muki1
|
Dober večer. Evo, naša bolnica je končno zaspala, v bistvu je padla v komo, saj cel dan ni nič spala, zjutraj od 6.00. Danes na srečo ni imela vročine, je pa bila še tečna in jokava in drisko ima, pa nič ne je . Upam, da bo jutri že dobra. Jaz sem danes šla v službo nekaj naredit, pa sem direktorja kar malo okrcala. Samo se nekaj šopiri, da bi me pa vprašal kako je kaj z mano in otročkom, glede na to, da sem pač na bolniškem, to pa ne. Pa mi je odgovoril, da če bi z otrokom bilo kaj narobe, že ne bi tu letala . Ja, take ima. No, jutri torej pregled....spet mi bo slabo, ko mi bojo kri vzeli...brrr. Pa vaginalni pregledi so mi tudi odvratni. Brrrrr še enkrat. Zdaj mi ni do pregleda, ker sem včeraj videla otročka in so mi rekli, da vse štima . Srčka bo pa lepo slišat, tako da se vseeno veselim. Midva bova tudi počasi začela sobo urejat za Nežo. Sem se navdušila nad Ikejinimi otroškimi sobicami. V bistvu jih ni ne vem kako veliko, ampak ena je taka lepa bela..... kot iz pravljice. Mogoče mislim isto, kot Pikabu, saj je tudi pri tej previjalna deska namontirana na navadno komodo. Nas čaka še ogromno dela, saj moramo počakati, da nam moja starša odstopita še eno sobo in se preselita višje, mi smo spodaj, v svojem stanovanju, samo se bomo zdaj malo razširili po bajti, ker imamo spalnico tako,da enostavno ni prostora za še eno posteljico. Šele potem se lahko začne pri nas priprava na dojenčka, pa urejanje otroške sobe...... koliko bo stalo sploh ne upam razmišljati