|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
17.5.2006 10:24:43   
altati
ojla, tudi jaz sem čist švohuser posted image .
berem vas non stop, pisat se mi pa že ne da....
sitna sem, utrujena, depresivna, pa non stop me boli trebuh. kot da bi ves čas imela krče. ne vem kaj je to. prihodnjo sredo imam zopet pregled pri g. in me prav zanima, kaj mi bo povedal da je to.
upam, da se moj user posted image  počuti bolj kot jazuser posted image .
lep dan vsem skupaj, komaj čakam, da bo zopet vikend...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.5.2006 11:29:05   
muki1
Zdravo.
Jaz se že kar nekaj časa nisem oglasila. Sem od ponedeljka na bolniškem. Hrbtenica me še vedno boli in mi bolečina gre v nogo. Zdravnica pravi, da mi nekaj pritislka na živec. Res me hudo mantra, tudi ponoči se budim ob bolečinah. Drugače pa se počutim okej, seveda če to izvzamemo. Pridno jem vitamine Centra med mami, ki vsebujejo tudi železo, pa se kar okej počutim. Utrujenost je sicer prisotna ampak ne več tako, kot med službo, saj zdaj počivam.
Čestitam vsem, ki ste poročale dobre novičke z pregledov.
Voziček bova čez zimo imela še Nežin, nekje spomladi, ko bo bebica že sedela bom kupila kakšno boljšo marelo, za sedenje, ki se bo dala še v ležeči položaj. O imenih so pri nas že tudi debate, pa nekak ne prideva skupaj.
user posted image  Bor, Matjaž
user posted image  Ema, Mila, Nadja, meni je všeč še Brina in Lana, kar pa mojemu možeku ni. Neža pravi, če jo vprašamo kako bo ime sestrici: BRATEC user posted image . Bratcu pa bo ime Izidor. To je v eni njeni knjigici fantek.
Lepo se imejte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.5.2006 15:53:07   
tasha23
Ola punce,
jaz pa sem včeraj imela prav težek dan. Zjutraj se je začel že ob 7.15, ko sem šla k splošni zdravnici za bolniški list, od tam na ZZZS, nato je prišel serviser za klimo... vmes malo pavze, spet ven po opravkih, po kosilu sem končala user posted image sliko in jo nesla k steklarju okvirit za soboto, ker ima taščica 50 let, nato še v trgovino in domov sem prišla komaj po 20 uri tako utrujena, da skoraj nisem mogla jest, pa takooooo lačnaaaaaaaaauser posted image

Danes sem še vedno malo utrujena, vendar bo šlo... Me pa je včeraj tako križ zabolel, da sem komaj hodilauser posted image user posted image user posted image sem pa zvečer takoj zaspala...

Lepo se imejte in božajte trebuščke user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.5.2006 17:32:22   
naja78
moje poročilo!

najprej:
videli smo LULEKA!!user posted image torej se gin.na nuhalni ni zmotilauser posted image user posted image
moj lubi je bil zelo presrečen,zdaj pa imena.........user posted image
morfologija pa zgleda takole:G pregleda vse organe(srček,rokice,nogice,femur-stegnjenica,glavico,trebuh,....)
obseg trebuha ima naš bajsi kar 12cm.user posted image ,glavica3,6cm,femur-2,3cmm......no in je dolg :teme-trtica:12cm,če se stegne pa okoli15cm!user posted image težek je 200 g.
je pa skos spal in se mu ni nič ljubilo migati,ko smo ga snemali na CD.nekaj je ročice premikal....
glavno da je vse ok.
pomembno je da ima popkovnica 3 žile in da ni spodaj ,blizu mat.vratu.jaz jo imam zadaj zato moj user posted image leži bolj spredaj in ga zato že čutim kak dober teden.user posted image

punce še nasvetek:tale 3D UZ ....da ne bote kaj preveč pričakovale...meni je probal še 4D pa se ni nič kaj dobro videlo,še najbolš 2D.user posted image

danes sem bila še pri svojem G.14.6 imam morfologijo še pri njemu,torej bom takrat v 21 tednu in par dni!moram pa jemati svečke za v lulko,ker imam vnetje in hvala bogu da mi je to pogledal-vaginalno.in sicer vstavlat si jih moram 10 dni!user posted image

poleg tega so se m naredili še zoprni hemeroidi.user posted image eden sam in boli ko vrag.user posted image zdaj si rito hladim s hladnim tušem in mažem....user posted image user posted image
je pa baje to od stresa in od pritiska user posted image ,samo pri meni je to še prekmalu.verjetno je bil šok zaradi moje user posted image .
se pa baje mormo s tem kar sprijaznit tiste,ki smo nagnjene k temu,tako pravi G.
SEM PA ZMATRANA KO HUDIČ.

V MATERINSKO ŠOLO bova midva hodila tudi verjetno v avgustu,čeprav bo vroče.prej morava prenovit dnevo in predsobo.

zdaj pa grem sem se že preveč razisala.user posted image vsaki

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
17.5.2006 17:47:36   
meri
Altati... naj ti povem,da sem v ponedeljek prišla iz bolnišnice prav zaradi teh težav,ki jih opisuješ,da jih imaš.Grozno je,ko te takole zmeraj boli trebuh,kot bi imela popadke v lažji obliki.No, tam sem bila cel teden dni in naredili so mi vse možne preizkave ter teste,na koncu ni pokazalo nič narobe (hvala Bogu).Zdravnica mi je rekla,da se mi zgleda širijo vezi ter maternica in da me to tako boli.Boli pa še zmeraj ful.
Upam,da bo tudi pri tebi "samo" to.
Pozdrav!
PDP 4.10.2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
17.5.2006 21:11:26   
_katka_
Hello!
Naša štručka tudi že brca. Pravzaprav že dva tedna, pa na začetku nisem bila prepričana, da je to res tiso pravo. Ampak je bilo! Tudi dragi je že čutil. Full je bil vesel.
Na morfologijo grem jaz 2.6., ko bo dopolnjenih 21 tednov (sicer jo menda delajo od 20 do 24 tedna). Mi je pa ginekolog dal napotnico, ker mi je ne bo delal on. Toliko v vednost, da se raje prej prepričajte.
V šolo za bodoče starše hodiva že sedaj, ker je pri nas čez poletje ni, potem bi bilo pa prepozno. Po včerajšnjem predavanju si pa sloh ne predstavljam, da bi hodila tja z velikim trebuhom. Komaj sem zdržala, ker je bil tako slab zrak, da mi je bilo celo predavanje slabo.
Sicer pa z veseljem pričakujem naval energije, ki naj bi jo nosečnice imele v drugem trimesečju, ampak se bojim, da bo šlo to mimo mene. Jutri si kupim CentramedMami, da vidim, če bo kakšen učinek.
Sem pa odkrila čudežno zdravilo za želodčne težave in prebavo. Ne morem verjet, da sem cel mesec eksperimentirala, preden sem poskusila z Donatom. Meni res pomaga. Pijem ga trikrat na dan, pred glavnimi obroki, skupaj dnevno dobrega pol litra.

LP,
Katka

P.S. Glede imen... imava izbrani že nekaj let. In v zadnjem mesecu so trem dojenčkom dali ta imena user posted image . Mene kar malo jezi, dragi je pa neomajen.

(odgovor članu meri)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
17.5.2006 22:00:23   
Pikabu
Da se po dolgem času še moja lenoba malo oglasi....

Mi vse stvari ob koncu šolskega leta kar precej enrgije pobirajo, potem mi pa za drugo zmanjka. Zadnje dva dni se tudi sicer slabše počutim, kar nekaj mi je slabo, nič mi ne paše jesti, zelo se trudim, da bi veliko pila, pa mi je po vodi le še bolj slabo. Upam, da je to samo prehodno in da me kmalu mine. Sem pred tem navalom slabosti res že uživala, tudi polna energije sem bila, predvsem sem bila veliko z Emo zunaj, zdaj pa takole.

Naš user posted image že kar pošteno brca tudi čez dan, tako da zagotovo vem, da je to, to. Sem prav vesela, da se je začelo to obdobje, tako vsaj vem, da je z njim vse v redu, čeprav se mož že nekaj pritožuje, da zdaj se bo pa začela panika, če ga kdaj ne bom čutila, kaj je narobe. No, upam, da se to ne zgodi.

Glede materinske šole še ne veva, kaj bova. Glede na to, da še ni tako daleč Emino rojstvo in skrb za njo, se bolj nagibava, da sploh ne bova hodila, če bo čas in volja, mogoče šele septembra. Bom videla, kaj bo G rekla.

Glede opreme pa zaenkrat še čisto nič razmišljam. Ta otroček bo rojen v podobnem času, kot je bila Ema, tako da če bo punčka itak že vse imam, če bo fantek, bomo dokupili kaj v modri barvi. Voziček je itak še super ohranjen in že čaka novega člana, vse ostale stvari so pa tudi že od Eme.

Najbolj je hecna ta naša Ema, ko hodi poslušat/probavat, kako dojenček brca. Ne more ga še čutiti, tudi ne bi vztrajala dovolj časa, da bi ga začutila, zato kar sama s trebuhom tako naredim, kot da brca. To se ji tako hecno zdi, da kar leži na meni in kar naprej hoče, da jo dojenček brca. Danes sva gledali dojenčke po TV, pa so ji bili tako všeč, da ko so nehali kazati, da je kar govorila, še, še. Obsedela je pred TV-jem in samo gledala. Zdaj se nam obeta nekaj obiskov pri dojenčkih, me prav znaima, kako se ji bo kaj zdelo. Upam, da bo tudi takrat, ko bo pri nas novi član, tako navdušena.

Imena imava tudi že izbrana, so pa čisto druga kot so bila pri Emi v igri. Upam, da se nam ne zgodi kakšno od teh imen v bližini. MUKI, navijam za Emo. Saj se hecam, bosta že izbrala tako, da vama bo všeč. Je pa res, da je meni zelo všeč Neža, pa možku ni, tako da ne pride v poštev. Pa Meta mi je zelo všeč, pa je tudi mož hudo proti.

Toliko za danes. Še moža počakam, da pride s pevskih vaj, potem pa spaaaaaaaaat..... user posted image Se mi bo prav prileglo, sem kar malo utrujena.

Uživajte, naj vas sonček greje...

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.5.2006 7:24:55   
Anonimen
Ojla vse user posted image !

Sem nekaj slišala o tem, da bodo jutri v Škofji Loki v zdravstvenem domu menda imeli predavanja za bodoče mamice. Menda bodo govorili o dojenju in prvih tednih z dojenčkom. Ali katera kaj ve o tem? Mislim, da je to kar pametna zadeva, posebno če si z gorenjskega konca doma......

Drugač pa sem kar ok. Sicer tečna ko hudič, pa bo že. Moram kar mal vitamičke jest, ker mi zelo manjka. Na žalost premalo sadja pojem. Poleg tega me bolijo noge, tako da nosim kompresijske nogavice.......Na trenutke se počutim kot stara mamauser posted image . Seveda je to samo zaradi user posted image , ki raste in zahteva svoje. Moram povedat, da je zelo priden. Zdaj ga že tako dobro čutim, da točno vem, kdaj se prebudi. Vedno pa ga čutim okrog 5. zjutraj, ko me prebudi namesto budilke....user posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.5.2006 7:55:30   
A_A
Pri meni nič novega. Po tistem enotedenskem obdobju, ko se je mali user posted image  obračal po mojem trebuhu in nežno brcal, je sedaj vse mirno že skoraj dva tedna user posted image  Vem da je z njim vse uredu, ker sem bila vmes pri G in je poslušala njegov srček. Mislim, da se je tale naš pobalinko obrnil proti mojemu hrbtu in da ga zato ne čutim. No, upam, da me bo spet kaj kmalu požgečkal. user posted image

naja78, a te lahko vprašam, kako to da si delala sve morfologiji?

no, jaz sem se odločila, da bom hodila v materinsko v juliju (uf, bo vroče, ampak takrat imam ravno dopust in bom imela malo več časa), bodoči očka bo šel pa samo na "šnel kurz"

Lp vsem

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.5.2006 9:26:31   
@lina
Vidim, da sem sprožila trend slabega počutja, bolečin v križu, glavobola itd. user posted image  No, pri meni se je sedaj vse to razvilo v nek prehlad, popoldne ko pridem iz službe, moram najprej počivat vsaj za pol ure, tečna sem kot hudič... Zadnjič sem možeku pojamrala, da je čist drugačen kot v prvi nosečnosti (kar se tiče pričakovanja), pa mi je rekel, da sem tudi jaz čist drugačna (beri: tečnauser posted image ). A ne bi sedaj morala prekipevati od energije, biti sijoča, vesela, za gore premikat? Jaz se pa počutim kot 10x ožeta cunja, čez katero je še valjar petkrat zapeljal user posted image  Naj že mine to.

Naš user posted image  veselo miga, vseskozi ga pa čutim na moji levi polovici trebuha, tam do popka pa spet nazaj v levo, čez dan ne porajtam, v glavnem zvečer, ko ležim pred tv, tam okoli 20h. Se bova že zdaj morala učiti reda, kdaj se spi in kdaj se skače user posted image

Pikabu, tudi mene nekako ne vleče v materinsko, glede na to, da je minilo komaj dve leti od prvič. Samo ne vem, ali za očija še velja potrdilo od ta prvič, da je lahko prisoten pri porodu?

Punce, mejte se, kakorkoli pač že, upam da se imate bolje od mene! Pa saj bo bolje!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.5.2006 9:45:49   
lucika
tudoi jaz ugotavljam, da tako ne bo slo vec naprej...
zaceli so me boleti sklepi. najbolj cutim na zapestjih; nato pa se koleni, in komolci, pa ena sran celjusti. ma, kaj bi to lahko bilo, pojma nimam. ja, pa v noge in roke zatekam. sem vprasala g, ce je lahko od tega, pa pravi da ja. bog vedi, no...
mogoce je pa od tega, ker ne delam drugega kot se prestavljam iz sedezne v stole in pojstlo. pa malo kosila skuham, pa je to to. bom mogla malo z miganjem zacet.

vceraj sem imela pregled, pogledal kak kaze z vnetjem. in je bilo to to. niti poslatal mi ni trebuscka. za srcka poslusat masince verjetno sploh nima. saj vem, da me bolj ne more presenetit, samo...se vedno sem sokirana. pa saj se malo in grem drugam... zanimivo pa je, da sem do sedaj imela 6 pregledov pri nejm. malo veliko, za nic.

pritisk pri njem imam se vedno okoli 96/170; ko so mi ga merili v bolnici, pa ni sel cez 130. doma pa tudi ne... imam se malo beljakovin v urinu, pa boli me vse...sem zacela razmisljat, da bi sama tudi morala presaltat na kake vitamine. mogoce mi pa manjka cesa, pa se sama ne vem. moj dragi g se pa ztudi ne poglobi.

in navrh vsega moram se na komisijo za bolnisko. da se jim osebno predstavim. halo, a sem doktor al kaj? no, kar bo bo; ampak sekiram se pa vseeno. saj vem da po nepotrebnem, samo vseeno...

evo, spet mam jamralni dan:) se bom poboljsala.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.5.2006 11:25:27   
muki1
Lucika, poleg takega g. kot ga imaš ti, bi meni tudi pritisk dvignilo. Še nisi našla zamenjave?

Jaz sem pa ponoči sanjala, da sem rodila, in vsi smo pričakovali deklico, tako da za fantka z možem sploh nisva bila zmenjena za ime, ko me je sestra vprašala, kako mu bo ime, sem rekla Izidor in mož je tak zakričal prek porodne, da mi je vse minilo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.5.2006 11:56:28   
lucika
muki, sem nasla zamenjavo. 29. maja imam pregled tam; prej pa moram se sedanjemu hodit; kaj se hocem vmes kregat:) saj bo boljse...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.5.2006 12:13:13   
Maxica
Lepo pozdravljene po dolgem času tudi v mojem imenu. Nič kaj novega se ne dogaja pri nas, tako da vam nimam kaj pisati sproti.
Voziček že imamo od našega korenjaka, PP Pliko P3 in smo z njim maksimalno zadovoljni, tako da bo kr ta še naprej. V šolo za starše sem pridno hodila v prvi nosečnosti, tako da že vse vemuser posted image . Opremo in oblekce imam pa tudi vse še od prvič, tako da ne bomo kaj sila zapravljali.
Berem, da ste sila utrujene in nerazpoložene. Jaz sem pa ravno zadnjič brala, da je to obdobje za nosečnice najlepše, takrat se najbolje in najlepše počutijo. Tako da moram prav reči (in zraven trikrat potrkati), da se tudi jaz prav fino počutim. Marsikdo niti ne ve še okrog mene, da sem noseča. Tudi tokrat imam posteljico zadaj in bo tudi tokrat očitno trebuh kar zmerno velik.user posted image
Sem pa bila včeraj doma, ker ima naš 21 mesečnik angino, pa sem bila zvečer kar bolj utrujena, kot če bi šla v službo. Očitno bomo imeli drugo leto prav res pestro pri naši hiši.user posted image
Morfologijo imam čez 3 tedne, potem me pa čaka še 3D UZ v Postojni, kar prav z veseljem pričakujem.
Naj bo z moje strani zaenkrat to vse, se še beremo in pišemo.
Vsem, ki ste utrujene, pa želim, da bi se čimprej bolje počutile in končno začele uživati v tem lepem obdobju.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.5.2006 12:20:42   
Maxica
Aja, še glede imen sem videla, da ste se pogovarjale. Midva sva prvič ime izbrala šele kakšnih 14 dni pred porodom, sedaj imam pa že nekaj časa pripravljeno po eno ime za user posted image  in user posted image . Mož sicer nekaj tuhta, ampak on itak za vsako ime, ki mu ga predočim, nekaj pogrunta, tako da ga ne upoštevam preveč.user posted image  Itak imamo pa še čas, čeprav sem se jaz že kar zelo ogrela za ti dve imeni. (pa jih še ne izdamuser posted image )

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.5.2006 13:56:41   
mis
Hej punce! Slaba volja prepovedana! Poglejte kaksno vreme! Pa poletje bo kmalu... no, je skoraj ze...user posted image

O imenih moram priznat, da sploh ne razmisljava. Se mi se ne zdi. Nimam se filinga...

@lina, a ti kaj ves, kdaj so v NM materinske sole? Jaz pa se nic ne vem, pa bo treba fejst poslusatuser posted image .

Uzivajte se naprej in cestitke vsem, ki ste prinesle lepe novice s pregledov.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.5.2006 14:09:12   
lucika
user posted image poletje je ze skoraj?
emmmm, zdaj me boste nateple; ampak jaz bi bila cist zadovoljna, ce bi vreme ostalo kar takole kot je. ok, brez deza in vetra. ker mi je ze zdaj prevroce, kaj sele bo. ko je soparno, se mi zdi, da se ne bom nikoli shladila. ja, pa se zacetek poletja ni vredu, ne?

podvprasanje: sem dobila odlocbo od zzzs, sicer samo za cisto malo casa, v torek imam razgovor pri komisiji. in ce mi podaljsajo....to pomeni, da bi naj bila celo poletje v stanovanju (seveda brez balkona, kaj sele klime), ko nama naraste temperatura na kakih 40 stopinj? sem zacela razmisljat, da ne vem ce bi prezivela:) bolnisko imam zaradi visokega pritiska; pocivanje mi pomaga, oziroma, brez pocivanja ne vem kako bi slo; samo vseeno je boljse pocivati v sencki na zraku, kaj mislite? saj vem da se brez veze vnaprej obremenjujem; ampak vseeno, sama vem kaj mi pase in kaj ne morem; ko pa dobis neke komande crno na belem, me pa tak s tira vrze, da sam na to mislimuser posted image . eh, bo ze...

poletje torej ja, sam prosim prosim, ne fejst vroce:)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.5.2006 15:27:50   
altati
moje drage oktobrke, malo sem radovedna...a je katera z gorenjskega konca?
zanima me šola za starše v Kranju ali okolici....ker ginekologa nimam tu.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.5.2006 15:28:23   
@lina
Mis, fajn bi bilo preverit, ampak v moji prvi nosečnosti je bilo tako:
- v ZD se je začelo vsak prvi torek v mesecu
- v porodnišnici vsak prvi četrtek ob 15h v avli porodnišnice

Midva se nisva odločila za ZD, ampak za porodnišnico. Tam je bilo uvodno srečanje in 3x2 uri predavanj. Ampak luštnih predavanj. Babica Metka je zelo simpatična ženska, ki predavanja maksimalno obogati s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v porodnih sobah, ne moreš verjet, kaj vse se jim dogaja. Zdaj šibam domov, več ti pa napišem še na ZS kasneje

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.5.2006 16:52:01   
Maxica
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Na tej strani boste našle prav vse, kar povedo v šoli za starše. Sama sem hodila pred dvema letoma v Ljubljani v staro porodnišnico in je bilo skoraj dobesedno vse tako. Morda bo kateri kaj v pomoč.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.5.2006 19:55:57   
Anonimen
ALTATI-Jaz bom hodila v šolo za starše v Škofji Loki. Je potrebno oddati prijavnico in dobiš potem vabilo domov. Za Kranj pa ne vem.....

Danes sem bila s kolegicami na pijači. Pa na žalost nisem bila prav dobro razpoložena, dokler mi ni ena od njih rekla, da je to najbolj naravno stanje in najlepše stanje, ki se lahko zgodi ženski. Moram rečt, da me je kar zadelo in sem se zamislila kot že dolgo ne. Pomislila sem na punce, ki tega zaradi takih in drugačnih razlogov tega ne morejo doživeti in si rekla, da je čas, da se vzamem v roke in začnem v nosečnosti UŽIVATI!! Torej, od sedaj naprej bom razmišljala samo še pozitivno ne glede na vse težave, ki me spremljajo. Nič ne pomenijo te tegobe če pomisliš na user posted image , ki jo bomo kmalu držale v svojem naročju.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.5.2006 19:59:33   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Pikabu, tudi mene nekako ne vleče v materinsko, glede na to, da je minilo komaj dve leti od prvič. Samo ne vem, ali za očija še velja potrdilo od ta prvič, da je lahko prisoten pri porodu?

Pri nas na srečo ni potrebno imeti s seboj tega potrdila, tako da ni panike. Edino me mika, da bi šla na predavanje o zobeh, ker nam je takrat odpadel, čeprav kar se Eme tiče, zaenkrat s tem nimamo težav in si zelo pridno umiva zobke, ampak nikoli ne veš, kaj nas čaka pri drugem.

Altati midve z gayo sva z Gorenjskega, ampak z Jesenic. Za tukaj gor vem, kako je, za kranjski konec pa ne.

Pri meni se je počutje danes spet izboljšalo. Tale sonček mi prav polepša dan in počutje. Danes si je Ema izmislila nov hobi: risanje po mojem trebuhu. No, idejo ji je dal mož, ji je rekel, da mora narisati zvezdice, da bo dojenček lažje spal, Ema je pa to zelo resno vzela. Pa saj ni panike, so taki flomastri, da gre z vodo vse dol. Jo je pa tako zanimivo gledati, kako riše in ustvarja, take zanimive mimike dela. Drugače pa že odštevam dneve do počitnic, čeprav me na trenutke malo panika zgrabi, kako bom s snovjo prišla čez, pa vse ostalo zraven uredila, pa bo že. Potem pa upam, da se še nekaj časa dobro počutim, da bova z Emo uživali. Komaj že čakam poletja, pa predvsem morja.

Uživajte tudi ve.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.5.2006 20:07:12   
Pikabu
Katrina, to si jaz že dolgo govorim, pa se res skušam tega držati, čeprav na začetku mi ni šlo najbolje, zdaj pa vsak dan bolj. Ko sem rodila Emo, sem čez nekaj časa kar začela pogrešati trebušček, pa brcanje, pa tisti občutek nosečnosti. Vsem puncam, ki so takrat zanosile, sem polagala na srce, naj res uživajo, da jo to najlepši čas, pa vse prehitro mine. Tako sem si prisegla, da bom v drugi tudi sama bolj uživala, pa predvsem se bolj posvetila občutkom, ker jih zelo hitro pozabiš. No, na začetku so bile težave, pa se je bilo zato težje sprostiti, zdaj pa res skušam uživati v tem. Vse prehitro bo prišel oktober, ko se bodo ti občutki zamenjali z drugimi, tudi neskončno lepimi, a ti v nosečnsoti tudi niso zanemarljivi. Res punce, vzmeite si čas za uživanje, zdaj bo to lažje, ker bomo svoje otročke tudi čutile.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.5.2006 21:02:04   
naja78
punce,vsem želim lep vikend in uživajte,četudi bo deževalo.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.5.2006 8:15:04   
psaša
Dobro jutro user posted image .
Kakšno je kaj danes vaše počutje? Jaz sem super, samo popoldne me včasih malo utrujenost daje, potem malo odležim in je bolje. Se moram začeti malo bolj gibati, ker do sedaj nisem smela nič. Sem kar malo kondicije izgubila. Saj ni nič narobe če grem za kakšne 20 min na orbitrek, čisto na izi?
Sem zvedela, da sem Rh negativna, user posted image  je po vsej verjetnosti pozitiven, tako da me okoli 30 t čaka inekcija. Upam, da ne boli preveč.
Sem se nekako odločila, da bom začela hoditi v materinsko šolo začetek julija.
Katero kremo proti strijem uporabljate? Jaz se zaenkrat mažem od Afrodite Mandeljeva krema.

Danes pa imam zadnji izpit, tako da punce držite pesti od 5h naprej.

Imejte lep vikend in božajte svoje trebuščke.

< Sporočilo je popravil psaša -- 19.5.2006 8:23:13 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......