muki1
|
Dobro jutro. Joj, meni se zdi, da dnevi kar drvijo.....spet petek, pa spet ponedeljek, mislim.....prehitro gre vse skupaj, pa skoraj smo že na polovici. Juhej. Mi smo včeraj dobili regres, pa sem se počastila z enim ležalnikom . Kak fajn paše na teraso, sem ga že sprobala, pa tudi Neži je bil zanimiv,se je predevala gor in dol, pa še eno knjigico sem ji nabavila. Možek pa danes dobi čevapčiče pečene na roštilju, pa perutke. Tako, to je vse od mojega regresa, ostalo gre za pokrivanje minusa, ki sem si ga naredila v prejšnjih mesecih, saj smo ogromno trošili, pa še delavce smo imeli pri hiši. Danes pride sestra z Ljubljane , komaj že čakam, jutri pa imamo en veliki family žur - slavita dve teti Abrahamovki,pa se bomo po dolgem času spet zbrali vsa žlahta, joj, res komaj čakam. Mam veliko žlahto, ogromno bratrancev in sestričen, vsi smo podobnih let, pa zdaj imamo že skoraj vsi po enega ali dva otročka, res bo veselo. Kar se tiče počutja je okej, razen bolečin v križu, ki so za popenit. V ponedeljek grem k svoji zdravnici, pa naj mi napiše kak teden bolniške, če mi že ponuja, ker se res moram malo spočiti. Zato bom danes pridna v službi, da pripravim stvari za naslednji teden, pa niti ni kaj dosti dela...... Naja 78, zelo mi je žal za tvojo muco. Vem, kaj prestajaš, našo muciko Zlatko je lani povozil avto, je imela hude notranje krvavitve, temperatura ji je padla že na 35 stopinj, je rekla veterinarka, da skoraj nima več šanse,so jo vsi odpisali, samo sva jo jaz in mož nonstop negovala in jo na par ur vozila na inekcije ( neke vitamine pa kalij, ali kaj ustavlja krvavitve ?), pa se je na srečo zmazala, ampak kaj smo pretrpeli, evo zdaj so mi spet solze privrele na oči, ko sem se spomnila. Res vem, kako je to hudo. Eni imajo srečo, drugi ne, si pa ne predstavljam življenja brez naših ljubljenčkov. Mi imamo doma pet mačk, pa eno kužo Dino, ki nas nonstop spremlja. Res so del družine, čeprav mačke razen Zlatke so bolj potepuškega tipa in jih po par dni sploh ni, pa spet pridejo. Altati, upam, da bo na pregledu vse okej. Zate bom res še posebej do konca držala pesti. Jaz se poslavljam, doma mi je nekaj zviznil internet , upam, da to čimprej uredimo, ker drugače nimam dostopa do RR . PUNCE, FAJN SE IMEJTE, se beremo.