@lina
|
Ojla, punce. Sem imela kar nekaj za prebrat, ker sem odklopila za vikend, pa kak dan pred njim tudi. Naja78, res mi je žal za tvojo muco. Sedaj sem se spomnila, mi smo imeli enega pritepenkota, tak luštkan, bolj samosvoj mačkon je bil, rad se je potepal, ampak je ostal kar ene dve leti pri hiši. In na dan, ko sem šla v porodnišnico (popoldne), sem mu še jest dala, pa se je revež ves tresel, ni hotel jesti. In ko sem jaz šla v porodnišnico, se je tudi on poslovil od nas - ni ga bilo več nazaj. Mene tudi zanima, kako imaš že tako zgodaj morfologijo - al si že v 20. tednu? Tasha23, uživaj na pregledu danes. Naš ta drugi bo voziček jerbal kar od starejšega - imamo pa Peg perego, samo bomo morali nabavit še košaro, ker je starejši bil poletni otrok, tega nismo rabili, kasneje je bil že toliko starejši, da je bila dovolj zimska vreča. Punce, dejte me malo pocrkljat. Tolk sem na tleh - fizično, čist sem uničena. Praznovali smo sinov drugi RD, in kot ponosna mamica sem se vpregla 300/uro - spekla sem dve torti, vse pripravila za piknik, pekli smo na žaru, delala obložene kruhke, ni da ni. Zvečer me je križ tako bolel, da sem mislila, da bom umrla. Cel vikend sem ležala, vmes me je še glava začela bolet, pa treslo me je, čeprav termometer ni šel čez 37. Danes me še boli križ, glavo mam ful težko. Sej bi ostala doma, pa sem v službi sama za vse, ker je ena že cel mesec na bolniški... moram podelat najnujnejše, mogoče bom jutri ostala doma. Samo rečte mi, da bo kmalu bolje.... A ima še katera ves čas poln nos? Jaz ga imam kar celo nosečnost že. Sedaj, ko se tako grozno počutim, je poln čez cel dan, prej pa tudi - vedno se zbudim s polnim nosom... Zdej grem pa delat nazaj, me še tolk čaka, da glava boli (kot da me ne bi že sicer dovolj) Lep dan vam želim
|