|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
6.3.2006 19:45:51   
mtina
Hojla punce!

Tele prazne vrečke te pa kar znervirajo. Se mi zdi, da je dobro, da katero koli kao prazno vrečko preveriš ... Uh, pa ti ginekologi.  user posted image

Danes je bil lep dan, upam, da ste ga izkoristile. Jaz se danes počutim prav 1A. user posted image   user posted image

Skoraj nič slabosti. user posted image

user posted image  vsem srčkom!

Lp, tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 376
6.3.2006 20:19:02   
vava
živjo punce!
se opravičujem, ker se vam toliko časa nisem javila. pregled je bil super. videla sem user posted image , dobila slikico in potem sva bila z mojim dragim takoooooo vesela user posted image , da sploh nisva šla nazaj v službo (ja imam veliko dela po terenu in si to lahko privoščim), sem rajši sodelavce ven povabila pa še parim kolegom sva povedala, no in zdaj sva doma. najina pikica je velika 19.2 mm. G je rekel, da izcedek, ki sem ga imela sploh ni zaskrbljujoč (je pa bil rjavkast?!?). Naslednji pregled 3.4. in takrat se bom naročila tudi na NS.
Pilotgirl, danes sem večkrat nate pomislila in sem zelo vesela za tudi tvoje dobre novice.
Špela jutri nam pa ti polepšaš dan - prav?

danes je res en lep, lep dan
vsem user posted image  in user posted image  en veeeeeliiik user posted image

lp
v

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.3.2006 7:54:08   
A_A
Pozdravljene!

Včeraj popoldne sem imela 1.pregled z UZ.
Moj user posted image  se je lepo videl, velik je 1 cm in mu lepo utripa srček user posted image  user posted image  user posted image . G mi ni kaj veliko razlagala, res pa je da tudi jaz nisem spraševala. Če bi blo kaj narobe, bi mi že povedala. Sem prav vesela, ko sem videla da srček tako lepo utripa. Neverjetno!

Naslednji pregled imam aprila, v 13. tednu, takrat bove spisale materinsko knjižico in šla bom v laboratorij.
Pa za nuhalno svetlino se moram naročit. Svetovala mi je še naj lepo zdravo živim, naj si ne barvam las ipd. (to z lasmi mi je blo prov čudno, ker Pušenjak pravi, da naj to ne bi bilo škodljivo).

Sem prav vesela. Sem skoz imela občutek, da se kaj veliko v mojem trebuhu ne dogaja, sedaj ko pa sem videla svojga user posted image , sem čisto pomirjena. Komaj čakam da začne brcati.

Lp.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.3.2006 10:41:11   
Špela100
Punce vesela sem za vse vas vava, A_A...SUPER sam, da srčki delajo in pikice rastejo.

Danes grem pa jaz na pregled. Spala sem skoraj do desetih prav zato, da ne razmišljam o pregledu.

Malo sem nervozna, ja Mtina te prazne vrečke te res vržejo iz tira, komaj čakaš prvi pregled in se veseliš, da boš videl pikico in da v tebi nekaj raste, pol pa na pregledu šok in napotnica za v bolnico.

V glavnem močno stiskajte pesti in mislite name, please, please, jaz se vam pa javim po pregledu.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.3.2006 10:53:26   
lucika
špela100, moooočno bom stiskala, obljubim!

drugace vse po starem. sama imam se 6 dni do pregleda. ma, kak bom to dočakala, ojoj, pojma nimam. ampak upam na isto dobre rezultate kot jih imate ostale:)

slabost je vedno daljsa in vedno mocnejsa. jutri začnem z osmim tednom; vedno se mi je zdelo, da če ti je slabo, ti je kar takoj - zato sem se ze veselila, da bom mogoce temu ubezala. aha, pomota. dopoldan je groza, pa ponoci isto. upam, da cimprej mine, ker se nisem ugotovila, kaj bi mi sploh pasalo...

povejte mi, kje sploh lezi maternica. ne vem, ali se ze kaj občuti, ali nic.  je takoj nad kostjo, ali je visje? meni se vedno zdi, da je cisto spodaj, ampak trebuscek pa zacne rasti malo visje, ne? bolj proti popku kot proti sramni kosti? bu, evo mene in mojo biologijo, bom morala vprasat g, kje tocno je treba trebuscka botat:)

-zunaj je soncek, zelo fino zgleda, ko ga od noter ven gledas...zunaj pa ga se nisem sprobala:) mejte se-....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.3.2006 11:50:15   
katy.25
Držim pesti 100 na uro Špela100!
Mene to čaka čez 13 dni, ufff šele.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.3.2006 12:04:59   
tasha23
Živijo dekleta user posted image ,
Kot se mi bliža 8t mi je vse bolj slabouser posted image , ... Kako pa ste ostale? Špela100, veš, da bomo vse držale peste, da bo vse vredu zuser posted image . Ti kar veselo na pregled pa javi kako živahno bitjice raste pod tvojim srčkomuser posted image .

Jaz pa odštevam dneve do 1. pregleda in komaj čakam, saj bom takrat lahko tudi ostalim povedala lepo novico.user posted image

Želim vam lep sončen dan in pobožajte trebuščkeuser posted image

Tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.3.2006 12:06:00   
Aja1
Špela, srečno. Držimo pesti, da bo vse lepo in prav! user posted image  za srečo!

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.3.2006 12:19:34   
naja78
hojla.
špela100 držimuser posted image ,saj bo vse ok,pa poročaj.

punce moje men ni še nič slabo.pa bom v petek dopolnila 7t.

ali je vam takoj ratalo slabo,ali pač kasneje,v katerem tednu??user posted image no,jaz še kar upam,da mi ne bo.user posted image user posted image user posted image

naj user posted image čuvajo vaše user posted image .pa poročajte vesela novice.

lucika:maternica je točno nad sramno kostjo.nekje 7 prstov pod popekom.

mejte se.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.3.2006 12:19:56   
Aja1
Punce, eno vprašanje, ki sicer ne paše sem...kako ste naredile, da se vam trakec pojavi v imenu (če greš z miško nanj). Meni pokaže samo naslovuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
7.3.2006 12:28:35   
naja78
user posted image aja1.
ko si kopirala preveri če si kopirala vse in tistega prvega,ki se ti v pravokotnikih pokaže.

p.s.seveda da paše sem.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.3.2006 12:32:11   
Aja1
A prvega...ups, jaz sem pa drugega. Bom poskusila še enkrat. Hvala

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 387
7.3.2006 12:34:15   
Aja1
Uspelo, hvala Naja78! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
7.3.2006 13:13:31   
pilotgirl
Ojla punce,mene pa malčk skrbi,ker mi skor nič ni slabo,pa edino malo me joškice bolijo drgač pa je vse po starem,vsi mi neko upanje vlivate in upam da se mi ta neskončna želja uresniči.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
7.3.2006 13:23:23   
gaya
user posted image

Eloww user posted image

jst sem danes svoj del ze odbruhala user posted image , zdaj pa se pocutim kr v redu. Joskice me mecejo ponoci user posted image , trebuh mam pa tak, kot bi bla nekje na koncu user posted image , ampak to ko se najem user posted image ... Nasla sem zdravilo za svojo slabost - imam une pepermintove bonbone k majo not cokolado, noro, pomagajo mi user posted image
Spika me v levem predelu trebuha, pomoje nase malo dete raste user posted image ...

Za vse vas, ki ste opravile uspesno  pregled ena user posted image  za vase pikice pa polno energije, da bodo zrasle v prave pike, velike....

Jst mam pa do naslednjega pregleda še celih 10 dni in srčno upam, da bo vse v redu, ker moram priznat, da čeprav sem vidla že sček utripat, me vsake tolk časa prešine, kaj pa če,... uh moram nehat, me že črne misli obdajajo....

Se še kaj javim, zdaj grem pa počivat

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 390
7.3.2006 13:26:10   
muki1
Pilotgirl, jaz pri prvi nosečnosti še vedela ne bi, da sem noseča. Utrujena sem bila, slabo pa niti enkrat. Niti prsi me niso ne bolele, ne skelele, niti se niso kaj ekstra povečale, sem tudi po porodu nosila isto košarico..... je pa res, da je bila bolj polna user posted image  user posted image .

Spela 100, kje hodiš?
Čakamo poročilo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 391
7.3.2006 14:32:37   
mtina
Hojla!

Ej, Špela 100, kje si? Me čakamo na podatke. Najverjetneje se z lubijem veselita in kosilata in se lubčkata ... user posted image   Tako je prav.

Jaz imam pa pregled jutri. Me je kar malce strah. Upam, da bom dobila knjižico in te reči, kajti zdi se mi zelo pametno, zaradi varnosti, če že ne.  user posted image  

Lep sončen dan vsem, Tina

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 392
7.3.2006 15:32:08   
Špela100
Punce zdaj sem s pregleda. Nič lepih novic. Plodek se je videl, velik 4mm, premalo zrasel, ni utripa, več pa potem, ker ne morem pisati, jokam.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 393
7.3.2006 16:48:01   
mis
Spela100user posted image user posted image . Sem ti napisala osebno sporocilo.

Tiste pa, ki se spoznate na trakce... Sem skopirala besedilo prvega pravokotnika v dodaten podpis ali nekaj takega. In zdaj??? Mogoce sem mal blond...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 394
7.3.2006 17:11:23   
gaya
Spela100, najprej naj ti povem, da mi je resnično hudo user posted image , sploh ker vem, kako zna to boleti v globino srca, res... Zdaj me pa še nekaj zanima, ali si ti že bla na pregledu kdaj prej, ali je bil to prvi pregled in kolk si zdaj noseča? Saj te je dala še malo za počakat, saj konec koncev, če ne krvaviš, mislim, da lahko počakata kakšen teden. Jst ne vem, mene ne bi kar tako odpravili, ker so me že enkrat nasamarili user posted image ,... Pošiljam ti moja dva user posted image  da paziat na tebe in tvojo pikicouser posted image ....

Zdaj bom pa začela paničarit res, ker ko se pa take stvari začnejo dogajat, takrat pa moj pozitivizem izgine,...

Punce upam, da nam uspe

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 395
7.3.2006 17:14:19   
Špela100
Ne gaya nočem te nič strašiti, ti sam uživaj. Jaz sem danes 9t0d. Srčka pa ni. Počakale bomo še en teden, še en uz, čeprav imam napotnico že pri sebi. G. je rekla da ni več možnosti za to nosečnost. Premalo je vse skupaj zraslo, je veliko za en 6t. Tako to je to.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 396
7.3.2006 17:20:28   
gaya
Špela100, ne se obremenjevat, ti me pa res nič ne strašiš, se kr sama veš user posted image , ampak kaj naj rečem, kar nama je usojeno nama je usojeno in tako bom sprejela vse,... drugega tko nimam nardit. In ti se tudi s tem potolaži, naredila si vse, kar je bilo v tvoji moči, na zakone narave pa hvala bogu še ne moremo vplivat. Kot sem že enkrat rekla, narava vedno ve, kdaj mora poseči vmes,... držim pesti, da zbereš vso moč, ki jo potrebuješ user posted image ,....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 397
7.3.2006 17:27:45   
tasha23
Tako mi je žal špela100user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa je še kaj upanja. Ali imaš redne user posted image ? Mogoče pa si imela pozno O in je zato plodek tako majhen.
Naj  moj user posted image čuva tebe in tvojo pikico user posted image , da bi lepo zrasla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem želim veliko sreče in lepo user posted image .

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 398
7.3.2006 17:32:54   
naja78
punce punce...mene postaja kar strah.
pa takele zgodbe.user posted image

špela100,saj nevem kaj naj rečem.pošiljam ti user posted image in držim user posted image do konca.drži se punca.

matr me je ratalo kr strah.sicer problemov nimam,raznega občasnega špikanja in zategovanja v okolici maternice.upam da je to normalno.user posted image user posted image user posted image
a še katero zateguje oz špika???dons sem ful napeta.user posted image pa tud mene joškice bolijo samo bolj ponoči.

pa pa

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.3.2006 17:49:29   
muki1
user posted image  Jaz sem res čisto brez besed.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......