Pikabu
|
Lep pozdravček še od mene. Tudi mi smo imeli kar naporen vikend. V soboto piknik, včeraj obiske, tako da sem bila včeraj zvečer kar malo utrujena, danes me pa itak vreme spravlja v zaspano razpoloženje, pa prav nič se mi ne da. Jaz imam v sredo morfologijo in že komaj čakam. Z mano gresta tudi mož in Ema. Predvsem samo upam, da bo vse v redu, ker me tale sladkorna malo daje. Vrednosti so po mojih meritvah v redu, če se pregrešim, si raje ne merim, kar vem, da ni prav in zato me tudi taka panika daje. Bom videla jutri, kaj bo, če bo povprečje v redu, potem ni panike in upam, da je tudi z vse OK. Mi pa gremo na dopust konec julija, začetek avgusta, za 10 dni na Krk v Punat. Rezervirano imamo, zdaj je pa vse odvisno od mojega počutja in od tega, kaj se bo dogajalo. Če bo takole, kot sedaj, potem ne bo nobene panike. Tasha23 Tale občutek je mene pri Emi pošteno okoli prinesel. Sicer so mi tudi drugi napovedovali, da bo , pa sama sem imela zelo močan občutek, da bo , edino mož je govoril, da bo in na koncu je res bila . Pa ne morem reči, da sem si bolj želela fantka, celo tik pred porodom sem rekla, da si želim punčke, ker mi je bilo izbrano ime bolj všeč za punčko kot za fantka, samo, kaj pa vem, kaj mi je bilo, v sebi sem bila vseeno prepričana, da bo fantek. Potem pa na veliko presenečenje: . Tokrat bova pa vprašala, ampak samo toliko, da bova midva vedela, drugim pa ne bova povedala. Punce, uživajte, vse prehitro nam bo tole minilo. Lp
|