gaya
|
Jutro , jst bom danes bolj zgovorna, zdaj k je najhujše za mano, sem bila namreč zdaj pri zobarju, brrr... Ampak me je potolažil, da so zobi v redu in da bodo zdržali verjetno celo nosečnost vsi, čeprav bruham,.... Mi je sestra povedala katero ščetko in pasto naj si grem kupit, da mi ne bodo dlesni krvavele in da bodo moji zobki zdržali .... Ampak je pa zanimivo, zjutraj k sem se zbudila, mi ni bilo nič slabo, ker me je bilo pomoje tko strah, ampak zdaj k sem prišla domov, sem mogla najprej k moji predragi v WC jo mal objet , zdaj je pa dobr.... Drugače pa razen nimam pretiranih težav, joškice so se kr umirile, napihnjenost je manjša, čeprav je še, ampak je bolje, razen prebava me še heca.. Ej muki mislim, da si ti en recept napisala zadnjič, če prav razumem suhe slive namočim zvečer v mrzlo vodo in zjutraj pojem mal sliv??? Bom probala, ker je tole res grozno, sploh če si navajen hitre prebave ,... Sam res, kje pa ste vse ostale, pa ja ne boste rekle, da se tukaj pogovarjamo od samih groznih stvari in da ste pol vse prestrašene , meni je pa kul, ker vem da ste med redkimi ki razumejo moje težave, ker doma se mi itak vsi samo smejijo in mi pravijo, ah kaj še bo ,.... No še kaj se javite, jst grem pa mal zajtrkovat Pa sonček na obraz pa pikice božat