ninaki
|
Pozdravljene punce, jaz sem sla pa danes za 2 h ven in je prav pasalo. Sem morala dvigniti priporoceno posiljko, so mi jo poslali na star naslov. Moja fanta sta se super rihtala. Nacrpala sem mleko, ko sem prisla nazaj sta se ravno previjala. Enej se nima nobenega pravega ritma kar se hrane tice. Zadnjic je 2x cez dan spal 5h!!!! Sem ze hodila gledat ce se diha Ponoci nama pa ne rata spati vec kot 3h, tako da morava z dragim cez dan nadoknaditi nespecnost, da nisva popolna zombija. Tudi jaz sem kupila crpalko, samo se mi zdi, da jo neki narobe uporabljam al kaj. Ker na zacetku super vlece, pol pa noce vec. Ko pa na roke stisnem, je pa se veliko notri. Midva imava previjalno v kopalnici, tako da ga kar z vodo umivava, ko ga previjava. Imava 2 posodici, v eni toplo vodo, v drugo pa meceva umazane vatke. Tudi Enej je ze bil v lezalniku. Cez dan je vcasih 1h buden, pa ga kar notri dava. Mu pase, da lahko naokoli gleda. Pa tudi meni je lazje. Zadnjic sem mu pravljico brala. Na koncu je kar zivcen ratal Najbrz, ker sem zraven prevec komentirala Zadnje dni opazam, da se ultra crklja med dojenjem. Sploh ne je ampak je zamenjal bradavico za dudo. Opazila sem tudi, da je vcasih ultra razdrazen in pol kr neki cmera. Zdaj ga pustim pri miru in se sam umiri. Prej nisem znala lociti tega joka in sem ga vedno vzela k sebi. Je bilo se slabse. Najini kupcki so se vedno bolj tako. Tudi, ce vztrajam 15 min ali vec, ni NIC!!! No, pol se tolazim, da je lepo pil in nima kaj ven dati. Punce, v kaksnem polozaju ve podirate kupcke? Pri meni nic ne haskne, pa ce je na rami, na roki na trebuhu ali pa pokoncno na prsih. Tako da ne vem, najbrz res lepo pije. Ker tudi bruha ne (ze trkam). V eni knjigi sem prebrala, da ce 3 min ne podre kupcka, da pol ga niti ne bo. Ja pajade. Pri naju je to po navadi okoli 10 min. Patronazna mi je rekla, da naj vztrajam 5 min. Samo kaj, ko 5 min pri nas nic ne pomeni. Jaz Eneja ne zbujam za dojenje. Pocakam, da se sam zbudi. Pol ga pa podojim na eni strani (10-15 min), se greva previti in pol se na drugi strani (10-15 min, samo ne vedno). Ponoci ga nikoli ne previjam. Se pa ponoci doji samo na 1 strani 10-20 min. Sem mu samo enkrat prekinila po 10 min in ga hotela dati na drugo stran, pa mi je vmes zaspal. Pol si pa lahko mislite, cez 1h je bil spet jok in spet lacen. Tudi Enej zacne vcasih opletati. Zdaj je zacel opletati, ko se zacneva dojiti. Traja kake 3 min, da res zagrabi. Najprej poizkusa, pol se neki kremzi, pol opleta, pol pojokca, jaz ga lovim in mu skusam v usta dati bradavico, da bi ja zagrabil. No po tem ritualu na koncu le zagrabi. Danes sem govorila z mamico 2m dojencka. Pri njih spijo od 12 zvecer do 6, vcasih celo do 8 zjutraj!!!!! Upam, da bo pri nas tudi kmalu tako. Jaz ne jem nobenih sladkarij. Sem mislila, da jih ne smem Cokolade pa sploh ne. Malo bom se pocakala, saj sem kar nekaj za vami in bom sladkarije prakticirala nekoliko kasneje. Aja, kar se hrane tice - v porodnisnici smo dobili VSE!!!! Ena mamica celo pomaranco!!!! Enkrat solato, ko sem vprasala, ce jo lahko jem, sem dobila odgovor - gospa, vse lahko jeste. No, pa bodi pameten. Jaz na par dni nekaj novega uvedem, pol pa vidim kako Enej reagira. Nega popka, ko odpade, je precej lazja, kot prej. Vsaj meni je. Prej se je notri vedno nekaj nabiralo in Enej je bil zelo nemiren, ko sem mu ga cistila. Pa sva ga cistila pri vsakem previjanju. Zdaj je pa veliko lazje, pa sploh ne cuti, ko mu ga cistim. Punce, zelim vam mirno noc! Nina
|