|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
29.8.2006 20:23:58   
frrrr
lucika, to je definitivno privilegij... js ga tut ne dobim pred kosilom, vsaj vsak dan ne user posted image
glede pranja... js sm skoraj vse že enkrat oprala... bom pa verjetno vse še vsaj enkrat... mogoče vzglavnika in odeje ne, posteljnino pa definitivno. no, oblačila morem pa še nabavit user posted image

drugače vsem hvala za mnenja... sem mogla dans G poklicat, ker je moža, mamo in sodelavca skrbelo... in sm res poklicala... G rekla, da je to verjetno res čep, vendar ni nobene panike, dokler ni obarvan rjavkasto ali rdeče... če se bodo pa pojavili popadki, je pa to pol druga pesem... zdej nej kr mirno živim dalje, mogoče mau več počivam in to je to user posted image
kakšni so pa popadki? mene skoz rahlo pika v mednožju... kot pri menstruaciji ali kadar, te tišči na veliko potrebo... eh, ko bo zares, bom že vedela, a ne?

mtina, full si dobro napisala uno o vrednostah v življenju... mi je full všeč... sem zadnje čase veliko knjig prebrala na to temo in sm se kr mau zamislila v kakšnem svetu živimo... zato sem se odločila, da bom celo leto preživela z našo bebo, čeprav bom prejemala le starševski dodatek kot mamica študentka in bova z bebo od moža odvisna... ampak bomo šreživeli in radi se bomo imeli user posted image

lep večer!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
29.8.2006 20:49:52   
moci
čav, punce
me tolaži, da nisem samo jaz nekam čuuudna. user posted image
tudi jaz sem utrujena, noge zatekajo, raztresena in živčnauser posted image včeraj sem šla k g, ker tako slabo čutim gibe. nredila je uz in ctg, pravi da izgleda vse ok, da sem verjetno preveč raztresena in da ne bo boksaruser posted image
zdaj moram pa štet gibeuser posted image pa so res nežni, da ne vem al je moje črevesje al je user posted image .
nekaj me zanima, kako ste ve odšle (ali boste) iz službe? na jetra mi gre poslavljanje, pa ne vem kaj šeuser posted image
jaz delam še ta in naslednji teden, tega se ful veselim, potem bom doma, pripravljala, verjetno zapravila še tisto kar nisem in bo bolje.
kar se spanja tiče, moram potrkat, je kar ok, iz nedelje na ponedeljek pa nisem mogla, groooza. tako da vas ful razumem. me pa zelo daje zgaga in če zvečer jem kaj težjega kot mleko s kosmiči, imam res težave. mogoče nasvet kateri...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
29.8.2006 21:10:29   
štorkljica
Čao punce
Danes se spet malo oglašam sem bla takooo lena od sobote, da se mi ni dalo nič pisat...včeraj sem vas sicer malo brala, sam vidim da ste se pa danes res razpisale.
Jaz sem mela ttudi enkrat že takšen izcedek kot ga opisuje frrrr, sam to je blo že pred enim mesecem in samo enkrat se je pojavil. V bistvu sem do danes čisto pozabila nanj, zdaj pa vidim da bi me mogoče moralo malo skbetiuser posted image  Sicer je pa blo do zdaj vse OK.
Pa tudi lažnih popadkov še nimam, vsaj mislim da ne, me pa bolj boli na venerinem hribčku, občasno prav zapeče in traja nekaj minut. Skrivnostna stvar, sem najprej mislila da je to od spodnjih hlač, sam pol nisem opazila nobenih flekov ali izpuščajev. Res čudno. Tako, da zdaj nevem če me to boli odznotraj ali odzunajuser posted image
Naš mali zakladek pa pridno miga v vseh mogočih ritmih danes sem začela šteti gibe, sam sem pol zmes nehala ker sem mela ful stvari in enostavno si nisem zapomnila predhodnega števila, samo mislim da je do zdaj gibal cca. 10x. Pa 2x kolcal, ubožček ponavadi kolca zjutraj okrog pete ure, pa potem ko me dragi znervira. Sva oba takrat totalnouser posted image  na atijauser posted image
Smo bli pa danes spet po nakupih, seznam stvari ki jih rabiva se vztrajno manjša, pomeni, da nama manjka samo še banjica s stojalom, nekaj kozmetike in posteljnina(komplet). Aja pa še za v bolnišnico se nisem spakirala. Je ena rekla da bi si naj to uredile že en mesec prej, pol je meni že skrajni čas.
V glavnem kupujem oblačila velikosti 62, a se sploh splača manjše recimo 56 ali pa 50. Prijateljica mi je rekla da ko ga oviješ v vse tiste plenice (recimo pamperske pol pa še gor povijalni pasek in tetra) baje sploh 56 št ne gre več goruser posted image  Saj mam nekaj 56 za vsak slučaj, če bo bl mičken user posted image , sam večinoma pa ne. Edino kapice vztrajno kupujem 56.
Pa nakupila sem vse potrebno za torto pečti, mam jutri rojstni dan in bom pekla hruškovo torto z malininim kremnim prelivom....mljask....ko sem jo videla na sliki sem takoj vedela da je to touser posted image user posted image user posted image  Držite pesti da bo uspela!
Me je lubi zadnjič vprašal kaj si želim za RD, pa se nisem mogla nič uporabnega spomnit, ker sem celi cajt samo razmišljala da si želim že končno to malo bebico in da bi bla zdrava in srečna. Prvič v življenju nisem mela nobene materialne želje! Pravzaprav sem ugotovila eno zelo pomembno stvar, da je materinska ljubezen najbolj nesebično čustvo na svetu. Sploh ti ni mar več za sebe še manj pa za druge, ampak le malika beba in bodoča družinica. Komaj te že čakam otročiček moj!!! user posted image
Lep spanec souser posted image

PS: Arabela sem v 35 tednu, tako pravi trakec in tako pravi moja GIN in tako pravi koledar, ali pa se vsi motimouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.8.2006 0:50:30   
frrrr
amazona, vse najboljše za tvoj RD... želim ti eno zdravo, veselo bebo, ki bo pridno spala in ne bo jezila svoje mame in očija user posted image

kar se izcedka tiče, pa res ni treba paničarit... kot je rekla G, če bo krvavo obarvan, pol se začenja... drugače pa ni panike. me veseli, da nisem edina.
še to,  tasha23, ko boš in če boš imela tak izcedek, ga boš ločila od belega toka... izgleda čisto drugače in se ga ne da zamenjat z drugimi vrstami izcedkov... prej nisem vedela kaj bi to bilo, vendar je po opisu sodeč res čep in glede na to, da sem za čep samo slišala sm začela brskati v to smer - morm rečt, da je tale RR res ena imenitna stvar... zveš vse na enem mestu user posted image

no, prvo kitico sem že odspala (sem že ob 9ih padla na kavč in za 3 urce mrknila... zdej grem pa na orng spanje... sm mogla prej še pogledat kaj se je kaj z vami dogajalo user posted image

lep dan (ko se zbudite, seveda user posted image )

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.8.2006 7:24:01   
gaya
amazona najprej vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image , želim pa ti izpolnitev vseh zastavljenih ciljev in pa seveda zdravega in pridnega otročička, ki bo v veliko veslje mamici in atiju user posted image ........

Jst sem pa danes prvi dan doma user posted image , zdaj imam najprej 14 dni dopusta, potem pa porodniška naprej user posted image  in seveda, do sedaj sem vedno lahko spala kot ubita in bila zjutraj zvožena do konca in bi še spala, danes pa ko bi lahko, pa sem bla že ob petih pokonc. user posted image
No ampak upam, da bom jutri lahko poležavala in tako vse do poroda, ker pol pa vem, da je konec spanja po več ur v enem kosu user posted image ,...

Počutje je kar fino, razen tega da mam definitivno premajhen trebuh, glede na to, kar se skriva v nejm, bi mogel bit vsaj še 2 številki večji, ker me vse tišči user posted image ,....

Jst mam v večini vse spedenano za prihod user posted image , čakam samo še 15 da dobim še malo dinarčkov da grem še po previjalno, pol pa še generalno čiščenje stanovanja, pol pa mora bit beba že tu.

Pregled mam v petek in baje tud UZ, da boba še enkrat preverila če je mali po UZ res velik da pride že konec septembra nas pogledat in me je kar mal groza, da je to lahko že tako kmalu.

Danes sem začela s pitjem čaja iz malinovih listob, bljak, meni je zanič, ampak bom preživela. Pila bom pa zjutraj eno skodelico in zvečer eno. Pa zvečer se lotim še masaže presredka, pa vam sporočim, kako sem uspela user posted image ....

Zdaj grem pa še mal pospravit, pol pa s taščico po gobe user posted image

Lep dan, pa čeprav je malo kisel user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.8.2006 7:52:32   
psaša
Dobro jutro punce.
amazona: vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image

Jaz sem že počasi začela s pranjem, zaenkrat samo posteljnina, ker bi rada, da je posteljica že pripravljena. Druge stvari bom pa začela drug teden.

lucika: midva z user posted image  sva na istem, samo v - greva, pa še polno drugih negativnih stvari se nama dogaja. Sploh se ne morem spravit v dobro voljo, skoz nekaj razmišljam in tuhtam. Groza.

Jutri začnem z dopustom, do konca naslednjega tedna, komaj čakam. Potem pa še tri tedne in porodniška.
V petek imam pregled in komaj čakam, da vidim user posted image .
Za user posted image  mi manjka še ene par stvari, bomo že.

Za tiste, ki ste že rodile v PO imam eno vprašanje. Na seznamu kaj rabiš vzeti s seboj v porodnišnico piše, da moraš prinesti vložke. A jih res rabiš ali pa jih mogoče dobiš tam? Pa če jih res rabiš s seboj, koliko jih moraš vzeti?

Lep deževen dan in se beremo. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.8.2006 8:53:51   
Pikabu
Ojla.

Lep pozdravček še od mene. Danes je pri nas precej pusto vreme, dežuje, pa kar mrzlo je. Me pa bo pomojem hitro pogrelo, danes je namreč moj drugi dan čistilne akcije. Ema je v varstvu, ker sem imela včeraj pregled za sladkor, danes ga imam še pri G, ko pa čakam na pregled, sem se pa odločila, da naredim generalno po hiši. Bo verjetno kar zadnja pred porodom, karkoli bo potrebno še narediti, bo moral pa možek.

Drugače sem kar v redu. Standardne težave, ki jih skušam kar ignorirati. tudi naše dete je precej nežno, ampak ga pa vs čas čutim, tako da mislim, da ni panike. Bomo videli, kaj bo danes na pregledu. Zlikano in oprano imam vse. Verjetno bom v teh dneh že pripravila torbo za v porodnišnico, pa posebej tudi za user posted image , da bo ati potem prinesel v porodnišnico, ko bova šla domov. Samo še čakamo, da bo Emina soba zmontirana, da pospravim po omarah, potem pa res lahko samo še čakam, da se user posted image odloči priti na svet. Vmes bomo pa še Emin roj. dan praznovali. Moj sladkor je v redu. Sicer mi včeraj niso merili povprečja, kjer bi se najbolj videlo, kako mi gre, ampka so moje meritve vse v redu, tako da verjetno ni panike. Za sladkor bom imela po vsej verjetnosti le še en pregled in mislim, da se lahko že kar veselim, da mi je uspelo brez inzulina. Če pa slučajno še kaj pride, sem pa tako na koncu, da se sploh ne sekiram, mogoče me bodo pa dali rpej rodit, namesto da bi mi dali inzulin, če se na hitro kaj poslabša. Amak se moram res zeeeeeeelo poslabšati, pa če bom tkao pazila do konca, mislim, da se ne more.

Amazona, vse najboljše za tvoj roj. dan, pa lepo praznovanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tednov in trakcev tiče, smo amazona me že v 36. tednu. 35 tednov imaš že dopolnjenih, teče ti pa 36. teden. Meni se je recimo včeraj dopolnil 35. teden, tako da lahko rečem, da sem noseča polnih 35 tednov, sem pa v 36. Kaj bolj jasno? Uf, bo hitro prišel tale oktober....

Zdaj grem pa malo pospravljat, da se ogrejem, pa vas pridem vmes za počitek še kaj prebrati.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.8.2006 10:57:48   
naja78
pozdravljene!

najprej frrr:
oprosti ker ti bom par stvari napisala,res gre le za tvojo vednost,ampak s tem se ni za srati,.....in hkrati mi ni vseeno kaj se dogaja s tabo.....
pa ti veš,da če se ti odlušči čep,imaš večje možnosti za okužbe,ker pot skozi materični vrat ne varuje več čep,...??user posted image na materinski šoli in pri nas na srednji zdravstveni(vaje v porodnišnici LJ) in pravtako na faxu so nas učili,da če pride do odluščenja čepa,pride do poroda v roku parih dneh,......pride do predretja jajčnih ovojev ,s tem do oddteka plodne vode,....vsekakor mislim da se s tem ni za igrat-panike pa tudi ne zagnat,jaz bi se šla pokazat v porodnišnico,če res tvoja GIN na viču misli da je bil to čep,...mislim da bi to njeno znanje moglo obsegat,......user posted image moja sodelavka,je morala na tamponado mat.vratu,da so ji zaustavljali porod(skoraj isti primer) no in je normalno donosila,......
vsekakor...ali se ti ni  čist ves izluščil,ali pa po moje to ni to,.....
-drugič pa mi ni nekako po logiki da še nisi šla v mat.šolo,..kaj res čakaš na zadnji moment,te ni strah,..????to niso heci,......sicer vsaki mami da pamet vedet kaj vse prštimaš,samo jaz si ne predstavljam da bi vsi drugi namesto mene štimal,če se mi kaj prehitro zgodi,......(vedno se mora človek uprašat,...kaj pa če,.......)

bojim se zate in lepo prosim da se paziš,če je res bil tisto čep,...samo,.......bolj počivaj........

mojceca:pr nas smo doma že od 22.2.06user posted image
amazona:vse naj za RDuser posted image

kar se tiče štetja gibov:::::pr nas se ne bomo še ukvarjal s tem,saj tako veš da ni tako kot je blo,če se res prpravlja,se mi zdi brez veze,ajde mal pozornosti,samo pol lohk  cel dan na to študeram.......moji prjatelci,res da je 1 mesec prehitro rodila,se ni umiril pred porodom,.....tako da.......vsak ptiček ima svojo pesem...

mi smo ok,peremo postelnino,čez wikend če bo lepo pa bomo šli na bele stvari,ki se kuhajo,...in poztem likanje,........

mejte se,se beremo,....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
30.8.2006 11:00:00   
muki1
Amazona, vse najboljše za rojstni dan. Enega zdravega dobrovoljčka ti želim.
user posted image . Glede torte si mi pa samo lušte naredila.

Jaz sem prišla s pregleda. Edino, kar sem izvedela, je to, da sem še zaprta. Ena kila je šla gor. Moja tehtnica švingla. Koza zabita user posted image .
Sem pa bila neprijetno presenečena, ko sem se zanimala za materinsko šolo. Sicer sem jo že dala skoz v prvi nosečnosti, ampak porod in nego bi rada še šla poslušat, pa sem se hotela prijaviti. Pa pride sestra in nekaj jamra...joooj, koliko vas je že...malo morje..... pa kje boste sedele...... Potem me pogleda in pravi; Pa saj, vi ste že enkrat rodili, pa saj je še vse isto.......
HALO?! Sem ohranila mirno kri in sem ji rekla, da želim še enkrat na določena predavanja, tak da me je potem blagovolila zabukirat. user posted image
Pa Neža je danes šla z atijem v vrtec, pa je bil takšen jok in moledovanje, da je ati komaj pobegnil. Kar solznih oči mi je pripovedoval, kak ga je prosila: Ne pusti me tukaj..... user posted image  user posted image
Tak se mi smili, ampak saj se bo navadila, zdaj je brezveze ji nekaj popuščat. V prejšnjem vrtcu se je prav fino imela, tudi tukaj se bo navadila...samo upam, da se bo čimprej, ker to so tak žalostne scene user posted image .

Grem zdaj še malo poskočit po forumu, potem pa že pride jokica domov, pa se bomo cartali.
Lepo se imejte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
30.8.2006 13:15:55   
tasha23
Dober dan souser posted image ,
Najprej AMAZONA VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes sem pa celo dopoldne uporabila za rihtanje papirjev za CSD in še nisem vsega uredila, ker mi manjka potrdilo od prejšnje službeuser posted image .
Ah, saj bo, sem jih poklicala in se zmenila, da pošljem po pošti in oni meni jutri nazaj po poštiuser posted image , tako, da lahko oddam vse v petek.
kot berem ste vse zelo pridne in delavne pri pripravi za prihod, jaz se tudi trudim, se pa na žalost tudi zeloooo hitro utrudim. Včeraj je prišel naš voziček in danes ga gremo iskatuser posted image user posted image user posted image , tako, da samo še mami posteljnino do konca skup sešije pa je vse pripravljeno.
Kar se tiče štetja gibov jih štejem še skoraj 2 tedna, ker ima bje naš mali razgrajač popkovino blizu glavice in je zelooo živahen, drugače pa sem ugotovila, da se njegova aktivnost spreminja od dneva do dneva: včasi preštejem 10 gibov še pred 6 popoldne, s tem, da moram šteti gibe med 9.00 pa vse do 21.00 - ni mi glih jasno kaj pa prej in kasneje????

mojčeca jaz sicer nisem še rodila imam pa namen rodit v PO in sem se malo zanimala, torej: vložke dobiš v porodnišnice, je pa problem, če se npr močno čistiš in potrebuješ več vložkov, tako, da ti svetujejo, da si prineseš s sabo vsaj 1-2 paketa vir 80/90. Jaz sem si npr nabavila tudi 4 pare hlačk za enkratno uporabo, za vsak slučaj.

Lepo se imejte, jaz pa grem dat sušit preden se spet pooblači user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
30.8.2006 13:23:58   
mtina
Amazona vse naj naj!  user posted image  Darilo pride oktobra!

Jaz imam pa že vse oprano in nekaj že zlikano.  user posted image

LP

Sonce!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
30.8.2006 13:42:31   
Arabela
Hojla user posted image !

user posted image  HAPPY BIRTHDAY AMAZONA!!!user posted image

Pri nas vse ok, le roke me ful ful bolijo....
Kar se tiče štetja gibov jih mi redno štejemo, saj so nam v MŠ dejali da je to eden pomembnih dejavnikov da je z bebo vse ok... ker če neha gibati ali spremeni gibe potem mu nekaj ne paše in nekaj ni ok...  Moraš pač našteti 10 gibov v roku 12 ur, zdaj pa je vseeno al je to od 7 do 19, 8 do 20 ali 9ih do 21, le da je 12 ur...

Juhu pri nas je končno spet posijalo sonce... grem hitro posteljnino obesit...
Lepo se imejte....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
30.8.2006 16:06:46   
mis
Vse najboljse Amazona! Zelim ti zdravo in veselo bebico.

danes ko sem prisla iz sluzbe sploh nisem bila tako unicena kot vceraj. Se vidi, da sem se naspala.user posted image

Danes grem po posteljico, upam da so jo dobili. Vceraj je en kolega prisel mozu pomagat, da sta spalnico okrog obrnila, da bo sedaj prostor za posteljico zraven mene.

Dejte povedat kako je suser posted image v nosecnosti. Do kdaj lahko oz. ali je treba kej nehat? Na forumu berem, da punce do konca se majo radeuser posted image , slisala sem pa tudi, da je treba 1 mesec in pol prej in en mesec in pol potem nehat.user posted image

Uzivajte!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
30.8.2006 16:26:17   
moci
amazona, vse naj naj! user posted image
punce, me kar malo strašite. jaz nimam skoraj nič pripravljenouser posted image
računam na čez 14 dni, ko bom domaaa in po izpitih. upam da ne bo prepoznouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
30.8.2006 17:42:00   
naja78
mis:

zadnjih 6 tednov odsvetujejo sex,zaradi orgazma,ki lahko privede do predčasnega krčenja maternice in s tem sprožitev poroda,...tako so nam rekli v mat.šoli.
stvar je pa sledeča:odloči se sama.midva že dolgo nisva.in me ni sram priznat,pa ne zarad tega,ampak...kaj pa vem.....no ni važno,......
midva greva v akcijo ko bom nastopila 38 teden,ker če je res kaj na tem,.........potem to sproži porod,.....v 38 tednu pa ni panike če rodiš,ker je otrok donošen....

vložke in mrežaste gatke pa menda dobiš v porodnišnici,vsaj v LJ.tudi moderčka za dojenje ne rabiš na začetku,ampak ko prideš domov,po navalu mleka,ker ne veš kok se ti bodo siske povečale,potem pa splahnijo nazaj...tako so rekli v mat.šoli.
vložki morajo biti bombažni,čišča je kužna in bombaž dobro pije kri in glavno-diha,vsi umetni vložki(s krilci,...)so sama plastika in se hitro lahko kaj vname spodaj......

pa pa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.8.2006 19:14:37   
Pikabu
Pa sem nazaj še s pregleda pri G. Sem se spet načakala, ampka UZ, pa dejstvo, da je z user posted image vse v redu, odtehta čakanje. Ga je malo premerila, tehta nekje okoli 2700, tudi vse ostale mere so v redu. Je rekla, da bomo tokrat rodili brez vakuma, upam, da ima prav, ker si res želim, da ne bi bil spet. Prosila sem tudi za slikico obrazka, pa si ga je z rokico zakrival. No, slikico sem vseeno dobila, ampak se vidijo samo učke, pa čelo, pa nos, preko ust si pa drži roko, pa še posteljica je nekje v bližini. Zdaj imam pregled čez 14 dni, takrat grem tudi že na CTG. To bo pa ravno na Emin roj. dan, pa tri tedne do roka. Joj, kako gre hitro, ne morem verjeti. Glede brc ni nič rekla, da moram kaj šteti, jaz sem jo pa pozabila vprašat. Sem pa povedala, da je bolj nežno dete in da nogometaš verjetno ne bo. Je pa bila tudi Ema bolj nežna.

Sicer sem pa bila danes ful pridna. Spodnje nadstopje imam celo lepo pospravljeno in pomito, edino hodnika nimam, še dobro. Danes so namreč pripeljalai Emimno sobo in je vse tja na hodnik zložil, pa ogromno smeti prinesel notri, tako da ko bo soba postavljena in hodnik izpraznjen, bom še to pomila. Zgornje nadstopje bo pa počakalo, da bo montaža končana, edino spalnico bom mogoče jturi ali v petek generalno očistila.

Punce uživajte.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.8.2006 19:28:49   
moci
naja, ti si pa res pridno poslušala v šoli user posted image . povej mi, kaj sem zamudila, ker sem špricala fizioterapevta in pediatra.
punce, v kaj boste zložile potrebščine za v porodnišnico? nahrbtnik?user posted image nekako se ne znam lotit zadeveuser posted image
pa še nekaj me zanima: zakaj mi ne delajo ostali smeški??? če kliknem več smeškov in klikam nanje, ni nič od tega

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
30.8.2006 19:57:19   
lucika
ojla, sonosecke!

priznavam...ocitno sem odvisna od ringaraje!
ponoci se mi je sesipal racunalnik. se mi je skoraj zmesalo, ko sem bila cel dan brez...na sreco so kolegi hitro stopili v akcijo, in mi na novo windovse nalozli. imam pa spet eno veliiiiko solo, kdaj tocno se slike iz digitalca shranjujejo na cd-je! vsaj en dan preden se ti sesipa racunalnik!!!
hvala bogu, da so sli sam vindovsi, da ni skatla skripnila. se ena zadeva na onem mojem seznamu, katerega pravite naj ignoriram:) do kod lahko ignoriram, kar gre v minus? miljona, dveh?

drugace sem ok. kuhinjske predale sem resnicno spucala, celo oblekla od znotraj, tak je zaj vse lepo. dlje pa res nisem prisla. hm, zdaj ko imam spet net..nekak ni casa:) no, pa jutri je se en dan...

pridne bodite.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
30.8.2006 20:05:22   
frrrr
ojla,

midva sva se glede user posted image odločila, da je do poroda ne bo, da ne bo kaj prehitro na svet privekalo. je blo očitno v soboto preveč aktivno, da je v nedeljo panika zavladala user posted image

naja78, hvala za skrb... več počivam, delam ne kaj zahtevnega, na WCju sem pozorna na vsake vrste izcedek... vglavnem sem veliko bolj pozorna na obnašanje bebe v trebuščku in vsega kar se dogaja z mano... vem, da luščenju čepa sledi odtekanje plodovnice in sem na to kar nekako pripravila svoje bližnje... bi pa raje videla, da dete pljuča razvije do konca in se malce poredi... 2 meseca prehitro res ni dobro na svet prijokat.  kar se tiče pa materinske šole, so bile pa počitnice in se sedaj ni kaj odvijalo... poleg tega je do 31. oktobra 2 meseca in se mi je zdelo veliko bolje it na septembrsko šolo kot na junijsko, ki je bila takoj po Šoli zgodnje nosečnosti... bo morala že beba počakati user posted image

kaj novega? v službi sm si spedenala stol v obliki klečalnika, da ne tišči bebe in se lahko prosto giblje po meni... drugače se pa kr fajn počutim.

aha, pri pranju sem do sedaj uporabljala mehčalec, pri drugem oz. tretjem pranju pa bom brez kot priporočajo...

lucika, ne se sekirat... pride kak tak mesec, včasih tudi leto... potem pa se vse obrne in človek včasih kr ne more dojet, da je res tolk lepo življenje... boš vidla... sm že mela nekajkrat takšno obdobje... na srečo mi je mož stal ob strani, ker bi se mi drgač cel svet sesul

nč, zdej pa na kavč učit... v petek je izpit... mogoče pa celo rata user posted image

pridne bodite!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 30.8.2006 20:06:36 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
30.8.2006 20:48:37   
@lina
Amazona - user posted image user posted image user posted image  vse najboljše za rojstni dan!

Če sem še včeraj jamrala, da v službi samo pospravljam - lotila sem se spucat še eno dodatno zadevo, ki čaka že stoletja in sem čist notr padla. Tako da vas preberem samo zvečer.

Muki, jaz tudi ne vem, ali ma moj sine kak instinkt da se bo zadeva v kratkem spremenila ali kaj. Če je bil še mesec nazaj oči zakon, mora zdaj vse mami. Krokodilje solze so mu včeraj tekle, ker ga je pred spanjem nameraval pocrkljati oči in ne jaz. Nisem ga mogla poslušat in sem se vlegla k njemu na njegovo posteljo (spi že v "mladinski" postelji z ograjico). Ko sem potem vstajala in se kobalila okoli njega, so me hkrati zagrabili trije krči - v ritnico, meča in stopalo.  Uhhhh! In danes zjutraj se mu je tudi stožilo, ko sem ga pustila v vrtcu. Pa sploh še doma nisem! Kaj bo šele potem?

Mis - meni je ful pasalo na dopustu - user posted image  namreč, zdaj si pa res ne upam več. Čeprav v prvo nama ni prav nič pomagalo, ko sva tudi to poskusila, da bi prej rodila (ko sem bila že 1 teden čez rok). Zdaj je res bolje imeti malo pavze, počakat vsaj do 38. tedna, kot pravi naja78, ker takrat je otrok že čisto nared. V spermi naj bi bilo nekaj, kar naj bi tudi sproščalo in mehčalo materinični vrat, tega si pa sedaj še ne želimo.

Lucika -  poglej z druge strani, ne glej na pol prazen kozarec, ampak na pol polnega. Mogoče se ti res v tem trenutku zdi, da se je vse zgrnilo nad vaju, ampak bo bolje, boš videla. Poglej koliko nas je tu, ki smo ti "fouš" ker dobiš lupčka tudi pred kosilom? user posted image  Meni je zelo ljuba neka misel, ki sem jo slišala v nekem filmu, ne vem čigava je: "Umetnost življenja ni v tem, da nikoli ne pademo, ampak da se vedno, ko pademo, zopet poberemo!"

No, kar se naših gibov tiče - še pred parimi dnevi sem dvomila, ko mi je G že na prejšnjem pregledu rekel, da je user posted image  že na glavi, sedaj tega ne dvomim več. Take konkretne brce dobivam direkt pod rebra, da kar zaboli. Štejem sicer še ne, ampak bi tako na pamet rekla, da se čist dosledno oglaša. Bom bolj pridna tam okrog 36. tedna, ko pa res nima več toliko prostora in se manj intenzivno giblje.

Uživajte v prijetnem večeru, mene čaka še malo likanja!

Baj, baj!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
31.8.2006 1:46:59   
frrrr
@lina, js tut dans dobla 3 take brce pod rebra, da mi je skotr sapo vzelo... ma dete kr energije user posted image

evo, sem že zamenjala dan za noč user posted image to počnem, kadar se je potrebno učit user posted image zdej imam 2 krajši noči, da lahko pedenam službo in se učim zraven... in morm rečt, da mi full paše... se glih okol 1ih zbudim od brc naše bebe user posted image pa na wc je treba it...

zdej grem prvo papcat... sm naredila eno dobro solatko - paradižnik, rdeča paprika, kumare, sir, mozzarella, tuna, koruza, trdo kuhano jajce in mislim, da bo potem še več telovadbe po trebuščku user posted image

papa!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
31.8.2006 8:21:51   
Bety
Pozdravljene punce....vesela sem, da vztrajate in je z vami vse v redu....

Jaz grem pa v nov postopek...takoj po prihodu M....in upam na boljši rezultat...

@lina....kitajski rek...

"Naša veličina ni v tem, da nikoli ne pademo...
temveč, da vsakič ko pademo
VSTANEMO...."

Srečno še naprej!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
31.8.2006 8:44:39   
tasha23
dobro jutro souser posted image  in heloow Bety user posted image

Nekatere pa res ne morejo spati, jaz pa imam že 2 dni neke grde nočne more in krči so vse bolj pogosti in boleči, da sem zjutraj čisto fuč: neka mešanica med user posted image , user posted image  inuser posted image . Pa zgaga se je začela, da je joj.user posted image

Včeraj smo šli po voziček in je res čudovit, moj user posted image  je čisto navdušen nad enostavnim opravljanjem z njim in zelo lahek je, pa barve so mu tudi zelooo všečuser posted image user posted image user posted image .
user posted image  ima pa spet raztezovalne vaje in se neprestano preteguje in s tem zateguje moj trebuh user posted image .
Kar se pa user posted image tiče, sva se z user posted image odločila, da bova še malo počakala in če bo dete zamujalo pa bomo stopili v akcijo (če to res pomaga user posted image ).
Občasno pogrešam user posted image , žal pa se mi je MV skrajšal in  je g raje odsvetoval akcijouser posted image .

Lepo se imejte in se beremo še kaj kasneje.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
31.8.2006 8:44:58   
beki24
Jutro so trpinke!

Sm že včeraj cel roman napisala, pa mi je vse zbrisal in potem nisem imela volje, da bi še 1x nakladala.

Lucika, ti si slike vsaj shranila, nama se je vse sesul, so šle slike- VSE- pa podatki k sm raziskovalno nalogo delala- to je blo šele luštno spet izbrskat na katerih 20 disketah je kej, pa vsa glasba k sva jo zbirala...to je blo za mojgauser posted image  najhujš- ne slike, ne podatki, muzikauser posted image

Frrr, da ne boš pobegnila k septemberkam, jst grem tud v MŠ šele zdaj- začnem v ponedeljek in komaj čakam, ker se mi dnevi že kar vlečejo!! Sm hotela it avgusta pa sm predvidevala, da bo mal prevroče takrat, da bi jst sedela v predavalniciuser posted image user posted image
user posted image

Ja Amazona tebi vse najboljše za rojstni dan, kot so že vse napisaleuser posted image  pride oktobra, jaz pa ti želim da bo zdravo in vama s partnerjem v ponos! user posted image  si pa že pojedla in upam, da je bila okusna, ker se je meni še danes sanjalo o njej!!user posted image

Drugače imam zauser posted image  že skoraj vse oprano in pripravljeno, zibelko bo oči oblekel ko bova z malo v porodnišnici, pa plenice moram še oprat! Koliko plenic imate ve??
Mala se premika- konkretno še ne štejem brcik- no ja jih tudi ni kaj dosti- je bolj nežna, čeprav jst nogic tm kjer jih je g. videla ne čutimuser posted image  Mogoče se je pa spet mal zasukalauser posted image ! Čutim jo pa čez cel dan!

Kaj vzamemo v porodnišnico- nahrbtnik, potovalkouser posted image

Midva tudi nič več neuser posted image user posted image , imam nizko posteljico, pa si sploh ne upam!! user posted image  je pa že tako bolj mala, pa res ne bi hotela, da se toliko prej rodi!!! Bomo potem po tistih 6 tednih nadoknadile!!user posted image  Mogoče že prej če slučajno ne bo hotela ven!

lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
31.8.2006 9:02:57   
lucika
jutro!

hahaha, beki 24; to jaz teoreticno vem, kdaj jih je najkasneje pametno spravit, slike namrec. VSAJ en dan pred sesutjem. kar ne pomeni, da sem jih:) pa kaj naj zdaj, to je zdaj res tazadnje o cemer se bom sekirala. hvala bogu da ni sel racunalnik...

mene pa muci vnetje. sem na zadnjem pregledu dobila cenasten; pa se mi zdi, da mi gre samo na slabse. se malo potuhne, in pol ko zacne srbet, ni nic kaj fajn. vceraj zvecer, pa danes se kar traja, prav na zivce mi gre. sam itak nimam kaj, kot da cakam da mine...

sem se zbudila in se mi je zdelo, da sem celo noc spala. uvav. dok ne pogledsam na uro. 3.15. fino. da bi mi enkrat uspelo spat do kakih 5, bi blo fajn. pa ok, jaz mam cajt, saj nimam drugega dela, kot skrbet za sebe in bobo; zaspana ne rabimn bit..me pa skrbi ritem dojencka potem ko je zunaj; da ga ne bo isto sral kot zdaj jaz:) moj me vedno zajbava, ko biba brca, jaz pa bozam...da bom sama kriva, ce ponoci ne bo spal. da sem sama rekla, da je odvisno od tega, kak je v trebuhu; jaz pa zdaj zanalasc budim... ko bi gospod kako revijo celo prebral. ne, on si zapomni odlomke, take, ki grejo na njegov racun, da pol mene jezi.
a vasi kaj berejo knjige in revije o nosecnosti? moj bo, ja, zdaj pa res. pa mu kupujem knjige, pa se nekak ne loti... a materinska sola mu je bila fuuuuuuuuuuul fajn, vse kar je zvedel, je bilo novo. ja seveda je blo, mal bi na rr pogledal, pa bi vse vedel, tak kot jaz. jaz pa ne vem skor nic novega. vse kar so povedali, sem nekje ciula/prebrala; ko sem pa kaj specialnega vprasala, kar mi ni bilo jasno; pa so tak zamutli, da zdaj se manj vem...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!