gaya
|
elow bejbe da se še jst malo javim. Prazniki so mimo, večino sem jih preležala , razn v pon in tor sem aktivno delala, ker smo bli na našem vikendu, pa moj me je peljal na tak lep dolg sprehod. se vedno bolj javlja, vedno na enem in istem mestu, sicer jst mam še vedno občutek, da mi samo mišica trza, ampak moj pravi, da je to to. je pa tak fajn prijeten ščemeči občutek ,.... Drug teden mam pregled in srčno upam, da bom mela UZ, ker zdaj pa našega nisem vidla že od NS - 28.03., huh, kar dolgo ,.... Počutje je pa super. Zdaj mam še zjutraj več al manj mir, tko da upam, da smo z groznim obdobjem zaključili , pa še čas mi tako hitro mineva, še 3 mesece delam, pol pa dopust in porodniška , madona bo to hitro,..... Dajte mi povedat, a je kaj prezgodaj da grem vozek kupit, k majo ravn akcijo in me skrbi, da bodo vse pobrali, k ful zraven dobiš,..... enga sem mela že ugledanega, pa so jih tud vse prodali, k so bli v akciji,.... No šibam še mal delat, pol bo pa že čas za domov. Kako pa ste ostale, resnično se mi zdi, da smo se več oglašale v prvih mesecih, verjetno se zdaj vse boljš počutimo, ane