|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
3.5.2006 11:09:04   
naja78
ojla punce.

pozdravček po praznikih in prav prijetno je, ko kako rečemo.mi smo bili doma,edino v soboto sva šla v trst.in greva še 1x v kratkem,ker imajo ful lušne cujnce za user posted image ,po5- 9 eur,kompletki ,taki iz pliša in vse mogočne barve.user posted image drugače se mi zdi da tudi jaz čutim občasno  mojega user posted image ,KOT KAKO ŽGEČKANJE OZ ČIST NEŽNO brbotanje.nisem pa še čist sigurna.user posted image
sem pa učeri ful padla po štengah in se refleksno ujela na rokein padla na bok,imam temno šlivo.user posted image me bo kr sram se slečt pri G.user posted image

kak ste kaj ve??
tasha 23 upam,da je že bolš!!!se kasnej oglasim.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.5.2006 12:26:41   
Anonimen
Pozdravček vsem še od mene. Prazniki so minili prehitro, kot vedno. Sem mislila, da bomo šli kaj hodit, pa ni bilo nič iz tega, seveda zaradi slabega vremena.
Trenutno me hoja najbolj sprošča in pomirja. Kaj pa vas? Kaj počnete za svoje dobro počutje?
Kljub temu da sem že v 19. tednu bejbike še ne čutim. Komaj čakam na prve gibe, da se bom končno počutila nosečo, saj do zdaj razen dodatnih kilogramov ni še nič konkretnega, pa seveda trebuha!

papa

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.5.2006 13:01:01   
gaya
elow bejbe

da se še jst malo javim. user posted image  Prazniki so mimo, večino sem jih preležala user posted image , razn v pon in tor sem aktivno delala, ker smo bli na našem vikendu, pa moj me je peljal na tak lep dolg sprehod.
user posted image  se vedno bolj javlja, vedno na enem in istem mestu, sicer jst mam še vedno občutek, da mi samo mišica trza, ampak moj pravi, da je to to. je pa tak fajn prijeten ščemeči občutek user posted image ,....
Drug teden mam pregled in srčno upam, da bom mela UZ, ker zdaj pa našega user posted image  nisem vidla že od NS - 28.03., huh, kar dolgo user posted image ,....
Počutje je pa super. Zdaj mam še zjutraj več al manj mir, tko da upam, da smo z groznim obdobjem zaključiliuser posted image , pa še čas mi tako hitro mineva, še 3 mesece delam, pol pa dopust in porodniška user posted image , madona bo to hitro,.....

Dajte mi povedat, a je kaj prezgodaj da grem vozek kupit, k majo ravn akcijo in me skrbi, da bodo vse pobrali, k ful zraven dobiš,..... enga sem mela že ugledanega, pa so jih tud vse prodali, k so bli v akciji,....

No šibam še mal delat, pol bo pa že čas za domov. user posted image

Kako pa ste ostale, resnično se mi zdi, da smo se več oglašale v prvih mesecih, verjetno se zdaj vse boljš počutimo, ane user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.5.2006 13:03:30   
tasha23
Končno en sončen pozdravček tudi z obaleuser posted image ,
jaz sem končno boljše, le ranica na nosu se mi še vedno celi - od šmrcanja user posted image .
Sem pa končno prišla v puberteto user posted image , nikoli prej nisem imela toliko mezoljev, kot jih imam zdajuser posted image . Trebušček pa je lepo okrogel in so dnevi ko me prav cuka in vleče, da skoraj boli. Kar se tiče user posted image , pamislim, da sem ga že začutla vendar nisem prav sigurna. 15.5 imam ponovno pregled in THT, takrat naj bi bila že proti koncu 16t in naše dete lepo velikouser posted image .
Danes sem šla že malo na sprehod, saj je takooo lepo vreme - moj pa je po enem tednu šel ponovno delat - prejšnji teden sva bila oba na bolniški user posted image - ah, kaj pomeni solidarnost user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce lepo se imejte in uživajte v sončku.

Pobožajte trebuščke in uživajteuser posted image (mnjammi sladoled!)

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.5.2006 13:10:16   
muki1
HALO.

Evo še mene. V ponedeljek smo se vrnili z morja. Sme meli dež, pa sonce, pa burjo da te kap....vsega po malem. Smo bili s prijatelji, ki imajo dva otroka, tako da je Neža dežju navkljub maksimalno uživala. Enkrat mi je celo v morje ušla s copatki, da mo jih potem vso noč sušili s kaloriferjem. Dobro, da je imela s sabo še gumijaste škornje, je potem pač hodila ko mala kmetica po Crikvenici.
Zdaj sem prišla s pregleda. Zelo rutinsko. Tehtanje (3 kile + od zadnjega pregleda.user posted image  Saj bi prilepila farbajočega smajlija, ampak ni tak živo rdeče barve, ki bi lahko opisala moj sram). Pa pritisk, pa z roko not pa ven. Srček bije kot mali podivjani živalci in to mi je bilo dovolj.
Potm sem obiskala še svojo osebno zdravnico, ker že dva tedna pokašljujem, pa sem šla, naj mi malo pljuča posluša. Mi je celo zelo velikodušno ponudila bolniško, sem vprašala, če smatra, da je potrebno iti na bolniško zaradi kašlja, pa je rekla da ne zaradi kašlja, tak če sem utrujena, pa bi se rada spočila [sm=smiley3.gif" border=0>.
Sem rekla, da ni potrebno, ker bi potem morala biti itak že ves čas na bolniškem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif].
No, zdaj pa gremo novim bojem nasproti. Jutri itak že četrtek, pa spet petek
Lepo se imejte.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.5.2006 14:02:05   
lucika
jaz sem ravno od svoje zdravnice. no, obrnit sem se sla. ko sem stopila v cakalnico 20 minut do zacetka dela, so se ravno steli, kdo je prvi in kdo naslednji. in jaz tam nekje 15. haha, sem se kar obrnila:)

moram pa jutri v porodnisnico na merjenje pritiska. pa se je kolegica malo pozanimala, pa je to baje kr tak celotni pregled. vse pregledajo in premerijo. tak da ce bom mela sreco, bom celo videla naso bibo. upam da bo vse ok. saj doma mam pritisk kar ok, ko pa prestopim prag ordinacije, mi ga pa nic ne zbije...vem pa da se ni za hecat, tud pod stresom ne bi smel narascati...no, bom porocala. a ma katera izkusnje s tem???

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.5.2006 14:38:22   
Anonimen
Hojla Lucika. Tvoja težava mi je zelo zelo zelo znana. Pa mi ni gin. nič rekla o tem, da bi mogla kam drugam na merjenje pritiska, ker sem se opogumila in povedala, da imam že od nekdaj težave z belimi haljami. Me je pa opozorila, naj se čimveč sproščam.....Ja lahko je rečt....Prosim, sporoči, kako boš tam opravila, ker tud mene zanima.....

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.5.2006 20:36:01   
mis
No, pa ste le priletele nazaj s pocitnic. Tistim, ki smo vas cakale nam je bilo kar malo dolgcas po vas.user posted image
Vidim da se je vecini zacelo dogajat in detece premikat. Jaz ze en teden razmisljam ce je to to, pa potem nisem nekaj dni nic cutila, pa sem se ustrasla, zdaj pa dva dni zapored mislim, da je to to.
Jutri imam pregled!!! Komaj cakam. Sploh ne bom jezna, ce ne bo ultrazvoka, samo da zvem, da je s pikico vse v redu. Joj, sem kar mal zivcna... Pisem ko se vrnem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.5.2006 21:02:38   
Pikabu
Ojla.

Jaz sem danes spet imela pregled in tokrat se mi je uresničila želja: UZ. Videla sem našega user posted image , ki je veselo delal prevale, pokazal je celo svoj obrazek, mamica je bila presrečna. Ustreza vsem meram, primernim mojim tednom, G je rekla, da je krasno dete. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še bolj krasno bo. To vem. user posted image user posted image user posted image Tudi sicer sem sedaj zelo dobre volje. Izvidi so bili v redu, antibioitk moram še pojesti do konca. Na naslednjem pregledu, čez 4 tedne, mi bo že delala morfologijo. Verjetno bo šel zraven tudi možek in ta velika sestrica. Zdaj pa res upam, da lahko končno uživam v nosečnosti. Brcike so kar pristone vsak dan, le umiriti se moram. Če kaj delam, potem ne čutim nič. Največkar čutim, če ležim na trebuhu (nimam velikega, pa si to še lahko privoščim), dovolj je pa že tudi, da samo ležim ali pri miru sedim, pa čutim nežno premikanje. Aja, drugače mi je pa tehtnica pokazala +1,5 kg več kot pred 14 dnevi, ampak sem prepričana, da se nisem toliko zredila, saj sem pred pregledom popila dva litra vode in je zagotovo to vplivalo na težo. Moje jutranje meritve mi kažejo nekje 1 kg gor na -6 podlage. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, se to čudno sliši.

Sicer pa upam, da se je Ema sedaj pozdravila. Upam, da bo lepo vreme, da bova lahko veliko zunaj.

Srečke user posted image , uživajte. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.5.2006 7:22:25   
Anonimen
Tudi mene je danes prebudilo že kar konkretno brcanje! user posted image Nič mi ni bilo treba ugotavljat, ali je to to, ker vem, da je. Nepopisno lep občutekuser posted image .

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.5.2006 7:26:49   
altati
dobro jutro vsem!
jaz sem bila pa včeraj v amb.za rizično nosečnost in se v torek naročena za dnevni center.
cel dan bom preživela v porodnišnici.
me je ginekologinja včeraj preplašila.
v prejšnji nosečnosti sem imela preeklampsijo in je rekla da zna biti zdaj še huje, pa da imam slabe žile, pa asmatik sem....v glavnem ni da ni!
v torek mi bido naredili preiskave od a do ž, vključno z merjenjem pretokov! a katera ve kakop to izgleda?user posted image
tako da nisem ravno najboljše volje!
pa ni ji šlo v račun da še vedno delam!
ona bi me dala na bolniškjo, pravi da lahko delam max do 20.tedna nato pa konec! kako naj to povem direktorjuuser posted image ? v komo bo padel!
v ponedeljke tako začnem delati na 4 ure, vsaj malo jo bom poslušala!
no tako je to1
najbrž sem tole vse zmešano napisala, a sem res vsa zmešana!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.5.2006 8:05:46   
psaša
Lep sončen dan.
Midva sva za praznike kar delala. Urejava najino stanovanje na podstrehi. Včeraj sva iskala po Ljubljani kuhinjske stole, pa jih nimajo na zalogi, tako da bova mogla čakati dva meseca. Potem sem pa v Kepici kupila ene take fajn nosečniške hlače, malo so mi predolge ampak bomo že skrajšali. Komaj čakam, da jih oblečem. Jaz pa mojegauser posted image  še nič ne čutim. No, saj sem kar nekaj tednom za vami, tako da ni problema. 
Komaj čakam naslednji pregled, da mi pove, da je vse OK in da mi ni treba več toliko počivat, da začnem spet konkretno migat okoli. Sedaj imam še kar en strah, da bo kaj narobe.
Lep dan in božajte svoje trebuščke. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.5.2006 9:06:35   
naja78
o hay.
jaz sem pa tko vesela.danes sem se prav zbudila od čohlanja ker me je moj user posted image  počohal.in zdaj ko se dim za rač. tudi čutim,zdaj vem da je to to.user posted image tolk sem srečna.moj lubi pa kr ne dojema,da že res čutim.

altati:nič se ne boj,preizkav
jaz ga sicer nisem imela,ampak se spomnim kolegic ki so pravile,kako je,....le pojdi...čaka te temeljit pogovor z G,verjetno še kakim strokovnjakom,merjenje RR,teža,in postavili bodo tvoj riziko za ponovno preklampsijo

saj verjetno sama veš da to ni glih fajn zadeva,tudi prezgodnji porod lahko povzroči,...le pojdi..ne vem zakaj zaboga vztrajaš da hodiš delatuser posted image ne štekam te-premisli

punce pridne bodite,TELI GIN. pregledi si pa več al manj sledijo vedno tako:prst not,ven,če kaj boli,kri,voda in to je to-jaz sem bila tudi razočarana....halooooooooooooo pa rizičnauser posted image srečo imajo privatniki na koncesijo,tiste ki hodijo k njim...a j.... ga

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.5.2006 16:43:43   
mis
No, jaz sem se vrnila s pregleda. Slisim veliko kritik cez kaksne ginekologe, jaz pa moram mojga zelo pohvalt. Danes sva se veliko pogovarjala, pol je pa za 10 sekund naredil ultrazvok, samo tolk, da je videl srcka. Vse v redu, lepo bije, jaz pa tud zadovoljna. Cez 4 tedne imam morfologijo, me je narocil.

Se eno vprasanje: ima katera kaksne izkusnje ali pa informacije znancev glede letenja z avionom (London-2 uri). G pravi da naj ne bi bil problem, sploh do 20. tedna in da sem ok, zdrava, bp. Bi sla cez 14 dni za cez vikend. Mislite, da je letenje lahko problem?
Bozajte busije.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.5.2006 20:14:22   
mtina
Hojla po dolgem času.

Berem vas redno, pišem bolj malo.

Meni se je zdelo, da sva včeraj čutila prve brcike. Pa očitno smo res vse tu nekje.

Me pa zgaga peče ali pa imam razdražen želodec. Sem spila že mleko in Donat Mg pa nič ne pomaga. Boli ali peče ali sploh ne vem kako bi to definirala me pa takoj pod prstmi v žlički. Takšen neprijeten občutek. Pa ve? ali imate te probleme?

Lp, Tina

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.5.2006 7:23:06   
Maxica
Pozdravljene, še malo, pa bo spet vikend tu.user posted image  Upam, da čim bolj sončen.
Moram pa povedati, da se je včeraj tudi naš user posted image  malo oglasil. Že ponoči, ko sem ležala na trebuhu in sem se zbudila, sem čutila eno brbotanje, no, potem pa še podnevi ene parkrat. Tako da sem skoraj prepričana, da je to naš pikec.user posted image  Komaj čakam torka, da ga vidim na UZ. K sreči naš ginekolog pridno naredi UZ vsakič, ko si pri njem. To je res fino.
Mis, glede letenja mislim, da ne bi smelo biti problema. Sestrina prijateljica, ki je 14 dni več noseča kot jaz, je med prvomajskimi prazniki letela v Rim in nazaj, pa je bilo vse ok. Tako da po moje, ti si sam privošči.
No, lep vikend vam želim, pa še kaj se oglasite in pazite na svoje trebuščke.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.5.2006 8:19:11   
naja78
jutro.
da se malo oglasim še pred vikendom.pravjo da bo spet neko sranje-dež.no,mi jo bomo verjetno mahnili za kak dan k morju,da se malo sprostimo in nadihamo morskega zraka.tam pravijo da bo toplo in suho.
naš user posted image se vsak dan in noč intenzivno oglaša.kolk ga mam rada.user posted image user posted image

mis:mislim da lahko brez problemov letiš v london.če nimaš nobenih problemov...pogovori se z gin.,ziher bo dovolil.
za zgago je najboljši:RUPURUT,pa še lahko ga vzameš med user posted image .

zdaj pa hitim po opravkih.....če bo še čas se javim

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.5.2006 8:30:00   
gaya
Jutro user posted image

mene pa danes čist razganja od dobre volje user posted image , tale user posted image  je pa res krasna. Jst bi bla kr skoz tkole user posted image ,.... najin user posted image  se veselo javlja, sicer nežno kot veterček, ampak se pa,....

mtina meni za zgago najbolj pomagajo kamilice, res carsko. Takoj k me začne čuden občutek dajat v želodcu in po grlu, si skuham kamilice in mine. user posted image  Poskusi, mogoče ti bo pomagalo,... Ker mene po mleku še bolj zgaga peče....

No punce zdaj pa šibam, uživajte danuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.5.2006 9:28:08   
skip
Živijo, mamice user posted image ,

po dolgem času spet jaz. Počutje bi bilo v redu, če ne bi imela tako hude alergije. Zaenkrat mi uspeva brez zdravil, ampak sem čisto uboga - stalno kiham, nos imam popolnoma zabasan in krvav, ker je sluznica uničena, oči otekle in vsake toliko mi lije iz njih ko ploha. Imam pa zdravila za vsak primer, če bi se začela dušiti. Kaj bo šele, ko bodo cvetele trave user posted image

Mis: glede letenja: če ti je g. rekel, da lahko greš, ni težav. Jaz sem do zdaj v nosečnosti že nekajkrat letela po Evropi, pa ni bilo nobenih težav. Samo skrbi za hidracijo in da se vsake toliko pretegneš (še posebej če letiš na Canadairju, kjer si stisnjen kot konzerva).

Tudi jaz občasno že čutim brce, čeprav kar ne morem verjeti. A ni to full lepouser posted image ?

Lepo se imejte in uživajte v sončnih dneh (zame so namreč prava mora in komaj čakam dež user posted image )!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.5.2006 9:55:15   
A_A
Lep pozdravček vsem user posted image  !

Staknila sem prehlad, tako da me boli grlo in šmrkam user posted image  Ampak že gre na boljše.

user posted image  veselo giba po trebuščku user posted image  user posted image  user posted image  Čutim kot bi mi ena glistica lezla sem ter tja po trebuhu user posted image  user posted image  user posted image

No, drugače pa je spet maj in spet bo en kup porok, jaz sem že povabljena na tri. user posted image  To bo veselo!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.5.2006 10:32:20   
muki1
Zdravo.

Juhuhu, spet je petek. Danes gremo na piknik, se dobimo s prijatelji in se bomo naklepetali za par mesecev nazaj in naprej. Pa čevapčiče in perutničke bomo jedli, kar slina se mi nabira,če samo pomislim user posted image .
Tudi moj črviček vsake toliko plašno zatrepeta tam spodaj, ravno včeraj zvečer, ko sem utrujena in izčrpana od celodnevnega letanja legla k počitku, me je tak nežno podregal - a, da sem se vsa raznežila.
Neža se rada pogovarja z njim in mu daje poljubčke ( trebuhu, ki je že kar velik ).
Lepo se imejte čez vikend, pa upam da bo veliko sonca, razen tam, kjer je doma Skip naj lije kot iz škafa user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.5.2006 10:42:15   
psaša
Lep sončen dan.
Kolk vas je fajn brati, ko čutite že svoje user posted image . Jaz komaj čakam. Me prav zanimam kakšen občutek je to, sploh si ne znam predstavljati.
No, danes sem v ta novih nosečniških hlačah in občutek je super, nič ne tišči, nič ne veže. Meni je v trgovini Kepica super, čisto moj stil. Komaj čakam, da grem zopet v shoping, moram si kakšno majčko kupiti. Vse so mi že nekam kratke.
Vsem želim čim lepši vidend, sončen ali pa deževen. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.5.2006 11:38:06   
skip
Živijo,

imam eno vprašanje. Več vas piše o nosečniških hlačah itd. A že vse nosite nosečniške obleke? Jaz sem v 19 tednu pa nosim normalno skoraj vsa oblačila (samo ene hlače so mi preozke). Pa nihče ne pogrunta, da sem noseča oz. se full čudijo, ker nič ne vidijo.
Zadnje dni me že kar malo skrbi. Je pa res, da sem zelo zaposlena in neprestano nekam laufam, zato morda trebušček ne more rastiuser posted image  .

Kaj pa druge? A se vam že fejst pozna trebušček? Pa še to - ko kupujute nosečniške obleke, a kupite tisto številko, ki ste jo prej nosili, ali kako gre to? Prejšnji teden sem zavila v Kepico, pa so se mi zdele vse obleke grozno široke, tako da sem kaj hitro odnesla pete.

Uživajte!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.5.2006 11:46:28   
tasha23
Ojla pupike,
kako kaj? Končno sonček sije in sem prav dobre voljeuser posted image . Najhuje pa je z mojo kislino - zgago. Ne vem več kaj mi pomaga, najbolje je, če pojem kaj mastnega, ker mi kislino zaduši za dalj časa. Drugače pa ne pomaga čisto nič.
Naš-a user posted image se občasno javlja, sam mislim, da kot sem že dvakrat imela priliko videt na UZ je pravi-a zaspanček in se bolj malo oglaša. Sicer, čeprav sem doma in več ali manj počivam, grem pa zelo rada na sprehode se user posted image oglaša pretežno proti večeru. Očitno je že zdaj bolj nočna ptica.
Sem pa kot vse ostale, nestrpno čakam na naslednji pregled, ki bo 15 maja, vem da me ponovno čaka laboratorij in UZ user posted image user posted image user posted image .
No, želim vsem lep in sončen vikend, božajte svoje trebuščke in pogovarjajte se s svojimi user posted image .

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.5.2006 12:36:36   
psaša
skip - jaz sem v 15.tednu pa mi niso nobene normalne hlače več prav, tako da moram nositi nosečniške.
Glede hlač v Kepici - kupila sem si št.36 in so mi čisto prav, razen v dolžino, sem majhna in moram vse hlače krajšat.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Izbira banke
krtkova

Katero banko bi izbral?

NKBM (19%)

A Banka (12%)

SKB (13%)

NLB (42%)

Unicredit (15%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!