Maxica
|
Evo me, sem prav čakala, če me bo katera pogrešila. Ne, se hecam, ta teden uvajam svojo "namestnico" in skoraj nisem prišla do računalnika, vsaj ne toliko, da bi v miru kaj napisala. Doma pa je skoz kaj, tako da skoraj ne prižgemo računalnika. Jaz sem po počutju malo boljše, no, sem se potolažila, da kar bo, bo, saj itak nimam kaj spremeniti. Saj sama lega me niti ne mori toliko - če bom morala roditi s CR, bom pač tako rodila, razmišljala sem že o spinalni analgeziji, ki jo ponujajo v Postojni (da si pri zavesti, ko ti delajo CR). Najbolj me mori ta nizkoležeča posteljica, ki otroku ne pusti, da bi se obrnil čisto na glavo in spustil nižje. Zdaj je pa še rokico dol dal. Mah, bomo videli. Jaz edino ubogam ginekologa in ležim malo na levem, nato pa na desnem boku. Drugega nimam kaj. A se vam je že naredila linea negra? Jaz sem jo prvič imela, sedaj je pa kar še ni. No, morda pa še bo. Kakšen pa imate kaj popek? Jaz ga imam že kar nekako izbočenega, sploh našemu dvoletniku se tako zanimiv zdi, da zadnje čase zvečer zaspi samo, če mi ga boža in preučuje. Beki24, kaj ti ginekologinja ni nič povedala, a imaš samo nizko posteljico, predležečo ali kakšno? Pazi vglavnem, da ne vzdiguješ česa težkega, pa tudi odsvetujejo. A ve se odpovedujete v vsakršni obliki sedaj proti koncu nosečnosti??? Amazona, vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan. Pa naj se ti uresniči tisto, kar si sama najbolj želiš. Midva sva imela pa včeraj tretjo obletnico poroke (kje pa so ta tri leta???). Nisva pa nič kaj posebnega praznovala, saj sem morala jaz prej iz službe in leteti v prejšnjo službo v Ljubljano, da so mi končno izpolnili še manjkajoče plače, ker v sedanji jih še nimam 12. Pol smo šli pa še malo v shoping, joj, jaz bom bankrotirala. Še dobro, da skoraj ni treba nič več nabaviti, ampak naš dvoletnik pa tolk raste, da mu je treba skoz nekaj kupovati za oblečt. Pikabu, sem te hotela vprašati, kje si pa videla v Pikapolonici vložke za palčka zavijalčka, da bi bili bolj poceni? Grem jaz v dobri veri včeraj v Pikapolonico na Rudnik, ampak so imeli te vložke prav po isti ceni kot v BC (malo manj kot 3000 sit). Joj, upam, da nisi imela prehude nočne more, ko si me sanjala , se opravičujem, da te še ponoči nadlegujem. Upam pa, da je v resnici z obema punčkama vse ok. Ti, a sva midve enkrat govorili o župniku, ki me je poročil? Si bila ti tista, skavtinja itd.??? Psaša, jaz sem rodila v Postojni. Ne spomnim se več točno, koliko, ampak vložke dobiš v porodnišnici. Vendar jih imej s sabo, ker jih ful rabiš, čišča je močna in je fajn skoz menjati to packarijo. Ker je imel moj zlatenico, sva bila v porodnišnici od sobote do četrtka, tako da je meni kar mož nosil vložke, ko je hodil na obiske. Jaz sicer delam še jutri in v ponedeljek, pol pa akcija. V ponedeljek nameravam nesti malo peciva in piškotov v službo, lih toliko, sicer tudi sama ne maram kakšnih poslavljanj na veliko. Pol me pa čaka CSD, da končno vse oddam. Sem si malo računala porodniško na strani od CSD Šiška, eh, ne bo veliko. Sem si kar fajn znižala povprečje, ker sem v prejšnji službi po porodniški delala samo na 4 ure. Mah, bomo že preživeli. Toliko kot dobiš, toliko zapraviš. Pol se pa lotim pranja cunjic, pa nahrbtnik si bom pripravila za v porodnišnico. Sam tuhtam še, kaj naj si pripravim za oblečt za domov. Je res sranje, ker ne veš, kakšno bo vreme oktobra, pa kaj bom lahko sploh spravila na rit. V nosečniških oblekah kr nekako ne bi rada zapuščala porodnišnice. Ali pa, morda bom zgledala pol vsa suha, hehe. Gre pa res hitro ta nosečnost. Morda zato, ker delam, pa se nič kaj bistveno ne pripravljam na prihod novega člana. No ja, od drugega tedna naprej bo bolje. Lepo se imejte, pa naužijte se sončka v prihodnjih dneh. Pa pa!