake posameznice, samo jaz pa vseeno ne bi pustila, da mi maček spi v posteljici, kjer bo potem moj otročiček. Pa da ne boste mislili, da sem ena, ki je anti živali: ne, pri nas imamo psa, mačke, ribo ... pajke, kobilice ...user posted image

Maxica to je pa fenomenalna ideja!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom cotke samo enkrat prala, medtem ko 2X spirala. Kot večina od vas.

Danes sije sonček, UŽIVAJMO!!!!

Naja hitro se pozdravi!

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
2.9.2006 12:32:26   
gaya

Dan user posted image

vava res so teli naši user posted image  včasih totalno nepojasneni, prav vsaka od oktoberk je mela v teli naši user posted image  en ornk kreš s svojim. Midva ravno prejšnji vikend, pol sva se pa v nedeljo pogovorila, pa je ugotovil, da mam mal prav, mal me pa hormoni premetavajo user posted image , naj jim bo, mal jim pa mormo popustit.

Jst sem ful žalostna ker moj skoz dela, ampak kaj naj, dinarčke rabiva, pa še tako službo ma. Pomaga mi pa kakor kdaj. Sicer pa tud jaz nisem ne vem kakšen gospodinjski tip user posted image ....

Počutje je ok, zato sem se danes lotila generalnega čiščenja kuhinjeuser posted image , bravo zame. Ampak me je prej k sem lezla na stol, da bom zgornje omarice spraznila začel ful bolet v spodnjem levem delu trebuha, tko šraubat, kot da bo ta rdeča pršla user posted image  in sem se rajš zdaj mal za rač parkirala, pa je mal boljš. Sam eno vprašanje, kako veš kaj so popadki, ker meni se tud sanja ne. Se včasih sprašujem, ko se bodo pravi pojavili, a bom sploh vedlauser posted image ,...

Muki1 ti si bl poznavalka Ikeje, daj mi povej, a se gor dobijo viseče omare podobne tem kuhinjskim, samo manjše, da bi ble fiksirane samo na steni, upam, da sem dost razločno napisala. Ker bi jih rada dala v splanico po celi steni, nad poseljo, da bi pospravila not posteljnino pa take zadeve, da bi mela v omari več prostora. Pa kolk se mi splača iz Jesenic gor hodit, a so take razlike v ceni?

Ok, zdaj grem pa še mal za delom, aja a ste vidle septemberke, kar veselo so začele potovat v Rim, jst sploh še ne dojemam, da bo to tko kamlu, res ne. Pomoje me bo tresnilo šele, ko bo ena izmed nas taprva šlauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.9.2006 13:45:47   
@lina
No, pa sem se le nalezla od vas user posted image   - priprav namreč. Zunaj se mi sušita kouterček in obroba za posteljico, dopoldne sem prebarvala ena vrata (to vse spada med priprave bodočega preurejanja prostorov) - kar se štrihanja in barvanja tiče, sem pri naši hiši glavna, ker to zelo rada delam, posteljica je postavljena, samo dno morava še čisto dvignit do najvišje lege. Cunjice bom pa prala naslednji vikend, ko bom uradno na dopustu pred porodniško. Zložene sicer so že v omari, prečekirano, kaj mi bo prav prišlo od sineta, pa nakupovanje me še čaka. Tale naša user posted image  ima zaenkrat samo kompletek za iz porodnišnice res čisto svoj. 

Naja, moj sin je tudi skasiral nek prehlad, zaenkrat mu sicer samo iz nosa curi, zdaj pa ne vem, a je samo psihološka nalezljivost ali bova tudi midva kaj pokasirala od njega - oba naju je zjutraj glava bolela... No, potem ko smo bili malo zunaj, je bilo že bolje. Po vaših nasvetih tukaj gor sem si jaz nabavila nekaj od kozmetike Just in lahko se pohvalim, da sem zadnji prehlad premagala v dveh dneh. Pozdravi se!

Lineo negro imam tudi v tej nosečnosti, vendar veliko manj opazno kot prvič, pa še celo do popka ne sega, se zabriše nekje na polovici.

Lucika, pogledala sem pajacek v neckermannovem katakolgu. Saj misliš tistega svetlomodrega ali pa belega, z medvedkom? Res je cart, ampak meni deluje, kako naj rečem, "zimsko". Preveč pa tudi ne smemo te naše pikece oblečt. Pred petimi leti sem se sredi oktobra poročila in vam povem, da sem imela obleko brez rokavov, samo šal okoli ramen, bilo je pa okoli 18-19 stopinj čez dan. Saj ne rečem, lahko tudi sneg že zapade, ampak res je lahko še čist toplo. Tko da lucika, zimski pajacek tudi če ga kupiš ti bo še potem prišel prav, pa kupi raje recimo 68 številko.

Vava, ne se sekirat glede bodočega očija. Ne moreš verjet, kolk se moški spremenijo ob prihodu otroka (ok, ne velja za vse, ampak veliko večino pa res). Kot da nenadoma odrastejo, pa se hkrati tudi tako pootročijo, da včasih jaz res z nasmehom in hkrati s solzami v očeh gledam moja dva kako uživata skupaj. Moj user posted image  je pred sinovim rojstvom imel tudi vse sorte igric in ne vem kaj vse, sedaj se ne on ne jaz ne spomneva, kdaj jih je nazadnje igral. Res ga sicer tudi čas za to baše (služba, pa gradnja hiše), ampak otrok je pa res vedno pred računalnikom - ta pride na vrsto zvečer, ko tamal zaspi, pa še to da mal prečekira internet. Res je tudi, da so mogoče v začetku še malo nespretni z njimi, pa od začetka tako ne morejo druzga kot samo negovati, ampak potem ko otroci zrastejo, ko lahko skupaj počneta marsikaj... takrat postanejo ta pravi užitek za očije.

Glih zadnjič sva se s prijateljico menili, kako se nama zdi prisrčno, ko prideva v vrtec iskat svoja dva otroka, pa srečujeva očije, ki so bili v srednji šoli kakšne barabe, pa mačoti ipd., sedaj se pa tako ljubeče ukvarjajo in menijo s svojimi otroki. res lepo videtuser posted image

OK, zdaj grem pa kosilo skončevat, se bo smrkolin kmalu zbudil. Lep vikend vam želim!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.9.2006 14:23:12   
frrrr
oj, men se zdi, da naši partnerji (v kolikor je na poti prvi otrok) poskušajo še izživet zadnje momente "prostosti", ker se malce zavedajo, da bo potem na prvem mestu user posted image in bodo svoje potrebe po rač. igrah, tvju in ostalih nam nerazumljivih stvareh dali na stranski tir.
js zaenkrat ne morim kaj preveč... pomaga mi pa itaq več kot včasih, ker js menda ne smem delat določenih stvari user posted image prej sva imela vsak svoje obveznosti v gospodinjstvu, sedaj pa so se moje še malce nanj porazdelile in morm rečt, da razen tega, da potrebuje več časa (in včasih kakšno navodilo), vse skup kr dobro opravlja user posted image

hvala za nasvete glede pranja... odeje in blazine sem oprala enkrat in spravila. posteljnino sem tudi oprala enkrat in z mehčalcem... jo pa nameravam še enkrat, ker se je itaq prala le na 40 stopinj... bom drugič na 60 in dvakrat spirala. za pranje oblačilc bom pa upoštevala vaša navodila - 1x pranje, 2x spiranje.

muc v posteljici... če bi ga kregala in mu prepovedovala, bi imel še večje veselje. če bi odobravala, bi imel filing, da je posteljca zanj. torej je najbolje ignorirat njegovo početje - mau ga imava že naštudiranega user posted image sva pa kupila 4 rjuhe za posteljico in ko bova z bebo v porodnišnici, bo mož preoblekel rjuho, mucka spakiral tašči... in beba bo imela svojo posteljico. aja, drugače je kratkodlak in ne pušča dost za sabo... pa še stanovanjski je in nima kje bolh dobit.

vreme je pa res tapravo za izlet... Mojceca, uživajta še za nas, ki se nam ne da kam it user posted image
taprava penzionista sva... zuni sonček, čas za izlete, midva pa doma... se mi zdi, da nabirava moči za življenje z user posted image   potem ne bo poležavanja in želiva to sedaj do konca izkoristit.

komi čakam na petkov pregled... in upam, da bo UZ... čeprav sm prejšnjič že imela drugega, mi je sestra mal omenila, da mogoče bo pa še eden user posted image in me naročila na dan, ko moj G izvaja une special UZ. me zanima kolk je našo dete zrastlo in kaj je z materničnim vratom... bom bolj mirno spala.
sier bo pa že prej pestro... v ponedeljek začnemo z MŠ user posted image

lep vikend!
uživajte v sončnih žarkih in mejte se radi!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.9.2006 17:57:06   
Evik
Živijo vsem skupaj, že nekaj časa sem z vami, ko prebiram sporočila, no danes sem se pa še včlanila, tako da lahko sčasoma tudi kakšno vprašanje postavim...
Rok imam pa 14 oktobra...
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.9.2006 17:59:42   
Evik
Ja pa nisem moški, sem šla takoj profil popravit, je bilo avtomatično pa nisem pogledala...se bom že naučila kako pa kaj... user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
3.9.2006 0:34:52   
frrrr
dobrodošla Evik user posted image

več kot nas je, bolj luštno je user posted image
sam dans so vse out off office, ker je blo očitno prelepo vreme za posedat pred PCem... pol se pa nč ne dogaja user posted image

z user posted image greva zdej spat... prej sem pa izpolnila knjigico To sem jaz kolkr se je dalo... pa dokončna imena sva izbrala... ampak vam jih povem šele potem, ko bo dete vn prilezlo

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
3.9.2006 7:22:58   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Pa je minila še ena noč, tokrat bolj spalna...

Včeraj bila v Avstriji, ampak ker je sestra delala sem la z user posted image .... pa sva zato vse ekspres opravila... "Samo tisto vzemi kar si napisala na seznam!! Da ne bova cel dan tu gori!!!" Najraje bi me dal v vozek in me vozil po Ikei da bi šlo hitreje... No pa sva se vsaj gneči izognila... Tako da posteljica je sedaj doma že postavljena...

Kar se tiče Ikee vam je muki napisala link in tam res vidiš kaj imajo vse... tudi mi dosti gori kupujemo... cenovno je  kar ugodno, imajo veliko izbire, pa takoj lahko odpelješ domov, ni ti treba čakati...
Amazona, posteljninic imajo kar nekaj, meni so bile kar všeč, edino kar me moti je dimenzija.. jaz imam doma odejico iz Odeje 120X80, nekaj posteljnine sem dobila od svakinje 100X140 al nekaj takega, v Ikei pa imajo dimenzijo prevlek 110X125, vzglavnik 33X55, tako da če kupiš pri njih posteljnino domnevam da je dobro da kupiš tudi odejo... imajo pa vzorce res cute... Toys pa je še vedno v Center westu.. nekateri artikli so cenejši kot v Slo, nekateri približno iste cene, vendar jaz sem zadovoljna... kupila sva še plenic, pa previjalno podlogo, sterilizator za v mikrovalovko, pa spet zokenčke, bombažno odeljico, itd... Se pa tam splača kupovati igrače ker so res cenejše..
Gaya, pa tudi zate bi se v Ikei kaj našlo, prečekiraj link pa boš videla če se ti splača...

Kar pa se  mojega user posted image  tiče, pa igric sploh ne bi omenjala... ko pade noter, ga noben vrag ne odvleče od računalnika... Saj ne rečem, da ni priden in mi pomaga kadar je doma, ampak odkar pričakujemo user posted image  dela kot nor po cele dneve... in doma se sprošča ob igrici... Mogoče boljše to, kot pa da bi lutal okrog s prijatelji (ja tudi takšne faze poznamo pri nas...) Ampak kaj čemo, dedci so dedci...  Glavno da nas imajo radi....

Lepo nedeljo vam želim... mi imamo danes familiy picknic, da izkoristimo sončne dni do maksimuma....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
3.9.2006 7:32:27   
Arabela
Dobrodošla med nami Evik!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
3.9.2006 7:46:29   
gaya

Jutrček

Najprej Evik dobrodošla med nami user posted image , boš vidla, čas še hitreje mine z nami čvekami user posted image .

Punce moje, drgač sem se pa včeraj mudila mal med novembrkami in če sem prav razumela, so se domenile, da se dobijo, samo ni se mi dal vsega brat, tko da ne vem kje se dobijo. Punce kaj pravite, kaj pa če se mi tud zmenimo, itak bomo vse kmal doma, pa se zmenimo en dan, pa ga izkoristimo za šoping, pa še pol za kofetek in en dolg čvek v živo?
Hitr povejte kakšen se vam zdi predlog?

Spanje je bilo danes nenormalno dobro, clo lulali smo samo 1X, pa takrat tolk časa, da sem že mal gledala če mi slučajno še kaj drugega ne teče user posted image ....

Zdajle se bova pša z dragijem odpravila na Pokljuko po gobe, da se jst mal sprehodim, pol pa domov na kosilce, sem naredila polpetke iz bučk, mnajmiiiiiiii....

Tko da, drage moje uživajte maksimalno nedeljo in razvajajte svoje bušite, pa pustite se razvajat svojim dragim. Jst se mu bom že user posted image

Se kmal tipkamo

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
3.9.2006 7:47:38   
muki1
Dobro jutro. Ugotavljam, da kar fajn spim, edino ko mi treba na WC, pa se mi ne da iti in se premeščam po postelji, da se mehur preloži v drug položaj, takrat sem budna.
Gaya, kot ti je Arabela svetovala, prečekiraj link od Ikeje. Mislim, da bi se tudi zate kaj našlo. Kar se tiče cen, je pa tako. Niti ni toliko ceneje, kot je izbira posrečena. Takšna mini stanovanjca imaš narejena, da dobiš ideje, pa kakšne drobnarije ( dekice, okrasne pojštrčke, slike, rože za stanovanje, košarice za muce in kužke, ....stvari ki naredijo dom toplejši, to je res poceni ).
Pri nas greš v Rutarja ali pa lesnino, pa je konec. V Rutarju sicer vedno kaj najdem, kar bi imela user posted image  ampak so cene za popenit.
Včeraj je prišel parketar, zbrusil in polakiral parket, zdaj pa smrdi cela hiša. Še v torek enkrat, pa smo nared za malarijo.
Popoldne smo šli na en rojstni dan, potem pa še po posteljico za user posted image , ki sem jo dobila od sestrične user posted image . Domov smo se dobesedno privlekli nekje ob 20.30. Takoj smo se pobrali spat. Nama je z Nežo zelooo manjkal popoldanski počitek, sva bili tečni kot dva user posted image .
Danes bi pa rada malo v gozd pokukala, upam, da se bo možeku in Neži dalo z mano lazit......za kosilo pa bi najraje samo neko zelenjavno juho, se mi je meso ( žar ) včeraj spet malo zgravžalo.
Eno lepo nedeljo, jaz grem jutri po dveh tednih pavze spet v službo..... odštevat dneve do porodniške in finiširat zabušeno user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
3.9.2006 8:43:28   
Pikicapokica6
Lepo pozdravljene!

Vas tudi jaz že nekaj časa spremljam, zdaj pa je že čas, da tudi kaj napišem. Moj PDP je 02.10.2006. Se počutim super (moram trkat), na dan prehodim nekaj kilometrov. In nobenih lažnih popadkov od nikoderuser posted image  

Dobro izkoristite ta prelep sončen dan.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
3.9.2006 9:09:46   
vava
dečve dobro jutro!
vsem res hvala za vzpodbudo, saj vem da je tako, samo ko si v "vojni" se zdi vse tako brezizhodno in katastrofalno... Dobrodošli Evik in Mamica81. Evik imava na isti dan PDP. user posted image
A ste kaj pogledale k septemberkam?!? ja kmalu se bo začelo tudi pri nas!
Gaya jaz sem zelo za - da se dobimo, še predno začnemo odhajati v porodnišnice. Bomo pa verjetno res morale pohiteti. Kar predlagaj.
Pri nas bomo danes rihtali balkon, jaz imam pa nekaj službenega dela na računalniku. Želim vam  lepo nedeljo in veliko sončka.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?