lucika
|
pilotgirl, tudi meni je zelo zal! upam, da se ti bo cimprej nasmehnila sreca! tudi jaz sem danes s prvega pregleda. skoraj sem se zjokala ze v cakalnici. cakam in cakam, in komaj docakam tale pregled. in vprasam sestro, ce lahko pride moj not, pa mi pravi, ne, danes bo itak samo pregled. sem rekla, ja kak pregled. ja, doktor ze ve:( in sem cakala skor eno uro da sem prisla na vrsto, ceprav so me naročili na uro, in si je moj dopust vzel. in ko pridem not, mi najprej razlaga da jim je zmanjkalo kurilnega olja, pa da sem bila tako dolgo v slacilnici, ker je bila not njegova racunovodkinja. in potem razglabljava o prejsnjih ss, in kaj je bilo in ni bilo in....bla bla koncno si pridem do mize,me pogleda, ja, maternica je maaalo povecana, idi se oblect.sem rekla, kaj pomeni maaalo, spet kaj slabega. pravi ne, zgleda ok. pridi v cetrtek na uz, v ponedeljek pa spet na pregled. pridem do sestre, neeee, v cetrtek pa ne mores, ker imamo ze vse zasedeno. naslednji cetrtek lahko. halo, pa kaj mislijo me v 10 tednu pogledat, ce sploh kaj je al kako? no, komaj sem si izborila ta cetrtek:( pred nosecnostjo sem zamenjala nasega domacega g, ki menda rad malo prevec popije; z enim vsaj na malo boljsem glasu. pa zgleda da se bom vozila ko tele vsaka dva dni, da bojo en pregled skup spravli. nic od nic, prst not, jaaa, nekaj bo. halo, je to pregled????? sicer se je potrudu in mi dal dobrastan, da le ne bo kaj narobe: veste to je zato, da ni kaj narobe, da ne pridse do splava. ej, dobro vem zakaj je, pa skor bi bil mal prepozn, ce me bojo takle na preglede narocali. pa sestra je dobro vedla, da me ne bo mogel pregledat, ker majo sam ob cetrtkih uz tam; pa sem vseeno cakala en mesec na tole ???? saj vem, lahko sem srecna, vsaj zaenkrat kaze, da je ok. no, tak na oko vem tud sama. grrr, malce sem jezna.
|