naja78
|
pozdravljene! najprej frrr: oprosti ker ti bom par stvari napisala,res gre le za tvojo vednost,ampak s tem se ni za srati,.....in hkrati mi ni vseeno kaj se dogaja s tabo..... pa ti veš,da če se ti odlušči čep,imaš večje možnosti za okužbe,ker pot skozi materični vrat ne varuje več čep,...?? na materinski šoli in pri nas na srednji zdravstveni(vaje v porodnišnici LJ) in pravtako na faxu so nas učili,da če pride do odluščenja čepa,pride do poroda v roku parih dneh,......pride do predretja jajčnih ovojev ,s tem do oddteka plodne vode,....vsekakor mislim da se s tem ni za igrat-panike pa tudi ne zagnat,jaz bi se šla pokazat v porodnišnico,če res tvoja GIN na viču misli da je bil to čep,...mislim da bi to njeno znanje moglo obsegat,...... moja sodelavka,je morala na tamponado mat.vratu,da so ji zaustavljali porod(skoraj isti primer) no in je normalno donosila,...... vsekakor...ali se ti ni čist ves izluščil,ali pa po moje to ni to,..... -drugič pa mi ni nekako po logiki da še nisi šla v mat.šolo,..kaj res čakaš na zadnji moment,te ni strah,..????to niso heci,......sicer vsaki mami da pamet vedet kaj vse prštimaš,samo jaz si ne predstavljam da bi vsi drugi namesto mene štimal,če se mi kaj prehitro zgodi,......(vedno se mora človek uprašat,...kaj pa če,.......) bojim se zate in lepo prosim da se paziš,če je res bil tisto čep,...samo,.......bolj počivaj........ mojceca:pr nas smo doma že od 22.2.06 amazona:vse naj za RD kar se tiče štetja gibov:::::pr nas se ne bomo še ukvarjal s tem,saj tako veš da ni tako kot je blo,če se res prpravlja,se mi zdi brez veze,ajde mal pozornosti,samo pol lohk cel dan na to študeram.......moji prjatelci,res da je 1 mesec prehitro rodila,se ni umiril pred porodom,.....tako da.......vsak ptiček ima svojo pesem... mi smo ok,peremo postelnino,čez wikend če bo lepo pa bomo šli na bele stvari,ki se kuhajo,...in poztem likanje,........ mejte se,se beremo,....
|