Pikabu
|
Da se po dolgem času še moja lenoba malo oglasi.... Mi vse stvari ob koncu šolskega leta kar precej enrgije pobirajo, potem mi pa za drugo zmanjka. Zadnje dva dni se tudi sicer slabše počutim, kar nekaj mi je slabo, nič mi ne paše jesti, zelo se trudim, da bi veliko pila, pa mi je po vodi le še bolj slabo. Upam, da je to samo prehodno in da me kmalu mine. Sem pred tem navalom slabosti res že uživala, tudi polna energije sem bila, predvsem sem bila veliko z Emo zunaj, zdaj pa takole. Naš že kar pošteno brca tudi čez dan, tako da zagotovo vem, da je to, to. Sem prav vesela, da se je začelo to obdobje, tako vsaj vem, da je z njim vse v redu, čeprav se mož že nekaj pritožuje, da zdaj se bo pa začela panika, če ga kdaj ne bom čutila, kaj je narobe. No, upam, da se to ne zgodi. Glede materinske šole še ne veva, kaj bova. Glede na to, da še ni tako daleč Emino rojstvo in skrb za njo, se bolj nagibava, da sploh ne bova hodila, če bo čas in volja, mogoče šele septembra. Bom videla, kaj bo G rekla. Glede opreme pa zaenkrat še čisto nič razmišljam. Ta otroček bo rojen v podobnem času, kot je bila Ema, tako da če bo punčka itak že vse imam, če bo fantek, bomo dokupili kaj v modri barvi. Voziček je itak še super ohranjen in že čaka novega člana, vse ostale stvari so pa tudi že od Eme. Najbolj je hecna ta naša Ema, ko hodi poslušat/probavat, kako dojenček brca. Ne more ga še čutiti, tudi ne bi vztrajala dovolj časa, da bi ga začutila, zato kar sama s trebuhom tako naredim, kot da brca. To se ji tako hecno zdi, da kar leži na meni in kar naprej hoče, da jo dojenček brca. Danes sva gledali dojenčke po TV, pa so ji bili tako všeč, da ko so nehali kazati, da je kar govorila, še, še. Obsedela je pred TV-jem in samo gledala. Zdaj se nam obeta nekaj obiskov pri dojenčkih, me prav znaima, kako se ji bo kaj zdelo. Upam, da bo tudi takrat, ko bo pri nas novi član, tako navdušena. Imena imava tudi že izbrana, so pa čisto druga kot so bila pri Emi v igri. Upam, da se nam ne zgodi kakšno od teh imen v bližini. MUKI, navijam za Emo. Saj se hecam, bosta že izbrala tako, da vama bo všeč. Je pa res, da je meni zelo všeč Neža, pa možku ni, tako da ne pride v poštev. Pa Meta mi je zelo všeč, pa je tudi mož hudo proti. Toliko za danes. Še moža počakam, da pride s pevskih vaj, potem pa spaaaaaaaaat..... Se mi bo prav prileglo, sem kar malo utrujena. Uživajte, naj vas sonček greje...
|