|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
19.5.2006 8:20:18   
psaša
Še nekaj sem pozabila.
A mi lahko razložite kako se šteje koledarske mesece nosečnosti? Lunarni meseci, to ni problem, ampak določitev koledarskih mesecev mi pa dela težave. Če mi lahko napišete kateri tedni spadajo v mesece.
Najlepše se vam zahvaljujem.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.5.2006 10:02:43   
muki1
psaša, držimo pesti za zadnji izpit. Jaz bi se tudi lahko malo med knjige podala, pa se ne morem pripraviti do tega, saj če bom še ostala na bolniški, mi kaj drugega res ne bo preostalo.
Pikabu, kar se tiče teh občutkov, se popolnoma strinjam s tabo. Res pozabiš. Tudi sama sem doživljala isto, pogrešala sem tiste brcike in premikanje otroka v tebi, to je res prekrasno. Pa moja prva nosečnost je bila kar stresna, v službi je bila štala nonstop. Zdaj je vse bolj spontano, drugo vodstvo, stara direktorca v penziji user posted image . Komaj sem se navadila na to, da mi nenehno več ne zvoni mobitel user posted image . Zdaj je res čisto drugače, pravzaprav pravi dolgčas. Zato bom tudi sama maksimalno uživala v tej nosečnosti. Samo naj je vse v najlepšem redu z otročkom, pa tudi z nami in na svetu nam nič ne more do živega user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.5.2006 18:18:58   
mis
joj, punce, ce ne bomo pridne bomo padle na drugo stranuser posted image

uzivate vikend, a ne?

Tudi jaz in moja pika uzivava. Popoldne grem vsak dan spat, pa pecem pecivo, pa jem, pa se sprehajam... Skratka, kaj nam fali? Vsak dan pridno brca in me opozarja nase. Sicer se zelo nezno, ampak je...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
21.5.2006 22:20:27   
frrrr
js sm pa dans neki čutila... pa ne vem ali je bil to ljubezenski brc al kej drugega user posted image
upam, da je to to... že komi čakam, da začne nabijat... no, pa da zraste in joj, kje je šele oktober... js bi že mela otročkaaa

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.5.2006 6:58:36   
Anonimen
Se še jaz malo oglašam po vikendu. Me je slabo vreme čist polenilo in sem soboto celo preležalauser posted image . Pa spet mam težave z vnetjem, pa sem se že kar malo navadila, da je treba kar naprej vložke uporabljat, čeprav sem se prej tako veselila ravno tega, da mi tega nekaj časa ne bo trebauser posted image .

Mali user posted image  je priden, me kar naprej opominja nase in sem zelo srečna zaradi tega. Zdaj pa me čaka že morfologija, datum dobim v sredo. Sva ze z možičkom odločila, da naju spol ne zanima, zato ne bova vprašala. Upam samo, da se G. ne bo zagovorila, tako kot se je to zgodilo že marsikomuuser posted image .

Me zanima ali bom po tem UZ še vedno oktoberka, al pa bom res septemberka, kot je napovedala G. po zadnjem UZ-ju?

Ali ste opazile, kako se iz dneva v dan spreminjate in rastete (v trebušček mislim)? Kar ne moreš verjeti......user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.5.2006 8:11:31   
tasha23
Pa je nov teden tu! Prejšnji teden je bil res utrujajoč in sem prav vesela, da je mimo!!! Včeraj še za zaključek smo praznovali 50 let moje tašče - saj je bilo lepo in tudi vreme je bilo prečudovito, le utrujajoče (vožnja, gužva,...)
Precej živčna sem, želim si samo mir, pa ne morem ga imet, ker so nekateri doma in se delajo takooo pametne - že zdaj, kaj šele bo, ko bo user posted image na svetu. Sem pa vedno bolj okrogla, kar me prav veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Naš-a junak-inja je zelo živahen-ahna in rad-a igra nogometuser posted image user posted image

Uff sem takooo utrujena od prejšnjega tedna, da bi morala bit na dopustu user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte se vam javim še kaj kasneje

pa pauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.5.2006 8:14:38   
A_A
Živijo vsem!

Punce, dejmo bit malo boljše volje, no!!!!!!!!!!! Ne samo jamrat za vsako malenkost!!!!!!!!
Za nekaj težav je normalno, da jih prinese user posted image , a ne? 

Jaz jih vzamem kar v paketu zraven user posted image  in poskušam čim manj jamrat in čim bolj pozitivno razmišljat.
Bodimo srečke, da smo user posted image  !!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, sicer pa tudi jaz opažam podobno kot Katrina, da se iz dneva v dan spreminjam v telo. Trebušček je že taka žogica, joškice so take lepe, lasje so gosti in svetleči, koža ima vedno manj mozoljcev. Se opazujem vsak večer v ogledalo in kar ne morem dohitevat sprememb na mojem telesu. To je res čudež narave!

Lepo se imejte in pozitivno user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.5.2006 12:32:52   
muki1
Evo, še jaz se malo javim, da nas dvignem, ker smo že skoraj na koncu prve strani.
Spet konec vikenda user posted image . Je pa vsaj lepo vreme. Jaz sem še doma ta teden, čeprav sem danes nekaj letala okrog sodelavcev. Počutje je dobro, noga me še vedno boli. Počasi bom šla kuhat kosilo. Moj dragi si je zaželel puranje zrezke in pomfri, saj ne da bi imela kaj proti... user posted image . Ampak sem ta teden - v bistvu prejšni, ko sem bila doma, bila pridna, sem jedla veliko sadja in zelenjave, pa se nisem niti grama zredila. V službi pa samo fast food meljemo, ni čudno, da grejo kile gor.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.5.2006 14:00:25   
tasha23
Halo pupe, kaj ste vse zbežale na sonce? Kod se skrivate? Jaz sem dobila odločbo o bolniški in tako, da bom doma - zaenkrat- do 14.7. Potem pa tako in tako bo kmalu čas porodniške in... user posted image bo prijokal na svet...

Kaj pa ve? Kod hodite? kdaj imate naslednje preglede?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.5.2006 16:32:07   
mis
Joj punce, jaz sem pa zdajle 3 ure tako uzivala. z mozem sva sla v Dolenjske toplice se kopat. Tam sva bla ob pol dveh in nas je bilo vse skupaj ene 5. Plavala sem, se malo soncila in skratka uzivala. Pazite na sonce, je kar hudo!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.5.2006 21:30:05   
frrrr
js sm pa danes imela zadnje predavanje iz angleščine... v sredo me čaka še 2 urci predavanja in predstavitev projekta iz vodenja projektov... potem pa konec s faksom user posted image
no, 29. je zagovor drugega projekta... in potem izpiti 2.,5.,7.,9. in 22.6. -> in čaka le še diploma user posted image

drugače imam UZ šele 16.6., vmes bom pa začela obiskovat tečaj zgodnje nosečnosti... greva v ponedeljek že prvič... komaj čakam...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.5.2006 6:41:30   
naja78
dobro jutro nosečke srečke.
danes me je pa mali zbudil...hotel je amat(beri: jest).user posted image in že sem pred RR in meljem toppase.

midva bova šla zdaj počasi v akcijo.prenova dnevne,predsobe.

hkrati moram dati sterilizirat moje dve kužike.se mi tolk smilta,ampak je nujno.naša kužka-mamica,trpi za namišljeno brejost vsakič po gonitvi in je prav hudo.razen ko je imela mladičke.njena hčerkica-kužika pa smo se pač odločili,da damo še njo pred prvo gonitvijo,tako so nam svetovali.kaj pa ve pravte?????user posted image moje pikice tok se mi smilta-.

no potem pa bo kmalu julij.matr gre hitro.imava planiran dopust za kak teden.
in avgusta materinska,mogoče že julija!!se še odločam.

počasi bomo začeli nabavljati,no se ne mudi,ampak če bom čakala september in bom vse hkrati kupila-bom bankrotirala.user posted image

mi smo drugač uredu,počutje ok.mi je pa G dal preventivno za GTT test.kaj ga ni tu ena delala,se spomnim,čist bolj na začetku???se splača.težav nimam.user posted image ???ga bote delale???
drugač sem se danes vagala-+dobrih 4 kg.jaooooooooooo se že viša seznam kg.

punce uživajte.jutri še skočim gor na RR potem pa vas bom mogla zapustit,ker bodo zabadikaderali vrata,da se ne bo kadilo od sten v mansardo.
božajte bušije.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.5.2006 7:04:18   
Anonimen
Mimogrede, user posted image kaj je to GTT test?

Danes je bila pestra noč. Maliuser posted image mi je nagajal tako, da nisem mogla spati. Zgleda, da se je obrnil z nogicami navzdol in mi je celo noč čohal mehur, tako da nisem vedla, al bom mogla lulat al kajuser posted image . Tak čudn občutek je bil.... Sicer moram itak skoz lulat hodit. Toda to je bilo tako, kot bi nekaj nežnega po mehurju hodilo in pritiskalo, pa spet spustilo....Ma saj nekatere že veste, kako je to.

Sem pa dobre volje danes. Upam, da vreme ne bo pokvaril dneva. Sem mogla dons spet vodo dat na pregled. Zadnjič ni bilo čisto OK, upam da sedaj bo. Sem pa opazila, da imam čisto temno. Mislim, da to ni čisto normalno a ne?user posted image

Lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
23.5.2006 7:29:33   
psaša
Dobro jutro.
Da se še jaz malo javim. Vikend je bil kar malo utrujajoč, pomoje je bil vreme takšen, samo spala bi. Počutje je vredu, samo je zoprno, ker moram malo gledati kaj pojem. G me je zadnjič full okregala, ker sem se preveč zredila. In ker moram paziti kaj jem, sem zanalašč skoz lačna kot volk. Groza.
Jaz pa mojega user posted image  še zmeraj čutim molj na rahlo, kot eno nežno božanje od znotraj.
Včeraj sem bila pri frizerju, tako da sem se malo polepšala, barvanje in striženje.
Trebušček mi pa rase kot ne vem kaj, vsak teden je večji. Telo se mi pa tudi spreminja, včasih kar ne morem verjeti kaj dela mati narava.
Če še katero zanima:

1-4 teden - 1. mesec
5-8 teden - 2. mesec
9-12 teden - 3. mesec
13-17 teden - 4.mesec
18-22 teden - 5 mesec
23-27 teden - 6. mesec
28-32 teden - 7. mesec
33-36 teden - 8. mesec
37-40 teden - 9. mesec

Lepo se imejte in možajte svoje bušije.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.5.2006 7:52:46   
altati
dobro jutro vsemuser posted image .
kako ste danes že navsezgodaj aktivne.
obeta se vroč poletni dam, temperature do 28, jutri pa dež in mraz....
mamo čudno pomlad, kajuser posted image
jaz imam pa jutri g. in upam, da bova delala UZ, ker me že hudo matra kaj skače po mojem trebuhu....
me je pa strah, da me bo dal v bolnico, ker imam non stop krče in trebuh mi že otrdeva, kar kot vem ni najboljši znak zame...
vam sporočim, kaj sem izvedela....lepo se imejte, pobožajte bušije

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.5.2006 8:20:33   
gaya
jutro user posted image

da se še midva malo javiva user posted image , počutje je več kot zadovoljivo, tko da mi dnevi minevajo kot blisk.

user posted image user posted image user posted image  ravnokar me je ena sodelavka tko razpizdila, da sem sredi pisanja tegale posta čist pošizla,..... matr če me pa kaj razpizdi, je pa pičuser posted image  k ne bo priznala svoje napake. Ej 2 meseca mi že bluzi nekaj k jo pa razkrinkam in ji dokažem da narobe dela, pa kr nekaj in k ji hočem dopovedat odvihra iz pisarne in me sploh ne posluša, u pičuser posted image ,   user posted image user posted image user posted image  najrajš bi jo do nafte zabila,....
Matr sem se zjezala, ne vem če ne bom začela kar streljat,....

No kje sem ostala, aja z nama z user posted image  je vse ok, mava 13.junija morfologijo, no vsaj jst mislim, da je to to, ker je sestra zadnjič rekla, tole je izredni pregled vmes in en dan prej pokličite, če vaš G dela. In mislim, ker bom 24t mislim, da more bit to morfologija,...

Grem zdaj mal delat da se mal pomirim user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.5.2006 8:56:07   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Pri nas vse po starem.... Vse ok, še vedno sem na bolniški zaradi otrdevanja trebuha, kilice grejo še vedon pošasi gor.... sploh ne grem več na tehnico... morfologijo pa imam šele v 24. tednu, 5.6... bom že vzdržala

Kar se tiče GTT testa... Če prav vem, je to testiranje z glukozo, kar sem jaz imela včeraj... Zjutraj daš na tešče kri in vodo, nato moraš spiti 2dcl glukoze, in čez 2 uri ti ponovno vzamejo kri in vodo...  Meni je to naročila g. preventivno, ker imamo v družini sladkorno....

Jaz se še vedno pridno učim... vzdržati moram se ta junij, potem pa na zaslužene počitnice...

Komaj čakam junij in prve češnje... njam...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.5.2006 9:41:26   
Maxica
Pozdravljene souser posted image . Tudi pri nas nič novega. Trebušček počasi raste, sicer se še vedno oblačim v svoje, stare hlače, ampak počasi bodo pa res preozke. Drugače sem čisto v redu, le moja alergija na cvetni prah vedno bolj prodira na plano, tako da non stop kiham, pa oči se mi solzijouser posted image , ampak tudi to bo šlo mimo, slej ali prej.
user posted image  čutim sedaj redno, vsak dan, enkrat na eni strani trebuščka, drugič na drugi, očitno je kar živahen.user posted image
Se pa probam čimveč sprehajati, no, saj pri skoraj dvoletniku res težko kaj počivam.user posted image
Uživajte v poletnem dnevu, jutri se pa spet bolj toplo oblecite.
Pa uživajte v nosečnosti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.5.2006 10:40:39   
tasha23
No še jaz,da se oglasim. Glih sem s sprehoda z mojo user posted image . Malo piha, tako, da ni tako vroče... Drugače pa je danes (za razliko od včeraj) moja user posted image bila zelo pridna in je lepo ubogala. user posted image mislim , da čuti redno, le raztezanje maternice je bolj močno in veliko bolj čutno. Komaj čakam konkretne brcike user posted image .

naja78 tudi jaz sem mojo pikico dala sterilizirat pri 6. mesecih, preden se je začela goniti. Je majhne rasti a gledala je samo za večjimi pasmami - njene velikosti pa napadala user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa sem bolj mirna in ni nobenih problemov z njo! Le velika trma je po karakterju user posted image user posted image user posted image
Mi smo začeli počasi preurejati sobo, da bova lahko poleg najine postelje dali še otroško posteljico. Na žalost za enkrat bova morala tako uredit, vsaj dokler ne urediva ostalih sob. Ker pa jaz ne smem ne vem kaj delat, on pa je zelo zaposlen (ubogi skoraj preveč dela) se bova tako aranžirala... Navdušena sem nad spremembami in me prav veseli premikanje pohištva in preurejane prostorov...
Končno lepo vreme in sočno sadje: včeraj sem se najedla user posted image user posted image user posted image user posted image (breskve). Takooo dobrooooooooo. Nato pa sem si tako zaželela čips in z dragim zmazala eno vrečko čipsa. Danes pa ne vem kaj naj pripravim za kosilo! Dajte i kak nasvet...

LP
Tasha

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.5.2006 11:16:17   
naja78
o se prebujate v vroč dan!
jaz sem do zdaj spraznila celo dnevno.matr je ene robe.jutri pride na vrsto še predsoba,potem pa v kritje.user posted image user posted image ker bo razbijanje in praskanje sten skor do cegla.user posted image
tasha23,...meni se kar godi ko takole razmišljam da tudi rihtava obenem za user posted image .najin sonček bo tudi spal skupaj z nama v spalnici.
saj je uredu.čisto blizu je in hitro vse poštimaš.tudi tavelko previjalno z garderobno omarico,ki je pod previjalno bova imela v spalnici.
v kopalnici pride le ena mala prevjalna za na pralni stroj.tak sem si jaz to zamislila!!!

za GTT test sem se odločila da ga grem delat drug mesec,torej konec 5 meseca.se mi zdi zdaj kar prehitro.
kaj pa če te pol zagrab.user posted image

punce meni obupno smrdi meso.jedla bi vse drugo.user posted image imam pa hemoglobin na meji,samo za 1x mi ni G nič rekel da sem slabokrvna.in sem tudi ok.
tasha23:
za kosilo tasha:mi bomo danes jedla:mlad krompirček-kifelčar,veliko skledo zelene solate z jajci,redkvico,koruzo,.....samo meso ne!user posted image user posted image evo moje ideje;njoki s sirovo omako,zrezki v naravni omaki in kruhovi cmoki,musaka,bučke v omaki,hrenavka in pire krompir,.....zdej pa že bluzimuser posted image

še nekaj zate!mislim da si iz primorske.poznaš mogoče katere,ki bi oddajali apartma na primorskem,na naši obali????lahko je tudi okolica(dekani,....),in sevada vzeli bi zraven še moji ljubici-psički.

če kaj izveš piši privat,me pa ne moti,če kar tle udariš!user posted image

mejte se.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.5.2006 12:54:15   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

user posted image user posted image user posted image  najrajš bi jo do nafte zabila,....
Grem zdaj mal delat da se mal pomirim user posted image

user posted image user posted image user posted image  Gaya, hvala, zdaj sem se pa res nasmejala, saj vem da si jezna, ampak da bi bogo revo kar do nafte zbila user posted image  user posted image  user posted image , tega še nisem slišala in mi je res smešno.

Ste se tak fajn razpisale. Kar tako naprej. Vas je lepo brat.
Moj mali kobacajček je kakšen večer ful razigran, v soboto je tudi mož čutil brcke, potem pa spet nič. Ko me že zaskrbi, se večer javi, češ mami, vse je v redu user posted image .

Naja, mi smo našo Dino tudi dali sterilizirati pri prvi gonitvi. Je bilo nevzdržno, vsio vaški psi pred vrati, so nam raztrgali ograjo, scali po hiši in drevju...prava štala, bogi Diniki pa itak ni bilo nič jasno. Od tašče psica, pa je tudi imela namišljeno brejost, je bila tak uboga. Odnašala si je vse plišaste igrače kar jih je našla pri hiši, pa jih je ljubkovala v svoji košarici, še mleko je dobila, kar zna biti nevarno, saj lahko dobijo tudi mastitis.....sami problemi. Če ne misliš razmnoževati psičk, ju kar steriliziraj, čeprav te razumem, da se ti smilita. Daj, toliko pišeš o svojih kužah, pa še nisem zasledila kako jima je ime ?
Tasha, jaz bi vsak dan jedla melancane in bučke. Si jih narežem, prepražim na olivnem olju, začinim z baziliko, origanom, dam še gor paradižnik češnjevec in ko je pečeno še mozzarelo, da se stopi čez to. Mmmmmm
Včeraj sem kuhala puranje zrezke v gobovi omaki in pomfri. Danes pa verjetno špagete v tunini omaki, ker če bi možeku vsak dan dala jajčevce in bučke, bi se verjetno ločil user posted image . Ne želim tvegati user posted image .
Lepo se imejte.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.5.2006 13:36:11   
tasha23
Joj dekleta, hvala za namige, čeprav sva že jedla mi se ponovno cedijo sline ko berem take dobroteuser posted image user posted image user posted image
Danes sem na koncu naredila lasanje v smetanovi omaki s piščancem, Mmmmmm so bile dobre.
Počasi se oblači in mislim, da bo danes zvečer tudi deževalo, je pa za jutri spet sonce (popoldna) napovedanouser posted image user posted image user posted image
Jooj kolko sem jaz žejna, sploh ne vem kdaj spijem cel liter in pol vode, ki se jezim na user posted image , da mi je spil mojo vodo user posted image user posted image user posted image
Vem, da je dobro in grem tudi toliko na WC kot tudi spijem.
A, kot informacijo: danes sem slišala za nosečniški pas (neke vrste elastike), ki podpira trebuh, da se ne povesi preveč in pomaga da se ne naredijo strije - seveda v kombinaciji z oljem ali kremo... Kar pa me je še najbolj naudušilo, je to, da lajša pri hojiuser posted image .
 Lepo se imejte in božajte trebuščke

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.5.2006 13:41:14   
muki1
Jaz sem imela eno varianto tega nosečniškega pasu v prvi nosečnosti. Sem ga uporabljala, bolj kot neke vrste podporo trebuha, da ni bila hrbtenica obremenjena. Je bilo eno obdobje, ko sem ga kar dosti nosila, potem pa me je začel motiti.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.5.2006 13:48:58   
gaya
ej muki sem se do sedaj že pomirila, veš, sem pa vesela, da sem nekomu polepšala dan z mojo vragolijo. Ej če ti napišem vse miš maše z naše firme bo krepko presegla našo malo kliniko, res,...user posted image  sem že razmišljala da najbolj da kar posnamemo vsak dan, pa bo user posted image
Drgač pa sej konec koncev, če jo zabijem do nafte, bom vsaj bogata k bo na easy način odkrila nafto user posted image

madona s tole hrano ste mi pa naredile zdajle skomine user posted image , slina mi kar v potokih teče, pa že tko jo mam too muchuser posted image , sam meni se pa danes ne ljubi kuhat, ker mam še eno urco službe, pol grem pa en giro okol našega jezerčka, pol pa domov na solatko pa zvečer se butnem na teraso in čakam dižek user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.5.2006 20:01:57   
Pikabu
En lep pozdrav tudi od mene.

Pri nas je vse po starem. Mali user posted image pridno brca, zdaj ga pa že res lepo čutim. Danes sva dopolnila 21 tednov. Komaj čakam čez en teden, ko imam pregled, morfologijo. Z mano gresta tudi možek in Ema. Drugače sem pa polno zaposlena. Zdaj razmišljam, če bi šla malo počivat ali likat. Verjetno bo danes počivanje obveljalo, ker imam že kar nekaj napornih stvari že za seboj.

Jaz sem drugače tista, ki sem delala OGGT že na začetku nosečnosti. Si tudi že pridno merim sladkor, zaenkrat je po mojih meritvah vse v redu, bomo pa videli, kaj bo naslednji teden, ko imam tudi za to pregled.

Ema se je končno pozdravila, tako da smo začeli malo na obiske hoditi. Moramo kar nekaj dojenčkov pogledati. Ko smo bili pri prvem, mi je bil kar šok, kako je to majhno. Sem že čisto pozabila. Komaj čakam, da bomo spet mi imeli nekaj tako majhnega. Ema pa kakšnega pretiranega navdušenja ne pokaže, ga pogleda, poboža, potem se pa sama zaposli naprej. Ni pa tudi še nič ljubosumna, če jaz kakšnega pestujem. Upam, da tudi tako ostane.

Drugače pa skušam res maksimalno uživati. Jutri se bo spet vreme pokvarilo, to me zna spet spravit v slabšo voljo, pa se ne bom dala. Uživam, če je sonce, uživam, če sva z Emo lahko zunaj. Pa se bova tudi jutri nekaj zaposlili, da nama bo lepo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?