muki1
|
Končno petminut časa za javljanje. Morfologija je mimo, vse je okej. Srček ima 4 votline, vidi se hrbtenica, rokice, nogice, ledvičke, mehur se polni. Detece je malo manjše zdaj že drugič, tak da bo rok verjetno 18.10.2006 in ne 11.10.2006, kot si ves čas vodim t5udi na trakcu, v bistvu sem en teden manj noseča, moram popravit. Mi je kazala nogice, prstke...jaz nisem videla absolutno nič . Pri NS sem tudi sama videla celo telesce, zdaj pa edino hrbtenico in rebra, ostalo pa nič...samo neke mehurčke . Potem sem vprašala kaj pa je med nogami, pa mi je rekla, da plodovnica . No, potem pa je rekla, da bom verjetno lahko še stare cunje uporabila, tak da bo . Okej, hvala bogu....to je uspešno prestano. Pregleda pa nisem imela, saj sem na pregled naročena 07.06....to sem seveda ugotovila šele, ko sem prišla v čakalnico, pa nikjer žive duše.... [sm=smiley9.gif" border=0>. Pikabu, sprašuješ za lego...je vzdolžna glavična, tak se mi zdi, da je rekla. Teža pa 378g +- 57g. Za velikost pa pri najboljši volji ne najdem..... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif] Tudi z hčerkico smo šli k zdravniku...virus. Spet jo je zakuhalo, tak da še ni konec....jutri pa moram obvezno v službo, saj imam plače za naredit. Joj, skoraj tri tedne sem že doma, zdaj, ko bi morala biti pri hčeri, pa moram v službo. Šit. Me veseli, da je tudis tvojo pikico Arabela vse lepo. Pa Gaya, prav da si šla k zdravniku....jaz bi se tudi na tvojem mestu šla pokazat. Ti kar lepo počivaj, boš s tem tudi izcedek prej pozdravila, saj je pol teh raznoraznih vnetij in izcedkov posledica stresov in načina življenja, se mi zdi... Ja, punce moje, še to vam moram povedat, da so tudi pri nas brcike vsak dan močnejše in pogostejše Zdaj pa šibam k moji Neži, ker je že spet mama na vrsti....joj, kako hrepenim po enem doooolgem sprehodu, sem že vsa trda. Lepo se imejte.