gaya
|
Jutro , no pa sem se končno še jst dokopala do računalnika ,... smo meli cel vikend praznovanje, k je mela ta starejša od moža roj dan in je blo polno obiskov ,.... Komaj sem vse sfolgala, zvečer pa sem umrla že ob 8 ,... Slabosti ni več, je samo še obvezno jutranje bruhanje, ampak brez predhodne slabosti. Edino če sem lačna, potem pa mi je salbo, ampak hitro poskrbim da mine ,... Drugače pa moram reči, da se iz tedna v teden bolje počutim in če bo šlo tako naprej pol bom šla verjetno kmalu nazaj v službo , itak pa vem, da sem bom pa tam kmal začela slabo počutit...... Zredila sem se za 2kg, trebušček mam pa ful napihnjen, tko da že nekaj časa nosim hlače na naramnice, da se udobno počutim, ker če me kaj tišči me začne želodec bolet,.. Pri nama vejo že vsi, pa sploh ni blo treba pobedat, so naju kr sami pogruntali , ker sem na bolniški, pa še nikol nisem mela trebuha, zdaj pa kr naenkrat ena žogica ,... To je v grobem vse.. Tudi jst se približuuem svojemu pregledu, ki bo sicer 2,... V petek, komaj čakam, kajti v petek bom 10 tednov noseča in ni hudič da se ne bi kaj več videl kot na prvem pregledu,... No saj na prvem je blo pa tud v redu, je bil srček pa pikica tud že, pa sem bla noseča polnih 6 tednov.... Ok punce, grem mal papcat, pa se še pol kaj javim