|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
25.5.2006 12:36:41   
Anonimen
Maxica, malo sem zmedeno napisala. Sicer je pri meni res ena sama zmešnjava. Imam kar hudo vnetje, pa tudi uroinfekt al kako se že reče. Dvojna doza v glavnem. In grenivke naj bi predvsem pomagale pri težavah z mehurjem.

A sem že povedala, kok sem srečna?!user posted image  Najbrž že stokrat. Komaj čakam na morfologijo jutri.

Pa vse najboljše mis!! Glede na to, da pod srčkom nosiš user posted image , je moja edina želja, da čim lepše preživiš nosečnost. Darilo boš dobila sicer šele čez nekaj mesecev, bo pa to toliko dragocenejšeuser posted image .

Ali imate tudi vi občutek, da se je vaš krog prijateljev in prijateljic spremenil in predvsem zmanjšal? Se mi zdi, da če ne bi imela tega foruma, bi kar umrla od dolgčasa. Le s kom bi potem delila občutke ob tako lepih trenutkih?user posted image

Ostanite v cvetjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
25.5.2006 12:46:11   
mis
Punce, lepa hvala za vse zelje. Upam, da se izpolnijouser posted image user posted image .

Psasa, cestitam za izpit, zdaj pa stisni zobe pa se to diplomo spravi cez.

Muki1, sprej od Aventa je noro dober. Nic masten, navlazi, disi, pa tako pocasi se porablja, da ga mas lahko za celo nosecnost. Superski.

Uzivajte dan in pridno odstevajte dneve do pregledov. Jaz ga imam cez en teden. Jupi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
25.5.2006 12:46:55   
muki1
Mater se je moj mož dobro oženil, kak jaz dobro kuham user posted image  user posted image  user posted image .
Sem ravnokar pokosila cel krožnik špagetov z zelenjavno polivko, pa sveže začimbe sem dala not; baziliko, origano, timijan.... mmmm user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.5.2006 14:29:23   
Maxica
Muki, nehaj no sam na hrano mislituser posted image user posted image user posted image . (sem še brez kosila, pa sem malo tečnauser posted image )
Imam pa tudi jaz pregrešno drag Aventov sprej proti strijam. Sem ga imela že v prvi nosečnosti in mi je tako lepo dišal, da sem ga morala tudi tokrat nabaviti. Samo kaj, ko tako hitro poide. (moram tudi jaz pod nujno malo Maxa pošpricati z njimuser posted image )

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.5.2006 15:10:37   
muki1
user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.5.2006 17:17:36   
_katka_
Čao, punce!
Tudi midva sva že malo gledala za vozičke, ampak nisva še nič odločena. Sva pa včeraj v Italiji pokapirala, da je potrebno malo pozornosti pri italijanskih proizvajalcih. Avgusta imajo namreč tovarne zaprte in če računaš potem na nekaj tedenski dobavni rok zna biti že malo pozno. Tako da se bo potrebno dovolj zgodaj odločit.
Bila sem tudi na OGTT in je na srečo vse OK.
Mali/a veselo brca, ne samo mene, tudi možeka. Komaj čakam morfologijo naslednji petek.

LP

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.5.2006 18:25:49   
naja78
mis:vse naj naj!
user posted imagepsaša:pr nas je tudi tako z mamo,samo škoda živcev.saj pol bo pa govorilamjooj kolk je lepo.user posted image user posted image  katrina: vnetje je skor normalno prisotno pri vseh user posted image ,ker se ph nožnice spremeni.kupi si v lekarni želi,mislim da se reče GYNOMULTI GEL,je čist naraven in zelo pomaga.pri vnetjih uropoetskega trakta-sečil,pomaga če piješ ursi čaj in čaj od brusnic,ki oba lahko piješ med user posted image .veliko pij.pa canesten svečke res pomagajo.jaz sem glih dala kuro skos. punce mejte se in lp.

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
25.5.2006 20:54:11   
frrrr
mis, čestitke tudi od mene... želim ti veliko ljubezni in zdravega otroka!

psaša, teb tut četitke za uspešno opravljen izpit!

vava, knjigo sem kupila v knjigarni Vale Novak...drugače sem jo pa opazila tudi v eni baby trgovinici, sam se ne spomnem več kateri... mogoče je bila Mamita... nisem zihr.

katrina, tudi meni se zdi, da se mi je krog prijateljev malce zmanjšal... se mi zdi, da sem začela bolj zrelo in odgovorno razmišljat... pa ne da se mi ubadat z nekom, ki ne zna sprejet tega, da sva se odločila za otroka. načeloma sem še vedno takšna kot sem bila... ostali se bodo mogli pa navadit, da je še beba nekje... včasih je treba bit egoist in gledat na svojo srečo user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.5.2006 11:16:58   
naja78
helllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!

štrajkate'???

jaz sem kljub svinariji  gpr na mansardo prilezla da vas berem,ve pa nič!!!user posted image user posted image
no jest kr mislim na vas.
zdej grem pa mal rr čekirat,če nobene ni tu!!!user posted image user posted image potem pa šibam dohtarci da mi podaljša bolniško.potem pa od 8.8.06 dopust še 37 dni mam za skoristit in nato porodniška.
punce cajt hiti nenormalno hitro.se zavedate!še 1x tolk kot do zdaj in user posted image bo tu!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.5.2006 11:30:48   
Anonimen
Sva ravno z morfologije prišla. Sva se držala dogovora in nisva vprašala za spoluser posted image . Se mi pa zdi, da je blo nekaj lulčku podobno. Sicer pa mi laiki najbrž gledamo z drugačnimi očmi kot doktarji. Torej, počakajmo še nekaj mesecev, pa bomo videli.

Lepo preživite ta prelep sončen dan in s trebuščki na planuser posted image !

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
27.5.2006 15:32:24   
frrrr
dans ste se pa vse zgubile user posted image

sej js se bom tut pobrala zdej s foruma, ker se je na kanalu a začel film plava laguna user posted image

greva z mojo pikico gledat tv...  danes je pridna, js bi pa rada mal brc prejela, pa nč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
28.5.2006 20:50:54   
frrrr
joj, pa res vse poniknete čez vikend user posted image

sva ostala ta vikend v LJ... nisva šla staršem na obisk, tut na morje nisva skočila... za učit me čakata 2 orng kupčka, pa se mi ne da... tut čez vikend nisem nč naredila - pa je bil namen tega, da ostaneva v LJ, prav učenje user posted image kaj čmo, kar se učenja tiče sem pač lena.
sej bo... 5 izpitov še zguram in je za neki časa mir... do diplome, no user posted image

drgač sm pa danes začela uporabljat kremo za strije... preventivno... temna črta od popka do nožnice se mi že pozna... me je danes prav fant vprašal kaj mam to... ni prebiral knjige na temo "kaj se dogaja s telesom nosečnice" user posted image

jutri pa šola zgodnje nosečnosti - hura... se že veselim user posted image

aja, še to... včeraj sem šla v klet po vrečo s cunjicami za bebo... nekaj jih je ostalo od mene in brata... sicer so stare, ampak pri tetra majčkah se to ne opazi... sem jih oprala in danes poskušala zložit, kar mi je delalo pa kr malo problemov... vse je tolk mičkeno, pa niti najmanjše številke niso  user posted image so pa full cotkane in komi čakam, da jih bom lahko začela uporabljat...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
28.5.2006 21:09:04   
mis
Evo, zdajle sem nasla cas... Konec solskega leta je in delo se kopici...user posted image

No, naj se malo pohvalim... Ta teden sem dobila zadnjo oceno za podiplomski studij in evo, vsi izpiti so narejeniuser posted image user posted image user posted image . samo se magistrska... samo??? No, zacela bom cim prej, pol pa ko bo pa bo.

Zgleda da bo sedaj cel teden bolj mrzlo in dezevno. Joj, v torek pa razred peljem v Ljubljano v živalski vrt. Pa samo scanje je napovedano...

Kako kaj cutite vase pikice? Jaz ga sedaj dva dni v bistvu nic ne cutim, pa me je malo skrbelo, pol sem pa malo brala, da je to v tem casu normalnouser posted image

Mejte se...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.5.2006 7:05:00   
Anonimen
Se še jaz malo po vikendu oglašam. Sva šla mal na morčka v soboto pogledat, včeraj pa po obiskih, da ne bojo rekli, da smo jih pozabili. Moj user posted image  je zelo priden. Ravno s takim veseljem se veseli dobre hrane kot jaz, kajti, kadar jem, vedno veselo brca. Prav neverjeten občutek se mi zdi, kljub temu, da že kar nekaj časa brca.

Sem se v petek mojmu dragemu smejala na morfologiji. Seveda je bil tako kot jaz čist navdušen, ko je videl svoj pridelek, potem pa je ves zaskrbljen reku: A nima mali nekam malo prostora tam notri?! Sej se komaj premika!user posted image user posted image user posted image   Ja, ko vidiš to majčkeno pikico stisnjeno v trebuhu, te res kar malo zaskrbi. Posebno še, ker pomisliš na to, da je njegovo počutje čisto od mamice odvisno.

Že malo preveč filozofiram. Sem pa še vedno čisto pod vtisom tega, kar sem videla na ekrančku. Komaj čakam na naslednji UZ!

mis, kako se je izteklo tvoje praznovanje? Si me čist navdušla nad peko peciva, vendar je pri tem samo ostalo. Ni blo nič časa. Kar se pa tiče otročkovih gibov, je pa čist normalno še za ta čas, da ga ne čutiš čist vsak dan prav intenzivno. Boš že vidla, kako te bo še obrcal!!user posted image user posted image  Še vriskala boš! Tako vsaj pravijo, saj sama še nimam takih izkušenj.

Pa še to moram povedati, moj PDP je dokončno 6.10.2006 in ne že konec septembra, kot mi je G. nekaj časa napovedovala. Če sem prav računala sem pol noseča 21t in 4dni. A mam prav? Vidim, da sem sama mela bolj prav kot G.

Naj vas vreme ne zamori preveč. Se bomo končno lahko le malo spočile.user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.5.2006 7:53:43   
tasha23
Ola, naj se vam še jaz malo javim. Čeprav sem čez dan polna energije me vseeno pozno popoldne ali zvečer takooo zmanjka, da moram iz malo počivat. Tudi moj-a user posted image se ne javlja vsak dan enako intenzivno, me pa je včeraj maternica tako zbadala, da nisem mogla niti hodit. A se kateri tudi to dogaja?
Komi čakam na 13.6, ko imam morfologijo, pa še zelo zgodaj zjutraj jo imam, tako, da ne bom cel dan neučakana user posted image . Na obali je začelo pihat in samo čakam, da se bo vlilo..., pa še toliko opravkov imam danesuser posted image .
Večina mi napoveduje fantka user posted image user posted image , tudi g je rekel, da mogoče bo user posted image , jaz pa imam vseeno feeling, da bo user posted image , ali pa je to samo močna želja user posted image user posted image user posted image  AH, saj nima take veze, želim samo, da bo vse v redu in da bo user posted image  zdrav in da bo nosečnost potekal čim lepše...

Meni se full je slano!!!, sladko pojem samo ko se mi kilslina poveča...

Lepo se imejte in uživajte v brcikah in trebuščkihuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
29.5.2006 9:08:27   
lucika
jaz imam pa danes pregled. končno pri drugem g. caka me veliki UZ, jeeeeee, pa pikanje za kri, buuuu. komaj cakam, da pride prava ura.

moja pikica je se pa bolj pri miru. en cas sem mislila, da nekaj cutim, potem pa par dni nic, zdaj pa spet. premikanje, ne brcike. tu imam, bolj kot sem neucakana, bolj me heca moja biba.

pri nas dezuje. sem vredu prespana; cel vikend je bilo grdo, sem vec ali manj pocivala. sem pa tudi ugotovila, da moram pricet s telovadbo. ker to da me vse boli , ni vec normalno. mogoce mi pa gibanje manjka.

recite, kdaj greste na morje? in kam? midva sva se celo pomlad menila, da bova sla v maju, al pa zacetek junija. no, maja je konec, zdaj zacetek junija pa si niti ne predstavljam. sploh ne zato, ker je tako smotano vreme tu...resnicno si ne predstavljam, da bi zdaj, ta al pa naslednji vikend spakirala in sla... za julij se mi je pa zdelo, da bo prevroce, prav tako avgusta...ne vem, al sploh bo kaj iz tega, al raje neham planirat za letos:)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
29.5.2006 9:16:44   
altati
eno lepo DOBRO JUTRO želim vsem skupaj.....
v tem deževnem ponedeljku.
upam, da ste vse ok.
za mano je naporen vikend, morje, hribi.....danes sem grem zagovarjat, zakaj nočem bolniške....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
29.5.2006 9:17:59   
Bety
Samo, da vas pozdravim....Vidim, da ste vse dobro in vesela sem za to.....Samo tako naprej, do oktobra.....mi smo odprli klub Po splavu in upamo, da nam bo kmalu uspelo.....

Srečno punce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
29.5.2006 10:25:04   
psaša
Jutro, na žalost deževno.
Vikend je minil grozno hitr, sem bila skoz v gibanju, tako, da se nisem uspela nič spočiti. user posted image  miga kakšen dan full, drugi dan ga pa sploh ne čutim. Komaj čakam ta prave brcike. O dopustu sploh ne razmišljam, zaenkrat. Ne vem še kako bo z materinsko šolo. Ponavadi gremo na morje ravno avgusta in takrat je glih najboljši čas za v materinsko, tako, da ne vem.

mis: čestitam za vse narejene izpite user posted image user posted image user posted image .
Bety lepo, da si se javila; želim ti, da bi bilo vse OK.

Uživajte in kaj pišite.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
29.5.2006 12:34:26   
naja78
o user posted image !
kako smo.???
moja beba je pridna,včasih malo bolj intenzivno miga,včasih malo manj,...jo pa vsak dan čutim.user posted image
midva sva gledala voziček.QUINY,nama je bil ušeč.majcen in gre v moj avto-twingo,brez da bi zice podrla.user posted image
no kaj si bova še namislila pa ne vem!!user posted image

dopust???
hja! pravjo da bo junij najbolj vroč in topel mesec,julija bo scalo in bo hladno,avgusta pa nekaj vmes!.tako da se jaz z dopusom ne mislim preveč ubadat.bova vidla kako bo vreme.user posted image user posted image

lucika:
poročaj!

mejte se pridem še kaj popoldne gor ker bo itak
user posted image .pa pa

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
29.5.2006 13:42:24   
Pikabu
Lep pozdravček še od mene. user posted image

Tudi mi smo imeli kar naporen vikend. V soboto piknik, včeraj obiske, tako da sem bila včeraj zvečer kar malo utrujena, danes me pa itak vreme spravlja v zaspano razpoloženje, pa prav nič se mi ne da.

Jaz imam v sredo morfologijo in že komaj čakam. Z mano gresta tudi mož in Ema. Predvsem samo upam, da bo vse v redu, ker me tale sladkorna malo daje. Vrednosti so po mojih meritvah v redu, če se pregrešim, si raje ne merim, kar vem, da ni prav in zato me tudi taka panika daje. Bom videla jutri, kaj bo, če bo povprečje v redu, potem ni panike in upam, da je tudi z user posted image vse OK.

Mi pa gremo na dopust konec julija, začetek avgusta, za 10 dni na Krk v Punat. Rezervirano imamo, zdaj je pa vse odvisno od mojega počutja in od tega, kaj se bo dogajalo. Če bo takole, kot sedaj, potem ne bo nobene panike.

Tasha23
Tale občutek je mene pri Emi pošteno okoli prinesel. Sicer so mi tudi drugi napovedovali, da bo user posted image , pa sama sem imela zelo močan občutek, da bo user posted image , edino mož je govoril, da bo user posted image in na koncu je res bila user posted image . Pa ne morem reči, da sem si bolj želela fantka, celo tik pred porodom sem rekla, da si želim punčke, ker mi je bilo izbrano ime bolj všeč za punčko kot za fantka, samo, kaj pa vem, kaj mi je bilo, v sebi sem bila vseeno prepričana, da bo fantek. Potem pa na veliko presenečenje: user posted image . Tokrat bova pa vprašala, ampak samo toliko, da bova midva vedela, drugim pa ne bova povedala.

Punce, uživajte, vse prehitro nam bo tole minilo.

Lp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.5.2006 18:03:56   
lucika
poročam: vse je v najlepsem redu!
biba je velika 14 do ritke, z nogicami vred baje okoli 20cm. tezka je 350 g. vse stima tocno tako kot je treba. se je moj novi g zelo potrudil, notri sem bila celo uro, vse smo premerili, vse predebatirali... res super!

sva sla pa se na en obisk ariela, da smo traxx-a celega razmontirali in pregledali... zdaj sem imela priloznost pogledat in primerjat jupitra z jaguarjem..pa res ni razlike v velikosti, tako kot se mi je zdelo.... verjetno bova kar jaguarja vzela, na tri kolese, ker se lepse vodi. samo, pst, verjetno cez kikiwelt. boge prodajalke tule izkoriscam za informacije:) ok, nisem jaz kriva, da tu nabijajo cene...

sva prisla domov, in jaz hop pod tus..zdaj pa sem v pizamici tule pred racunalnikom. saj nisem sama kriva da je tako vreme...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.5.2006 18:14:35   
muki1
Pozdrav.
Bety, lepo da nisi pozabila na nas. Držim pesti, da boš tudi ti enkrat tako veselo čvekala o brcikah in planirala, kakšen voziček bosta kupila. Naj ti namignem....na morju se rado prime user posted image . Midva sva Nežo prišvercala z Murterja.

Spet pester vikend za nami. Ko sem z hčerko, sploh ni šans, da bi počivala, pa sem včasih res kot cunja. Danes me spet vse zbada in boli, ampak sem se kar nekam že navadila, da to spada zrven. V sredo grem k svoji zdravnici, da se zmeniva, če grem nazaj v službo, ali pa bom še doma. Malo razmišljam, najbolj bi mi ustrezalo, da bi delala 4 ure, ker toliko bi še šlo sedet, za 8 ur pa res nisem prepričana.
Kar se tiče morja, mi gremo v Tučepe na Makarski rivieri. Imamo že nekaj mesecev rezervirano, tudi plačali smo že. Upam, da bo moje počutje vredu, ker je kar daleč do tja. Če bo vse okej, bi šli kakšen teden še v Trogir. Datum od 15. julija do 31. julija.
Možek gleda voziček Jane, je že ves penast. Jaz sem bolj škrt, pa vztrajam, da bomo imeli starega, od Neže, ki mu tudi nič ne manjka. Spomladi pa kupimo novo marelo, ker ta ki jo je imela naša lumpa, je že čisto fertik.
V ponedeljek 05.06. pa morfologija user posted image , pa cel pregled plus kri, voda....mislim, da bom kar nekaj urc tam presedela. Definitivno bom vprašala za spol. Mož gre zraven, hčerka pa raje ne, ker nisem sigurna, da ne bo jokala, če bodo meni zdravniki nekaj delali.
Lepo se imejte v tem user posted image  dežju.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 29.5.2006 18:16:51 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.5.2006 18:48:13   
lucika
naju je vprasal g: a spol bi pa na porodu radi zvedeli, al sedaj? jaz sem kar sapo zaprla, moj je pa povedal, da lahko pove meni, njemu pa ne. pa sem rekla, da ok, s tako skrivnostjo pa res ne bom mogla zivet:) in zdaj mi ne preostane drugega kot cakanje se 4 mesece in pol.
po pravici povedano, nisem sigurna al bi rada vedela al ne...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
29.5.2006 19:17:15   
naja78
ha ha lucika.G kar takoj,a za spol bi rada vedla!!!???jasno,redko kdaj se zmotjo če vidijo jajčka!!!user posted image user posted image

punce neki morm vprašat!
približujem se polnim 19 tednom.že 2 dni se mi zdi,da mi kožo na trebuhu neki napenja.ni pa to tok trdo ko kamen!user posted image ampak najbolj mi jo napenja pod joškami,pa tudi od strani.ni to krč maternice.je površinsko!user posted image
da niso to uni lažni braxtonovi h.popadki???user posted image
pa boli me ne,samo čudno napetost čutim v  koži na trebuhu!!!

kaj pravte!upam,da bote vprašanje prebrale!se kateri to dogaja???

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?