|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
31.8.2006 9:59:04   
gaya

Jutro bejbe,

jst pa ponoči še kr nekako spim, ampak sem pa obvezno ob 6 z mojim pokonc, k on vstane in se začne pripravljat na službo. Jst pa mu skoz smetam z ritjo user posted image .

Tadaaaaa, danes sem zjutraj sporvedla svojo prvo masažo presredka user posted image , sem mislila da bom umrla od smeha zraven, nisem čist zihr če je to prav, ampak jst bom tko izvajala do konca, pol bomo pa vidl. Saj škodovat mi ne more. Moram pa rečt, da ko širiš presredek al kar koli že je res nagravžen občutek, kaj šele je takrat ko glavica leze ven user posted image , no ja bom že preživela, jih je že veliko pred mano.

Jst tudi šele v pon začenm z MŠ, ker je čez poletje ni blo, junija se mi je pa zdel še prezgodaj. Tko da komaj čakam, pa še hitrej mi bo minil tale mesec.
Drage moje, meni se tud obeta odhod med septemberke, ampak ne zarad druzga kot zarad tega, ker naše dete po UZ prehiteva in ker za zadnjo M ne vemo če je res bila M, sam jst bom ostala zvesta oktoberkam in se bom z malim/o zmenla da če že more naj pride 1. oktobra user posted image ,.....

Pikabu jst sem zdaj doma in kava lahko pade user posted image , samo kot te berem si blazno pridno zaposlena, tko da te bom pomoje kar težko zvlekla na kofetek, ane user posted image ,,.....

Aja pa ena je sprašvala kako je zgledal odhod iz službe, jst sem jih peljala na pjačko še z eno sodelavko k je mela tud poslovilno k je dala odpoved, pa zadnji dan sem jim še mal piškotkov nesla ,...
Ko pa rodim, pa jih bo še moj šel mal pocrkljat user posted image

Zdaj pa šibam, delo kliče, se še javim

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
31.8.2006 10:04:12   
vava

dobro jutro!

najprej vse naj, naj Amazona!!! Kot že vse prej, ti želim lahek porod, zdravo dete, veliko podpore tvojega user posted image  in mirne noči vse naprej.
pri meni načeloma vse po starem (nočno vstajanje za wc, nekaj krčov v mečih, bolečine v kosteh in sklepih tam spodaj, brce in premiki, za katere mi je g. rekel, da jih še ni potrebno šteti ?!?... veselje in včasih skrbi). Moj je pred nekaj meseci prebral revijo očka, ki sem mu jo kupila in zdaj je za rd dobil knjigo Dojenček - navodila za uporabo, ki pa se je še ni lotil - ker je to tako ali tako za kasneje user posted image . V MŠ je bil - sicer ne na vseh predavanjih, ampak nekaj malega je pa gotovo odnesel.
Še vedno nimava imena, posteljice in vozička (tega so mi obljubili v službi user posted image ). Včeraj sva šla na CSD, kjer je moj user posted image  priznal očetovstvo. Če bo imela katera težave s centrom (ponekod pravijo, da to lahko urejaš šele po rojstvu), mora očka samo rečt, da rabi zapisnik o priznanju zaradi urejanja očetovskega dopusta in potem naj bi uredili brez problemov - vsaj nama so. Baje pa zakon ni preveč jasen in jim nalaga neko birokratsko delo, ki je stvar  nekih drugih služb in niso preveč navdušeni nad izpolnjevanjem
obrazcev ... pa kaj.
Pa še eno vprašanje. Ali user posted image v tem času škoduje zaradi sperme ali orgazma. Ker, če je prvo, bi si lahko še kaj privoščili, a ne?user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
31.8.2006 10:17:56   
Arabela
Hojla user posted image !

Ne maram noči!!! Ves čas nekaj sanjam in se vedno zbudim... danes sem bila gor od 4.30 do 6ih, nato zaspala nazaj, zdaj pa sosedi režejo živo mejo in ni šans da nazaj zaspim....
Od prijateljice sem dobila čaj proti otekanju... upam da mi bo pomagalo...  saj noge so ok, le roke imam skoraj neuporabne....

Kar se tiče user posted image  ... jaz ful pogrešam, me zadnje čase kar razganja, vendar nekaj časa nisva zaradi kratkega MV, pa bolečin, sedaj pa da ne bi prišlo do kakšnega prezgodnjega poroda... bom potrpela da bom v 38.tednu, nato pa mogoče bo kaj....  me pa res razganja.... mislim pa da sperma nič ne more škodovati...

Jaz imam doma 30 tetra plenic in 5 povijalnih ter pamperske Newborn... Tetra pleničke sem kupila v Rutarju (o. 2700 sit) in so kar kvalitetne, so fino zarobljene, se mi zdi boljše kot pa od Tosame... povijalne plenice pa sem kupila v Pikapolonici (490 Sit), sedaj pa sem ugotovila da jih imajo v Arielu sicer po 590 Sit, ampak so malce večje in bolj kvalitetne.. ampak zdaj je kar je... Pamperske pa sem kupila v toysu...

Za v porodnišnico bom jaz vzela večinoma kozmetiko, svoje natikače, oblačica za user posted image , ker vse ostalo dobiš pri nas v Mb. porodnišnici (pidžamo, hlačke, vložke, itd..).... no pa nekaj Cdjev za med porodom (če mi bo ratalo), da se sprostim in pa svoj vzglavnik, s katerim sva že celo nosečnost najboljša prijatelja, hahahah.. pa seveda fotoaparat in baterije, ker mojemu user posted image  baterije vedno crknejo...

Kar se učenja tiče, lucika vsaka ti čast, jaz sploh nimam volje... saj pogoje imam za nadaljevanje in mi sedaj ne gre nič drugega po glavi kot mala beba.. komaj čakam da jo bom držala v rokah!!!

Lep dan pupe...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
31.8.2006 10:18:27   
muki1
Jutro !

Noč je minila mirno, brez lulanja user posted image . Se pravi, da sem spala kot polh. Nežo sem odpremila v vrtec....tokrat brez solz, čeprav si je doma vse mogoče izmišljevala, da ne bi šle...pa sem ji eno tako zgodbico naložila, da mami gre v službo, pa ne more sama biti doma, ker ji nihče ne bo mogel ritke zbrisat ko bo kakala, pa če bo lačna, si ne bo mogla sama vzeti...... nekak sem jo potolažila.

user posted image  - dajte me spomnit, ka je že to.......

Beki 24, če si mislila na bombažne plenice, za široko povijanje in podlago, jaz jih imam od prej 20 komadov, pa si bom še enih 10 nabavila. Za ziher, da ne bomo samo prali.....

Maxicaaaaaaaaaaaa, kaj je s tabo? Nič se ne javljaš zadnje čase. Jaz sem včeraj pri g. na pregledu izrazila svoje sume glede položaja otroka, pa mi je rekel, da se dete še zadnji dan lahko obrne, tako da tudi če je zdaj vse lepo in prav, se še vedno lahko zasukne v obratno..... tolažba zate in ne za tiste, ki imajo otročke že na glavo obrnjene.
Joj, toliko sem se namenila napisati...zdaj pa sem vse pozabila....bo že.... se še kaj oglasim user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
31.8.2006 11:17:05   
lucika
arabela, hvala lepa, saj sem res faca...:) samo jaz nisem tista ki se ucim, se diplomirala pet let nazaj; pa si zdaj sploh ne znam vec predstavljat, kak bi se bilo za ucit:)...vse drugo ,samo to ne:)

sem se ze pohvalila, da sem oprala in speglala posteljnino in kojtercke? volancki na baldehinu so res lepi; mi je pa ze ravno dol teklo, ko sem jih peglala. tam pa res niso priporocljivi; pod likalnikom:)
zdaj me cakajo se cotke, nekaj moram se dokupit..
bele benkice, pa plenicke bom pa res dala tasci. da ji naredim veselje, naj pere in pegla, ce ji je. saj meni je tudi; dela je pa tudi toliko, da ob za obe dovolj( ce nisi faus:)).. sicer je imela ideje, da bi vse ona...pa sem se prvo nekaj bunla, da bom vse jaz. zaj sem pa na pol popustila. naj pere belo, to ji gre. je belo se bolj belo od belega:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
31.8.2006 12:19:49   
naja78
hay čveke!!!

Frrr: kar počivaj,čudno se mi zdi...te je G vsaj pogledala????
materinska šola je tudi v avg-porodnišnica,vem pa da ti hodiš na vič,...saj bouser posted image

bety:držim pesti,da ti uspeuser posted image user posted image
beki24: 30 tetra plenic za 1x(moršjih met najman,računaj da jih boš rabila vsaj 1 mesec vsepovsod....),7 povijalnih za široko povijanje,mislim da bo to čist dost,če ne morš sprot likat in prat....
mojceca:pa glih pr teh dveh nism bla....user posted image mi smo to poslušal že v srednji šoli in na faxu,zato mi je to ful v spominu,drgač sem bla bol lena za poslušat....user posted image ni se mi dal it,ker itak vem kaj bi nakladal,...fizioterapevt-kako mormo telovaditin pravilni prijemi otroka,pediater pa o otroških boleznih ,....itak imaš pa izbranega 4 tedne po rojstvu,ki si ga sama zbereš,tak da nič ne zamudiš......

drgač komi čakam košek s postelnino da ga dobim na dom preko kikiwelta sem ga naročilauser posted image

se beremo.dans grem na kitajsko (beri v restavracijo)uživat

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
31.8.2006 12:20:47   
mtina
Hej!

Jaz grem tudi šele zdaj septembra v materinsko šolo. Se mi ne zdi pozno (mogoče pa bo že prepozno!?) user posted image  

Midva že celo user posted image  nisva user posted image ... Tako da tudi zdaj ne bova ...  user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
31.8.2006 14:30:57   
Arabela
Joj lucika pa sem te res zamenjala s frrr...

Torej frrr. vsaka ti čast da se učiš...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
31.8.2006 14:49:52   
Maxica
Evo me, sem prav čakala, če me bo katera pogrešila.user posted image user posted image user posted image
Ne, se hecam, ta teden uvajam svojo "namestnico" in skoraj nisem prišla do računalnika, vsaj ne toliko, da bi v miru kaj napisala. Doma pa je skoz kaj, tako da skoraj ne prižgemo računalnika.
Jaz sem po počutju malo boljše, no, sem se potolažila, da kar bo, bo, saj itak nimam kaj spremeniti. Saj sama lega me niti ne mori toliko - če bom morala roditi s CR, bom pač tako rodila, razmišljala sem že o spinalni analgeziji, ki jo ponujajo v Postojni (da si pri zavesti, ko ti delajo CR). Najbolj me mori ta nizkoležeča posteljica, ki otroku ne pusti, da bi se obrnil čisto na glavo in spustil nižje. Zdaj je pa še rokico dol dal. Mah, bomo videli. Jaz edino ubogam ginekologa in ležim malo na levem, nato pa na desnem boku. Drugega nimam kaj.
A se vam je že naredila linea negra? Jaz sem jo prvič imela, sedaj je pa kar še ni.user posted image  No, morda pa še bo.
Kakšen pa imate kaj popek? Jaz ga imam že kar nekako izbočenega, sploh našemu dvoletniku se tako zanimiv zdi, da zadnje čase zvečer zaspi samo, če mi ga boža in preučuje.user posted image
Beki24, kaj ti ginekologinja ni nič povedala, a imaš samo nizko posteljico, predležečo ali kakšno? Pazi vglavnem, da ne vzdiguješ česa težkega, pa user posted image tudi odsvetujejo.
A ve se odpovedujete user posted image v vsakršni obliki sedaj proti koncu nosečnosti???
Amazona, vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan. Pa naj se ti uresniči tisto, kar si sama najbolj želiš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Midva sva imela pa včeraj tretjo obletnico poroke (kje pa so ta tri leta???). Nisva pa nič kaj posebnega praznovala, saj sem morala jaz prej iz službe in leteti v prejšnjo službo v Ljubljano, da so mi končno izpolnili še manjkajoče plače, ker v sedanji jih še nimam 12. Pol smo šli pa še malo v shoping, joj, jaz bom bankrotirala.user posted image  Še dobro, da user posted image  skoraj ni treba nič več nabaviti, ampak naš dvoletnik pa tolk raste, da mu je treba skoz nekaj kupovati za oblečt.
Pikabu, sem te hotela vprašati, kje si pa videla v Pikapolonici vložke za palčka zavijalčka, da bi bili bolj poceni? Grem jaz v dobri veri včeraj v Pikapolonico na Rudnik, ampak so imeli te vložke prav po isti ceni kot v BC (malo manj kot 3000 sit).user posted image  
Joj, upam, da nisi imela prehude nočne more, ko si me sanjalauser posted image , se opravičujem, da te še ponoči nadlegujem. Upam pa, da je v resnici z obema punčkama vse ok.user posted image
Ti, a sva midve enkrat govorili o župniku, ki me je poročil? Si bila ti tista, skavtinja itd.???
Psaša, jaz sem rodila v Postojni. Ne spomnim se več točno, koliko, ampak vložke dobiš v porodnišnici. Vendar jih imej s sabo, ker jih ful rabiš, čišča je močna in je fajn skoz menjati to packarijo. Ker je imel moj user posted image  zlatenico, sva bila v porodnišnici od sobote do četrtka, tako da je meni kar mož nosil vložke, ko je hodil na obiske.
Jaz sicer delam še jutri in v ponedeljek, pol pa akcija. V ponedeljek nameravam nesti malo peciva in piškotov v službo, lih toliko, sicer tudi sama ne maram kakšnih poslavljanj na veliko. Pol me pa čaka CSD, da končno vse oddam. Sem si malo računala porodniško na strani od CSD Šiška, eh, ne bo veliko. Sem si kar fajn znižala povprečje, ker sem v prejšnji službi po porodniški delala samo na 4 ure. Mah, bomo že preživeli. Toliko kot dobiš, toliko zapraviš.user posted image
Pol se pa lotim pranja cunjic, pa nahrbtnik si bom pripravila za v porodnišnico. Sam tuhtam še, kaj naj si pripravim za oblečt za domov. Je res sranje, ker ne veš, kakšno bo vreme oktobra, pa kaj bom lahko sploh spravila na rit. V nosečniških oblekah kr nekako ne bi rada zapuščala porodnišnice.user posted image  Ali pa, morda bom zgledala pol vsa suha, hehe.user posted image
Gre pa res hitro ta nosečnost. Morda zato, ker delam, pa se nič kaj bistveno ne pripravljam na prihod novega člana. No ja, od drugega tedna naprej bo bolje.
Lepo se imejte, pa naužijte se sončka v prihodnjih dneh.
Pa pa!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
31.8.2006 16:46:49   
štorkljica
Ojla vse oktoberke!
Hvala vam vsem za vse lepe želje, ste mi pa res polepšale danuser posted image  mogoče celo bolj kot včerajuser posted image  Torta je bla zakon, vidim da moram večkrat kaj spečt ne samo 4x letnouser posted image user posted image user posted image
Torej o seksu debatiramo. Sem že enkrat premišljevala kako to da že prej nismouser posted image  Midva seksava še vedno 1x na teden oz. na 7-10 dni 1x. Sam res ful paziva pa bl tko nežno to opraviva, da bibe ne motiva preveč, sicer pravijo, da to zazibalno vpliva na user posted image . Bova pa tut po 37 tednu povečala dejavnostuser posted image user posted image

Glede "izobraženosti" naših user posted image  o nosečnosti in bebikah v trebuhu, pa moram rečt, da je moj bolj pod 50% kot nad. Sicer je prebiral razne revije ki sem jih znakupila, sam to bolj po mojem prigovarjanju naj že končno kaj uporabnega izve v življenju glede situacije v kateri sva. In potem je seveda včasih pameten, mogoče ko ravno ne bi bilo glih treba. In pol me tam pred enim mesecem, ko sva ravno nekaj debatirala op nevenžekateri stvari glede user posted image  vpraša, ja kako pa ti to vse tako vešuser posted image user posted image user posted image nakar mu jaz podarim "no coment" pogled....ja pa potrudim se da zvem!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image
Ampak sem mu že zabičala, da naj si ne misli, da bo po porodu 90% stvari na meni, 10% pa na njemu, točno tko je sem "zabredu" kot jaz, zato bo tudi tukaj z mano in najinim zlatimuser posted image  bredu! ...seveda se je strinjal...

Lineo negro mam pa že 2 meseca, sam čisto tanko in okrog nje mam tak temnejši puhek. A se je to še pri kateri pojavilo?? In pol te dlakice izginejo po porodu?? 
Moram pa se pohvalit da sem danes ponoči solidno spala, zbudila sem se komaj ob 4h (in ne ob 2h, kot ponavadi) in potem bedela le pol ure in spet zaspala do 7huser posted image user posted image user posted image  NORO! Sam sem pa prejšnjo spala le 4 ure skupajuser posted image  in od 2-3 ponoči brala ONO, si ogledovala novo obleko za miss SLOuser posted image user posted image  (groza!) in brala o masajski belki. Pol pa še eno uro razmišljala o lažnih in pravih popadkih.
Nekaj me še zanima v zvezi z popadki. A ko maš prave popadke čutiš gibe in premike otočička v trebuhu ali pa je le-ta miren? Recimo takrat ko se vse začne?
Danes sem pa oprala mislim da vse bebikine cunjice in zdaj bom to storila še enkrat teden do dva pred porodom(če me le ne preseneti prej kaj). No pa še posteljninico in preobleke ko jih nabavim. Drugi teden pa bi mogla previjalna prit, pol, pa mamo vseuser posted image user posted image user posted image  Včeraj sva sestavila posteljico, joj kako je luštna. Sam praznauser posted image ..ampak ne za dolgouser posted image

Lep dan punce, pa naj ta sonček zdaj zdrži vsaj en teden!

BY

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
31.8.2006 17:10:05   
lucika
amazona, ne vem ce sem ti ze cestitala...cestitke se od mene!!!

imam pavzo med sesanjem:) imava ogromno kvadratov (54); pa se po teh so same omare, tak da mam za posesat samo eno spuro po sredini. pa se tolk zmatram zraven, da je kar joj.
nasploh sem danes bolj pri slabih moceh. se ko hodim, grem ciiist pocasi, pa boli me nekje v riti, pa spodnji del trebuha. vcasih me bolijo kosti v nogah. sem mal pozabla biologijo, ampak prav cutim gor navrh nog, nekje not na sredini kak me boli. spodnji del medenice? eh, bolj da neham, da se mi norce ne delate...
sama sem v 33 tednu. in se mi zdi, da ko bom, kot ene med vami, ze v 36, da bom pa samo se cakal, kdaj bo prisla ura za rodit. ful imam obcutek, da bom tam nekje jaz sla. vsak dan bolj:) haha, pol se bom pa nacakala, se kaka dva tedna po roku... samo ve se pa ne...boljs da sledim svojim obcutkom in se prej pripravim:)

ta obcutek sem zdaj dobla, da bom rodila prej, pa se enega, da bo fantek:) zanimivo, ne? te pa da vidimo, kaj me caka!

a malinov caj ima katera namen pit. imam nasuseno listje, pa caka na pravi teden:) bog ve ce je kaj na tem...
kar se pa tice masaze presredka, imam prek zadost masiranje s prokletim canestenom. pa tak mir je bil vmes, zdaj pa spet:(

a ima kateras neckermanov katalog moj dojencek? jaz sem ga danes dobila z revijo, pa mi je taaaaa k ful vsec en pajacek, tak ko medvedek je dojencek v njem:) pa ne vem, ali je to primerno za nase bibe, al se meni malo mesa... no, ce ma katera, na strani 15 je. saj to bi bilo za domov, al ne? pa nekaj bombaznega spodaj?

aha, sem rekla, da bom do prihoda mojega dragega nazaj imela vse zglancano, pa sezname potrebnih stvari, pa sezname imen...? a ima katera za presvinglat????

zdaj pa res resno vprasanje... a je sla katera kaj v avstrijo? ne mislim po pojstlo in to, ampak cotke in ostali kup drobnarij. se sploh splaca?

PRIDNE BODITE!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
31.8.2006 17:36:18   
beki24
Maxica men je ginekologinja nazadnje na UZ rekla še da je posteljica nizko in zapisala v materinsko knižico, jst pa takrat nisem nič vprašala, men vse pol mal kasnej potegne, pol doma vse premislim in se spomnim kaj mi je sploh reklauser posted image

No da vam eno zgodbico povem, sem jo približno 2 meseca nazaj že brala tukaj na RR, pa sem mislila da se kaj takega meni ne bo zgodilo!!
Sva bla z mojim v Intersparu- megamarket- vse nakupiva in se postaviva na blagajno. Pa že tako gledaš, da ne greš v tisto ki ima največjo vrstouser posted image , pa stojiva v vrsti in pride en parček- fant in punca- pa vsak z eno flašo v roki, pa vpraša tip če gresta lahko naprej da imata čist mal, no ja jst še rečem, da imajo blagajno do 5 izdelkov, se nardita totalno neumna da kje pa je in pol moj reče da gresta lahko naprejuser posted image - mislim najraj bi ga zadavla, kaj a jst pa lahko v vrsti stojim- ni problema. Ne mine minuta se prikaže ena trgovka in začne če gre lahko naprej, da ma malico in da ima čist mal- ja user posted image , se je skor kr mimo mene zrinla, baba neumna, in kaj je men preostal, da sem piuser posted image  če jst pa lahko v 8. mesecu nosečnosti stojim in čakam že 10 min v vrsti. Pa 30 blagajn imajouser posted image !!! Dobr da ni bila ista situacija 1 mesec nazaj, ker bi se tam na blagajni skup zložila, ker mi je vsakič v trgovini slabo postalo- sej škoda, bi imeli potem vsaj delo z manouser posted image !!!
Še najbolj sm pa na mojga jezna, kaj je njemu tud samoumevno da lahko pol ure stojim in čakamuser posted image

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
31.8.2006 17:44:51   
lucika
meni je tudi v trgovinah hudo. ko hodim okoli, niti ne; ko pa na mestu pri miru stojim, se mi pa zdi, da bom skup padla, ce se ne vsedem nekkje. pol se pa navadno ven rinem, pa je kr boljse..

mi je pa smesno pri na s na enem prehodu..nikol te noben ne sljivi za pet posto. odkar imam pa trebuh,m pa avti ustavljajo. vcasih komaj verjamem. prizge ker ko norc, pol pa premza pred prehodom, da lahko grem lepo cez:)jih je menda strah, da ne bi kakih bonus tock dobli, ce bi kar dva naenkrat povozli... res zanimvo, se ze vcasih vnaprej smejim, ko vem kaj bo. no, ne si zdaj mislit, da sem ze napol na cesti, ko kake stare mame, ko nikol ne ves kaj bo naredla...ne, lepo kulturno cakam na prehodu:)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
31.8.2006 22:15:56   
frrrr
Arabela, sej se bolj mau učim user posted image bolj govorim... za razliko od vas, bi lahko skoz spala... tašča se nama smeje, ker pravi, da je res bolje zdaj spat, ker potem nekaj časa ne bova... sva čez vikend na morju spala po 12 ur ali več na noč user posted image

no, ker me je sam gobec... se še vedno nisem začela učit... zato morm zdej nehat in res it za knjige... no, prej še za ene 3 urce spat, da bo potem šlo lažje user posted image
drugače se pa tut ne obremenjujem kaj preveč... če ne bo šlo, bomo pa kasneje... itaq šele prvo leto absolventa vpisujem, odprte imam pa še 3 izpite in diplomo... mogoče jutri rata, al pa drug teden kateri od obeh user posted image

vidim, da vas kr dost v ponedeljek začne z MŠ... mogoče se vidimo... se že oba zelo veseliva...

lep večer!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
31.8.2006 22:33:45   
Pikabu
Oj.

Prav težko sedim za računalnikom, pa nekdo me vztrajno brca v rebra, ampak moram nekako zabiti čas, da ne grem prezgodaj spat, sicer potem ponoči ne zaspim nazaj.

Maxica, jaz sem kupovala v Mullerju kasete in so cenejše, v Pikapolonici jih sploh nisem gledala. Mislim, da so ravno za 1000 SIT cenejše. Ne, saj s sanjami ni bilo huješga, zjutraj se mi je vse skupaj zdelo smešno, pa sem se spraševala, kako si ravno ti padla v ta "zos". Mi je pa zanimivo, kako dogodek vpliva, pa res me je malo morilo, kaj se je sploh zgodilo. No, naša je zagotovo v redu, tista druga punčka pa upam, da tudi. Bom v soboto vprašala, ko gremo spet na eno poroko, ampak sta že tam obe veselo letali okoli. Drugače sva se midve res pogovarjali o župniku, sem res tista skavtinja.

Gaya, imam že skoraj vse narejeno, tako da bom naslednji teden zagotovo imela čas. Ti samo povej, kdaj, pa kje. Za eno user posted image se bo pa že našel čas. No, jaz kave sicer ne pijem, pa ker sem na dieti bom verjetno pila samo radensko, ampak tudi to je v redu, važno, da se malo načvekamo. Drugače pa nič ne razmišljaj o kakšnem prehitevanju, bomo šle kar lepo po vrsti, po seznamu. user posted image Saj se hecam, na tiho upam, da bom tudi jaz padla med septemberke, čeprav mož pravi, da bo ta šel čez rok. Upam, da se po moje uresniči. Aja, pa še to. A mi boš malo povedala, kako bodo kaj predavanja v materinski šoli. Malo me mika poslušati o zobeh, pa na tisto o dihanju med porodm bi tudi še enkrat šla. Sicer pa zelo verjetno ne bova hodila na kompletno materinsko še enkrat.

Mene pa ponoči trenutno dajejo sanje o šoli. Po eni strani mi je kar malo hudo, da jutri ne bom stopila pred razred, pa začela z novim letom. Tako se mi vsako noč sanja, da delam priprave, pa kako učim in kaj počnemo z učenci. Sicer imam pa v torek uraden začetek porodniške.

Danes sem že pripravila nahrbtnik z dojenčkovimi oblačilci. Pripravila sem jo predvsem zato, ker imam zlikano, pa da sem res točno določila, katera oblačila pridejo v poštev za odhod iz porodnišnice. Svoj nahrbtnik imam pa namen naslednji teden pripravit. Jaz si bom kar pripravila v nahrbtnik, pri Emi sem tudi, se spomnim, da sploh nisem imela veliko stvari s seboj. Nekatere stvari mi je pa potem še mož prinesel, ko je hodil na obiske.

Grem še malo brskati po forumu. Uživajte, pa mirno in prijetno noč želim vsem.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
1.9.2006 7:51:39   
tasha23
Dobro jutro pupce,
kako ste kaj? Mi smo spet imeli neprespano noč - tokrat je moj dragi zelo slabo spal in se premetaval po postelji od 2-4.30, ko se je odločil, da gre raje v dnevno sobo. Je pa zato naš user posted image  bil tako priden, kot, da bi čutil, da se moram mamica naspat, da bo slika, ki jo rišem zanj lepo uspelauser posted image . Včeraj sva šla z user posted image  šla v nakup barv, ker mi je kar nekaj zmanjkalo in ne morem dokončati slikice. Tako sem si želela porisat stene otroške sobice, pa za enkrat ni mogoče, zato pa pripravljam na večjem kosu blaga plakat z motivom Winny Pooh-ja. Upam, da mi uspe in da bo naš malček imel lep spominček ko bo odrasel.

Ok, se vam javim še kaj kasneje in napišem, kako kaj poteka moja umetnost user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
1.9.2006 8:30:27   
beki24
Jutro user posted image !

Za mano je tudi neprespana noč!! Pa tak optimist sem bila včeraj zvečer, kako bom fino spala, ker že cel dan nekaj počnemuser posted image !
Zjutraj sem 3 stroje cunj zlikala- so mi skoraj podplati odpadli, pa 1 stroj cunj sem obesila, pa kosilo skuhala, pa malo z vami čvekalauser posted image user posted image , pop sem šla pouser posted image v službo in sva šla v nabavo, ko sem domov prišla me je že soseda našla, če bi vzela zibelko in oblekice-ki sva jih potem še 2 uri prebirali in potem sem jih še jst posebej! Ob 22ih sem šla spat in nekaj čez polnoč sem že ovčke štela!!
V glavnem ko sem končno pogledala na uro- radio je mal daleč pa brez očal ne vidim do tja- je bila že 1.20- groza, sem vstala, se še najedla in šla nazaj v posteljo ob 2.30, ob 3.oo sem še slišala ko je v cerkvi odzvonilo, potem pa mislim, da me je počasi zmanjkalouser posted image !
Pa še našauser posted image  je bila ful aktivna ponoč, se je z desne strani trebuha, kjer je imela rit... premaknila na levouser posted image  Sej ni čudno, da človek ne more spati ponoči, ko imajo eni selitveni servis in preurejanje stanovanjauser posted image !!
Zdejle pa spi kot polhuser posted image !

no en zaspan pozdravček in se beremo kasneje..user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
1.9.2006 8:42:24   
Maxica
Dobro in hladno jutro vsem!
Brrr, mene pošteno zebe, čeprav pravijo, da bo pa zdaj par dni res lepih in toplih. Upam, res. Sem pa lih zadnjič ugotovila, da za v te hladne dni nimam ničesar za oblečt, saj sem prvič rodila lepo v avgustu in nisem rabila ničesar toplega. Tako da sem pa zadnjič kar pri Quelle naročila tri puloverje z dolgimi rokavi. Je bil eden samo okrog 2000 sit, pa prav luštni so, nosečniški in ful komot. Sem prav vesela, da sem jih dobila.
Pikabu, aja, sem narobe prebrala, ker si napisala, da si šla v Mullerja in v Pikapolonico, in sem razumela, da si v slednji dobila tiste kasete. No, fino, vidiš, moram pa res v Mullerja iti pogledat za te kasete. Hvala za informacijo!
Tiste, ki že imate ene korenjake doma in mu nameravate dati nekaj, kar mu je kao dojenček prinesel (jaz sem nabavila enga veliiiikeeeega Nodija), a boste to kar v porodnišnici naredili, ko bo prišel ta večji pogledat dojenčka, ali boste doma to izvedli? Jaz sem tuhtala, da bi že kar v porodnišnici mu dala, samo je pa ta Nodi res velik, hm, bomo pol sobe zasedli z vsem skupaj.user posted image
Mi je pa zadnjič sestra kupila spominsko knjigo To sem jaz za user posted image , se moram lotiti mal pisat noter. Za Maxa imam sicer eno drugo, od Didakte, pa je tudi luštna, samo sem rekla, da brezveze, da imam za oba enako. Katere knjigice imate pa kaj ve?
Toliko zaenkrat, lepo lepo se imejte vse!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
1.9.2006 8:46:40   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Tudi jaz včeraj čez dan nisem hotela spati, da bi bila utrujena zvečer in bi spala čez noč... ampak 1x sem se morala zbuditi za 30min, nato pa sem ves čas samo sanjala...

Moj avtek je končno popravljen!!!! Mi je bilo kar hudo ko sem bila odvisna od drugih glede prevoza...  saj ne da se dosti vozim naokrog, vendar če si navajen na avto ga kar pogrešaš...

Imam vprašanje... Zakaj boste več kot 1x prale oblačilca?! A ni 1x dovolj? Jaz sem si vse lepo oprala, zložila, zlikala in zdaj čaka vse na novega člana...
Jutri grem še po posteljo v Ikeo in po par drobnarij v toysa, potem pa bomo res imeli vse...

Kaj boste danes kuhale... ostala sem brez idej?...

Lep dan želim

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
1.9.2006 9:23:51   
Pikabu
Dobro jutro tudi od mene. No, ja, bi morala bolj reči, dober dan.

Danes imam tudi jaz rahlo neprespano noč za seboj. Nič posebnega se ni dogajalo, le ko sem okoli štirih šla na WC, potem nisem mogla zaspati nazaj, zjutraj bi pa še spala, pa je Ema bila že navssezgodaj pokonci. Tako sva potem sklenili en kompromis, da se je igrala pri meni v postelji, jaz pa sem še malo dremala zraven. Zdaj sva pojedli, hitro sem skočila še sem gor pogledat, kaj se dogaja, potem pa greva ven, na sprehod. Pri nas je prav krasno vreme, sonček sije, upam, da je tudi vsaj malo toplo.

Tasha23, super, da se boš lotila sten v sobici. Jaz si tudi tako želim, da bi imeli porisane stene, pa baje pri nas ne gre. user posted image user posted image user posted image Je zelo stara hiša in ne vem, v čem je že problem, da je lahko samo z apnom pobeljeno. So mi pa takoooooo dobre te stenske umetnije, pa vem, da bi mojemu možku tudi krasno uspelo, ker zelo obvlada te stvari. Jaz sem se pa včeraj lotila z barvami za steklo risati junake iz Nodijeve risanke. Jih bo imela vsaj na oknu, če že po stenah ne bo imela nič.

Beki24, si me prav nasmejala s tem selitvenim servisom. Tudi jaz imam včasih občutek, da se kar naprej nekam seli. Sem pa prav vesela, če kdaj postane malo bolj aktiven, ker je sicer tako nežno dete.

Maxica, mi imamo bolj majhnega Uhača, tako da si ga bom jaz dala kar v torbo, ki jo bom pripravila za v porodnišnico in ko bo Ema prvič prišla na obisk in bo prvič videla dojenčka, bo tudi dobila Uhača. Uf, kako bi pa vi izvedli, pa res nimam pojma, če je tako zelo velik. Mogoče mu že očka ga da doma, ko mu bo povedal, da je dojenček prinešel na svet in da je postal bratec.

Tudi mi mamo knjigo To sem jaz. Jaz imam pri Emi Ali veš, koliko te imam rad. Jaz sem si pa želela, da bi imela za oba enako, pa je nismo nikjer več dobili. Mi je taka simpatična, pa take lepe komentarje ima. Zdaj sem se pa za to odločila, pa mi je kar všeč, edino pisanja je malo več, kot ga je bilo v Emini. Drugače sem pa jaz za Emo imela še en poseben koledarček, žepni, pa sem za vsak dan noter napisala, kaj sva delali, če se je kaj posebnega zgodilo, kdo je prišel na obisk, kaj je jedla, ko je začela gosto hrano, kam smo šli na izlet, kaj se je novega naučila, skratka za vsak dan nekaj. Mi je prav zanimivo že sedaj brati za nazaj. Isto imam zdaj namen tudi pri drugem.

Zdaj pa res greva z Emo ven. Uživajte, pa se kasneje beremo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
1.9.2006 9:36:19   
muki1
Dobro jutro user posted image .
DRAGE MOJE, PRIŠEL JE SEPTEMBER. A SE ZAVEDATE, DA BO ZIHER KATERA MED NAMI TA MESEC ŽE STISKALA SVOJEGA OTROČIČKA???!!!!

Zdaj pa se javljajte pogosteje in svoje drage naučite kako se napiše sporočilo na forum in kje najdejo ta forum user posted image . Moj je tak brezupen primer, da bom raje sodelavko pooblastila, da javi oktoberkam, če se bo kaj nepričakovanega zgodilo....sicer pa koliko se poznam, bom ziher še med popadki skočila na RR in vam sporočila da pa jaz zdaj grem user posted image .
Veste kaj sem razmišljala...samo ne vem, če se mi bo dalo od strani do strani listat. Da bi si svoje poste kopirala in jih nalepila v en poseben dokument, pa bi takoj dobila dnevnik nosečnosti, saj za vsako stvar ki smo jo delali v tej nosečnosti tukaj pisarim in jamram......
Linea negra se mi pa začuda še ni naredila, sem prvič imela tudi bolj slabo, ampak v tem času že. Mažem se kot nora, strij zaenkrat še ni, me pa trebuh srbi kot zmešan. Prav ne zavedam se več, ko se čoham. Zadnjič sva bila z možem v Šparu, pa sem srečala eno kolegico in baje sem se ves čas ko sva se pogovarjali, čohala po trebuhu....to mi je pozneje rekel mož, pa mi je bilo prav nerodno.
Prat cunje se bom jaz mogoče ta vikend spravila. Zakaj dvakrat?! Kaj pa vem, tudi jaz bi jih najraje dvakrat...itak se te pisane cunjice perejo na 40 ali 60 pa, da bo bolj preprano. Likala bom pa definitivno samo enkrat.
Obeta se nam lep vikend, smo hoteli na izlet, pa se je parketar za soboto najavil, tako da bomo v soboto brusili parket, naslednji teden pa barvamo steno in se lahko preselimo v novo spalnico, da končno Neži spraznimo otroško sobo.
Tasha23, kakšne barve priporočaš za slikice na steno? Sem laik, ti pa si umetniška duša. Navadne tempere se mi zdijo brezvezna, čeprav najcenejša varianta. Nekaj svetlečega imam v mislih, barvo z leskom, da malo več energije oddaja v sobo user posted image . Mi lahko kaj svetuješ?
Jaz sem spet spala kot top. Sva včeraj šli z Nežo in našo [sm=kuza.gif" border=0> malo v gozd lisičke nabirat. Sem pretiravala, smo se tak utrudile, da sva se z Nežo komaj domov privlekli. Ampak jaz sem tak fanatičen gobar, da me kar trese ko sem enkrat v gozdu, pa zgleda, da je mala to podedovala po meni, je s takim navdušenjem tekala po gozdu in iskala gobe...no in potem se je zavleklo. Sem se komaj stuširala zvečer, tak me je vse bolelo. No, toliko o mojih gobarskih podvigih v pozni nosečnosti

Čuvajte se punce, pa pišite.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.9.2006 9:39:40   
viv_
Sem prišla samo malo pokukat, ker se zna zgodit, da se vam bom na koncu pridružila user posted image . Je pa med oktobrkami nekaj "starih sabelj" user posted image

No, lepo čvekajte naprej...

pa pa

viv

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
1.9.2006 10:02:00   
tasha23
Ojla, saj skoraj ne morem verjet koliko ste se razpisale v tem času user posted image .
Muki1 kar se tiče barve za na steno je npr. moja mentorica rekla, da so sicer dobre tudi tempere venmdar meni bolj odgovarjajo akrilne barve na vodni osnovi (take, ki jih lahko uporabljaš kot na lesu, keramiki, kamnu,...) Jaz sem do sedaj bila najbolj zadovoljna z MARABU barvami - na žalost pa jih v Kopru ne dobim več, tako, da sem včeraj šla v OBI in tam kupila nekaj akrilnih barv na vodni osnovi - upam, da bom jih lahko mešala med sabo in dobila željene učinke.

Sicer pa si mi dala dobro idejo za poste - sam ne vem, če me bo volja vse strani prelistat, saj smo kar dobre čveke in smo se kar veliko razpisaleuser posted image .

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
1.9.2006 10:09:07   
naja78
haj.

mi smo pa zboleli.tok sem ratala prehlajena,da mi kr z nosa in z oči teče.sem se nalezla od user posted image .
počutimo se bolj tko-tko,sem na lekadolih,medku in čajčku z limono.user posted image upam da bo z user posted image vse ok.
ker se mi res ne ljubi pisati,grem ležat,se vam javim kasnej in vam želim lep wikend.
saj se beremo.user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
1.9.2006 10:12:35   
Arabela
In kaj sem jaz zdaj počela?! PLEZALA PREKO BALKONA V STANOVANJE!!! hahahahha, sem šla po avto k mehaniku in pozabila hišne kljluče v fotrovem avtu.... user posted image  pa je kar skozi kletno okno noter skočila....
LE kaj se bo meni še v zadnjem mesecu pripetilo?!

Knjigico pa imam jaz MALI JAZ od Didakte... mi jo je kupila sestra ko je zvedela da sem noseča... sem hotela notri pisat, pa zaradi mravljincev v rokah ne morem...

PDP 2.10.2006

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

gnojne pikice
s1o2

zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!