muki1
|
Dober dan. Jaz sem danes doma z mojo pupo, pa se mi zdi, da skoraj neupravičeno, saj je čez noč ozdravela. Sicer bravo za nas, pa bova jutri še lepo uživali na sončku. Danes sem šla na en prekrasen opoldanski spanec, o katerem med službo lahko le sanjam, je tak prijalo. Drugače pa vidim, da ste bile kar aktivne, sem nekaj časa brala, da sem zdaj z vsem na tekočem. Pikabu, držim pesti, da tvoje srbenje ne izvira iz jeter. Ti bodi pridna punca in veliko pij, pa nekak čutim, da te v ponedeljek ne bodo klicali . Čuvaj se !!!! Tasha 23 tebi pa za uspešno prestano NS. Jaz bi še šla, kak mi je bilo luštno gledati svojo pikico. @lina, mi gremo malo na morje čez prvomajske, pa nekaj fantaziramo, da bomo še kakšen dan v Ljubljani pri moji sestri, da se Neža nagleda živali v živalskem vrtu. Za poletje planiramo v drugi polovici julija, ker mojemu možu edino takrat ustreza, smo pa plačali riziko odpovedi, tako da imam v mislih tudi to, da se lahko kaj zakomplicira. Gremo pa v Tučepe. Lenika, za H&M se strinjam ( v MB) , da je brezvezen. Sicer imajo kakšne tri modele hlač, ki so mi bile kar lepe, kar pa se tiče majc, pa katastrofa, pa še nametano, ne najdeš številk, primeš eno majco, ti dve drugi padeta dol, ogromno je puloverčkov in jopic, zelo malo kratkih rokavov...... je v Gracu malenkost boljše, pa večja izbira. psaša, tebi držim pesti, da bo vse okej Tako, zdaj pa grem na sonce, ker mi ga letos še ni dovolj, kajbomo menile julija, ko bomo z velikimi trebuhi iskale sence, pa bomo še videle, a ne . Lepo se imejte, uživajte s svojimi dragimi in pikicami in malčki. Se beremo.