|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
7.3.2006 17:49:36   
Anonimen
Zdaj se pa še jaz lahko pofočkam. Nekaj časa bi bila rada še anononimna, ker nisva še nikomur povedala.
Danes sem bila na prvem pregledu pri svoji G in sem videla srčka. user posted image  je velik 15 mm, torej sem nekje v 7. tednu. Torej je PDP 23.10.
Naslednji pregled imam čez en mesec, pa dobila sem kup napotnic za  kri.
Uh, kako sem vesela, saj že tri tedne vem, da sem user posted image , danes pa se je še na UZ potrdilo. Držim pesti za vse mamice, da bo vse v redu.

anonimna 3

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
7.3.2006 18:02:28   
mtina
"šit" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
7.3.2006 18:05:22   
muki1
Anonimna 3. Welcome to the club. Zadnje čase smo tukaj bolj slabe volje.
Prvič noseča?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 403
7.3.2006 18:06:40   
pilotgirl
.......brez besed sem.......zakaj je ta svet tko nepravičen? A!!!!!? ZAKAJ???????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 404
7.3.2006 18:26:52   
vava
kolk ene žalosti na tej strani.user posted image
danes sem imela ogromno dela in sem komaj čakala, da pridem domov k računalniku, da preberem vse lepe in dobre novičke. no ........ pa toliko solzic. Vsem žalostnim in prestrašenim user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image . če je le še kaj upanja, držim pesti in upam z vami. sicer pa kot je bilo že nekajkrat napisano: narava ve zakaj in ............

naja nič bat nas je skoraj vse na veliko špikalo. mene je nehalo nekje v začetku 8 tedna.

mtina, drži se jutri in napiši nam lepe novice.
vsem user posted image  in lp

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 405
7.3.2006 20:04:51   
lucika
veliko moči, poguma...vam želim. ko sem pred urami prvič prebrala, sem samo zaprla rr. in nisem mogla verjet, kaj se to dogaja...
a sploh obstaja se kaksna normalna nosecnost; al se usoda igra, ker si tooolk zelimo imet otrocke?
mene je prava groza. ze dvakrat sem dozivela, da se je sreca kmalu nehala; tretjic upam na dober rezultat. tako kot ve ostale....

boljs, da neham pisatuser posted image , drzite se...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 406
7.3.2006 22:50:14   
SANIKA
LEP POZDRAV ŠE IZ MOJE STRANI! DANES SEM IMELA PRVI PREGLED IN BILO JE ZELO LEPO,KO VIDIŠ SVOJOuser posted image ,PA KAK JI SRČEK BIJE,TE KAR ČUSTVA PREPLAVIJO,SAJ MENE SO !DRUGAČE PA SE POČUTIM VREDU,NO DANES PA ŠE POSEBEJ!LEPOuser posted image ,VAM ŽELIM VSEM SKUPAJ!
PAZITE NA user posted image !ČAO

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 407
8.3.2006 7:36:24   
adeja
Dobro jutro!

Tudi jaz sem imela včeraj kontrolni ultrazvok, se je videl srcek in dala sem kri in vodo. Vse je bilo v redu, tako da sva povedala domačim. Prvi pregled, ko dobim še materinsko knjižico pa imam 6.4. Upam, da bo vse v redu. Vsem želim isto in ne obupajte vse tiste, ki imate težave! Upanje ostaja... Velikooooo srečeuser posted image !

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 408
8.3.2006 7:40:18   
Anonimen
Pozdravček vsem! Ali se vam že pozna trebušček? Jaz že komaj hlače zapnem.....user posted image  Kaj pa ve?

(odgovor članu adeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
8.3.2006 8:18:28   
A_A
A ima katera informacije, koliko naj bi bil velik user posted image  po tednih?

Anonimna, ti praviš, da si v 7. tednu, pa je  user posted image  velika 15 mm.
Jaz sem v 8. tednu, pa je user posted image  velika 10 mm.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
8.3.2006 8:31:46   
psaša
LP, še ena nova user posted image . Rok imam 31.10. Včeraj sem imela prvi pregled (UZ), točno 6t. Plod se je že videl-3mm, srček je pa tudi že utripal. Slabo mi ni nič, zaenkrat; samo joškice me bolijo in malo me dajejo hormoni.
Sem pa prvičuser posted image , stara 28 let.

Vsem pošiljamuser posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 411
8.3.2006 8:39:52   
Bety
Pozdravljene!

Špela100..user posted image user posted image user posted image ...žal mi je...spomnim se tebe tudi pol leta nazaj....resnično mi je žal....če boš brala ta moj post, pa ti želim še nekaj povedati, in sicer:

vpliv tvojih genov je samo do približno 10.dneva po oploditve, potem se začne vpliv genov partnerja, ki traja tudi še enih 10 dni...nato pa začne na zarodek vplivati njegov lastni gen...in pri tebi je očitno, da so njegovi lastni geni nekaj zašuštrali...PRAV NIČ NISTA S PARTNERJEM KRIVA!!!!Nerodnost narave....

Moraš biti vztrajna....moraš, čeprav je hudičevo težko...ker edino z vztrajnostjo daš možnost življenja angelčku, ki te gleda z nebesuser posted image in čaka, čaka....da bo postal tvoj user posted image ...to je edina pot, da mu pomagaš zagledati luč tega sveta....

Srečno!!!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 412
8.3.2006 8:48:35   
Bety
Anonimna....sprašuješ za velikost zarodka...hmmmm  verjetno nekje to tudi piše...pa dvomim, da so mere pri vsaki ženski enake...nekako ti na UZ računajo, računajo in šele na NH povejo točen datum PDP...do takrat pa vse skupaj malo niha...ne sekiraj se...glavno,da srček dela in da raste...

Jaz sem pa opazila, da nimam nobenih slabosti, če sem sama doma....odprem vsa okna, da se zrači, zaklenem vrata, jem in počivam kolikor mi je volja...mogoče pa so pri meni slabosti psihično pogojene...

Sem že zakorakala v osmi teden. Pregled imam v torek, 14.3. in potem moram samo še 4 tedne zdržati, pa lahko upam, da bo vse OK. Počasi, pa bo.
Te anonimne, pa je brez veze, da so anonimne, saj vas nič ne poznamo. Rajši si zamenjajte nick.
Lačna sem....grem, pa se oglasim še kasneje. Ob 9,30h na RTL vsak dan gledam porode in nosečnosti v Nemčiji. Je kar zanimivo.

LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 413
8.3.2006 8:59:58   
A_A
Sem malo pobrskala po internetu in našla tole stran, kjer je narisana velikost user posted image  po tednih in opis.

http://www.visembryo.com/baby/hp.html

Lp.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 414
8.3.2006 9:12:15   
adeja
A_A  tudi moj plodek je velik približno tako kot tvoj. Sedaj sem v osmem tednu, včeraj ko sem imela ultrazvok sem bila noseča 7t1d in je bil velik 8,8 mm. Pa upam, da je dovolj. Glavno je, da srček bije, ker pred dvema tednoma v šestem tednu nosečnosti še ni bilo videti utripa. Sedaj pa, hvala Bogu!

Lep pozdrav!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 415
8.3.2006 9:50:34   
vava
živjo!
tudi na tej strani imate po tednih vso nosečnost opisano: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blweek8.htm
se mi pa zdi, da tele meritve na uz ne morejo biti na mm natančne
psaša, adeja, sanika čestitke za uspešen prvi pregled
vsem pikicam veliko sreče in lp vsem user posted image

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 416
8.3.2006 10:18:26   
Aja1
Punce, najprej vsem čestitke user posted image  in srečno do oktobra. Ker ste ve že malo naprej od mene, zato me zanima, kdaj se vidi plod in srček. Jaz sem imela pregled v 5t4d in ga še ni bilo videti user posted image . Bila je samo vrečka. Naslednji pregled imam pa 27.3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
8.3.2006 12:14:44   
tasha23
Dober dan souser posted image ,
kako ste kaj danes? Mene je začelo ponovno špikat danes zjutraj in moram priznat, da je prav malo zoprnouser posted image . Drugače pa je vse v najboljšem redu.
Še vedno odštevam dneve do 1. pregleda in močno upam, da najina pikica pridno raste in se razvija.
Sem radovedna, če je katera imela pregled v 9t in kaj se je takrat vidlo? a se že vidijo rokice in nogice? Kaj pa obrazek je prepoznaven?
pobožajte trebuške in uživajte v user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
8.3.2006 12:31:08   
lucika
helou vsem skupa jse od mene.
tudi jaz se pocutim ok; ce odmislim slabostiuser posted image ...
drugace pa tudi jaz čutim, da se nekaj dogaja. ne zvija me kot v zacetku, ampak me boli na trenutke, sploh ce se malo pritisnem. no, ce to pomeni, da rastemo, naj me boli...
prsa me se vedno bolijo, najbolj ko se iz lezecega polozaja vstajam. najbolj zjutraj, se mi zdi. pa ful imam zil, teke cele flekaste sem dobila. take rdece lise se mi delajo. to je verjetno od rasti in raztegovanja. pa se vsak vecer pridno mazem z ucvrstitveno kremo.
sem pa danes prvi dan osmega tedna, prav ponosna! upam, da jih bo 40...
odstevam do pregleda: se dobre 4 dni. uf.

lepo se imejte!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 419
8.3.2006 15:27:42   
naja78
živjo.
da se vam še jaz malo javim.berem berem,pa kar moram verjet da se res dogajajo čudne stvari.jaz samo molim in upam da bo vse ok.user posted image

drugače sam jaz uredu,nič slabosti,malo čuden občutek spodaj v trebuhu-upam,da user posted image raste.

matr sem že napihnjena ,težko si vsake hlače zapnem in bom mogla počasi razmisliti o kakih drugih.
dans sem za čudo kr neki spala,malo me boli križ,nasploh sem pa cela tečna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
točno 1 teden imam do snidenja z user posted image .

punce držte se in se beremo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 420
8.3.2006 17:26:32   
Bety
Mtinaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Kje si????????

Uffffffffffff....če se kakšna ne oglasi, mislim na najhujše...........

Držim pesti!!!!!!!!!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 421
9.3.2006 7:38:51   
Bety
Tako dolgo se ni nobena oglasila?!?!?!Kaj bo to?!?!?

Mtina!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????Poročilo s pregleda!!!!!!!!!

Kaj pa ostale?????

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 422
9.3.2006 8:43:57   
pilotgirl
Ojla punce kako ste?evo da se malo javim.No danes je spet tako grdo vreme,da se mi nič ne da. Kako sem vesela da kljub veliki žalosti vidim na naši strani tudi kako lepo novičko.
pobožajte svoje bušije.
papa maja

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 423
9.3.2006 8:54:32   
gaya

Jutro user posted image

jst sem pa danes zgodnja, ker mava otroke na obisku in sem mogla ta starejšo v šolo peljat, s tamalo pa zdaj traparije počneva user posted image ,...
drugače pa svojo dozo objemanja školjke sem danes že opravila in upam, da je za danes dovolj. Vse ostalo pa je po starem user posted image , joškice bolijo večinoma ponoči , edino prebava se je pa ustavila, jaooo, ni hujšega, res... Aja a ma še kera ful sline v ustih, ampak res fulll user posted image , pa ne se mi smejat, ker k mojmu povem, se mi sam smeji user posted image , ampak jst mam res težave s tem, kermam pol občutek da mam poln želodec samo tele penaste sline, bljak,....
Čez vse težave mi pa pomagajo pepermintovi bonbončki user posted image .....

No se še kaj oglasim, zdaj grem pa mal na kavč uživat,...

U sej res, kje pa je naša mtina??????? Punca, hitro se nam javi, ker tud mene že malo skrbi za tebe......

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 424
9.3.2006 10:11:08   
naja78
jutrček.
danes se pa vse skrivajo!!user posted image upam,da ne objemate wc školjk.user posted image user posted image

gaya tudi jaz sem opazila da imam več sline.to je normalno.nekatere še baje krvavijo iz nosa kr na lepem in še kup takih stvari je lahko prisotno med user posted image .

se vam še kaj popoldan javim.bodite pridne.

user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......