|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
1.6.2006 9:05:52   
altati
Tasha23, kje si pa slišala to pesmico?
Sem se prav nasmejala:)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.6.2006 9:25:26   
muki1
Dobro juto še od mene.
Katrina, upam, da si se že pomirila, pa da je z izvidi vse lepo in prav.
Tasha, ti pa si danes nalezljivo dobre volje user posted image .
Jaz sem pravkar pozajtrikovala. Včeraj sva se z možekom odločila, da bo user posted image  najverjetneje Ema. Za user posted image  sploh ne razmišljam kaj dosti, bom počakala do ponedeljka, lahko da je naši pupi že lulek zrasel user posted image .
Pikabu, tvoja Ema je pa res prava carica, Neža bi verjetno jokala, ne vem, sigurno bi kakšno ušpičila, če bi bila na morfologiji z mano.
Jaz sem se pa včeraj totalno preforsirala. Čeprav sem na bolniškem, sem se napotila v Graz ( Ikea ). Tja je še šlo, brez problemov, samo jaz, moj mali avtek in Petar Grašo user posted image . Sem veselo prepevala v avtu, da si je folk - ko me je kdo prehiteval na avtocesti, verjetno mislil, da sem prizadeta user posted image . No, pridem v Ikeo, sem si privoščila en dooooolg obhod, pa nabavila sem tudi precej stvari. Ja, potem je pa bilo treba še domov user posted image  user posted image . Vam povem, komaj sem se pripeljala, tak me je že vse zbadalo, da to ni res. Saj, zato pa sem na bolniškem, da se izognem dolgotrajnemu sedenju. Čeprav skočim vmes v službo kaj postorit, tako da me direktor preganjati user posted image .
No, toliko o mojem podvigu. Ampak kljub vsemu, je dnevna soba zdaj lepša. Imamo novo preprogo, pa novo luč in dve novi slikici user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.6.2006 12:36:04   
naja78
KATRINA:
Jaz osebno mislim,da to ni plodovnica.ne vem,ampak saj imam tudi jaz včasih občutek,da se mi nekaj nekontrolirano vlije,pa pogledam in so samo mokre hlačke.ženska med user posted image mora sploh pogosto menjat spodnje perilo.user posted image
mislim,da bi imela že krče vsaj malo in seveda ne bi bilo tako kot je.upam da te vaginalno pregledajo.držim pesti.
taščo pa pust na meru.bolj se boš z njo zapletala slabi bo.

muki1:dobra si,tudi jaz sem na bolniški in letam okol ko sneta skera.user posted image res pa da je da za 1x nimam nobenih problemov,vsaj čutim jih ne(že trkam).edino noge me bolijo.user posted image Včasih si prav rečem,da grem zavestno prav zarad user posted image počivat.in komi čakam da grem.ker že zdaj komi gledam.user posted image

PIKABU:ampak nam oktobrlkam bi pa lahko rekla veš!!user posted image user posted image

bravo za to kar imaš!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
1.6.2006 12:47:36   
lucika
helou bejbe!
jaz sem tudi ok. sicer sem pri splosni zdravnici cakala skor uro, in kar videla kako letijo bacili na meneuser posted image . upam, da me ni kateri ujel:)

sem pa sla v eno trgovino, in mi rece sef: joj ,kak pa tebi pase da si noseca! ok, hvala. ne res, kar cela trgovina je zasijala ko si not stopla.user posted image . saj ni vazno ce je mislil res al ne, men se zdaj gre na smeh. eni znajo polepsat dan!user posted image .

ko je bilo oblacno in dez, si nisem predstavljala da bi sla na morje. ampak danes me ze vtrgava in spet gledam ponudbe!mmmm, lezalnicek, pa morje, pa kokakola! mmmmmmmmmmm. jaz sem skromna, ne?

mejte se

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
1.6.2006 13:45:12   
Pikabu
Naja, saj bi povedala, pa se bojim, da pride k nam pogledat tudi še kakšen tak, ki me pozna, pa nočem, da se prej izve, kaj pričakujemo. Če pa katero reeeeeeeeeeeeesssssss zelo zanima, pa mogoče povem na privat... user posted image Saj po eni strani bi si spet želela, da bi bilo presenečenje, ampak pri Emi sem imela tak močan občutek, da bo fantek, pa je bila punčka. Nisem bila razočaran, saj sem že pisala o tem, da sem si verjetno bolj želela punčke, oz sem je bila zelo vesela, samo jaz sem se zelo veliko pogovarjala z dojenčkom v trebuhu, tudi sedaj s tem se, pa je bilo ful hecno, ker je bil ves čas Piki, pa Piki, potem pa kar naenkrat punčka. Aja, drugače bi mu bilo ime Jakob. Mož se je delal norca, da bo Piki Jakob. Zdaj je pa drugače, ker dojenčka lahko ogovorim z imenom, ki je izbrano zanj in si čisto drugače predstavljam, kako bo. Sicer pa mož pravi, da tako ne bom zdržala tiho in da se bom zagovorila. Upam, da ne. V službi so me tudi že danes nekaj spraševale in napeljevale, da bi se zagovorila, pa se tokrat še nisem. user posted image user posted image user posted image Za druge bi pa rada, da bi bilo presenečenje. sicer je pa možno, da bo Ema izdala. ona ve, kaj pričakujemo, ponavlja že tudi ime, samo jo moraš znati vprašati, da pove pravilno. Če jo po željah, je vsak dan drugo, enrkat bo imela sestrico, enrkat pa bratca.

muki, naši je bilo pa tako zanimivo, kaj je delala z menoj zdravnica. Potem jo je nekje vmes spraševala, če bi se tudi ona rada ulegla in je Ema čisto resno zagrabila, da gre "ajat k mamici", pa že majčko si je gor vlekla, da mora tudi njej zdravnica tako po trebuščku narediti. Prav hecna je bila. Ko je bilo konec pregleda, je pa resno mislila, da bo še njo tako pogledala, sta z možem kar ven šla, da sva imeli mir z zdravnico, da sva se do konca pogovorili, ker ona je že kar tja gor začela lesti in majčko si je gor vlekla. Oh ja.... Bomo videli, kam nas bo še pripeljala ta njena navihanost. Zdaj je pa res cuker.

Katrina, kako pa je šlo pri tebi? Jaz sem tudi nekaj časa nazaj paniko zagnala, da mi odteka plodovnica, pa je bil na srečo samo urin. Imela sem tako poln mehur, da sploh nisem čutila, kdaj mi je steklo ven, samo vsa mokra sem postala. So mi tudi delali test , pa je bilo vse v redu.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 1.6.2006 13:46:26 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
1.6.2006 15:31:32   
mis
No, pa sem bila na morfologiji. Sva bila. Z mozem. Pa @lino sem spoznalauser posted image

Pri nas je vse v redu, zopet mi je posnel na video kaseto in imam vse dokumentirano.user posted image user posted image user posted image
Vse je izmeril, srcek ima 4 prekate, glavica 45, trebuh 154, stegnenica 34, vsi organi lepo vidni... res je fascinantno. Naslednji pregled cez 1 mesec (@lina dej povej, kdaj je tebe narocil, mene je 7.7., pa to je petek, tako da mi je ful cudno, ker on ne dela ob petkih).
Ob petih grem na eno materinsko solo, neka predavanja, sem se prijavila. Porocam kako bo.

lepo se imejte in uzivajte.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
1.6.2006 16:51:09   
Maxica
En kratek pozdravček tudi od mene in mojega user posted image . Nič kaj novega se ne dogaja, tako da sploh nimam kaj pisati. Pregled imam šele čez en teden, mi bo delal morfologijo. Počutim se fino, otročka redno čutim vsak dan, trebušček se mi pa tudi že malo vidi.
Smo pa tako žalostni doma te zadnje dni, ker nam naša še ne enoletna psička umira, ker ima hudo srčno okvaro, tako da samo čakamo.user posted image user posted image user posted image  
Toliko od mene za danes, ko bo kaj več za napisati, se vam pa še oglasim. Upam, da ste vsaj ve boljšega razpoloženja, kot jaz.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
1.6.2006 18:55:24   
@lina
Evo, tudi moje poročilo z morfologije - vse ok, od glave do pete user posted image  Spola se pa ni videlo user posted image  Vprašal me je, kaj imamo že doma, pa strmel v monitor, pa obračal okrog, ampak ni bil prepričan in je rekel, da raje nič ne reče, ker ni prepričan. Bova pogledala kdaj kasneje...

Mis, mene je naročil 10.7. - bi skoraj lahko rekla, da ti je sestra (če ti je ona napisala na listek) narobe napisala, ker je dr. komentiral "...tudi njo naročite takrat..." in glede na to da sem šla za teboj noter... - raje pokliči!

KATRINA, žal mi je, ker te je tašča prizadela, nisi nam sicer več zaupala, ampak mogoče pa le ni tako črno, veš. Ti si v obdobju ko si bolj občutljiva, tašča mogoče ni razmišljala kaj govori in konflikt je tu. Zlata je vredno, da imaš moža, ki se postavi za vas in to ti je najbolj pomembno. Tašča se bo tudi skulirala (ali pa tudi ne), samo ne obremenjuj se sedaj s tem. Nekaj je pa res - vnučki v večini primerov raznežijo stare starše, in če tvoja tašča spada vsaj malo med normalne, bo verjetno kmalu dojela. Do takrat pa - stran s temi temnimi mislimi!

Sedaj pa šibam stran od monitorja - moja dva moška sta me za kratek čas zapustila in se potepata, ta čas pa hitim in malo pospravljam po hiši, dokler se mi nič ne mota pod nogami user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
1.6.2006 19:52:01   
mis
Se enkrat se javljam, saj sem sedajle vsa navdusena prisla iz materinske sole. Prijavila sem se preko zavoda Tamala. So 4 srecanja po uro in pol, mi smo bili kar dve uri, izvajajo tudi samo za enega udelezenca. Je pa v Ljubljani, Novem mestu, mislim da Novi Gorici... Ce katero zanima naj pise na ZS in bom dala se kontakt. Je pa res fino, absolventka babistva pa se dva in je res vse konkretno in vprasas cist vse. V bistvu sva bila danes samo dva in je blo vse skupaj kot ena debata s strokovnjaki na tem podrocju. Noro dobro in priporocam.

Bozajte busije.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
1.6.2006 20:02:21   
naja78
pridne pridne!
čestitke za user posted image .user posted image kolk lepo rastejo.
PIKABU:ti kar skrivaj skrivnost,ampak če se drugim izdaš.......glej da takoj javiš!user posted image user posted image
MAXICA: sem kr slabe volje ratala zaradi user posted image .jaz bi vse nardila za te naše žvalce.daj ji lupčka namesto mene.kaj pa ima sploh na srčku.????če ti ni preveč boleče.user posted image jaz imam že muco in mojo psičko pokopano na vrtu.user posted image se raj ne spomnim na vse to,....kr nervozna ratam.želim ji vso srečo in nebolečo ijanje...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIS:pridna,mi gremo šele avgusta,se bojim da bom do poroda ven padla....user posted image
@lina:čestitke za pridnega user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.6.2006 20:11:20   
Anonimen
NAJPREJ TO, VSE JE OKuser posted image user posted image . MI JE KAMEN OD SRCA PADEL, ZDAJ ME JE PA KAR MALO SRAM, DA SEM TAKO PANIKO ZAGNALA. TODA KO PA SE TAKO BOJIM ZA NAJINO user posted image .

Malo sem zbrala svoje misli in se pomirila. Ja včeraj sem preživela en user posted image  večer. Saj je brez veze na dolgo in široko razlagati o tem, kaj se je zgodilo, res pa je, da sem po vsej verjetnosti zaradi nosečnosti še bolj občutljiva. Hudo mi je zaradi mojega moža, ki nima podpore svoje družine, ker sem tudi sama že to doživela in vem kako je to. Hvala bogu se je pri meni uredilo, v njegovi družini pa je vedno bolj napeto, posebno od takrat, ko sva se poročila in zdaj še posebno, ko pričakujeva naraščajček. Srečna sem, ker imava eden drugega, saj več pa ne potrebujeva user posted image ! Samo še najina pikica manjka, pa bomo popolna družinica....Zdaj sva se odločila, da ne bova več prosila, naj sprejmejo novi položaj. Zdaj sva midva družina, za katero bova morala skrbeti.

Dovolj bo nakladanja. Res se nima smisla sekirati, ko pa nama je tako lepo. Hvala vam za vaša mnenja in lepe besede.

Pazite nase in na svojo user posted image .

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.6.2006 8:17:37   
tasha23
Dobro jutro, na morju še kar piha, vendar sije sonce in je kar lepo! user posted image
Je pa res čudno, ker se danes sploh ne morem in ne morem zbudituser posted image .

Tako utrujena sem danes -  verjetno sem včeraj pretiravala z domačimi deliuser posted image .

Kako pa kaj ostale?
@lina, mis, pikabu čestitke za opravljeno morfologijo.
Jaz pa začenem šolo za starše naslednji teden v sredo, upam samo, da ne bom tako zaspana kot sem danes, ker bo res nerodno, da tako zeham na predavanjih.

Lepo se imejte in božajte trebuščkeuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.6.2006 9:49:33   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: naja78
MAXICA: sem kr slabe volje ratala zaradi user posted image .jaz bi vse nardila za te naše žvalce.daj ji lupčka namesto mene.kaj pa ima sploh na srčku.????če ti ni preveč boleče.user posted image jaz imam že muco in mojo psičko pokopano na vrtu.user posted image se raj ne spomnim na vse to,....kr nervozna ratam.želim ji vso srečo in nebolečo ijanje...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naja, naša mala Tara ima prirojeno srčno napako, očitno se ji srček ni prav razvijal. Ker je pa to mala psička, ki ima le dobro kilo, nimamo kaj, kot čakati. Sicer ji dajemo ena zdravila, ampak revica samo leži in tako ubogo gleda.user posted image  Pa tako živahen in žilav psiček je bila. Na kraj pameti nam še pred enim tednom ne bi padlo, da je z njo lahko karkoli narobe.user posted image  Imamo pa res smolo z našimi živalcami, no. Ker jih res smatramo za naše družinske člane, vedno spijo v postelji mojih staršev, so več ali manj non stop z nami in smo nanje res tako zelo navezani.user posted image  Najprej nam je našega Billya pred hišo v glavo ugriznil en podivjan in pobegel pes, tako da mu ni bilo več pomoči. Lani nam je potem poštar pred hišo povozil 16 letno psičko, tako da smo se komaj pobrali. Tara nam je bila spet v veliko veselje, pa evo. Človeka res kr razžalosti vse skupaj, sploh ko vidiš, kako eni delajo z živalmi, ti jih imaš pa tako zelo rad, te pa nesreča udari po glavi.user posted image

Pa dovolj o tem, da ne bom po nepotrebnem koga vznemirjala. Pa tudi forum ni namenjen temu.user posted image
Rajši se veselimo naših novih pikic in pobožajmo iz dneva v dan večje in aktivnejše trebuščke. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.6.2006 10:23:13   
naja78
jutro:

MAXICA:samo še tole da ti odgovorim.grozno je to...vem,tudi pri nama spijo moji 2 kužiki.to je tok lepo in veš kaj ...vsi te lahko totalno prizadenejo,žvalca te pa ne more.grozno mi je da si same ne morejo pomagati,in mora za njih poskrbeti človek.ko bi jih bilo vsaj veliko.
mi tudi nismo imeli kaj preveč sreče.tako da se že kar pretirano bojim za svoje pikice-kužike.
čuvaj jo in ostani če je le mogoče čim več ob njej.
pa dost o tem,ker forum res ni za to,samo ne morem si pomagati,jaz imam živalce rada.user posted image

drugače smo pa mi doma delavni,še zmeri ni vse fertik(dnevna in predsoba)ampak svinjarija je mim.
danes kuham njoke v sirovi omaki....njam.komi čakam da gremo jest.user posted image

moj fantiček je zadnje dni tok miren,saj ga čutim,ampak res zelo nežno,pravih brcik še nisem čutila,samo premike.upam da je vse ok,čez 14 dni imam G.
sem pa glih dobila pošto,da imam bolniško do 12.7.

punce,imam še 37 dni dopusta,mislila sem ga vzeti na koncu,ampak ne vem kaj če mi bo zavarovalnica-socialna podaljšala bolniško še več kot bi jo rabila.gre se za 15dni.in bi jo rabla do 10.8. pol pa dopust.
ima katera idejo kako gre to.???
ker baje če si na koncu na bolniški,porodniško nastopiš 45 dni prej.to mi pa ni ušeč,ker bi mogla it drugo leto tudi prej delat.če si pa na dopustu pa nastopiš 28 dni prej.
vsaj tako je bilo še lani.za letos pa user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.6.2006 10:31:33   
altati
Naja78, glede nastopa porodniške zbiraš sama. že dve leti!
ali želiš nastopiti 28 dni prej ali 45 dni prej. Sama izbereš, tudi če imaš bolniško. 100%.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.6.2006 10:35:09   
naja78
altati:hvala,na to pa se res ne spoznam in res tudi nič ne spremljam.
torej tudi če sem na bolniški ali dopustu,je vseeno kdaj nastopim.če prav razmišljam.user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.6.2006 11:14:43   
Arabela
Znorim ko sem mi to zgodi!!! Napisala sem vam ful dolg meil, pa je prišlo do napake in mi je vse zbrisalo!!!!!

No pa še enkrat!
Naja, meni je zdravnica rekla, naj si točno izračunam kdaj imam PDP, kdaj nastopim porodniško (28dni) in koliko dopusta imam (20dni) pa bo potem ona napisala prošnjo za bolnško tako, da bom lahko izkoristila dopust....

Kar se pa živalic tiče... Tudi jaz sem morala letos 21.aprila dati uspavati mojega Kalija.... Pa je bil moj najboljši prijatelj... dobesedno sva bila kot rit in srajca, saj sem ga jemala s seboj vsepovsod... Najtežja odločitev mojega življenja, prekiniti življenje najboljšemu prijatelju.... še zdaj je težko govoriti o tem.... Ampak če žival ni zdrava, se samo muči in mučimo se tudi mi... Še zdaj me boli ker ga ni ob meni (čeprav imamo novo 6mesečno navihanko RIjo) ampak hkrati čutim tudi olajšanje, ker vem, da je moj Kali tam nekje gori med drugimi kužeki in se veselo podi naokrog...

Upam da koga nisem užalostila, vendar je včasih dobro o teh stvareh podebatirati z drugimi ljudmi, ki so na istem kot ti...

Drugače vam želim lep vikend, čeprav bo deževen .... SE bomo pa več cartali... hahha

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.6.2006 12:53:51   
altati
Naja78, razumeš pravilno! Popolnomauser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.6.2006 19:29:35   
Anonimen
Nič kaj preveč pridne nismo oktoberkeuser posted image  ...dajmo punce, dajmo. Saj se marsikaj dogaja. Sicer sem pa tudi jaz malo lena danes.
V popku sem si kupila kapri kavbojke in majčko. Sem se doma takoj pokazala možičku, pa mu je blo zelo všeč, še bolj pa potem, ko sem si nova oblačilca sleklauser posted image .

Jaz sem do sedaj vedno mislila, da porodniška nastopi 28 delovnih dni pred PDP, potem pa sem žalostno ugotovila, da se vsi dnevi štejejo. Hvala bogu imam tudi jaz še veliko dopusta in bom že na začetku avgusta kar doma ostala ter ga do zadnjega dne izkoristila. Mislim,da si to kar zaslužim letos.

Pa tudi ve, drage nosečke! Čimprej na zasluženi počitek, da ne boste več tako utrujene in da se bodo tudi vaše user posted image  dobro počutile.

Danes sem zvedela, da pri nas obstaja Hoby program. Midva bova šla tja z načrtom za previjalno mizo s predalčki. Tam nama bodo natančno izrezali izbrani material, ga lepo obdelali, doma pa bova omarico sama sestavila in jo tudi pobarvala po svojem okusu. Sem čist navdušena nad tem, da bom lahko nekaj ustvarjala. Tudi dojenčkov kotiček bom sama uredila - malo bom slikala na stene, kupila bova tudi tapetke z otroškimi motivi.

Upam, da ne bo ostalo samo pri govorjenju o tem, kaj vse bom storila.....user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.6.2006 11:45:19   
naja78
zdaj se pa jaz malo oglašam,ker je v oktoberkah -mrtvo!user posted image

kak ste kaj!mene je učeri ful bolelo v spodnjem delu trebuha,tako da sem šla k dežurnemu G in mi je predpisal buskopan tablete.no hvala bogu s  fantičkom je vse ok.user posted image ampak celo noč me je tiščalo,...in nisem mogla več zdržat.in ne bi bila mirna če ne bi šla.tudi mat.vrat je ok.
ne vem pomoje ne smem več vneto pospravljat po stanovanju in bom res bol počivala.

punce še jutri kaj napišem.pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.6.2006 19:31:21   
muki1
Dober večer...........
Sem si vzela par minutk za oddih, ker ta vikend je user posted image . Spet smo zboleli. Mala je včeraj zvečer zakuhala, se ji je pripravljalo že ves dan, pa je bila samo mamina. Ni hotela hoditi, nihče jo sploh ni smel pogledati, samo mama, mama, mama. Potem zvečer vročina, danes ves dan isto. Je boga, revica. Vročina, kašelj, bruhanje....bomo verjetno jutri šli k zdravniku, upam, da ni angina. Jaz sem ob 8.30 naročena na pregled, vprašanje kdaj pridem na vrsto, potem še kri, voda, ob 11.50 pa imam morfologijo ( sem bila naročena 12.06 pa ni moje g. pa sem prej na vrsti user posted image ). Upam, da mi bo zneslo še k otroškemu zdravniku vmes skočit. Joj, me je že kar groza, se bomo načakali, ampak vse bo poplačano, naj mi samo rečejo da je z mojima obema pikicama vse v redu. S tisto v trebuščku in z tisto, ki bo vsak hip prijokala iz kopalnice, ker sta se z atijem šla kopat.
Jaz sem kar sesuta, mi je težko jo ves dan vlačit po rokah, ampak, kaj naj, če pa se samo joka, pa k meni tišči rokice..... user posted image .
Upam, da bo noč minila brez vročine, potem sem skoraj 100%, da je spet virus.
No, klavrn konec tedna obljublja lepši začetek novega, MAR NE?
Lepo se imejte, pa poročam o morfologiji.

Maxica, upam, da je kužika še med vami.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.6.2006 21:46:40   
Pikabu
Muki, držim pesti za mirno noč. Naj se hitro pozdravi. Saj pri vsem tem vremenu ni čudno, da se nas takole loteva. Naša je na srečo zdaj v redu, upam, da tudi tako ostane.

Naja, a veš, da je tudi mene včeraj takole špikalo in bolelo spodaj. Jaz zase kar vem, da vem pretiravala s pospravljanjem. Me je mož kregal, naj raje čez teden kaj naredim, da bo ob sobotah manj, pa ne morem. Vedno sem bila kampanjska, pri vseh stvareh. Ko sem se nečesa lotila, sem delala toliko časa, da sem imela vse narejeno. Tako mi ni zneslo z orglami kam dlje pridet, ker mi ni zneslo vsak dan vaditi, tako mi ne znese pospravljanje, ker je enostavno vsega preveč za naenkrat. Rada imam tisti občutek, ko imaš vse narejeno, da sem frej. Če si pa to razporedim čez cel teden, me pa skoz preganja tisti občutek, kaj še moram narediti, pa da ne morem biti frej. Problem imam predvsem v tem, da se lotim, ko pa enkrat se lotim, potem se pa ne znam ustaviti. Pa bom počasi morala tudi na tem področju se malo umiriti, ker takega tempa od včeraj ne bom več dolgo zmogla. Pa še ena težava se mi je pojavila. Očitno mi user posted image že kar malo pritiska na želodec. Če preveč pojem, me vse boli, pa prav čuden občutek imam. včeraj sem bila zvečer taaaaakooooooo lačna, kar mašila bi vase vse, kar mi je prišlo pod roke, pa enostavno nisem imela kam. Malo se moram vzeti v roke tudi glede tega, sicer pa, če se bom pridno držala diete, ne bom imela težav s tem.

Drugače imamo pa za seboj en lep vikend. Včerajšnji dan je bil sicer precej deloven, danes smo si pa privoščili kopanje v Bohinju. Ema je uživala sto na uro. Komaj sva jo spravila ven iz vode in prepričala, da je dovolj kopanja. Sva morala kar nekaj fint in obljub uporabiti, da je šla ven, sicer bi se drla, da bi vsi gledali, kaj delava z ubogim otrokom. Je pa res zelo nora na vodo. dopoldne sva se samo pogovarjala, da bi se šli kopat. Ko se je zbudila, je bila prva stvar, da se gremo kopat. Tako sploh nisva imela izbire. včasih morava prav paziti, kaj se pogovarjava pred njo, ker si vse tako zapomni in nama hitro "servira" nazaj.

Naš user posted image 'pa vsak dan bolj pridno brca. Tiste, ki ste bile že na morfologiji, a so vam kaj povedali, v kakšni legi je vaš user posted image ? Meni ni nič rekla, je mož rekel, da je v prečni. Potem sem pa naslednji dan prav čutila, kako se je premaknil, ena taka velika gmota se mi je premaknila v trebuhu, prepričana sem, da je bila to glava. Zdaj pa samo ne morem ugotoviti ali je na glavci ali na ritki. Pri Emi se spomnim, da je tak čas že bila v glavični vstavi in si ni več premaknila do poroda.

Vsak dan bolj pa tudi ugotavljam, da si bo res potrebno nabaviti kakšne nove hlače. Do sedaj sem nosila še vse stare. Dopoldne so še v redu, popoldne me pa že kar fino tiščijo. Danes sem si dala gor ene hlače, ki jih imam še iz prve nosečnosti in sem ugotovila, da je prav super, ker nič ne tišči. Imam pa te edine, pa niso ravno primerne za vsak dan. Pri Emi sem namreč tak čas ostala na bolniški, tako da nisem nič rabila, ko pa je bilo konec bolniške, je bilo že pravo poletje in sem vse do poroda nosila samo obleke. Tudi sedaj imam tak namen, a kaj, ko še zdaleč ni dovolj toplo za tiste oblekice. Verjetno si bom šla ta teden kar po ene nove hlače, da zdržijo do konca službe.

Toliko za danes. Uživajte jutri v novem dnevu, novem tednu. Jaz že odštevam. Samo še tri tedne in..... DOPUST.....

Bodite v cvetju... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.6.2006 7:59:29   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Danes je dan, ko gremo mi na morfologijo.... upam da bo vse v redu... me je pa moja g. naročila za m. kar v bolnico k specialistki, predvsem tudi zaradi tega, ker sumi da imam kratek mat. vrat.... pa ker mi kljub magnesolu otrdeva trebuh... no upam da bo vse ok... vam poročam.

Kar se tiče pospravljanja sem čisto ista kot ti, Pikabu.... nimam mira dokler vse nin na svojem mestu... zato pa me je prejšnji teden tako bolel križ, da sem lahko samo sedela, nič ležala...

Ve pa držite pesti, da bo vse ok in da bomo končno (upam) izvedeli spol otroka, ker sem ful firbčna...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.6.2006 8:24:32   
psaša
Dobro jutro.
Da se malo javim po dolgem času, sem bila malo na dopustu, pa nisem imela nič časa, da se vam javim.
user posted image user posted image user posted image  za vse usešno opravljene preglede. Kje sem še jaz 22.6. Se vleče da ni kaj.

Maxica, vem kako je hudo za kužika. Nam ga je  pred leti povozil avto, pa se še dostikrat spomnem nanjga, čeprav imamo novega.

Mojegauser posted image  pa še vedno čutim samo narahlo, pa še to ne vsak dan, komaj čakam na tiste prave brce.
Smo pa imeli včeraj fešto im sem kar konkretno migala, potem sva šla še s user posted image  na en dolg sprehod, tako da sem bila zvečer čisto zanič. V sredo sva dobila še sedežno in pa omara za v dnevno, tako fajn že vse skupaj zgleda. Samo še kuhinjski stole čakava, pa kopalnico morava še narediti in pa hodnik zrihtati. Upam, da bova čim prej vse uredila.
Jaz bom pa kar do konca delala, ker če sem doma mi je tako dolgčas, pa služba tudi ni tako stresna, tako da se da preživeti.
Lep dan še naprej, Arabela zate držim pesti za uspešno opravljen pregled.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.6.2006 8:47:34   
gaya
Jutro

punce rada bi vaša mnenja. Sedaj zjutraj v službi sem na WC-ju opazila rahel rjavkast izcedek, samo na papirju, na hlačkah nič. user posted image  čutim normalno. Potem sem šla zdaj še ene parkat pogledat in ni nič več. Bolečin nimam nobenih. user posted image  Sem klicala v ambulanto mojega G, pa je rekla sestra, da ona ne more nič rečt, naj se sama odločim kolk je tega in ali bom prišla pokazat. Moj G ne dela, je ena druga G.... Kaj bi storile na mojem mestu????

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?