muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya najrajš bi jo do nafte zabila,.... Grem zdaj mal delat da se mal pomirim Gaya, hvala, zdaj sem se pa res nasmejala, saj vem da si jezna, ampak da bi bogo revo kar do nafte zbila , tega še nisem slišala in mi je res smešno. Ste se tak fajn razpisale. Kar tako naprej. Vas je lepo brat. Moj mali kobacajček je kakšen večer ful razigran, v soboto je tudi mož čutil brcke, potem pa spet nič. Ko me že zaskrbi, se večer javi, češ mami, vse je v redu . Naja, mi smo našo Dino tudi dali sterilizirati pri prvi gonitvi. Je bilo nevzdržno, vsio vaški psi pred vrati, so nam raztrgali ograjo, scali po hiši in drevju...prava štala, bogi Diniki pa itak ni bilo nič jasno. Od tašče psica, pa je tudi imela namišljeno brejost, je bila tak uboga. Odnašala si je vse plišaste igrače kar jih je našla pri hiši, pa jih je ljubkovala v svoji košarici, še mleko je dobila, kar zna biti nevarno, saj lahko dobijo tudi mastitis.....sami problemi. Če ne misliš razmnoževati psičk, ju kar steriliziraj, čeprav te razumem, da se ti smilita. Daj, toliko pišeš o svojih kužah, pa še nisem zasledila kako jima je ime ? Tasha, jaz bi vsak dan jedla melancane in bučke. Si jih narežem, prepražim na olivnem olju, začinim z baziliko, origanom, dam še gor paradižnik češnjevec in ko je pečeno še mozzarelo, da se stopi čez to. Mmmmmm Včeraj sem kuhala puranje zrezke v gobovi omaki in pomfri. Danes pa verjetno špagete v tunini omaki, ker če bi možeku vsak dan dala jajčevce in bučke, bi se verjetno ločil . Ne želim tvegati . Lepo se imejte.