Pikabu
|
Ojla. Tudi jaz sem danes z enega pregleda. nisem bila pri G, imela sem pregled za sladkor. Spet sem imela super vrednosti , najbolj vesela sem, ker imam povprečje zelo v redu, celo nižje kot zadnjič. Pri povprečju bi se namreč najbolj videli "prekrški", pa očitno to še niso. Upam, da čim dlje zdržim takole, skrita želja, da zdržim čisto do konca, čeprav to bi bil že kar čudež. Drugače je pa spet naša ta velika bolna. V petek sva nehali jemati antibioitk, evo, danes spet vnetje ušes in s tem nov, močnejši antibiotik. Upam, da bo to končno prijelo in da bo sedaj v redu. Saj čez dan je kar dobra, imam občutek, da je niti ne boli preveč, pa zamoti se z drugimi stvarmi, ampak čez noč je bila pa kriza. Tak jok, pa kar ne veš, kaj bi. Na srečo je calpol prijel, tako da smo potem spali, danes pa upam, da že antibiotiki delujejo, da bo spet mirna noč. Maxica, jaz tudi pri sebi opažam, da sem veliko bolj panična in da veliko bolj kompliciram, kot sem v prvi nosečnosti. Zdaj po zadnjem pregledu sem se malo umirila, ker je bilo končno vse vredu, prej je pa kar naprej nekaj bilo. Verjetno se tudi ti danes počutiš podobno, ker je bilo vse v redu. Glede premikov je pa bilo pri meni tako, da jih na začetku nisem čutila čisto vsak dan, ampak tudi nisem bila pozorna na to, da bi jih. Potem sem pa postala malo bolj pozrna, si vzela malo več časa, pa sem začela čutiti vsak dan. Jaz sem jih občutila predvsem, če sem ležala, zdaj jih pa tudi že čez dan med drugimi obveznostmi. Uživajte še naprej. Lp
|