@lina
|
Ojla, da se vam javim, preden grem v mižule. Jaz sem danes tudi imela en tak občutek kot Katrina - pritisk na mehur. Sicer sem zelo vestna in preden se odpravim od doma, grem na WC, za vsak slučaj. No in po 5 min v avtu me tako pritisne nekaj v mehur, pa tišči, pa popusti pa spet stisne, da me je že skoraj bolelo. In takoj ko smo prišli v Mercator sem letela na WC Sicer se moj nahod izboljšuje, nos je sicer še kar zapacan, ampak veliko je bolje kot med nahodom, mi je pa možek danes prinesel iz lekarne CentraMed mami, ki ga nekatere tako hvalijo. Bomo videli, mogoče pa mi bo to "dalo krila" Zdajle pred spanjem me malo tišči trebuh, pa ne zaradi , ampak ker sem se toliko najedla jagod (blizu doma imam vrtnarijo, kjer gojijo jagode) in češenj (v Mercatorju jih prodajajo, so zelo dobre in niti ne tako drage)... Naja78, meni pa veliko bolj diši konkretna hrana kot sladice, tudi meso še posebej. Sicer sem (bila?) ljubiteljica čokolade, ampak zdaj bom raje pojedla 3 sendviče s salamo kot eno vrstico čokolade. Kar ne gre mi čokolada po grlu, mi tudi ne zadiši. Tam bolj an začetku nosečnosti sem bila tako požrešna da mi je zadišal dunajski zrezek ob 9h zvečer pa sem si ga šla pripravit Lepo se imejte, se beremo. In že odštevam dneve do naslednjega četrtka, ko bomo preiskali in pregledali našega podolgem in počez.
|