|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
25.4.2006 10:57:00   
muki1
Joj, jaz pa sem slabe volje.
Sem nekaj zaj........ v službi. Sicer že en cajt nazaj, pa sem šele danes ugotovila, pa me danes zvečer čaka neka seja, na kateri bom morala pojasniti to napako user posted image  user posted image .
Pa tak sem pazila.....raztresena sem pa tudi 100 na uro, pi........,res sem cela hin user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.4.2006 11:43:39   
naja78
hej punce kje se skrivate?
vas je martinčkanje na

user posted image pregnalo iz RR???upam,da ste vse uredu.sedaj smo vse že štartale 4 mesec,juhu.upam,da do oktobra lepo zdržimo!user posted image
meni se buša že lepo pozna,sem + 3kilce.danes sem  jaz povožena,ker nisem skor nič spala.mi je bilo vroče,zraven odprtega okna,moji user posted image in user posted image ,pa so spal kot topi.user posted image matr sem bila jezna,ura 1 jaz pA ŠE NIČ.NO OB 5.30 SEM ŽE JEDLA,KER MI JE FUL KRULILO PA VAMPU.user posted image user posted image

nekaj dni me ne bo,ker greva malo v naravo.tako da upam,da se kaj javite gor,da bom mela kaj za brat.user posted image

muki1:ne daj se,vsi delamo napake,verjetno ti bodo lepo oprostili ker si user posted image .malo se zgovori no....če ni noben zarad tega umrl,potem.....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.4.2006 14:34:52   
muki1
Naja uživaj. Kam jo mahneta? Ja, umrl ni nihče,ampak eni se tak pomembne počutijo, če se lahko pred takimi kot sem jaz malo sproščajo user posted image .
Že imam taktiko. Bom šla v ful oprijeti majci, da se mi bo vamp videl, pa bom malo na te karte zaigrala user posted image .
Ne, saj ni panike, 500 jurjev sem pozabila med prihodke dat user posted image , mislim spregledala, verjetno sem razmišljala o tem, da moram mojim oktoberkam potožit kak mi je slabo user posted image .
Ja, služba je služba, družba pa družba..............

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.4.2006 14:43:54   
Maxica
Muki, kdor dela, greši, nimaš kaj. Umrl zaradi tega ni nihče, ti se pač malo posuj s pepelom pred njimi, pa bo. Boš videla, ne bo prevelike panike.
Drugače je pa super krasno vreme, če se le mene spet ne bi loteval seneni nahod. Že tri leta zapored ga moram od aprila do konca junija preživeti brez zdravil, dve leti sem noseča, eno leto dojim...user posted image  Bo že bolje.
Drugače se pa počutim polna energije, apetit je pa tudi kar velik. Ampak se nadzorujem in probam iti na čim daljše sprehode vsak dan.
Imamo pa v službi te dni ful gužvo, se vidi, da bomo od četrtka do naslednje srede frej.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
26.4.2006 7:26:13   
muki1
Preživela brez panike user posted image .

Pa še nekaj čudnega se mi je včeraj zgodilo. Ker sem že mamica, vem kako je , ko te brca detece in vem, da je pri Neži bilo v začetku kakšen teden nežno trepetanje v trebuščku, potem šele brcka. Včeraj smo šli po seji še na pijačo, pa že od prejšnjega tedna kar konkretno kašljam ob jutih in zvečer. In ob tistem dimu v gostilni sem spet dobila napad kašlja, pa se tam davim in krešem kot star mornar, nakar me v trebuhu nekaj konkretno butne user posted image  .
Skoraj ne morem verjeti, da je to bila prva brcika, najverjetneje mi je kakšna mišica konkretno trznila, ampak bilo je TAM in prav tako kot da bi brcnilo detece, saj ne morem verjeti........... sicer pa, če je bilo res detece, v kratkem pričakujem ponovno javljanje.
JOJ  user posted image  , pa dobro...mislim, da ni bilo, lahko pa da je bilo, tak da zdaj res ne vem

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.4.2006 7:27:22 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
26.4.2006 7:48:40   
gaya
jutro,

muki saj ne morem verjet, meni se je včeraj zvečer isto zgodilo. Sedela sem po turško in tamali spletala kitke, ko mi je v zgornjem delu trebuha nekaj zatrepetalo, kot da bi me nekaj oplazilo na notri oz da bi vibrirala kaka mišica in najprej sploh nisem bla pozorna, ker je tamala nekaj brbljala, kako bova pravljico braliuser posted image , nato pa še enkrat isto,.... takoj sem šla k mojmu in sem rekla, da naj da roko gor in je mal bl pritisnil in je rekel da čuti user posted image ... Sicer ne vem, karkoli je bilo, bil je lep občutek. Sicer ker je to moja prva nosečnost naj še ne bi čutila user posted image , vsaj tko pravijo, da ga začutiš v prvi user posted image  nekje na sredini, ampak jst sem skor zihr, da je blo to to. In zdaj nestrpno čakam še kakšne take nežne metuljčke user posted image

Drugače pa počutje je super, resnično drži da je tale 2 trimesečje krasnouser posted image , razen zjutraj še bruham, ampak sem se navadila user posted image ,.... aja pa sline mam še vedno ful, pa se mi zdi da se to tud umirja, nos pa itak-zabasan skoz,... ampak to je vse za preživetuser posted image ,....

Grem zdaj delat in lep dan vsem user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
26.4.2006 8:00:41   
naja78
no vidiš muki1,si preživela.
veš jaz se za take stvari sploh ne sekeram več,ker itak to potem tko nardijo,da je vse ok.
jaz sem pred pol leta nardila po njihovi logiki škode za 2 miliona tolarjev.pa ni bilo nič.user posted image user posted image
joiooooj zdej boste rekla koga mamo tukaj.
user posted image  pa nič bat.en študent me je neki zaj.....in sem mu nahitro odgovorila ker sem se znašla ob nepravem cajtu,na nepravem mestu.user posted image pa sem napredovala čez 1mesec na 3.60 količnik.user posted image user posted image študent je pa letu.jaz pa brez slabe vesti.user posted image  KJE STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OSTAle!!ti pičkice jedne!! kaj bo polet.user posted image pomoje bom sama dnevnik gor pisala.vsekakor pa sprejemam prosta mesta pri vpisu.user posted image user posted image    no dajmo mal življenja no!!!jaz uglavem čakam da mi joj lubi pove al ma v petek dopust al ne.ker sva mislila kidnt v kranjsko goro do sobote. pa še
user posted image  bo.plohe in nevihte.že v petek.user posted image   pridte kaj na user posted image gor   na RR. jest sem ga spila(spet po staremuser posted image )in zdej šibam pospravlat. muki1 a bova sam midve tle??pošiljam ti user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
26.4.2006 8:14:47   
A_A
Živijo punce!

Vidim, da ste se ene res poskrile in se nič več ne oglašate. user posted image

Pri meni nič kaj novega. Trebušček lepo raste, počutje je odlično, brcik še ne čutim.

Danes še odpikam tale šiht, potem pa lepo 6 dni počitnic. Kako bo pasalo!!!!!!! user posted image

Slišimo se v sredo v maju, pa lepo se imejte!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
26.4.2006 8:22:21   
muki1
Naja jaz kar visim tu gor, potem bo spet kaj narobe user posted image
Pa kaj nista že kidnila s tvojim na lepše? Jaz sem ti pa že od včeraj fauš, pa zdaj vidim, da zaman user posted image .
Mi gremo jutri v LJ,malo opice gledat v živalski vrt, potem pa v četrtek v Crikvenico, proč od dežja user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
26.4.2006 8:54:50   
naja78
aaaaaaa muki1 kok boš uživala.
ma mojga neki jebejo na šihtu.že 2 meseca si je planiral dopust,zdaj pa nič,al kva.čakam klic,pol pa akcija,pakiranje.user posted image

glej,da namočiš noge namest mene v morje,jasno!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
26.4.2006 10:43:34   
altati
ojla vsemuser posted image , kako ste?
jaz sem danes že frej, malo likam, pospravljam, pripravljam za na morje.
groza me je, ko gledam vremensko napoved-dež, dež in še enkrat dež...če se to uresniči, bomo najbrž predčasno pakiral domov....mah saj je vseeno, samo da smo frej.
Počutje je tudi pri meni boljše, trebušček malo raste, ampak ni sile, opazil ni še popolnoma nihče. čakam kdaj bodo ugotovili...
Daje me seneni nahod, pa astma, prihodnji teden moram na posvet v ambulanto za rizično nosečnost, naročena sem pri Cerarju.
Je katera že bila tam, kaj pozna? Vaše izkušnje več kot dobrodošle!
V glavnem punce, uživajte praznike, spočijte se, prihodnji teden pa si pišemo (če ne že prej, zaradi slabega vremena). Čao!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
26.4.2006 12:03:40   
psaša
Lep sončen dan vsem user posted image .
Danes popoldne imam še izpit - predzadnji. Upam, da mi bo šlo, ker nisem imela nobene volje za učiti.
Čez praznike bova šla z user posted image  na dolenjsko k njegovim sorodnikom in še njim osebno povedala dobro novico. Med njimi je tudi njegov dedek. In če bova imela fantka, bo dobiluser posted image  po njem ime - Miha.
Uživajte med prazniki kjer koli že boste.

LP in božajte svoje že velike trebuščke.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
26.4.2006 18:01:07   
Pikabu
Ojla.

Da spet malo poročam, kaj se pri nas dogaja. V ponedeljek me niso klicali, ampak ne zato, ker bi bilo vse v redu, vendar, ker še ni bilo izvidov. Sem imela pa v ponedeljek vseeno paniko, saj me je dvakrat čisto zmočilo. Prišlo mi je vse čez hlače, tako da sem se pošteno ustrašila, kaj mi je priteklo ven. Vedela sem, da je možno, da je urin, ker zdaj tako veliko pijem, ampak jaz nisem popolnoma nič čutila, da bi mi kaj ušlo. Poleg tega je bilo še brez barve in brez vonja, tako da sem se pošteno ustrašila, da ni kakšna plodovnica. Tako sem šla kar k dežurnemu v bolnico in na mojo srečo je bila dežurna ravno moja G. Naredila je test in se je izkazalo, da ni plodovnica. Je rekla, da lahko pride, da so mišice tam spodaj tako šibke, da sploh ni nujno, da bi čutila, ko mi je ušlo. Sem pa imela tudi Emo s seboj, ker sva bili sami, mož pa ni mogel priti domov iz službe in je bila pravi cuker. Čakala me je pri sestrah v porodnišnici in je bila res pridna. Prav nič ni jokala, vse jim je povedala, vse je zabavala. Ker sem bila pa ravno tam, sem G vprašala še po izvidih in je povedala, da jih še ni in da naj danes pokličem, tako sem zdaj bila tudi pri njej, da mi je napisala recepet. Imam kar nekaj bakterij in sem dobila antibiotik. Čez en teden imam pa spet pregled, bomo pa videli, kako se je izboljšalo. Še vedno pa ne vem, zaradi česa je srbenje.

Drugače sem pa zdaj že kar prepričana, da že čutim to naše male dete. Še posebno, če ležim na trebuhu, kar fino čutim premikanje, pa če mirno sedim, potem že tudi. Komaj čakam, da postane močnejše to brcanje, da bom še bolj prepričana.

To je na kratko to.

Uživajte v praznikih. Mi bomo kar doma, si pa bomo privoščili več manjših izletov. Komaj že čakam.

Lp

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
26.4.2006 20:35:58   
naja78
ojla.
na hitro.
jaz ostajam med prazniki doma.naju je vreme čist zasralo.

altati :sama hodim v amb za rizično-patološko nosečnost(lahko da je vse ok,pa so me dali tja ker sem takoj po op zanosila,tako da se ne ustraš)
cerarja poznam,čeprav ne hodim k njemu
včasih je malo smotan,vendar dober G,zato se boš mogla potrudit v tolko da ga čim več sprašuješ,kakor ima
dan,včasih je rad tiho

se pa v tej amb čaka tudi po 2 ure,zato si sabo uzam za jest in za pit.
je pa to v porodnišnici v pritličju,takoj levo do konca..le pripravi se...tam ful dogajauser posted image user posted image

sam pregled traja par minut,pa še hodit moraš zraven v staro stavbo,leonišče dat kri in urin
drugač te pregleda gineko.,zmeri RR,teža,....to je skor vse in pa seveda si na bolniški

če te še kaj zanima vpraš

babike mejte se

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
26.4.2006 21:14:20   
tasha23
Živijo pupe, jaz se vam javljam po hudi virozi - če nisem v prvih treh mesecih nič bruhala, sem pa zdajuser posted image user posted image user posted image
Danes je malo boljše in upam, da jutri še boljše in brez vročine.
Kako lepo, da čutite že vaše user posted image . Jaz tudi dnevno čakam, da bom kaj začutila. Zaenkrat pa čutim samo maternico kako lepo raste in me vleče malo na levi in malo na desni. Čez dva tedna in pol imam ponovno pregled in THT testiranje. Se vam še kaj javim, če bom le malo boljša.

pa pa

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.4.2006 9:30:16   
naja78
jutro babnice.
evo spet težim.user posted image
ja matr vola kje pa ste,no saj vem...prazniki.midva sva ostala doma,ker je slabo vreme in seveda moj ni dobil dopuste v petek-danes,tako da se nama ni splačalo.pač.

tasha23: boga boga:zdrži,pa veliko počivaj,to bo najboljše zdravilo in veliko pij.
sem se že spraševala kaj je s tabo.no samo da si se javla.

jaz še vedno hodim ful na wc,prebava ok,grem vsaj 2x na dan,boli me občasno glava,drugače pa po starem.še 3 tedne ,malo manj pa pregled.

pišite.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.4.2006 10:14:51   
nanica
Po dolgem času se tudi jaz malo javljam. Tudi nama je vreme prekrižalo načrte za morje. Sva ostala kar doma. Včeraj sva šla v Celovec po nosečniške obleke zame in sva imela res srečo. V H&M sem dobila res veliko za malo denarja. Imajo cunje vseh barv in krojev, pri nas mi ni bilo nič všeč. Za 40.000 sem dobila 8 kosov oblačil (4 hlače, 2 krili in 2 majčki).

Naja78, kaj narediš z glavobolom. Tudi mene občasno boli glava in se probam izogniti lekadolu, če se le da.
Včeraj sem šla v banjo pa spat, pa sem se zbudila brez. Ampak včasih pa občajne finte ne zaležejo in nimam preveč dobrega občutka pri goltanju polovičke lekadola.

Še slaba dva tedna do naslednjega pregleda, se že veselim, saj včasih od sreče še kar ne morem verjeti, da sem noseča. Na srečo je vsaj vsak dan večji trebuh znak, da sem res, sa slabosti in bruhanja skoraj ne poznam. Sem tako srečna, da sem lahko doma, da mi ni treba v službo kot nosečka.

Souser posted image , uživajte in božajte trebuščke, kmalu bomo pikice tudi začutili.

nanica

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.4.2006 12:21:05   
vava
kakšn butast vreme. midva sva tud doma ostala. pa še glava me dons boli. če bo v naslednjih dneh kaj lepše, bova šla na kolpo.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.4.2006 15:11:48   
Pikabu
Še en lep pozdrav od mene. Vidim, da ste vse na počitnicah. Res je tole vreme butasto, ampak nam je čisto vseeno, smo obtičali doma. Ema je namreč zbolela, ima vnetje ušes, mogoče slinavko, pa zelo visoko vročino. Je pravi mali ubošček. Drugače je zelo živ otrok, ki ne zna biti niti sekunde pri miru, danes je pa za nekaj ur kar obležala. Hotela je gledati Nodija, k sebi je stiskala zajčka in ležala na kavču v dnevni. Tak cortek mali, ves ubogi je. Potem je pa prijel sirup in je vstala in se šla malo igrat, največ se pa hoče crkljati. Trenutno pa spi. Upam, da bo hitro bolje. Moje počutje je pa standardno. Pridno jemljem antibiotike, ogromno pijem in posledično vsakih 15 minut na stranišče letim, je pa v tem tudi nekaj dobrega. Ugotovila sem namreč, da več spijem, bolj mi pade sladkor, tako da imam tudi te vrednosti zdaj super. V sredo imam pa spet pregled, ko bomo videli, kako to pitje in antibiotiki kaj pomagajo. Uživajte, kolikor se da.

Lp

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
30.4.2006 12:06:26   
mis
No, tudi midva sva ob tem vremenu kar doma ostala. Sla sva sicer za en dan na izlet na Kras, v Škocjanske jame oa na ribe. V jami je vseeno ce dezujeuser posted image .
Komaj cakam cetrtek, ko imam naslednji pregled. Se mi zdi da vcasih metuljcke cutim v trebuhu, pa nisem cisto prepricana ce je to to. Ampak ne vsak dan. Upam da se nase detece res pridno premika.

Uzivajte, naj vas slabo vreme ne razocara...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.5.2006 18:34:33   
altati
Ojla vsem, mi smo iz morja, danes iz izleta...
samo še en dan počitnic, nato pa služa. groza!
Naja78 hvala za informacije, bom spraševala kot nora:)
upam, da se res ne bom preveč načakala v tej ambulanti....pa tako grozno se sliši-za rizično nosečnost....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.5.2006 8:09:01   
altati
ojla, kje ste vse?
dobro jutro, po praznikih....
mi pa že brcamouser posted image
in to prav veselo....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.5.2006 8:51:11   
A_A
Živijo!

Tudi jaz sem začutila svojega user posted image  , juhu user posted image  user posted image  user posted image  

Tako nežno brca, da me kar žgečka user posted image  user posted image  user posted image  

Kak je to FAJN user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.5.2006 10:02:05   
Maxica
Lepo pozdravljene po dolgih in prav fajn počitnicah. Sicer smo bili več ali manj doma, ampak smo se imeli prav luštno, kljub vremenuuser posted image .
Jaz mojega user posted image  še ne čutim, sicer sem tudi v prvo začutila nekakšno pokanje balončkov šele okrog 18.tedna, tako da očitno tudi tokrat ne bo veliko prej. Sicer pa komaj čakam drug torek, ko bom spet videla našega user posted image . Se pa mislim naročiti tudi na 3D uz. Upam samo, da je vse ok, ker se sploh ne počutim nosečo in tudi trebuh je zjutraj čisto raven. Potem čez dan, ko kaj pojem, se že malo vidi, sicer sem pa čisto po starem. No, saj se mi je tudi v prvo začelo dokaj pozno videti, da sem user posted image .
Lepo se imejte pa poročajte kaj, kako ste.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.5.2006 10:32:02   
lucika
jaz sem cele praznike prezivela skoraj brez dihanja. tak fini prehlad me je ujel, da je prav pestro v mojem nosu... upam, da bo slo na boljse...

danes sem imela pregled pri g. peti po vrsti. in spet ni blo nic drugega kot prsti in hm, ja, no, hm. me je pa poslal v porodnisnico, naj mi oni pritisk premerijo, pa naj se odlocijo, ce mam visokega ali ne, in ce je treba ukrepat. ce povzamem: ni mi on delal prvega uz, ni poslusal srcka, nic od nic. hvala bogu mam zmenjen pregled 29. pri drugemu, vmes pa moram se enkrat k zdajsnjemu. ko samo berem kaj vse vam pogledajo...
glavno da je vse ok...vsaj na nuhalni je bilo...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?