Pikabu
|
Ojla. Tudi mi smo danes dali čez morfologijo. Sem presrečna. Naj bi bilo vse v redu. Možek in Ema sta bila tudi zraven. Ema je potem cel večer razlagala, kako je dojenčka gledala po televiziji, pa možek ji je moral risati, kako mamica "merka" dojenčka. Potem je pa hodila k meni in dvigovala majico, da je kazala, kje mami "merka" dojenčka. Prav hecna je. Upam, da je navdušenje do oktobra ne mine. Drugače smo pa izvedeli tudi spol , pa ne povem,kaj je. Sva rekla, da bova vprašala samo toliko, da bova midva vedela, drugim pa ne bova povedala. Meni je bilo sicer vseeno, sem si zadnje dneve govorila, da bi najraje videla, če bi bila kar dvojčka, fantek in punčka, ker sta mi tako všeč obe izbrani imeni. Pa še, če bi bila , imam že vse od Eme, ker je rojena v istem času, če bi bil pa , bi bilo pa fino, da bi imeli parček. Je super, tako kot je, če se je pa zmotila, pa tudi ne bo panike. Zdaj pa samo še uspešno zaključim službo, še tri tedene imam, potem pa eno samo uživanje, saj ne bom šla več nazaj delat. Septembra, ko bi morala spet začeti, se meni že začne porodniška. Na materisnko šolo pa verjetno ne bova hodila. Pri nas je samo še sedaj v juniju, kar mi je prezgodaj, potem je čez poletje ni, septembra bomo pa še videli, kako bo. Je pa pri nas tako, da oče ne potrebuje potrdila, tako da itak ni panike. Grem počasi spat. Danes imam kar naporen dan za seboj. Uživajte, pa upam, da nas kmalu spet sonček ogreje nazaj.
|